forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Вто Авг 26, 2025 2:47 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 3731 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61 ... 125  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Чет Окт 24, 2013 2:41 pm 
Аватар

Ми той Желю отлюспи групата, фръцна се, пусна някаква статия от Тема Спорт, която нямам намерение да чета и каза - тук има хейтъри, песимисти и такива, дето си чешат езиците само :bigok И обеща, че много рядко ще влиза в групата.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Окт 24, 2013 2:50 pm 

Незнам кой от форумните масони е действал, но ме отблокираха :bigok
А аз като едно голямо дете на свой ред ги блокирах :blass
Както казва един познат "Нема им стъпим на теа "

на нашите деди.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Окт 24, 2013 2:57 pm 
Аватар

Добре, бе! Каква е тая група и за какво се борят?
Ако могат да свършат нещо полезно, адмирации. Ако само ще си пускат лайкове, не виждам с какво се различават от дугите такива във ФБ.
Бойо, не го познавам. Вижда ми се интелигтно момче/мъж и ако той е един от двигателите, това е чудесно. Щом искат хората да работят за идеята, нека, само че да не си останем с плюене и храчки по мониторите.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Окт 24, 2013 3:09 pm 
Аватар

West написа:
Незнам кой от форумните масони е действал, но ме отблокираха :bigok
А аз като едно голямо дете на свой ред ги блокирах :blass
Както казва един познат "Нема им стъпим на теа "

Ами аз се разписуках, но пък те казаха, че ти не си блокиран, а е бъг на системата.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Окт 24, 2013 3:31 pm 
Аватар

Значи излиза, че Бойо има време да пише тон глупости за НКП и да рови разни фейсбук групи заедно с оня псевдо-журналист Станков, но нямаше 2-3 свободни часа да дойде на срещата на феновете на Герена. :ohmygod Само интернет-революционери навсякъде.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Окт 24, 2013 3:38 pm 
Аватар

Аре стига глупости. Аз също не можах да дойда. И същевременно съм участвал в достатъчно инициативи, за да ме нарече някой интернет-революционер. А по тия инициативи не е като да не съм го засичал и него.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Окт 24, 2013 4:35 pm 
Аватар

Абсолютно неоснователно е добронамерен човек, като Бойо да бъде обвързван с лицето станков. Идеята и желанието са налице,подобен тръст е бъдещето на футбола,или поне на ''особените'' клубове,към които твърдим, че се числим.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Окт 24, 2013 5:06 pm 
Аватар

В мърлявата им група има място само за хора,които са абсолютно съгласни с Пантофа на чорбарчето Запрянов-Зельо!Всеки дръзнал да е несъгласен с тях, е дамгосан като качулка,платен и прочее!Важно е да се знае-Грънчаров,Станил Йотов и още две-три писарушки ни настройват успешно един срещу друг в тези гадни дни!Само в номера на билета трябва да е разделението!Очаквам в неделя да се търси отговорност и от тези с каските в сектор А :smt003

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Окт 24, 2013 5:40 pm 
Аватар

Айде прочетете се какво сте написали и се сравнете с тях . IRR не случайно си изтри профила, малко хора явно си дават сметка защо го направи.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Окт 24, 2013 5:43 pm 
Аватар

Почвам да си мисля,че от много желаещи да спасят Левски,накрая ние самите ще се загубим.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Окт 24, 2013 6:40 pm 

От мача с чорбарите не бях влизал във форума и бях много непрятно изненадан, как заради една тъпа загуба сме се разделили на хиляда лагера! Нормално е да ни боли, но не трябва да допускаме никой и нищо да ни разделя! Фонд СЕКТОР " Б " е нещо много хубаво, създадено от ЛЕВСКАРИ за ЛЕВСКАРИ и да служи на ЛЕВСКИ! Този фонд не ни е никакъв проблем! Проблема ни е мустакатия шут, който е начело на ЛЕВСКИ! И вече съм на 100% убеден, че докато не го разкараме ( защото е ясно, че той сам няма да се разкара ) от клуба, няма да се оправят нещата в ЛЕВСКИ! Никакви раздори и разединения между нас ЛЕВСКАРИТЕ! Батков вън от ЛЕВСКИ! ЛЕВСКИ ДОКРАЙ И САМО ЛЕВСКИ! :levski

