forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Съб Авг 16, 2025 2:36 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 3731 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19 ... 125  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Пон Юли 29, 2013 11:31 pm 
:smt023

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Пон Юли 29, 2013 11:33 pm 
Аватар

Сигурно 80% от хората във В не знаеха, че има бойкот. Повечето нито четат форуми, нито фесбуци. Изключително тъпо е да се псуват.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юли 29, 2013 11:48 pm 
Аватар

ако не заигрем..до 2...3 кръга...след една година..две, сме локо софия....както искате, така ме разбирайте.... :smt006
аз тия бойкоти не ги разбирам...това все едно да наебат жена ти...а ти да и се сърдиш, че ни ти е сготвила...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юли 29, 2013 11:52 pm 
Аватар

Дай друго решение тогава.
Искаш пак да почнем да си ходим по стадионите и да си пеем и да се правим, че нищо не е станало?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 30, 2013 12:04 am 
Аватар

спирам да пиша, щото съм много изнервен...ти си по малък...но 57 години..след, като си направх днеска справката...направо ми идва в повече....

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 30, 2013 12:08 am 

Ултра написа:
Дай друго решение тогава.
Искаш пак да почнем да си ходим по стадионите и да си пеем и да се правим, че нищо не е станало?

По сегашния начин на бойкот нищо няма да се промени и всички го знаем. Бойкот без цел, той няма да накара някакви наемници да се борят и играят за публиката, та те почваха мачове без публиката си и Пелето вика, че не бил забелязал, че в сераево публиката не била влезнала в началото, за кво си говорим...целта била да покажем, че сме сплотени левскарите, да, ама не сме, за което може би си има причини.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 30, 2013 12:09 am 
Аватар

Добре де, човек против бойкота си. Дай някакво друго предложение.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 30, 2013 12:37 am 
Аватар

Трябва да се удари по джЕба на баткOFF... със сигурност ще има резултат

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 30, 2013 12:51 am 

Ултра написа:
Добре де, човек против бойкота си. Дай някакво друго предложение.

Да направим обратното.Да се изсипем 2000 на тренировка.Мощна подкрепа, надъхване, песни.После 15 000 на Герена, 90 минути син терор на трибуните и ако и това не помогне, вадиме калашниците и ги почваме. :strkstrk
За първата част не се шегувам.Просто е в сферата на фантастиката. :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 30, 2013 8:18 am 
Аватар

Седем:Едно написа:
Сигурно 80% от хората във В не знаеха, че има бойкот. Повечето нито четат форуми, нито фесбуци. Изключително тъпо е да се псуват.

Знаеха си според мен голяма част от тях, ама бяха против. Един чичка, докато си паркирах колата ми обясняваше как няма да ходи на мача, понеже му забранили да пее. Едни във В пък мърмореха, че се мълчи, понеже на момчетата им трябвала подкрепа. Не можело да мълчим, защото Локото били имали една титла, ама гледай ги как пеели...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 30, 2013 8:33 am 
Аватар

Нито ще има 2000 на тренировка, нито 15000 на мач, а тия от сектор В ако толкова им се пееше, къде бяха миналия сезон. Само, че ууууууууу и ари игУайте, уе не е подкрепа.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 30, 2013 8:39 am 
Аватар

acrimonious написа:
SirStanleyRoise написа:
Не съм си мислил, че ще има такова мощно сране на бойкота с това подскачане при гола....

Мен пък ме издразни как Б сектор почна да храни по В. Точно тва ни трябва сега, на фона на цялата мизерия, да се изпокараме помежду си..

