forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Вто Авг 26, 2025 2:47 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 3731 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60 ... 125  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Сря Окт 23, 2013 4:50 pm 
Аватар

acrimonious написа:
Ще бъда лаконичен:

1. Успех на Бойо и инициативата!

2. Да го духа ж. станков до смърт!

:smt023

И естествено трябваше да се изпишат 5 страници, за да се стигне до тук :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Окт 23, 2013 5:24 pm 
Аватар

Верно ли толко дълго се е обсъждал тоя кенеф Желю? :shock: Каквито и доводи да е имал, не това беше начина така грозно да сере по Левски.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Окт 23, 2013 7:03 pm 
Аватар

Отново половината са на северния полюс, другата половина на южния, а трезво мислят 10 човека :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Окт 23, 2013 7:13 pm 
Само съвет за тази инициатива. Ограничавайте броя на "сините" журналисти до минимум и ако може до НУЛА. Това са категорично едни от най-вредните елементи сред "нашите". Клиширани балъци, които в 21 век още си служат с термини като "зеления килим" и "коженото кълбо", използват дебилизми като "добър мач за нашите стандарти", но това не е същественото. По-важното е, че са хора с нулева трезва преценка. Тези хора винаги гравитират около крайностите, около тоталните противоположности, които дори не са логични. И не е чудно, че общественото мнение на българина е програмирано да е така крайно и абсолютно безпринципно и несвързано. Когато отборът върви му надуват балона до неосъзнателното, публиката тогава винаги е едно цяло, тя е 12-ия играч и великата синя публика (тогава няма гугутки, няма качулки, няма на майка ти в путката), атмосферата е страхотна, сините фенове отново доказаха, че са най-великите и отбор и публика са едно цяло. Отборът е велик, всичко е шест. Когато отборът губи, тия същите плазмодии захващат публиката и хулиганите, които са причината нормалните хора да ги няма на трибуните, вижте как в Англия си водят децата на мач, а тук нормалните хора не смеят. Аз не съм видял "син" журналист да защитава "Левски" във времена на криза и разделение. Напротив. Точно тия тумори теглят чертата на разделението и я пропагандират. Винаги има някого, на когото слугуват и за когото агитират и не се свенят да очернят всичко около него и самия клуб, за да си изкарат ебящия ги в гъза на преден план. Дали ще е Жельо лайното на Сирака или Грънчаров паржолата на Батков и Баждеков, все тая. Тия хора са вредни за "Левски", защото за разлика от чорбаро-турските журналя във времена на пълно омазване, нашите никога не бранят клуба като клуб и като едно цяло - фенове, треньор, ръководство :smt006 Винаги някой лапа на някого кура и се състезава да очерни всички други. Но тия същите боклуци имат цинизма на две планети да обвиняват някого, че му плащали и че го вършил с мотив :smt006 Е това е върха на цинизма :smt006

П.С: А на тоя педераст Жельо ако желае да се срещнем. Аз ще дойде с едно момче, Чипчев се казва, някои може да го познават. Беше най-добрия в школата на Родопа, игра и за мъжете в А, после го взехме при нас да тренира и един прекрасен ден Сираков дойде и го попита имаш ли 20 000 лева, за да почнеш с мъжете. Е, той нямаше и така приключи кариерата му.
Малък щрих за голямата синя легенда, на когото всичко е простено. Нещо като Кюрда. Може да ти се изсере в устата, но е Кюрда и има право. :smt023 :levski

И Бойо, принципа, на който "ние" действаме, е същия на който и вие. Вие сте си нарочили Гугутката и той ви е във всяко изречение, еманация на всичко и виновен за всичко. Ние сме си нарочили свинята и цялата ви структура е черна до дъно. Тва е положението.

