forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Чет Авг 14, 2025 5:35 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 3731 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 125  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Чет Юли 11, 2013 3:04 pm 

Още една силна песен, която не пеем.

Последна промяна Clockwork на Чет Юли 11, 2013 3:24 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 11, 2013 3:05 pm 

:smt023

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 12, 2013 12:18 am 
Аватар

Тая песен с правилното темпо и пляскане е перфектна за едно мега мощно зацикляне :smt007

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 12, 2013 12:37 am 
Аватар

"Отдавна всичко си за мене" е много стабилна, от това изпълнение на клипчето ми се струва, че трябва една идея по-бавно да е, но и така е силна :)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 12, 2013 1:58 am 
Аватар

antifootball fan написа:

Този клип не е много дълъг, ама в него са поместени най-хубавите ни песни. На "Отдавна всичко си за мене" направо изтръпнах... :levski Жалко, че вече не я пеем по мачове.
За 21-и убеждавайте приятели и познати, които се двоумят дали да идват! :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 12, 2013 10:10 am 
WEST FRONT написа:
Ти чупиш тъпомера бе момче..Как се измислят песни тогава те питам,като не искаме във форума да е, защото това което е било пускано тук се краде моментално и то няколко пъти вече..Ако искаш да дойдем във вас да ги мислим а да не е с конкурс...
дай идея а не се прави на отворен

:roll: Давай, измисляй песни, поствай си ги и чакай конкурсчето, за да бъдеш отразен. Може да си платим и за жури, ако мислиш, че останалото не стига. Песни се измислят наживо - преди мача в кръчмата, по време на мача, след мача... въобще където поискаш, стига да не е във виртуалното пространство. Хващаш другарче, почвате да пеете, зарибявате други и.т.н. Толкова ли е сложно да го схванеш или подробни схеми искаш?! 99 процента от песните, които пеем и стават за нещо, са измислени спонтанно доста преди зората на интернета. Чудо е как бащите и дядовците са го направили без да драскат във фейсбук или форон.Левски.ком. :lol:

П.С
Идват ми доста силни епитети точно за теб, но ще си ги запазя. То бива да отказваш да мислиш, но и да се смяташ за по-умен от някой друг заради това. Тръгва и да обижда човек, който не познава. Не е ОК.

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Пет Юли 12, 2013 10:29 am 
В смисъла на думите ти, проблемите свързани със сектора също се обсъждат наживо, в кафето, кръчмата?Само че, за съжаление НЕ СЕ ПРАВИ ВЕЧЕ.Всеки предпочита интернет и интернет форумите.

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Пет Юли 12, 2013 2:18 pm 

Проблема е, че едното е изместило доста /или съвсем/ другото, но това не означава,
че трябва да отричаме форуми, интернет и т.н. Важното е най-вече как и за какво се ползват ;)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юли 13, 2013 5:28 pm 

Ще ходим ли на тренировката на тия безкадърници?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юли 13, 2013 9:16 pm 
Аватар

и на мен ми се иска да е като едно време и да нямам даже мобилен телефен ,но уви живота днес върви напред а не назад....Но като гледам и ти и отбора сте превключили на задна..
и не видях да съм те обидил някъде..много изопачаваш нещата и се опитваш да се правиш на остроумен като повечето в този форум.ма не вървиш...ако имаш мнение и съвет ги дай не се клещи с тоя надменен тон не съм ти първи клас ОВЕН...Като ви се казват нещата направо в очите ви боли и подскачате като ощипани мадами....Това го видях още на мача със сараево..То оревахте форума да намерите причини да не дойдете там...видя се че има много ОЩИПАНИ ТОГАВА..както казва един приятел -има ли желание има и начин..при нас има желание в едва 10% от хората...един турнир в годината се прави и на него само познати мутри да не говорим за друго пък....ай сиктер

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юли 15, 2013 5:46 pm 
Аватар

