forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Чет Авг 14, 2025 5:30 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 3731 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 125  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Пон Юли 08, 2013 6:07 pm 

Другото младо момче се справя доста по-добре :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юли 08, 2013 8:37 pm 
Гола вода за претенциите ни ,защото много малко хора в сектора полагат усилия за каквото и да било.100 пъти казах, на някой като не му харесва нещо, да се опита да го промени.Тая вишка не е ВИП и там може да се качи всеки желаещ да пробва.Същото се отнася и за останалите дейности в сектора.Айде да видим повечко самоинициатива, вместо да разискваме едно и също години наред.

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Пон Юли 08, 2013 9:12 pm 

Не знам в мен ли е проблема, ама мен лично не ме ебе кой е на вишката, аз по един и същ начин подкрепям Левски, просто ми прави кеф. Иначе ставам по-настрани, а не точно в ядрото и винаги слушам и гледам да сме в синхрон като в средата запеят и въобще не е трудно, не ми е зор и че покрай мен не пеят по-голяма част от времето. Напоследък се ядосвах за различни работи, ама в крайна сметка си там да се забавляваш и те така.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юли 08, 2013 9:49 pm 
Аватар

:smt023

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юли 08, 2013 10:13 pm 
Аватар

WEST FRONT написа:
Сектора няма да тръгне нагоре докато човек който знае какво прави не се качи на вишката..Този сега става ама за пълнеж когато няма кой.Аз развитие в пеене и пр..не виждам ..пеем си всеки мач едни и същи, а другите притихват..И това е защото няма настроение ,нама го човека който да дигне сектора да ги накара всички да се забавляват..Казал съм го отдавана и пак ви го казвам от мача в Ловеч 99год. когато се пя цяло полувреме една песен и шампионския мач на Надежда когато пак се случи не сме пяли песен повече от 1 минута ..гола вода за претенциите ни..

това първо не е вярно (циклили сме по 10 и повече минути на много други мачове), обаче, аз не виждам с какво да пееш 1 песен цяло полувреме, ставаш велика агитка?
На мен лично това ми е досадно, имаме толкова добри песни, имаме и толкова НОВИ песни, които трябва да се налагат, че по цяло полувреме да се цикли 1 песен...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юли 08, 2013 11:04 pm 
Аватар

абе пич тогава като не пеем едно полувреме една песен кажи как ще я научат.?.то старите песни не се знаят ..на последния мач на песента-БЪЛГАРИЯ Е НАШАТА РОДИНА АПОСТОЛА Е НАШИЯ БАЩА ----ако сте забелязали едно че обърка поредноста на куплетите ,а друг въпрос е че и пропусна един от най хубавите..Пример и с песента СИНИ ФЕНОВЕ МИЛИОНИ..след але але не се знае кой куплет почва защото от вишката всеки път се дава тон за различен...и също така ако искате още следващия мач дайте тон от вишката на точно тези две песни и млъкнете след това да видите за кво говоря..няма да се знае кой след кой куплет е 100%....и стига с тия глупости ,,аз си пея където и да съм,, защото не сте единствени .

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юли 08, 2013 11:43 pm 
Аватар

Ако мислиш че някой ти държи сметка или се караме, много се лъжеш...
напротив всички искаме СЕКТОР Б да върви напред и нагоре...

Не си от вчера тук, за хората на вишката сме дъвкали и предъвквали, че някои стават, други не...
Един от вечните проблеми е че тея , които не стават, не слизат оттам :)

Ясно е че не всеки има увереността да застане срещу целия Сектор, на други не им се получава да диктуват темпото, но какво да се прави...

за мен истината е в налагането на нови момчета, точно от ядрото срещу вишката...какво пречи, повечето се познават, просто им трябва авторитет в сектора да им подаде ръка и мегафона...

