forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Чет Юни 26, 2025 10:39 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 3046 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 102  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Съб Окт 12, 2013 5:50 pm 
Аватар

incheto_1914 написа:
И трябваше да се обърнеш към нас, форума, нали?

А батков как реагира при новината за равенството на свинете :smt005 :ohmygod :smt005 :ohmygod

Към кой трябваше да се обърна. Нещо не схващам за какво недоволстваш?

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Окт 12, 2013 5:51 pm 

Очевидно не си иронизирал, както предположиха другите.
Съобщително изречение: на никого в този форум няма да са му виновни т.нар. "лумпени", ако паднем от свинете.

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Окт 12, 2013 5:51 pm 
Аватар

бати тъпия мач :bigok Батков се обади, че ще бием прасетата => може да залагате къщи, че това няма се случи

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Окт 12, 2013 5:54 pm 
Аватар

incheto_1914 написа:
Очевидно не си иронизирал, както предположиха другите.
Съобщително изречение: на никого в този форум няма да са му виновни т.нар. "лумпени", ако паднем от свинете.

Очевидно само ти не разбра, че иронизирам, но както и да е. Не говоря за форума. Тия фенове, дето мрънкаха за Петев, те ще изкарат момчетата виновни. Че едва ли не са сринали добрата атмосфера в отбора. А отделно си представям каква помия ще е по медиите.
П.с. "лумпени" и "наркомани" също беше част от иронията.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Окт 12, 2013 5:58 pm 
Аватар

Blago написа:
Ако прочета някое заглавие за "възроден Левски" ще се самоудуша

Тези стигат ли ти?
"Левски разпилява след Йока и Сираков - пропуска да вкара 10 гола"
"Сините взеха страха на лит(*кс-етрополе"
"1,2,3,4,5 гола за Левски срещу Пирин, за лит(*кс-етрополе останаха 6 и 7"
:bigok :bigok :bigok

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Окт 12, 2013 6:04 pm 
Аватар

Хареса ми играта на Вутов и Цонев днес. Вутов започва да играе с повече самочувствие и правеше много добри и интелигентни пасове, а Цонев се справяше добре и в преден план и най-вече в заден! Попадийн е пълна скръб, постоянно напред, даже Гари започна да се връща да покрива зоната му!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Окт 12, 2013 6:24 pm 

ЧЕСТИТА ПОБЕДА! Не можах да ги позная нашите днес, тичаха, като отвързани! Гоцето са слаб отбор и определено не играха с нужната мотивация в този мач, но 5-0 си е голяма победа, а можехме да вкараме и още толкова голове! Не се заблуждавам обаче, че проблемите ни в играта са зад гърба ни, но много неща днес ми харесаха! Мотивацията, пресата в противниковата половина, пасове с едно докосване, бързо изнасяне на топката и това, че играха, като отбор! Дори Гари не лакомееше, а намираше най-правилните решения в атака! Според мен той беше и играч на мача! Добре играха Генков ( добре, че се възстанови, защото Макриев е далеч от най-добрата си спортна форма ), Иванов, Перес и Ангелов, а Цонев и Вутов доказаха, че са готови за титиляри! Единственния, който не игра нищо, за пореден път беше Йорданов и си мисля, че зимата трябва да му посочат вратата! За няколко дни Сухия едва ли е извършил, кой знае какво, но е променил мотивацията и нагласата на футболистите! Нещото, което може би провали Йоканович! Защото може да си най-големия тактик на света, но не нахъсаш ли достатъчно добре футболистите си за даден мач си обречен на провал! Не трябваше обаче да го сменят сега, по никое време, особенно преди дербито! Но Борат нали е първокласен тъпак! Зарадвах се, че в игра имаше едновременно трима юноши на ЛЕВСКИ, това е пътя и може би Здравков, като директор на школата ще работи много в тази посока! След като смениха ненавременно ( повтарям се ) Йоката, може би Сухия е добър вариант за треньор! В крайна сметка, този петев, с какво е повече от него? С двете купени титли ли? Антони Здравков е по-опитен и със сигурност е по-добър вариант от него, а дали ще успее, времето ще покаже! Аз му го пожелавам от сърце! САМО ЛЕВСКИ! :levski

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Окт 12, 2013 6:28 pm 
Аватар

http://dox.bg/files/dw?a=c32513b018 :bigok

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Окт 12, 2013 6:28 pm 
Аватар

Има ли мач без анализа на Левскар67, откакто е регистриран? :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Окт 12, 2013 6:30 pm 

