forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Вто Авг 26, 2025 2:47 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 3731 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62 ... 125  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Пет Окт 25, 2013 9:02 pm 
Аватар

incheto_1914 написа:
Изобщо не сте прави за Мъри, само да ви кажа :wink: Аз също адски му се ядосах на изказването за сантиментите, както и на това, че би се върнал само с Наско, но че е левскар спор няма. А и няма как да псувам някой, който ми е носил толкова радост. В случая не е като други наши "легенди", които използват абсолютно всеки един удобен случай, за да плюят по клуба. Нито дума не е казал срещу Левски.

+1 :lsfc1

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Окт 26, 2013 12:28 am 

мАри един страхлив и лимитиран треньор изкарал късмет с добър отбор на Левски , малко като чичо Пенчо 94 г. В Левски винаги ме е дразнил как се оплаква от всичко при някой неудобен резултат типично като другия лимитиран тройчо.Накрая при него играхме само по ширина на терена :lol:
И да не забравя , мощен КУР за предателите играли и за нас и за прасета , независимо в коя посока са поели .А някой спомня ли си как големия левскар мАри ни вкара гол на мача Левски - Цура 4:1 преди 20тина години ...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Окт 26, 2013 8:36 am 
Аватар

Мъри е късметлия-мрънкач, Сираков е далавераджия живеещ от комисионни, значи четвъртфиналът и ШЛ са благодарение на... г-н Батков :smt069

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Окт 26, 2013 9:55 am 

По - скоро беше въпрос на добро стечение на обстоятелствата и голяма доза късмет .Къде беше големия треньор като играхме с колосите Беверен и Тампере :ohmygod2 :ohmygod2 :ohmygod2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Окт 26, 2013 10:04 am 
Аватар

Кой треньор в историята на Левски, България или футбола по света има само успехи? Един пример стига. Аз се сещам за един, който за времето си начело на Левски не успя нито веднъж да се провали - Ивайло 'Дъ прашка' Петев, за други не знам.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Окт 26, 2013 10:06 am 

Не знам защо всички се хващат за тия момчета с качулки.За Желю или за нещо друго. Проблемите ни са големи и не са там.Ние нямаме ръководители.Няма ги около нас. Нямат необходимост от нас и ние от тях.Съжалявам че ми се налага да напиша това което виждам.Дано идеите залегнали в тези послания да стигнат някак до хората.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Окт 26, 2013 10:13 am 

shalala написа:
Кой треньор в историята на Левски, България или футбола по света има само успехи? Един пример стига. Аз се сещам за един, който за времето си начело на Левски не успя нито веднъж да се провали - Ивайло 'Дъ прашка' Петев, за други не знам.

Херо не се е провалял :smt003 мАри го разкриха и в Литекс и в Анартозис като отпаднаха от некви макета , скоро очаквам да го изгонят с "говедо" и от жълтите

В България успехи в европа няма !!! Това ,че някой е стигнал полуфинал или четвъртфинал веднъж на 10 - 20 години показва ясно ,че реалноста е да си в миманса и като кацне птичето на рамото някога после цял живот това си спомняш ...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Окт 26, 2013 10:20 am 

:smt005 :smt005 :smt005

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Окт 26, 2013 10:46 am 
Аватар

shalala написа:
Мъри е късметлия-мрънкач, Сираков е далавераджия живеещ от комисионни, значи четвъртфиналът и ШЛ са благодарение на... г-н Батков :smt069

:bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Окт 26, 2013 10:59 am 
Аватар

Ей, щом наближи мач с турските братя и веднага почват лизачите на Мъри и Насо да им облизват хемороидите :ohmygod

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Окт 26, 2013 11:05 am 

Не мисля, че става дума за облизване на нещо, по-скоро за елементарно уважение, тъй като от другата страна са вечно плюещите. Псуващите Стоилов не се различават по нищо с псуващите Гонзо, Кокала, Борето... :wink:
П.П. Не казвам, че е извънземен треньор, за друго става дума в случая.

