forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Сря Юни 18, 2025 11:56 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 1111 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 38  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Пон Май 05, 2014 4:41 pm 
Аватар

Дано не иде при майните а мърко да дойде при нас :(

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Май 05, 2014 4:48 pm 
Аватар

Еми той каза, че било голямо напрежение да си треньор и искал да бъде просто част от екипа в новия си отбор.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Май 05, 2014 5:06 pm 
Аватар

Херо е идеален за скаут, жалко, че при нас с днешната дата е абсолютно все тая..

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Май 05, 2014 5:39 pm 
Аватар

Как мислите? Аз мисля, че Херо на 90% е при нас от новия сезон..
Къде другаде би отишъл?? Той си е син в червата, не вярвам да отиде при майните.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Май 05, 2014 5:47 pm 
Аватар

Ние мислим как трябва да направим юбилея.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Май 06, 2014 12:57 am 
Аватар

Аз пък все още си мисля, че Гонзо ще направи именно миналия си вариант - той ще е мениджър ама и треньор, Мърко ще е главен носач на конусите, а Херо не знам. Може и скаут да е.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Май 06, 2014 2:44 pm 
Аватар

Мърко едва ли ще се върне (и по- добре), но Гонзо трябва да не си е взел грам поука от миналия престой ако стане пак 2 в 1. Ако е достатъчно напреднал в знания и гледни точки, няма да остави Херо да се изплъзне в посока друга освен тази в Левски, а дори и Гочето да е треньор - пак е по- добре.
Но както казаха вече - Юбилеят е цел номер едно, все пак това е най- важното и всички сили трябва да са насочени към него.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Май 06, 2014 3:51 pm 
Аватар

Цитат:
Божинов: Вип Брадър и Къртицата са нищо - в съблекалнята на Левски е нещо уникално

"Искам респект и уважение за Левски, но няма как да го получим, когато сме на пето място", твърди звездата на сините Нападателят на Левски Валери Божинов даде интересно интервю за Sportal.tv. В него той говори за своя живот в Италия, за професионализма на неговия приятел Павел Недвед и не на последно място за случващото се в синия клуб. Ето какво каза Божинов за Левски, а във видеото може да изгледате цялото му интервю: "Надявам се Левски да бъде трамплин за мен и да си възвърна това, което мога и знам. Левски ми подаде ръка и няма как да не се отблагодаря на този клуб. Догодина, ако трябва да остана, бих останал. Левски ми е дал и няма как да не откликна ако този клуб иска нещо от мен", каза Божинов, след което допълни: "Искам да остана в историята на Левски, дали за 100 или 101-та годишнина. Защо да не спечеля купата и титлата на България? Искам да оставя нещо - децата ми да се гордеят с мен. Мисля, че с Левски мога да го постигна. Но трябва да има организация и проект. Не може на 100-годишнината да сме пети - не е коректно, жалко е и е обидно да сме там", добави нападателят на сините. След това Валери Божинов разки интересен момент от съблекалнята на тима, който не е известен за широката общественост. "Това Вип Брадър, Къртицата е нищо. Ако сложим една камера в нашата съблекалня на "Герена"… Интересно, забавно, емоции, смях… Днес на мушката беше Влади Гаджев. Ние си го обичаме това момче. Той е добряк. Аз и Орлин сме заедно, вървим комплект. Бъзикаме Влади, Генков. Нарочиме си някой и го почваме. Аз го вдигам, а Старокин - сваля. Ако има скрита камера, ще е нещо уникално. Всеки ден е емоция. Аз съм позитивен. Трябва да има такива хора - смях, емоции. Всеки ден в нашата съблекалня е емоция. За съжаление реалността и фактите са, че сме в такава позиция, че не можем да си позволим някои неща. Ако сме първи, е по-друго. Но сега се съобразяваме с някои неща", поясни Божинов, след което се върна към сериозните теми. "Единственото, което искам за Левски е да има проект и да бъде там, където трябва да бъде. Сега не е реално. Преди Левски е бил някои отбори само с името си. И другото, което искам да кажа, е, че трябва да има респект и уважение към Левски. Но уважението и респектът идват с победи - когато мачкаш и биеш всички. А сега сме пети - какъв респект и уважение. И те те мачкат, а и ти се смачкваш от лоши резултати... За мача със Славия не вярвах, че е истина. Никой не вярваше, че Лудогорец ще е шампион. Първата година лит(*кс-етрополе ги направиха, а втората - ние. Ако бяхме станали шампиони, сега щеше да се говори друго", сигурен е Валери Божинов.

Прочети повече на: http://www.sportal.bg/news.php?news=486108

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Май 06, 2014 4:11 pm 
Аватар

Ами да...веселба..отборът - 5-ти, никой от него не става за футболист, ама както се казва - купон да има...

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Май 06, 2014 4:40 pm 
Аватар

1914_team_forever написа:
Ами да...веселба..отборът - 5-ти, никой от него не става за футболист, ама както се казва - купон да има...

Те кво са виновни, виж че целия пролетен полусезон беше студено. Кой ти играе на такъв студ?

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Май 06, 2014 4:58 pm 
Аватар

Пролетния полусезон бяхме 3-ти. :loser2

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Май 06, 2014 5:37 pm 
Аватар

Тия ташак си правят,заклеам се...

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Май 06, 2014 6:29 pm 
Аватар

boji86 :bigok
http://www.sportal.bg/news.php?news=486150

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Май 06, 2014 6:51 pm 
Аватар

От това, което разбрах май са ебали на чеверме Ваги :bigok малко щастие в този ПРЕДюбилеен сезон! :lsfc3

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Май 06, 2014 7:53 pm 

ДОбре че го няма Дембеледа ги оноди тея мадами :blowj :blowj :blowj

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Май 06, 2014 9:59 pm 
Аватар

Той Гонзо ще я свърши тая работа, спокойно..