Цитат:
Бойкот!
На вниманието на ПФК Левски, ПФК Ботев (Пловдив), всички медии и всички "сини" привърженици.
Национален клуб на привържениците на Левски София, съгласувано и единодушно с главните фракции и фен-клубове от София и провинцията, взе решение да бойкотира срещата от I кръг на "А" група за сезон 2013/2014 срещу Ботев (Пловдив).
Тази неделя агитката на Левски няма да присъства в гостуващия сектор на стадион "Христо Ботев" като знак на протест, насочен не просто срещу поредния позорен провал на отбора в евротурнирите, но най-вече срещу кардинално сбъркания начин на работа и мислене в този клуб, довел ни до години на еднообразно и безцелно лутане в омагьосан и обречен кръг.
За целта НКП ще подсигури стюарди, които да не допуснат нито един "син" привърженик на трибуната в Пловдив. Искаме да призовем всички левскари да НЕ пътуват за Пловдив. Категоричната ни воля е да бъдем обединени и единодушни в този акт и за целта никой няма да бъде допуснат да влезе в гостуващия сектор! Там ще стои единствено и само красноречив транспарант за бойкота.
Считаме, че отпадането от Иртиш в първи предварителен кръг на Лига Европа надминава разбиранията ни за срам, а всички футболисти и представители на спортно-техническото ръководство трябва да понесат незабавно своята отговорност.
Вече повече от 5 години се нагледахме на всевъзможни треньорски рокади и обещания за бляскава селекция, за визия, за работа с детските отбори, но резултатите остават все толкова трагични. Само глупакът не се учи от грешките си, а вие ги повтаряте сезони и години поред.
Бойкотът на мача в Пловдив е нашата първа стъпка. Оттук насетне ще работим за коренна и кардинална промяна в мисленето, управлението, визията и работата в този клуб.
Разберете, това повече няма как да бъде търпяно и няма да продължи по този начин. Ще се успокоим и ще върнем доверието си чак когато всички наши искания бъдат изпълнени! Скоро те ще бъдат окончателно избистрени и обявени сред широка дискусия между левскарската общност.
Искаме Левски да възвърне своята отнета идентичност!
Няма да позволим на никого да помрачи нашата стогодишнина!
Ние ще направим така, че за вековният ни юбилей да се говори дълго!
На ръководители, футболисти и треньори на Левски оставяме да изберат дали ще последват нашето дело със същия плам, страст, отдаденост и ентусиазъм, или ще изберат забравата.
Левски завинаги!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 17, 2013 8:38 pm 
Аватар

Южна Дивизия написа:
"Време за помагане е сега - закъснелите не ще бъдат наши приятели."

Искате многообразни и уникални артикули -> имате ги!

Искате организирани екскурзии -> осигуряват ви се!

Искате красиви абонаментни карти и екипи -> притежавате ги!

Искате хореография и пиротехника на всеки мач -> получавате ги!

Иска Ви се подкрепа в протеста срещу бездарните футболисти и ръководители, срамящи името ФК ЛЕВСКИ СОФИЯ години наред -> "КОИ СТЕ ВИЕ, ЗА ДА НИ КАЗВАТЕ КАКВО ЩЕ ПРАВИМ И КЪДЕ ЩЕ ХОДИМ?"

След тези 5 години, в които след всяко поражение показвахме любовта си към ФК ЛЕВСКИ и не спряхме да бъдем след тези, които в момента са се настанили в отбора, дойде време да покажем, че ние наистина обичаме ФК ЛЕВСКИ като направим така, че настанилите се да разберат, че ФК ЛЕВСКИ не е нито пансион, нито училище, нито мотел. ФК ЛЕВСКИ е било, е, и ще бъде нещото в тази страна, което е обединявало, обединява и ще продължи да обединява милиони българи, понякога ще ги радва, понякога ще ги натъжава. Но те - милионите сини привърженици, няма да позволят гаврата с тяхната любов да продължи за шеста поредна година, оказваща се и 100 годишнина на нашия отбор. Взето бе решение, в първия кръг, играчите и ръководителите настанили се в отбора ни да бъдат оставени сами в Пловдив. Тежко решение, но нима не е дошло времето за такива кардинални решения? Много хора упрекват вземането на такова, но никой не предлага реални решения как да спре гаврата с любимия ни клуб!? "Ще ги убием", "ще ги пребием", "ще ги запалим" бяха най-често срещаните призиви в интернет след последните епични битки с "боркия" отбор от Павлодар. Да, всичко звучи прекрасно, но кой трябваше да изпълни заканите? Отново тези 200-300 човека, които осигуряват исканията ви от първите редове. Всеки от нас трябва да проумее, че ще има още хиляди мачове в Пловдив, София, Ловеч, но все по-рядко ще има мачове из Европа, ако продължим сляпо да подкрепяме отбора си, без да потърсим сметка на тези, които са решили, че да си играеш с любовта на милиони не е особено отговорно занимание. Времето за реакция и вземане на кардинални действия спрямо горните бе твърде малко, затова в неделя те просто ще останат сами на стадиона в Пловдив. Сами разбирате, че когато сме на стадиона ние, с нашите песни, подкрепяме идеята ФК ЛЕВСКИ СОФИЯ и все по-малко тези на терена и тези в офисите на Леге. Те обаче, с цялата си наглост и нахалство, определено си мислят друго. Обсъждат се последващи действия, с които да бъде дадена ясна заявка, че привържениците на ФК ЛЕВСКИ СОФИЯ няма да позволят безобразията в отбора да продължават за шеста поредна година. Изборът на всеки един от нас е елементарен. Да застане рамо до рамо с хората, които искат да върнат ЛЕВСКИ там, където му е мястото, независимо от жертвите и лишенията, които трябва да се претърпят или сляпо да продължат подкрепата към играчите и ръководството, надявайки се, че нещо ще се промени от само себе си.В момента най-малкото, от което имаме нужда е разединение! А такова няма! Такова идва единствено от манталитета ни на българи и най-вече от мисленето ни! По мирно време всеки иска да е редник, който никога и за нищо да не бъде търсен, а когато войната настъпи, автоматично да се превърне в командир, с решенията, на който ще бъде предопределен изхода й.