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Окт 26, 2013 11:16 am 
Аватар

Путчицата Стоилов полегна на Лудогорец миналия сезон и нямаше никакви претенции. На мача с нас за всеки тъч скачаше като побъркан и крещеше на съдиите. Отказа да дойде в Левски без господаря си Сираков, но това ме му попречи да отиде в Ботев сам. Да ми яде хуя тоя селяк, не го искам в Левски никога повече. И как може да го сравняваш с Гонзо въобще?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Окт 26, 2013 11:18 am 
Аватар

мАрито немоа го трая вече след онова полегване на жалтурите с лудокурец накрая, да не говорим за сантименталните му глупости! Ама като треньор той и Херо са на светлинни години от другите бг карикатури -треньори минали през нас в последните години, като Кокалчето, Гонзо, Ясен, Илиан и особено най-вече Вилито, Гошо Тодоров, Ракто, Никито Митов и сега Сухият! :smt005 :smt005 :ohmygod :strkstrk

Но ако питата мен нема място на Герена щото е си несантиментална асковска путка! :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Окт 26, 2013 11:24 am 

Седем:Едно написа:
Путчицата Стоилов полегна на Лудогорец миналия сезон и нямаше никакви претенции. На мача с нас за всеки тъч скачаше като побъркан и крещеше на съдиите. Отказа да дойде в Левски без господаря си Сираков, но това ме му попречи да отиде в Ботев сам. Да ми яде хуя тоя селяк, не го искам в Левски никога повече. И как може да го сравняваш с Гонзо въобще?

Много добре знаеш защо се махна от Левски и че беше заради Батков. По-точно той го махна де. Условието му да дойде в Левски със Сираков е единствено, за да може втория да е буфер между Стоилов и Борат. Компромисен вариант. Освен това невенъж е заявявал, че докато Батков е начело на Левски, не иска да идва при нас. Страхотен грях, някой да не желае да идва при Батков.
Кокала срещу нас никога не е бил емоционален, да знаеш и никога не е подскачал, не. И също така абсолютно никога не ни е побеждавал, не.
Къде видя да го сравнявам с Гонзо и защо си измисляш? Казах, че плюещите Стоилов не се различават много от плюещите Гонзо, Кокала и Борето примерно.
Това, което аз помня, е че ни донесе безумна радост в два сезона и стоеше на Герена от сутрин до вечер, за да работи.
За изказването със сантиментите и отказа да дойде в Левски аз също му се ядосах, да и честно казано го нахраних наум зверски (макар за второто да го разбрах впоследствие). И също така мисля, че не се е развил като треньор и на този етап може би не става за треньор на Левски.
Пак цитирам същите две мнения, защото не ми се спори по тоя тъп въпрос.
incheto_1914 написа:
Изобщо не сте прави за Мъри, само да ви кажа :wink: Аз също адски му се ядосах на изказването за сантиментите, както и на това, че би се върнал само с Наско, но че е левскар спор няма. А и няма как да псувам някой, който ми е носил толкова радост. В случая не е като други наши "легенди", които използват абсолютно всеки един удобен случай, за да плюят по клуба. Нито дума не е казал срещу Левски.

south написа:
Гледайте повече действията и по-малко думите на дадени хора. Най-малкото Мъри си взе от фланелките на фонда, което за треньор на Ботев Пловдив е... И само не давайте пример с Ко-Пелето, защото е коренно различно.

Уважение за това, което направи в Левски, това е.

Ако не си съгласен с тия факти - ок.

А що се коментира това в темата за Сектор Б, както винаги нямаме обяснение :bigok

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Окт 26, 2013 11:38 am 
Аватар

Не знам защо въобще е тая полемика и това небивало чесане на пръсти - подкрепа или псувни за Мъри. Аз лично не смятам да го отразя, че изобщо е на мача, не знам защо някои хора (мразещи или защитаващи го) смятат да си усложняват живота. Ваш си избор...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Окт 26, 2013 11:42 am 
Аватар

ЖЪЛТА КОЧИНААА !!! :lsfc3

СЕКТОР Б НА ВЪРХА !!! :levski

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Окт 26, 2013 11:48 am 
Аватар

Седем:Едно написа:

:smt023 :smt023 :smt023

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Окт 26, 2013 11:57 am 

Тоя нещастник дано никога не се върне отново в Левски!

серящия гъз с хуй да достигне.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Окт 26, 2013 12:04 pm 
Аватар

Инче, 1/4 финалите се помнят, а? Някои само за полуфинали говорят. Или за Екзекутора на Ливърпул. След като всички успехи на отбора се дължат на Мъри, защо не игра с Литекс 1/4 финал и не ги вкара в ШЛ? Какво му липсваше там? Батков ли? Гошо Петков също ни е донесъл много радост и не е казал думичка против Левски.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Окт 26, 2013 12:06 pm 

Мда, а някои други също си псуват заслужилите хора.
Не съм казала, че е само и единствено негова заслугата, но определено има най-голям принос.
Все едно.