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Сря Окт 23, 2013 8:36 pm 
Аватар

Докато ние коментираме такива неща, ето една статия от в. "Охридска България". Разпространява се в тук и в Македония.
Забележете снимката на Димитър Димитров. Ето затова си струва да изтърпиме незгодите и да не "обръщаме каруцата". Левскарите сме истинските защитници на България и българщината. Трябва да сме единни и силни, защото България има нужда от задружните усилия на своите патриоти. И защото хора, като г-н Димитров, са едни от нас!
Левски - това е България! А тези хора в Западните покрайнини ги оставиха на сърбите точно онези, другите, с червените петолъчки!
Цялата статия е на пета страница тук -> http://ohridbgonline.files.wordpress.co ... -links.pdf

Прикачени файлове:
bosilegrad.jpg
bosilegrad.jpg [ 457.8 KiB | Прегледано 3753 пъти ]

МнениеПубликувано на: Сря Окт 23, 2013 8:55 pm 

И аз бих искал да се включа. Няма да пиша за жельовци, наскосираковци и другите.
Фондът е изключително позтижение. Нещо ИСТИНСКО. Но и на него ебахме майката. Ебахме я, защото има хорица, бедни душички, които след всяка загуба на Левски, изкачат от дупчиците почват да пишат, да говорят и да дамгосват. А аз лично нося вина, защото един път не излязох от мойта дупчица и не защитих Левски, не защитих Фонда ... Мислех си, че ако не нагнетяваме напрежение и тази криза ще отмине, ама не би и уви. Срам ме е от себе си, от семейството ми. Защото имам брат, сестра, майка и баща - всичките болни левскари, възпитаван съм да обичам Левски, като семейството, а всички се скрихме! Дано Бог да ни прости!
Що се отнася до посещенията - ще го напиша за 15 път в този форум. МЪРЗИ ГИ! Ама знаете ли колко ги мързи? ЯКО! Предпочитат да изпият половината заплата в чалготеката, предпочита да заведе поредната курва на кинце, нямало време, защото трябвало да гледа Челси - Ман Ю ...
Никакви фенклубове, гугутки, запади и качулки не ги вълнуват. Те просто искат да си останат вкъщи. С биричката, с папкането.
Обаче стигне ли се до мачове, като тия миналата година(или като в ЕКТ) са ТАМ! Ама седмица по-рано "Ей, Гешче, кога ше пускат билетите, браааат?" "Айде Сините! Гешче, да не изпунтиш?!?" ... През останалото време са левскари на книга, или на бира.
Това няма да се промени и след Баткофф(Умри!), и след 100 Годишнината, и след 185 поредни Шампионски титли, защото сме мързелив народ, в по-голямата си част. "Лаем ама не хапем"
Гнусните медии носят своята вина. Гледайте класиката от Висшата лига, гледайте на Робен кура, идва нова доза Ел Класико :ohmygod2
А за бащите с децата, пак медийте носят вина. Наркомани, пияници, качулки ... Събличането на Прашката е нещо, което се случва всеки уикенд в Южна Америка и 2 пъти годишно в три от нашите съседки. От 5 годишни ни водят по стадионите, как па един път не ме пребиха, не ми казаха какво да викам, как па един път не взеха знаме от ръцете ми? "Кървави дербита" ... "Напрежение в Борисовата градина" :ohmygod
Съжалявам за емоционалното мнение! НА МАЧА С ЖЪЛТИТЕ НЕКА БЪДЕМ СИЛНИ И МОЩНИ! :levski
Последно към червените ни приятелки. Другарки, от комсомола, с тази победа нищо не се е променило! София и България продължават да са сини! Директивата си я знаете ;)

Последна промяна Seldon на Сря Окт 23, 2013 8:58 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Окт 23, 2013 8:57 pm 
Аватар

Междудругото малко оффтопик, ма понеже ми стана болно за бройката СМС-и. Не можем ли да направим една кампания (пък дори и фейсбук кампания) "Денят на Левски" или нещо такова и на всяко седмо число от месеца всеки да праща СМС. Така всеки ще си знае, че няма 6-5, стане ли 7-ми- праща...?