момчето-стюард което спонтанно се качи на вишката и спечелихме един умрел мач с ловеч, после и на дербито беше мощен, както и на рязноколец в моменти на несигурност, яко вдигаше сектора...
не казвам че е идеален, но поне личи че прави нещата мощно от сърце, без да се смята за повече от другите в сектора и без да дразни с някакви подмятания...само айде всички заедно и стават нещата ;)

да съгласен съм че се бъркат куплетите и то от 2ма основни човека, но, докато не ги смени някой , не виждам как ще го оправиме това разминаване...
ако питаш мен WEST FRONT най-парадоксалната грешка беше размяната на "какво е небето" с "морето"...и то на не един и два мача...както и да е, не предлагам решение с тези думи, което значи че съм част от проблема, но дотогава ще даваме всичко от себе си на трибуните и разчитаме по-сериозните хора , вещи в тая работа да вземат микрофоните.
Някои най-после трябва да проумеят че за да си "разпяващ" трябват много качества и да не се дразнят от това че друг е там и да не нарушават авторитета му...той е в полза на СЕКТОР Б, никой не го счита за лидер на сектора...ако това мъчи някои...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юли 08, 2013 11:50 pm 
Много добре, но само частта с подаването на ръка не я разбирам.Нека всеки, който иска да се пробва, да отиде там и да се пробва.В крайна сметка Сектор Б е наш дом и не би трябвало никой да се притеснява в него.

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Вто Юли 09, 2013 12:00 am 
Аватар

:levski

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 09, 2013 12:04 am 
Тая тема тотално се изражда в откровена дебилщина. Съжалявам за силните думи.
Кой куплет бил след друг!?!?!
Преди месеци и аз бях от тези, които писаха тук против момчето на вишката. Сега малко ми се отвориха очите и искрено съжалявам за думите си. Освен това показа възход. Въобще не знам как издържа там горе. То не, че си е и работа да гледаш балерините на терена де... но пак.

WestFront, кажи на приятела си емигрант да се качи той. :smt006 Виждам ги разбира КАПОтата. Целият сектор е пълен с хора, които се мислят за по-големи от другите. Само дето действията малко друго говорят. Това неуважение към човека до теб е страшно обидно. При победите сме братя, винаги един до друг блаблабла. Когато добрите резултати на терена липсват, изведнъж ставаме врагове и почваме да си търсим кусури.

sostenere си го е казал точно. Отиваш, забавляваш се, КРАЙ! :smt006

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Вто Юли 09, 2013 12:13 am 
Аватар

макар че не ходя в "Б"...съгласен съм...защо са тия спорове...естествено е, че момчетата, които са най-дейни, ще имат преимущество...винаги е било така....това, че в момента се дава възможност на всеки да си изказва мнението, не значи, че имат капацитета да направят, каквото и да е било...особено скрити зад анонимността на клавитурата....

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 09, 2013 12:29 am 
Аватар

Уважавам всеки,не се бъркай...Казвал съм му квото трябва и съм помагал ..Но като не става аз кво да направя бе човек ..Това е мнението на масата да не кажа 70 % от сектора.Момчето даже много избута и затова голямо браво,но е време да тръгнем нагоре..С пеенето сме зле -очевадно е..Смятай щом другия на вишката показва с пръсти постоянно на колко гласа пеем на какво ниво сме..Да не говорим пак че пее само 30 процента от сектора..

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 09, 2013 4:38 am 
Аватар

Двамата М и М са много по-добре на вишката от И. За мен сектора все пак е на едно добро ниво, но за да се раздвижи напълно атмосферата, може би трябва една идея по-спонтанни викания, които да се раждат на момента, както когато IRR 2-3 пъти се качи с импровизации - веднага спечели сърцата. Така може да се въздейства и на течението на мача (което за фена е уникално) и същевременно разчупваме филма на лошите тийнове, дето са дошли да гледат накриво и на тия, дето са дошли да пеят "умри ушев". Това със "Само пляскаме" или "Е, Е, Е" разчупва обстановката толкова, колкото ситуацията в ц(*ка трогва някой в тоя форум.
Къде на шега, къде насериозно в темата за Пламен Илиев предложих да наложим той да бие дузпите чрез някакво скандиране. И представете си - момчето от вишката пита "Искате ли Пламен да бие дузпата" - хората се екзалтират, защото избора ще падне върху сектора. После само набързо се измисля някакво скандиране, приканващо това да се случи и готово. Никой няма да тръгне да отменя нашите желания от сектора, нито Митов, нито Раев. Така ще избегнем моменти като от последния мач, където всички бяхме против маймуната да бие и все пак той би и осра нещата. Нали НИЕ СМЕ ЛЕВСКИ, можем да поемем тази част. Представете си гол от дузпа по поръчка от сектора :bigok :smt007 .