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Окт 24, 2013 7:22 pm 
Аватар

Това е най-гнусната група, която съм срещал някога в фб :ohmygod

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Окт 24, 2013 8:06 pm 

Този Ж. Станков от години съм спрял да му чета гнусотиите! :oops: Изобщо, не мога да разбера журналистите ЛЕВСКАРИ!? :smt017 червените журналя от девет кладенеца вода ще докарат, направо ще изсмучат от пръстите си някаква история или откровенно ще излъжат в полза на чорбарите! А такива, като моя набор Т. Русев, Б. Касабов и онзи дебелия от Гонг не пропускат да нападат ЛЕВСКИ, когато отбора играе слабо! Дори Касабов, когато е коментирал мач на ЛЕВСКИ се е изказвал негативно за опредлени ситуации в мача за да не го обвинят, че е ЛЕВСКАР! Тези хора сякаш живеят още в страх от комунизма и се страхуват да нападат чорбата да не би да ги приберат в шесто! И им е по-лесно да стрелят по любимия отбор! Това не мога да го разбера! Не искам да са, като га, но да са малко по-позитивни към ЛЕВСКИ!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Окт 24, 2013 8:19 pm 
Изображение

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Чет Окт 24, 2013 11:52 pm 
Изображение

Цитат:
Това е нашата история, нашият стадион, нашият град, нашият отбор, нашият живот!
Всеки от нас има поне 1914 причини да обича своя "Левски". Спомнете си за една от тях и елате в събота на стадион "Георги Аспарухов", за да запеем дружно песента, за отбора в нашите сърца... Не се гаси туй, що не гасне!

:levski :lsfc1

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Пет Окт 25, 2013 12:13 am 
Аватар

:smt023

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Окт 25, 2013 1:18 am 
Аватар

Мощни постове на Македонеца!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Окт 25, 2013 9:06 am 
Аватар

Гледам гнусотията на Зелю в групата на Бойо е изтрита :bigok Обаче от време на време некой топне пръст в раната и оплюе качулките :bigok
Друго впечатление ми прави също, че доста обяснителен падеж пада. Дано тази група не се превърне в една друга, където всеки показваше на другите колко много неща може да напише и работа никаква не се свърши...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Окт 25, 2013 11:31 am 
http://www.youtube.com/watch?v=GUjb26pG8f0

:levski :lsfc3 :lsfc1

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Пет Окт 25, 2013 11:45 am 
Аватар

Изключително силно! Децата са най-чисти и неопетнени. :levski Ако не се лъжа, именно тия двамата мъжаги ни вдигнаха и на Дербито. :D "В игрите децата за ЛЕВСКИ мечтаят... " :levski

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Окт 25, 2013 2:44 pm 
Аватар

Искам само да попитам левскарите, като напишете за едни други с които сте били до скоро рамо до рамо - Курви на Батков / Тонев живота ви придобива ли друг смисъл, а къде са "Курвите на Сираков ", а "Курвите на Гонзо ",те къде са ? Няма да псувам никого, просто вече ще игнорирвам всеки, който безогледно псува тези с които е бил заедно в пек и студ, без да вложи грам мисъл.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Окт 25, 2013 3:46 pm 
Аватар

Точно това е идеята-да не псува тези, с които е бил в студ и пек,а тези, които пишат за Левски по чорапи и пред телевизора!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Окт 25, 2013 4:53 pm 
Аватар

Владимир Владимиров @ novsport.com написа:

Гугутката призова: Без бойкот, всички на стадиона срещу Ботев

Шефът на НКП на привържениците на Левски Владимир Владимиров призова „сините" фенове да дойдат на стадион „Георги Аспарухов" и да подкрепят отбора в дербито с Ботев (Пд). „Честно казано не знам колко публика ще дойде на двубоя. Доста хора може би са разочаровани, но сега е моментът да подкрепяме", обяви Гугутката пред „Меридиан Мач".