Сигурно няма! :bigok :loser2 Абе, какъв беше този каун, с който се игра мача и защо не играят всички с една и съща топка, както е по белия свят? :smt017

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Окт 12, 2013 6:38 pm 
Аватар

С трепет отварям тема след мач като видя, че Левскарят67 е писал последното мнение. :bigok

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Окт 12, 2013 6:43 pm 
Аватар

Само идиот като Борат може да си хвърли сам пясък в очите след такъв мач и да се опитва да обяснява как това е подемът на отбора и видиш ли - великият сух Здравков е Треньорът! До след два месеца максимум...
После провидението ще му подскаже - чужденец, за да завършим сезона с Ясен..
Тази песен 6 години!
Но докато интересите на Борат са управлявани от новокартотекирания играч на Витоша (Бистрица)- така ще е...

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Окт 12, 2013 6:53 pm 
Аватар

67 ми, за каква мотивация и нагласа иде реч, че не разбрах? Тази дето е нямало при Йоканович или някаква друга въображаема? Пич, ако се осерат другия мач, нахъсването ли ще е виновно? Отчети, че днес играхме срещу най слабия отбор не само в А, а може би и в Б група.
Коментара ти
Цитат:
Защото може да си най-големия тактик на света, но не нахъсаш ли достатъчно добре футболистите си за даден мач си обречен на провал

индиректно плюе върху предния треньор, а аз съм на мнение, че той е стотици пъти по добър от Сухия. Ако някой е надъхал нещо, това са момчетата, които съблякоха чорбара и трябва да си изключително тъп, за да не осъзнаваш, че следващия съблечен и не само, ще си ти, ако се лигавиш, скатаваш, а не даваш всичко от себе си в играта.
Пиши си мненията, но бъди коректен, защото мнението ти в интерес на истината ми прозвуча като на "ветропоказател", а това някак си не го уважавам, ама никак.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Окт 12, 2013 7:04 pm 
Аватар

Лабрадор написа:
На Цецо що му я дават на крак въобще :lol: Имаме си атомни нападатели,а малките наистина играят добре...тая вечер в Плаза дали нема да има поздрави 'За на-доброто голово докосване в "А" група" :bigok

Отваряй устата от сега, заедно с бачи Тони ще поемете обилно количество урина другата седмица. :strkstrk :bigok

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Окт 12, 2013 7:09 pm 

Хипо! Не съм нападал Йоката, съжалявам много за него! Не си мисли, че можеш да изопачиш думите ми и някой да ти се върже! Тук има само интилигентни момчета, така че това няма да стане! Не съм казвал, че Сухия е по-добър вариант от Йоканович, а че е по-добър вариант от петев! Не знам, какъв ти е проблема с мен, но преди време си позволи да ме обиждаш, само защото написах мнение, че Бру е играл само в слаби Френски втородивизионни отбори и никой освен нас не го иска! Само за това си позволи да изречеш обиди, които не подхождат на възрастта ти, но не ти се сърдя за това! А какво не уважаваш ти, самия, си е твой проблем!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Окт 12, 2013 7:27 pm 
Аватар

67, нищо лично, не те обиждам по никакъв начин. Никога не съм коментирал Бру, нямам спомени изобщо да съм писал нещо за него. Аз не зная ти какво мислиш и чета това което пишеш, а то е:
Цитат:
За няколко дни Сухия едва ли е извършил, кой знае какво, но е променил мотивацията и нагласата на футболистите! Нещото, което може би провали Йоканович! Защото може да си най-големия тактик на света, но не нахъсаш ли достатъчно добре футболистите си за даден мач си обречен на провал!

Това аз ли го написах?
Цитат:
Не съм казвал, че Сухия е по-добър вариант от Йоканович, а че е по-добър вариант от петев!

Нещо не виждам името на петев тъдява.
Виж, нищо против теб като личност, но мен ме подразни много силно този ти коментар, след като до оня ден защитаваше Йоканович и го възхваляваше до небесата. Разбирам ти еуфорията, но тя не оправдава непремерените изразни средства.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Окт 12, 2013 7:38 pm 

Levskar67 написа:
Тук има само интилигентни момчета
Не знаеш в каква заблуда си попаднал.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Окт 12, 2013 7:42 pm 
Аватар

само Levskar67 може да прозре промяната след мач реванш за купата с Пирин ГД :bigok
да живее промяната, да живее мотивацията и техният пророк Levskar67 :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Окт 12, 2013 7:44 pm 
Аватар

Хубаво е по някога да има оптимизъм. Аз (и не само аз) съм си съкратил живота не знам с колко години заради последните няколко сезона. Писна ми от нерви.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Окт 12, 2013 8:18 pm 

