Стига сте хранили хората пак. Закарали са се в четвъртък до Пловдив, за да бъдат с Левски, във времена, в които не е много лесно да си от Левски.

Камо ли да го показваш.

А, че не викали срещу Батков. Аз това в този форум съм го обяснявал 10000000 пъти и съм го писал - не си мислете, че всички са срещу Батков. Дори хора от НКП, дори хора от фракциите, ултраси и мултраси, да не говорим за обикновени фенове. Не всички искат Мустака да се маха. И това няма нищо общо с даване на пари, затваряне на усти с пари, които са винаги първите клишета, дето избиват.

Просто много от хората знаят, че като се разкара Мустака шансът да дойде същия като него е 47%, шансът да дойде по-лош от него е 52% и шансът да дойде богат, чист и неопетнен левскар с бизнес от цветарски магазини е под 1%

Хората искат победи, искат Левски да си върне духа и когато стъпим на терена, а и на трибуните, разни немити селяни от Лудатасарай и подобни турски лайна с големи усти, да стоят и да зяят, както беше на Герена с гола на КоПелето. Тогава не знаеха какво се случва. Само щракаха с фотоапаратите Б, а на терена наще летяха и умираха... И след мача някой дали си позволи да отвори дума за публиката и за клуба? Това искат хората. Като дойдат тия мангали на Герена да им го набием до корен по всички параграфи, така че и копче да не могат да кажат. Това искат болшинството от хората. Знаем, че сега никой не пропуска да се ебава с нас за всичко. Нормално, в България никой не е равнодушен към Левски. Или си от Левски и имаш някакви симпатии, или ги мразиш до смърт. Няма безразличие спрямо Левски. Затова и Левски пълни стадионите във всяко село, в което се появи. Батков, Матков, за съжаление все е тая на множеството от хората... Те искат Левски да мачка и да побеждава и не може напълно да се винят. Левски и неговите привърженици, да си признаем, не сме свикнали да ни ебават и да си правят ташак с нас. Това е ново и непознато за нас и честно казано засяга... Аз лично се почувствах в пъти по-зле, че насред селско Коматево разни потни селяни крещяха: "Смешни сте, смешни сте", докато нашите дрисли 35 минути от 90 лежаха по терена и бавиха играта, отколкото, че сме паднали и отпаднали.
Хората искат времената, в които противниковите отбори се насираха само като излизаха от тунела на Герена и се молиха да паднат само с 1-2 гола, а разни селски агитки да запеят песен или да извадят транспарант с някаква "смешка" на Герена, кога е било преди, хаха? Само стояха и гледаха в една точка.
Аз също съм/бях на това мнение за Батков, но сега съм твърдо да се маха. Апокалипсис, каквото ще да е, трябва промяна. Но да се отварят шампанското и розите ако се разкара Бащицата, че едва ли не идва рая на земята, много отгоре ще паднат някои хора. Дано да го дочакаме все пак.
ПС: А аз мисля, че е най-добре половината А група да фалираме и да отидем във В, откъдето да почнем на чисто. Аз нямам против.