НИЕ ОТНОВО ЩЕ БЪДЕМ НА ВЪРХА!

СТО ГОДИНИ СЛАВЕН ЛЕВСКИ СОФИЯ!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 17, 2013 8:43 pm 
Аватар

:smt023 :smt023 :smt023 :levski

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 18, 2013 5:38 pm 

Браво на Южна Дивизия! Пълна подкрепа на бойкота обявен от НКП! До неделя не остана време! Така, че стига с глупосттите: " Какви са тези да ми казват...!", " Нищо няма да постигнем...!", " Това е тоталитарно...!" и други подобни алабаланици! Едно нещо, като сме се захванали да го правим, значи трябва да го направим, като хората за да има съответния отзвук и полза! Моля всички, които са решили да отидат на мача, да се откажат! От такова противопоставяне няма смисъл, защото ще пострадат ЛЕВСКАРИ и ЛЕВСКИ, а мишките в клуба няма да се трогнат! Празен гостуващ сектор на жълтата кочина, не сме правили това! Защо да не опитаме? САМО ЛЕВСКИ! :levski

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 19, 2013 12:33 pm 
Аватар

Някъде ще я дават ли пресконференцията на НКП ? Търсих, ама май няма.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 19, 2013 12:45 pm 

http://www.sportal.bg/sportal_live_tv.php?str=5

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 19, 2013 1:01 pm 
Аватар

тихо Гугутката говори :)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 19, 2013 1:07 pm 

Кой е този, с бялата ризка?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 19, 2013 1:09 pm 
Аватар

Говорител на НКП.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 19, 2013 3:17 pm 

Някой може ли да ми каже,дали в числото на заплатаджиите влизат батков,тонев и т.н. или бойкота е само против играчите?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 19, 2013 3:35 pm 
Аватар

Надели е само срещу играчите :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 19, 2013 3:39 pm 

Искрено се надявам да не е само срещу тях.Не съм гледал на живо пресконференцията,само четох материала в Спортал.И рискувайки да отприщя гневна лавина от постове си мисля,че мястото за провеждането и хич не беше удачно...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 19, 2013 3:43 pm 
Аватар

alexbod написа:
Искрено се надявам да не е само срещу тях.Не съм гледал на живо пресконференцията,само четох материала в Спортал.И рискувайки да отприщя гневна лавина от постове си мисля,че мястото за провеждането и хич не беше удачно...

Напротив, най-удачното е :levski

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 19, 2013 3:45 pm 

Сър Ройс,ще благоволите ли да ми обясните защо мислите така?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 19, 2013 4:36 pm 
Аватар

Предвид мястото на пресконференцията, едва ли бойкота е срещу ръководството. Бизнеса не плюе срещу ръката, която го храни.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 19, 2013 4:49 pm 
Аватар

alexbod написа:
Сър Ройс,ще благоволите ли да ми обясните защо мислите така?

Защото това е един от мачовете през сезона в които би трябвало футболистите да имат най-голяма нужда от нас (казвам "би трябвало" щото тези не ги ебе за нищо) и ако някой го жегне и заболи поне малко от тоя бойкот, то би трябвало да е в този мач.
Предполагам, че мислиш, че е неподходящо заради това, че ние и жълтите сме топ агитките в България. От тази гледна точка е така, но мисля, че в момента не трябва да гледаме от "ултрас" гледна точка, а от тази на хора, които искат да вдигнат любимия клуб с цената на всичко. Това е лично мое мнение, не го налагам никому. :levski

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 19, 2013 4:54 pm 

Така си и мислех,поредния пубер който и грам не е вденал какво съм написал и ми поства некакви клишета......

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 19, 2013 5:09 pm 

Надали е срещу Батков, нали дава кеш :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 19, 2013 5:14 pm 

SirStanleyRoise, alexbod май имаше предвид, че не е удачно мястото където е проведена пресконференцията.

серящия гъз с хуй да достигне.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 19, 2013 5:17 pm 
Аватар

Да, всички сте много наясно с нещата :ohmygod спестявайте си обвиненията или работете с доказателства! Бъбълса освен да влезне да каже некоя простотия, друго не прави, все пак не всички сме на по 15 години, и не всички сме забравили колко пари се изпокрадоха покрай НФК без да видим нищо в замяна... Аре у лево! :ohmygod

Последна промяна Let There Be Rock на Пет Юли 19, 2013 5:18 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 3731 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 125  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]