Едит: Gesha91- подкрепям мнението ти на 100% :smt023 :levski

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Окт 23, 2013 9:12 pm 
Аватар

Само за едно се моля: Храната и мръсотията по Фонда, да не откажат И., И. и малкото други в него!
Първите двама ги познавам отскоро и доста бегло, но съм видял и разбрал, колко е силна и безкористна любовта им към Левски!
И много жалко, че голямата маса от плюещите левскари не могат да са на моето място и да познават, макар и мъничко, но достатъчно тези хора, за да се убедят в тяхната искрена любов към Левски.
Тогава не биха плюели пишейки недомислици и откровени глупости.

П.П. Кур за журналистите и всякаквата разединяваща левскарите паплач!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Окт 23, 2013 9:14 pm 
Аватар

Досега не съм видял нещо да е отказало И. и оставам с впечатлението, че трудно се отказва :smt023

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Окт 23, 2013 9:14 pm 
Аватар

Добра идея :wink:
Ние хубаво му ги говорим тези неща на Бойо, но тази инициатива не е само негова, нито решава кой да е кой да не е в цялата им група, в смисъл, че не може току-така да зачеркне оня дебелия :roll:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Окт 23, 2013 9:18 pm 
Аватар

Бойо, помоли твоя приятел Жельо, който ще спасява Левски, да коментира това си творение:
http://sport1.bg/komentar/28552-100-godini-idioti

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Окт 23, 2013 9:27 pm 
Еееее, че и в джамията го е пуснал :lsfc3
Жельо - звездата, на МАЙКА ТИ В УСТАТА! :lsfc3

Цитат:
Не можем ли да направим една кампания (пък дори и фейсбук кампания) "Денят на Левски" или нещо такова и на всяко седмо число от месеца всеки да праща СМС. Така всеки ще си знае, че няма 6-5, стане ли 7-ми- праща..

Ще го направим чрез групите във фе(*бук - цесекабук, но ефект ще има първия път на 7-и, после ще има Трайчо Костов, Трайчо Серафимов, Трайчо Трайков, Трайчо Вакъфалията, Трайчо Мавродиев и Тройчо Младенов педераст.

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Сря Окт 23, 2013 9:29 pm 
Аватар

Аз искам само да кажа КУР ЗА АБСОЛЮТНО ВСЕКИ, КОЙТО СЕ ОПИТВА ПО КАКЪВТО И ДА Е НАЧИН ДА РАЗДЕЛЯ ЛЕВСКАРИТЕ!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Окт 23, 2013 9:30 pm 
Аватар

Вместо участие във фейсбук революции, предлагам хората, които ще правят тръст, да вземат да дойдат повече от 1 път на стадиона. :smt002 НО само уважение за Бойо, тъй като детето му даже има повече мачове на Герена, отколкото мрънкалниците, които постоянно плюят с/у Левски.

С удоволствие бих присъствал на среща, на която ще бъде и въпросното "списвателче", за да дава обяснения :smt023

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Окт 23, 2013 9:31 pm 

Наистина не знам как имате сили да четете подобни идиотщини. Аз само като видя заглавието и вече ми е ясно, че няма смисъл да си влошавам здравето. Аз се чувствам лично обидена, че Жельо Станков се нарича левскар!

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Окт 23, 2013 9:34 pm 
Аватар

Имах нервите току що да разменя няколко реда в чата с това нещо, наречено журналист, и мога абсолютно сериозно да заявя, че тоя минава границите на Г.А. по тъпизъм и лудост.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Окт 23, 2013 10:05 pm 
Аватар

Македония написа:

Цитат:
Не можем ли да направим една кампания (пък дори и фейсбук кампания) "Денят на Левски" или нещо такова и на всяко седмо число от месеца всеки да праща СМС. Така всеки ще си знае, че няма 6-5, стане ли 7-ми- праща..