„Искам да използвам вашата уважавана медия за трибуна, от която да призова хората да дойдат на стадиона и да кажат мнението си. Ако някой е против Батков, против Тони Здравков, против Христо Йовов, против мен, или който и да е, да си изкаже позицията. Никой няма да го спре. Но нека бъде на стадиона и да говори там. Защото в последните дни излезе, че „качулките" са виновни за всичко. Едва ли не ние сме съблекли Петев и затова Левски е в криза. Само че тези момчета, с качулките, поне показват лицата си и хората ги знаят кои са. Докато всички останали, които критикуват, се крият зад клавиатурите и дори имената си не показват, а стоят зад псевдоними. Елате на стадиона и подкрепете Левски", каза още Владимиров.

Той бе категоричен, че на този етап не се предвижда нов протест срещу отбора. „Няма да атакуваме играчите. Ние не сме слепи, виждаме, че в момента това са футболистите на Левски. Нека мине мачът и тогава ще говорим. Сега единствено искаме да подкрепим тима", каза още Гугутката.

Той обяви и дали привържениците ще приемат с овации Станимир Стоилов. „Аз лично ще го приема с овации. За другите не мога да кажа. Но позицията на организираните, подчертавам на организираните, за да не ме обвинят, че говоря от името на всички левскари, е, че има само двама българи, достойни да водят Левски -Станимир Стоилов и Димитър Димитров. Не искам да обидя по този начин Тони Здравков, но така мисля. Дано някой ден Мъри се върне на „Герена", завърши шефът на НКП.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Окт 25, 2013 5:05 pm 
Аватар

:smt005 Тъй, де, Мърье ще води Левски без сантименти..както утре би правил кълбета от кеф, ако ни вкарат гол.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Окт 25, 2013 5:34 pm 
Аватар

Хубаво де, всеки има лично мнение, моето е да го духа мАри . Пея му и му пожелавам след мача жАлтурите да го изпратят с "Говедо, говедо ", него и другия селяк ЦанкУ.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Окт 25, 2013 5:37 pm 
Аватар

Това му радване го прави, заради един човек, който успя да ни скара и да намразим почти всяка една синя легенда. Да се надяваме, че Боримиров е прав и към края на догодина да не го видим повече на Герена!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Окт 25, 2013 5:37 pm 
Аватар

:lol: Прочетох само удебеленото,бре :smt042 Стори ми се дълго мнението, естествено, че всеки си има мнение :strkstrk

п.с. bogarra, аз па се сещам за няколко употребени и оплюти, които не се радват като малки деца на гол срещу Левски, не се обясняват как немат сантименти и т.н...

Последна промяна Лабрадор на Пет Окт 25, 2013 5:39 pm, променена общо 2 пъти

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Окт 25, 2013 5:38 pm 

Изобщо не сте прави за Мъри, само да ви кажа :wink: Аз също адски му се ядосах на изказването за сантиментите, както и на това, че би се върнал само с Наско, но че е левскар спор няма. А и няма как да псувам някой, който ми е носил толкова радост. В случая не е като други наши "легенди", които използват абсолютно всеки един удобен случай, за да плюят по клуба. Нито дума не е казал срещу Левски.

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Окт 25, 2013 5:53 pm 
Аватар

Гледайте повече действията и по-малко думите на дадени хора. Най-малкото Мъри си взе от фланелките на фонда, което за треньор на Ботев Пловдив е... И само не давайте пример с Ко-Пелето, защото е коренно различно.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Окт 25, 2013 8:29 pm 
Да оплюеш някой, който си харесвал, дори обичал - това българина го умее най-добре! Абе много чувствителни души на Герена в последно време. Много сте се изнежили нещо. Мъри бил правил кълбета?!?! Ми това е спорт, бе пичове. Футбола е емоции, а всеки е с различна емоционалност. Нито е плюл по Левски, нито ни е срал в устите. Вярно, че от 2006 мина доста време, но някой от вас имат нужда от преглед, заради проблеми с паметта. Крехки душици. Смешно е, но и тъжно.

Върнете се в началото

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 3731 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61 ... 125  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]