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Окт 26, 2013 12:10 pm 

Ако не беше ходил в Литекс и сега в Ботев, след онези сърцераздирателни думи в нфк, може би нямаше да го псуваме. Може би следващата му спирка ще е лудогорец, а след години защо не и свинете?

серящия гъз с хуй да достигне.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Окт 26, 2013 12:51 pm 
Аватар

Много детинско мислене вадите. Мъри като треньор в чужбина не знам как може да се реализира, то даже се и видя. А явно не може да задвижи някакъв друг бизнес и решава да си е треньорче в България. Аз ако съм в подобна ситуация, също бих водил Литекс и папагалите, свинете обаче са пълно изключение. Пак по повод фланелката нищо не пишете. Радости, полягания, а-у... ама не се ли сещате, че поляганията определено не Мъри ги решава?! :lol: Представете си влиза Цецоу Василееев в съблекалнята и казва на всички "Тоя мач падате". Мъри какво, да се стегне и да нахъса играчите да дадат всичко от себе си за победа? :smt005

Седем:Едно, представи си хипотетична ситуация, че във фирмата ти имате лек застой в продажбите и примерно може да трябва да съкращавате персонал, идва Цецоу Василееев и ти казва, че иска 200 десктопа и 100 лаптопа. Дали ще му кажеш "Не, аз съм левскар!"? Вярно, че в тоя случай той те търси теб, ама ситуацията е сходна. Или пък в работата на който и да е, ако пък трябва да продаде нещо или да свърши услуга на чорбар или пък чорбар ви е шеф - какво правим с вас, идеалисти?

Иначе, на Мъри съм му благодарен за 1/4-финала, не му го знам случая, може и наистина да е някаква подлога. Аз лично нищо обидно за мен като левскар не съм видял в негови действия. В този мач го възприемам като някой от сорта на Киро Акалски, тотално безразличен ми е, да не помислите, че съм от неговата секта. Не виждам защо трябва да го възприемаме като нещо по-различно, независимо в положителна или отрицателна посока.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Окт 26, 2013 1:09 pm 
Аватар

Съвсем други неща се имат предвид. Говориме за отношение към клуба, който те е направил човек, където си ял бел хляб, не просто за някакви 2-3 сезона. Пак казвам отношението на Гонзо, идва с морето, вкарват ни гол, все едно нищо не е станало, Вуйчо Ваньо ни вкара обърна се продължи, Симеон Райков също, няма кълбета, няма салта от кеф. Последните двама няма как да останат в паметта ни, но като се сетим за тях ще си спомняме за отношението им. Друг пример с Роналдо, четири години не е в Манчестър, играе срещу тях, вкарва гол и с наведена глава се обръща, а после се извинява на публиката. Това отношение остава в душите на феновете, това отношение към родния клуб, което не показват нито Мъри, нито Кокала, затова Гонзо е голям, защото освен голям футболист е и голям човек. Затова е на нашите знамена, рамо до рамо с Гунди.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Окт 26, 2013 1:11 pm 
Аватар

Кокала все едно не скача и не прави кълбета срещу нас...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Окт 26, 2013 1:13 pm 
Аватар

Мисля, че и той казва това.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Окт 26, 2013 1:23 pm 
Аватар

Мани го Кратун, той сами Кокали сънува :mrgreen:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Окт 26, 2013 1:24 pm 
Аватар

Братле, това, че си е купил фланелка далеч нищо не значи. За човек с 20 000лв заплата не представлява никаква трудност да си купи фланелка за 500лв. Просто една застраховка, щото много добре знае, че може да му се наложи да се върне тук, която не му струва нищо.
За мен Мъри има една основна, но непростима грешка - той лично обеща, че ще каже много неща за Батков след като го уволни, но си замълча. Останалото не ме бърка толкова. Но сравнения с Гонзо са недопустими напълно.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Окт 26, 2013 1:27 pm 

Бе кой го сравнява пряко с Гонзо, вие съвсем сте на кафево :ohmygod
А това за "застраховката" е върхът на тъпотията и безумието, но това все пак е Проданов :bigok

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Окт 26, 2013 1:30 pm 
Аватар

tprodanov написа:
..За мен Мъри има една основна, но непростима грешка - той лично обеща, че ще каже много неща за Батков след като го уволни, но си замълча. Останалото не ме бърка толкова..

Никога няма да храня Мъри, но с това съм напълно съгласен.
И реално само заради това мълчание ми се появи един лек горчив вкус в устата, който си седи и така и ще си остане, когато става дума за СС.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Окт 26, 2013 1:32 pm 

С това и аз съм съгласна.

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 3731 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62 ... 125  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]