Ще го направим чрез групите във фе(*бук - цесекабук, но ефект ще има първия път на 7-и, после ще има Трайчо Костов, Трайчо Серафимов, Трайчо Трайков, Трайчо Вакъфалията, Трайчо Мавродиев и Тройчо Младенов педераст.

Бе ако се напомня на всеки 7-ми според мен ще има добър ефект. Не пречи да опитаме :smt023

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Окт 24, 2013 12:53 am 

Незнам защо в тази група във фейсбук аз немога да вляза и дори при търсене чрез моя профил тя не ми излиза. При положение, че още при самото и създаване аз се включих в нея и ме одобриха/Петър Хераков ако не се лъжа/.
При търсене чрез друг профил обаче се появявя.
Има ли някакъв вариант да са ме блокирали и чрез моя профил във фейсбук да немога да влизам?

на нашите деди.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Окт 24, 2013 12:58 am 
Аватар

Мен имаш ли ме във фейса?
https://www.facebook.com/stoycho.prodanov

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Окт 24, 2013 12:25 pm 

Изпълнявам трите ООО на таз демократична фейсбук група тръгнала да спасява Левски.
Оказа се, че съм блокиран за нея и нямам право на достъп.
Интересно кой толкоз уплаших, като дори не съм започнал да пиша в нея?
После защо имало деление :ohmygod2

на нашите деди.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Окт 24, 2013 12:41 pm 

Чак сега я видях тази група. Изсирам се на нея и на путката жельо станков!
И ДА ПРОМЕНЯТ ИМЕТО НА ГРУПАТА!

серящия гъз с хуй да достигне.

Последна промяна ultima frontiera на Чет Окт 24, 2013 12:43 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Окт 24, 2013 12:42 pm 
Аватар

West написа:
Изпълнявам трите ООО на таз демократична фейсбук група тръгнала да спасява Левски.
Оказа се, че съм блокиран за нея и нямам право на достъп.
Интересно кой толкоз уплаших, като дори не съм започнал да пиша в нея?
После защо имало деление :ohmygod2

Още никой не ми е отговорил що си блокиран :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Окт 24, 2013 12:45 pm 
Аватар

Той трябва да е добавен, а не блокиран

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Окт 24, 2013 12:47 pm 
Аватар

Трябва. Ама е блокиран :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Окт 24, 2013 12:53 pm 

Mr. Smith написа:
Той трябва да е добавен, а не блокиран

Още при създаването на групата ме добавиха и можех да чета, но след това явно някой ме е отлюспил.
Пеем им :smt110

на нашите деди.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Окт 24, 2013 1:07 pm 

желю станков е изсрал отвратително лайно в тема спорт.

Според него причината Левски да е в това положение са феновете му, около 200-300 човека, визира НКП и фракциите.

Цитат:
Това са хората, отговорни за състоянието на Левски от две години насам

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Окт 24, 2013 1:11 pm 
Е ти бъди по снимките с шапка като хулиганите и очаквай да не те отлюспят. :bigok Време е такива като теб да се махнат от трибуните, за да дойдат истинските фенове с децата. :loser2 Сещам се, че прекара почти целия "шампионски" мач с Лудоселец на оградата и дори май те видях да показваш среден пръст :smt006

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Чет Окт 24, 2013 1:29 pm 
Аватар

Ти па беше гол до кръста на тоя мач, какъв пример даваш на младите привърженици на футбола? :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Окт 24, 2013 1:45 pm 
Аватар

Заради такива като вас не можем да спечелим наградата за Образцова спортна публика,един приз,който никога не сме печелили :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Окт 24, 2013 2:35 pm 
Аватар

А по повод желанието на много хора да бъде изхвърлен Жельо Станков от групата, някой от админите каза, че това няма как са се случи, било демократична група и всеки имал право да е там. Е, почти всеки, както се вижда, де.

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 3731 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60 ... 125  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]