Напротив, напълно адекватна проява си беше. Просто не знаеш какви хора има във В. Почва се - ръкопляскания, подкрепа; губим - "аре играйте бе", "(...), некадърник, нещастник", "ууу". И на следващия мач пак ще забравят кого са освирквали и ще се започне с ръкоплясканията. А тея митове, че сме много големи и сме много над другите вече не важат към юли 2013. Сега единствената разлика с "победа и пак победа" е около 1000 човека с по-особено мислене.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 30, 2013 9:03 am 

И в Б имаше хора, които наскачаха при гола с разни скандирания все едно сме вкарали на Барселона... :ohmygod
Да живее единството. :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 30, 2013 9:13 am 
Аватар

айде и ти, все пак това беше гол с глава и то от центриране. Такова нещо рядко се вижда :bigok А ако бяхме и вкарали от корнер, определено щеше да има радост като все едно сме спечелили КЕШ :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 30, 2013 9:18 am 

Вече всякакъв гол трудно се вижда. :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 30, 2013 9:31 am 
south написа:
acrimonious написа:
SirStanleyRoise написа:
Не съм си мислил, че ще има такова мощно сране на бойкота с това подскачане при гола....

Мен пък ме издразни как Б сектор почна да храни по В. Точно тва ни трябва сега, на фона на цялата мизерия, да се изпокараме помежду си..

Напротив, напълно адекватна проява си беше. Просто не знаеш какви хора има във В. Почва се - ръкопляскания, подкрепа; губим - "аре играйте бе", "(...), некадърник, нещастник", "ууу". И на следващия мач пак ще забравят кого са освирквали и ще се започне с ръкоплясканията. А тея митове, че сме много големи и сме много над другите вече не важат към юли 2013. Сега единствената разлика с "победа и пак победа" е около 1000 човека с по-особено мислене.

Единствено ме дразни в някои изказвания как достойните фенове на Левски се свеждат до бройка 1000! Протеста в общи линии се получи и на стадиона си беше тихо. Е избухнаха чичките на гола, но като цяло не промениха обичайното си тихичко поведение, дори мога да кажа, че много хора си подкрепяха и протеста. Футболът е игра на емоции. А вие с "различното" мислене вземете измислете начин да подкрепим отбора си подобаващо по случай последното ни място. :levski
И последно, когато аз съм си давал "свободното време, нервите и парите" за сектор Б, някои хора в тоя сектор са били искра в очите на баща си, така че нека имаме уважение - левскар към левскар. Тъпи хора има и ще има, както на Герена, така и на кочин парк, а и на всички стадиони в БГ. :lsfc1

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Вто Юли 30, 2013 9:35 am 
Аватар

south написа:
acrimonious написа:
SirStanleyRoise написа:

Ами тва и аз не мога да го трая, но в Б ги имаше същите хранещи индивиди, особено един как хранеше по Пацо (счупени крака и т.н.). Тая оркщина я мразя, независимо дали е Б, А, В или Я сектор. Но скараме ли се помежду си, сме свършени.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 30, 2013 10:03 am 
Аватар

dobrevche написа:
Единствено ме дразни в някои изказвания как достойните фенове на Левски се свеждат до бройка 1000! Протеста в общи линии се получи и на стадиона си беше тихо. Е избухнаха чичките на гола, но като цяло не промениха обичайното си тихичко поведение, дори мога да кажа, че много хора си подкрепяха и протеста. Футболът е игра на емоции. А вие с "различното" мислене вземете измислете начин да подкрепим отбора си подобаващо по случай последното ни място. :levski

Ти колко иначе мислиш, че са? На стадиона се вижда точно колко са. Мен може да не ме слагаш в кюпа "ние", не съм се хвалил с написаното отгоре - аз отдавна съм избрал да не съм част от Сектор Б.

Acrimonious, деление няма как да няма.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 30, 2013 10:05 am 
Аватар

south написа:

Що? :smt017

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 30, 2013 10:14 am 
Аватар

Заради различни причини, споменати в тази тема през последните 25 дена.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 30, 2013 10:20 am 
Аватар

Мисля, че нито една от тях не е сериозна. На мача с Лудогорец не видях да има хранене между секторите, значи може. От нас си зависи.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 30, 2013 10:25 am 
Аватар

А в мача със Славия :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 30, 2013 10:30 am 
Аватар

А със Сиони :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 30, 2013 10:38 am 
[/quote]
Ти колко иначе мислиш, че са? На стадиона се вижда точно колко са. Мен може да не ме слагаш в кюпа "ние", не съм се хвалил с написаното отгоре - аз отдавна съм избрал да не съм част от Сектор Б.