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 09, 2013 7:44 am 

Добре де, пак стигаме до вечния въпрос: Защо някой трябва да те надъха да пееш за Левски? :ohmygod2 Че чак си ги подбирате по азбука. :ohmygod2 :ohmygod2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 09, 2013 9:49 am 
Аватар

Скандална последна страница :smt103

Успокойте се малко, давайте всичко от себе си, гледайте да зарибявате и приятели и така ше стане. Кво има да мислим някви супер неприложими схеми...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 09, 2013 10:15 am 
Аватар

Истината е, че българина винаги е свикнал да си търси оправдание. Ако не е човека на вишката, ще са футболистите на терена. Ако пък играем добре и на трибуните сме екстра, ще е пиротехниката и знамената. Ако пък и това е наред ще ни е виновен собственика. И така до безкрай.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 09, 2013 10:21 am 
Аватар

Абе да си призная на мен второто полувреме ми се беше свило сърцето и въобще не ми се пееше. :? За пръв път от години ми се случва това. Предполагам и при доста хора е било подобно положението.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 09, 2013 2:36 pm 

IRR написа:
Много добре, но само частта с подаването на ръка не я разбирам.Нека всеки, който иска да се пробва, да отиде там и да се пробва.В крайна сметка Сектор Б е наш дом и не би трябвало никой да се притеснява в него.

И ти даваш лош пример като ходиш с екип на Лацио на мачове :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 09, 2013 3:24 pm 
keyser_soze написа:
IRR написа:

:shock: кажи честно..

Колко пъти, знаеш ли?

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Вто Юли 09, 2013 3:25 pm 

keyser_soze написа:
IRR написа:

:bigok :bigok

Последна промяна IN HOC SIGNO VINCES на Вто Юли 09, 2013 4:14 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 09, 2013 3:27 pm 
Аватар

Моля те обясни ми защо си мислиш, че дава лош пример.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 09, 2013 3:32 pm 
Аватар

Гейзер_Созе няма как да ви отговори вече :?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 09, 2013 3:34 pm 
Седем:Едно написа:

Защо? Да не пукна?Много държа да получа отговор от това момче.
:ls-cup

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Вто Юли 09, 2013 3:37 pm 
Аватар

Ми всичките му мнения са само хейт, замина си.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 09, 2013 3:38 pm 

Голямо геройство, че си го баннал, затова че си е изказал мнението.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 09, 2013 3:40 pm 
Аватар

Мда, голям герой се чувствам

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 09, 2013 3:42 pm 
Аватар

IRR, нема бегане, бате, наблюдават те денонощно :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 09, 2013 3:45 pm 
И кое е мнението бе бате?Че в тая тема се обсъждат сериозни неща, а некъв глупак говори за тениската ми на Лацио ли?Което няма нииищо общо с темата.Много ги обичам такива "играчи".

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Вто Юли 09, 2013 4:33 pm 
Аватар

Ако Кевин Спейси почука на вратата, го шибни с нещо тежко преди да те е очистил :?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 09, 2013 5:13 pm 

sin написа:
Двамата М и М са много по-добре на вишката от И.

Ами Щ Ф и Х ?

sin написа:
И представете си - момчето от вишката пита "Искате ли Пламен да бие дузпата" - хората се екзалтират, защото избора ще падне върху сектора. После само набързо се измисля някакво скандиране, приканващо това да се случи и готово.

:smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 3731 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 125  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]