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Май 06, 2014 10:18 pm 
Аватар

Цитат:
Божинов: Левски ми е дал и няма как да не откликна ако този клуб иска нещо от мен", каза Божинов, след което допълни: "Искам да остана в историята на Левски, дали за 100 или 101-та годишнина. Защо да не спечеля купата и титлата на България? Искам да оставя нещо - децата ми да се гордеят с мен. Мисля, че с Левски мога да го постигна. Но трябва да има организация и проект. Не може на 100-годишнината да сме пети - не е коректно, жалко е и е обидно да сме там", добави нападателят на сините. [b]След това Валери Божинов разки интересен момент от съблекалнята на тима, който не е известен за широката общественост.

Прав е. Това не е първото интервю, в което Божинов съвсем ясно си казва, че би останал в клуба само ако види сериозен план за работа и адекватна организация. Представете си какво е в момента, щом поставя иммено тези условия, които се предполага да са налични в професионален футболен клуб.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Май 06, 2014 10:32 pm 
Аватар

Същото го каза пред феновете.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Май 06, 2014 11:28 pm 
Аватар

Виктория написа:
Цитат:
Божинов: Левски ми е дал и няма как да не откликна ако този клуб иска нещо от мен", каза Божинов, след което допълни: "Искам да остана в историята на Левски, дали за 100 или 101-та годишнина. Защо да не спечеля купата и титлата на България? Искам да оставя нещо - децата ми да се гордеят с мен. Мисля, че с Левски мога да го постигна. Но трябва да има организация и проект. Не може на 100-годишнината да сме пети - не е коректно, жалко е и е обидно да сме там", добави нападателят на сините. [b]След това Валери Божинов разки интересен момент от съблекалнята на тима, който не е известен за широката общественост.

Прав е. Това не е първото интервю, в което Божинов съвсем ясно си казва, че би останал в клуба само ако види сериозен план за работа и адекватна организация. Представете си какво е в момента, щом поставя иммено тези условия, които се предполага да са налични в професионален футболен клуб.

Няма нужда даже да използваме въображението си, то се вижда всеки мач какви самодейци сме :lol:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Май 07, 2014 5:25 pm 
Аватар

1914_team_forever написа:
Как мислите? Аз мисля, че Херо на 90% е при нас от новия сезон..
Къде другаде би отишъл?? Той си е син в червата, не вярвам да отиде при майните.

Сега по гонга казаха, че Мъри и Херо са на среща с цецоууу василев. И май е твърде вероятно нито единия, нито другия да дойде на Герена. При такава ситуация ми се струва, че, ако не дойде доказано име, най-добре ГОНЗО да изземе и треньорските функции. Показа добро развитие във Варна.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Май 07, 2014 5:39 pm 
Аватар

Може и тая за треньор :bigok

Цитат:
Френският футбол влиза в историята, с назначаването на Хелена Коща като треньор на втородивизионният Клермон
За първи път в историята на френския футбол, жена ще застане начело на отбор от Лига 2. В момента португалската наставничка има ангажимент с женския национален отбор на Иран, но от началото на сезона във Франция, ще ръководи - Клермон Фут.
Коща е работила с редица женски отбори, сред които националните тимове на Катар и Оман. Тя има и опит като скаут на шотландския „Селтик“.
Най-големият й успех са двете юношески световни титли с Бенфика и спечелването на младежкия шампионат на Португалия. През 2005 година, 36- годишната Коща се е обучавала при вездесъщия Жозе Моуриньо.
Ако може да се доверим на снимките в google, то освен потенциал като треньор, Хелена Коща може да се похвали и с други достойнства.

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Май 07, 2014 5:56 pm 
Аватар

При положение, че Мустака е отгоре с цялата му малоумна клика менажери, дали като за начало ще има Гонзо някакъв шанс да опита да изгради нещо по собствената му идея? :bigok

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Май 07, 2014 5:59 pm 
Аватар

Shtraker написа:
При положение, че Мустака е отгоре с цялата му малоумна клика менажери, дали като за начало ще има Гонзо някакъв шанс да опита да изгради нещо по собствената му идея? :bigok

Да, ще му дадат година и половина. Първата, ако ще да изпаднем, ще му се даде кредит на доверие, щото по-зле от сега е само изпадането г/д. И вече втората по средата ще го изгонят, може би. Не му желая нищо лошо, дано се оправи отбора. Но просто с цялата бащиния не мисля, че има значение кой е треньор.

Въпроса е дали ще си сложи треньор Гонзо и колко ще му се меси.

ДУЗПААААААААААААААААААААААА АЛЕ АЛЕ АЛЕ АЛЕ АЛЕ :lsfc3

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Май 07, 2014 6:06 pm 
Аватар

Цирк-мач на Тича :bigok

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Май 07, 2014 6:07 pm 
Аватар

Нашите направиха заучено положение :shock: :shock:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Май 07, 2014 6:07 pm 
Аватар

Вкарахме. :shock:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Май 07, 2014 6:08 pm 

:lsfc4 :lsfc3 :lsfc4 :lsfc3

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Май 07, 2014 6:09 pm 
Аватар

ПОЛУДЯХ, БЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ! :lsfc3 :lsfc3 :lsfc3 :lsfc3 :lsfc3 ЩЕ ВИ ШИБАМЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Май 07, 2014 6:11 pm 
Аватар

1 na 1

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Май 07, 2014 6:12 pm 
Аватар

Пелето моментално трябва да бъде скопен. Ебати некадърника.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 1111 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 38  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]