Acrimonious, деление няма как да няма.[/quote]
Респект! Не е лично към теб, защото мине не мине и някой пише нещо в този дух. Просто това мерене кой е по-голям левскар ме влудява. Всеки си има начин и всеки преживява и победите, и загубите.

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Вто Юли 30, 2013 10:43 am 
Аватар

tprodanov написа:
Мисля, че нито една от тях не е сериозна. На мача с Лудогорец не видях да има хранене между секторите, значи може. От нас си зависи.

Защото е най-лесно да сме левскари (и да сме единни), когато "Левски" има шанс да спечели титлата.

dobrevche написа:
Респект! Не е лично към теб, защото мине не мине и някой пише нещо в този дух. Просто това мерене кой е по-голям левскар ме влудява. Всеки си има начин и всеки преживява и победите, и загубите.

Наистина този спор дали някой е "по-левскар" от някого друг е особено дразнещ. Ама аз поне не мога да приравня хората, които движат Сектор Б напред, с хората, които идват на максимум 5 мача в годината с фланелка на Челси или Реал, псуват по играчите, снимат се на фона на яката атмосфера и при първото падение - аре чао, ще се видим отново като печелим. Тези последните даже не мога да ги нарека "левскари".

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 30, 2013 10:50 am 
south написа:
tprodanov написа:

Защото е най-лесно да сме левскари (и да сме единни), когато "Левски" има шанс да спечели титлата.

dobrevche написа:

Наистина този спор дали някой е "по-левскар" от някого друг е особено дразнещ. Ама аз поне не мога да приравня хората, които движат Сектор Б напред, с хората, които идват на максимум 5 мача в годината с фланелка на Челси или Реал, псуват по играчите, снимат се на фона на яката атмосфера и при първото падение - аре чао, ще се видим отново като печелим. Тези последните даже не мога да ги нарека "левскари".

Така е, но нали знаеш-колелото се върти. Преди хората, дето движеха сектора напред бяха други, в голяма част. Сега някои от тях изобщо ги няма на стадиона. Едни идват в Б, други отиват във В, трети ги няма изобщо, но синовете им ще бъдат там. Със сините шалове и плам в очите, така, както и ние сме били и ще бъдем. Затова и казах, че трябва уважение към всички ултраси, фенове и привърженици. Иначе ще сме Локо СФ.

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Вто Юли 30, 2013 11:10 am 

Отново бяхме обичайните хора в сектора,ако беше наполовина пълен ефекта щеше да е много по-голям и тази бройка,която бяхме ме натъжи много повече от резултата

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 30, 2013 11:47 am 
Аватар

south написа:

То делене винаги има, когато отборът не върви, но няма нужда от освирквания и псувни между секторите..

south написа:

Тук вече си много прав. :smt023

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 30, 2013 11:53 am 
Аватар

acrimonious написа:
south написа:

То делене винаги има, когато отборът не върви, но няма нужда от освирквания и псувни между секторите..

Когато се пише, говори и какво ли още не толкова време, когато правиш всичко възможно нещо(бойкота) да се осъществи и изведнъж за секунда някой се изсира на всичко това е съвсем нормална реакция.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 30, 2013 12:06 pm 
Аватар

SirStanleyRoise написа:
acrimonious написа:
south написа:

Когато се пише, говори и какво ли още не толкова време, когато правиш всичко възможно нещо(бойкота) да се осъществи и изведнъж за секунда някой се изсира на всичко това е съвсем нормална реакция.

Ами както вече се каза, бойкотът е въпрос на избор. ЛОГИЧНО, НОРМАЛНО И ЛЕВСКАРСКО е да се съобразиш, но хора- всякакви. Влезлите в Пловдив бяха пуснати, защото са искали да влязат. И са дебили. Но щеше да е много по- тъпо да бъдат набити примерно ;)

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 3731 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19 ... 125  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]