ЧЕСТИТА ПОБЕДА ЛЕВСКАРИ! Много хубава победа, постигната с много добра игра! Както и предположих, през второто полувреме локо започна да ни атакува по левия си фланг през Бру и Пелето, с ясната идея, че ако не вкарат гол, то поне ще изкарат червен картон на някой от тези двама футболисти! Направо си отдъхнах при смяната на Бру, а истински се зарадвах, когато видях нов юноша на неговото място! А Стивън Петков се включи толкова добре, че още с първата си проява стреля с глава в гредата, а Божи довкара топката във вратата! Това даде криле на момчето и то не спря да тича цял мач! В този момент ми се прииска Топчо да върне схемата 4-4-1-1, защото локо упражниха много силен натиск и ако ни вкараха гол, мача щеше да тръгне в друга посока! Но Топузаков не се уплаши и не даде подобни указания! Вместо това, нашите удържаха стихийния натиск на домакините, а след него продължиха да спазват строга тактическа дисциплина с офанзивната схема 4-1-4-1, която бяха избрали треньорите и не се отказаха от първоначалния план! Това се оказа правилен ход, защото след натиска нашите отново овладяха центъра и до края на мача не изпуснаха контрола върху играта! Бях сигурен, че ще вкараме гол ( голове ), играта го показваше! Но втория гол направо беше черешката върху тортата!

Перфектна комбинация, прекрасно двойно подаване и стархотен гол на Гаджев! Не знам, защо привържениците на ЛЕВСКИ по ТВ са избрали Божинов за играч на мача с два гласа повече от Гаджев?

Още повече, че Божи направи непростими пропуски през първата част, а и не игра цял мач! Може би е, защото много хора определено мразят Гаджев, необяснимо за мен! Явно не могат да му простят думите от преди години вече!

Но Гаджев не само трябваше да е играч на мача, но и на кръга! Това, че Димов беше единствения ни опорен полузащитник пред защитното каре и човека, който изнасяше топката, даде голяма свобода на Гаджев и той сътвори всичко, което сътвори ЛЕВСКИ през този мач! Направо си беше човека отбор! Това бяха и двамата ни най-работоспособни футболисти! Освен тях добре играха Чмовш, Божинов, Блажевич ( много сигурен в намесите си, но ме издразни за изританите топки от ръка, вместо да я подава с ръка на защитниците около него ), Мисяк ( това момче повече не трябва да излиза от титулярните единадесет ), Петков и Ангелов ( през второто полувреме стабилизира играта си, може би, защото Петков му помагаше много, за разлика от Бру, който за поредн път беше

) Бру изобщо няма да го коментирам, но Нунеш, Бастос и Белаид според мен не играха на ниво! Някой хора постоянно казват, че нашите юноши не стават, че не са готови, че ще се контузят така, че ще им се смачка самочувствието така и т. н. простотии! Ще ме извиняват много, но това са глупости на търкалета! И трите момчета, днес си играха перфектно! Не споменах Р. Цонев, защото видимо се измори през второто полувреме и защото беше единия от двамата атакуващи вътрешни халфа, а както споменах по-горе, другия атакуващ халф Гаджев игра толкова добре, че дублираше и неговите функции, но Цонев се раздаде и се стара много!

Спокоен съм за нашите юноши, защото имаме още Борко Цонев и Орачев, а убеден съм и други добри футболисти от школата! Очеизвадно е, че това е пътя! Като добавя към тях и Старокин ( който се излекува ), Крумов и Велев ( които скоро се завръщат в игра ) и Огнянов ( вероятно през лятото ), отборът ми се вижда много компактен! И няма нужад във всеки трансферен прозорец да ни докарват измислени чужденци от кол и въже, които да ни късат нервите!

А сегашните такива, да стоят на пейката и от там да гледат, как се играе със СЪРЦЕ, ДУША, за ЛЕВСКИ СОФИЯ! Мисля, че прекъсванията на играта, заради осветлението в края на мача навреди на нас! Защото локо бяха сдали багажа и физически и психически и щяхме да им зашием още някой гол със сигурност! Днес нашите ми харесаха много, БРАВО!

Направо ме хваща яд, че сега ще почиваме десет дни!

Защото обикновенно след такива прекъсвания не приличаме на себе си!

Дано този път да не е така и да продължим с победната си серия!

Но войната срещу Борат не трябва да спира, каквото и да се случва, докато не го изпратим там, където му е мястото: Вън от ЛЕВСКИ! САМО ЛЕВСКИ!