Нема кво да се коментира. Сухия ще громи с Левски, къв Йоканович, къв Сираков, ква Прашка, ей това е-сини шампиони. Господин Тодор Батков доволен, призовава за обединение, да се забрави всичко, утре даже нема смисъл и от среща между феновете, всичко остава в миналото, нека подкрепяме отбора, продължаваме да мачкаме, да се готвят свинете, после жълтите да си плюят в пазвите. :smt026

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Окт 12, 2013 8:30 pm 

Пак си извадил само част от мнението ми! Нали се сещаш, че ако изобщо някой се заинтересува ще го прочете цялото и ще разбере, че всъщност защитавам Йоканович! А за Бру не написа мнение, а мнения в негова защита! Опитваш се по-горе да ме изкараш, че се отмятам от думите си, но май ти го правиш!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Окт 12, 2013 9:33 pm 
Аватар

Не искам да споря. Бъркаш Бру с Пинто. Да, защитавах Пинто в период в който ти го плюеше непрекъснато. Ако съм написал някъде нещо за Бру в началото, то е било да изчакаме, да се климатизира и да привикне с отбора, да не го плюем в самото начало. Никога не се отмятам от думите си. На 63 години съм и нямам никакво намерение да се променям тепърва. Колкото до цитатите, мнението ти е налично, а цитирам определени изречения в него, които ми направиха впечатление, а ти ако не си наясно с българския език, да ти кажа, че изречението представлява завършена мисъл. В контекста на написаното от теб, цитираните изречения са пределно ясни и конкретни, за да им се придава друг смисъл. Не съм ги измислил аз, 67 ми. Казах какво мисля и нямам намерение повече да обсъждам този въпрос.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Окт 12, 2013 9:55 pm 

Аз също!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Окт 12, 2013 10:22 pm 
Аватар

Но моля Ви! Момчета! Не спирайте! Продължете дискусията!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Окт 12, 2013 11:01 pm 

Тихо бе, гъсок! :bigok :loser2

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Окт 12, 2013 11:11 pm 

Вземете си стая :bigok

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Окт 12, 2013 11:12 pm 
Аватар

Изображение

:bigok

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Окт 12, 2013 11:14 pm 
Аватар

Levskar67 написа:
Тихо бе, гъсок! :bigok :loser2

:losers ! :bii_chorbata !

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Окт 14, 2013 9:43 am 
Аватар

Levskar67 написа:
ЧЕСТИТА ПОБЕДА! Не можах да ги позная нашите днес, тичаха, като отвързани! Гоцето са слаб отбор и определено не играха с нужната мотивация в този мач, но 5-0 си е голяма победа, а можехме да вкараме и още толкова голове! Не се заблуждавам обаче, че проблемите ни в играта са зад гърба ни, но много неща днес ми харесаха! Мотивацията, пресата в противниковата половина, пасове с едно докосване, бързо изнасяне на топката и това, че играха, като отбор! Дори Гари не лакомееше, а намираше най-правилните решения в атака! Според мен той беше и играч на мача! Добре играха Генков ( добре, че се възстанови, защото Макриев е далеч от най-добрата си спортна форма ), Иванов, Перес и Ангелов, а Цонев и Вутов доказаха, че са готови за титиляри! Единственния, който не игра нищо, за пореден път беше Йорданов и си мисля, че зимата трябва да му посочат вратата! За няколко дни Сухия едва ли е извършил, кой знае какво, но е променил мотивацията и нагласата на футболистите! Нещото, което може би провали Йоканович! Защото може да си най-големия тактик на света, но не нахъсаш ли достатъчно добре футболистите си за даден мач си обречен на провал! Не трябваше обаче да го сменят сега, по никое време, особенно преди дербито! Но Борат нали е първокласен тъпак! Зарадвах се, че в игра имаше едновременно трима юноши на ЛЕВСКИ, това е пътя и може би Здравков, като директор на школата ще работи много в тази посока! След като смениха ненавременно ( повтарям се ) Йоката, може би Сухия е добър вариант за треньор! В крайна сметка, този петев, с какво е повече от него? С двете купени титли ли? Антони Здравков е по-опитен и със сигурност е по-добър вариант от него, а дали ще успее, времето ще покаже! Аз му го пожелавам от сърце! САМО ЛЕВСКИ! :levski

А някой залагаше като отвързан, аре стига чак анализи за тая пародия...

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Окт 14, 2013 10:53 am 
Аватар

Кога е жребия за следващия кръг

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 3046 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 102  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]