forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Пон Юни 30, 2025 1:42 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 3046 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44 ... 102  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Сря Дек 18, 2013 12:55 pm 
Аватар

Дано го завърши там. :smt026

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Дек 18, 2013 1:03 pm 
Аватар

Аре, Синитеееееее :lsfc3 :lsfc3 :lsfc3

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Дек 18, 2013 2:34 pm 
Аватар

Здравейте от мен от слънчева Хърватска! Радвам се, че Пинто си отиде, ако зависеше от мен, щях да му дам собствената си стипендия, за да си хване пътя по-рано. Не мисля, че някой от младеж от школата ще центрира по-лошо от него... Успех на сините и хубави емоции за хората, които ще отидат на мача! Да се надяваме, че Неустойчо пак ще вие на умряло след последния съдийски сигнал. САМО ЛЕВСКИ!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Дек 18, 2013 2:36 pm 
Аватар

МАЧКАЙЙЙ !!!

:lsfc3 :lsfc3 :lsfc3 :lsfc3 :lsfc3 :lsfc3 :lsfc3 :lsfc3 :lsfc3 :lsfc3 :lsfc3 :lsfc3 :lsfc3 :lsfc3 :lsfc3 :lsfc3

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Дек 18, 2013 2:50 pm 
Аватар

АЛЕ АЛЕ АЛЕ АЛЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ :lsfc3 :lsfc3 :lsfc3 :lsfc3 :lsfc3 :lsfc3 :lsfc3 :lsfc3 :lsfc3 :lsfc3 :lsfc3 :lsfc3 :lsfc3 :lsfc3

ШИБАЙ СВИНЯТА! :lsfc3 :lsfc3 :lsfc3 :lsfc3 :lsfc3 :lsfc3 :lsfc3

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Дек 18, 2013 4:27 pm 

Тези неизвестни на мен факти просто ми пълнят душата и за сетен път потвърждават, че съм направил правилен избор в живота.

Цитат:
Голямо предимство за Левски в дербито през декември
Двубоят за годишнината на съветския лидер е навръх Бъдни вечер през 1950 година, а Левски печели с 1:0. За купата двата тима играят 20 дни по-рано - на 3 декември, като и тогава "сините" побеждават с 1:0. Година по-рано грандовете мерят сили през декември в квалификация за влизане в "А" група. Левски побеждава с 2:0, но драмата е пълна, тъй като след двете попадения на Асен Димитров лит(*кс-етрополе упражнавя тотален натиск. Кракът на вратаря на "сините" Спас Андреев е счупен, но той отказва да бъде заменен. Кулминацията пък настъпва десетина минути преди края, когато лит(*кс-етрополе получава дузпа. Стефан Божков си нагласява топката срещу Андреев, който стои на 1 крак като щъркел. При изпълнението вратарят прави невероятен плонж, пада на счупения си крак, но спасява удара. Благодарение на тази победа Левски печели квалификационни турнир, докато лит(*кс-етрополе остава 6-ти от 8 отбора и изпада, но след това е върнат административно на мястото на победителя в пловдивския квалификационен турнир - Ботев.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Дек 18, 2013 4:29 pm 

Ако се вярва на поговорката " Вълкът козината си мени, но нрава не ", може да се предположи, че тройчо и лупи, пак ще прибягнат до " сиропа за кашлица " утре! :oops: Дори и да има, кой да ги хване в издънка, а то няма! Ще има тримесечно наказание за хванатите и за следващия мач срещу нас, който е реално в третия кръг, ще са на линия! :smt012 Другият им номер да се оплакват от рефера предварително, за да свири за тях на мача, този път не може да стане, защото, до последно, няма да знаят, кой е той!? Затова очаквам прасенцата утре да тичат, като коне, но се надявам нашите да играят все така задружно, концентрирано и като отбор, както го правят в последните мачове за да победим :smt023 , въпреки чорбарските извън футболни похвати! Аз го пожелавам на всички ни! САМО ЛЕВСКИ! :levski

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Дек 18, 2013 4:31 pm 
Аватар

А аз само като видя ваденето на тия малоумни статистики и отчакам. Да не говорим, че в последните случаи, в които имаше подобни заглавия, все се осираше работата. Отделно, че за тоя мач имам адски гадно предчувствие.....

Аре да идва, да ги бием, и да си празнуваме като бели хора!

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org
facebook: БОДК / BOVBD

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Дек 18, 2013 4:34 pm 

Levskar67 написа:
Ако се вярва на поговорката " Вълкът козината си мени, но нрава не ", може да се предположи, че тройчо и лупи, пак ще прибягнат до " сиропа за кашлица " утре! :oops: Дори и да има, кой да ги хване в издънка, а то няма! Ще има тримесечно наказание за хванатите и за следващия мач срещу нас, който е реално в третия кръг, ще са на линия! :smt012 Другият им номер да се оплакват от рефера предварително, за да свири за тях на мача, този път не може да стане, защото, до последно, няма да знаят, кой е той!? Затова очаквам прасенцата утре да тичат, като коне, но се надявам нашите да играят все така задружно, концентрирано и като отбор, както го правят в последните мачове за да победим :smt023 , въпреки чорбарските извън футболни похвати! Аз го пожелавам на всички ни! САМО ЛЕВСКИ! :levski

През последните години свинете винаги търчат като коне когато играят с/у нас. Не знам нашите не могат ли и те да си "уредят химията" както трябва, че за този мач и ние да сме като машини? На всеки му е ясно прасетата какво правят. Това което буди недоумение е нашето бездействие.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Дек 18, 2013 4:36 pm 

Wildkid написа:
А аз само като видя ваденето на тия малоумни статистики и отчакам. Да не говорим, че в последните случаи, в които имаше подобни заглавия, все се осираше работата. Отделно, че за тоя мач имам адски гадно предчувствие.....

Аре да идва, да ги бием, и да си празнуваме като бели хора!

На мен също ми се е свило да не казвам кое. Тези футболисти на Левски не са ме убедили, че когато нещата зависят от един мач те знаят какво да направят.

Само да ти припомня, че от последните ни 2 мача с/у прасетата имаме само един опасен удар в очертанията на вратата. Не мисля, че това се е slucvало някога преди.

Както и да е. Нито аз, нито ти имаме друг избор освен да останем оптимисти до края на мача.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Дек 18, 2013 4:36 pm 

SZ_FEN написа:
Тези неизвестни на мен факти просто ми пълнят душата и за сетен път потвърждават, че съм направил правилен избор в живота.

Цитат:
Двубоят за годишнината на съветския лидер е навръх Бъдни вечер през 1950 година, а Левски печели с 1:0. За купата двата тима играят 20 дни по-рано - на 3 декември, като и тогава "сините" побеждават с 1:0. Година по-рано грандовете мерят сили през декември в квалификация за влизане в "А" група. Левски побеждава с 2:0, но драмата е пълна, тъй като след двете попадения на Асен Димитров цнда упражнавя тотален натиск. Кракът на вратаря на "сините" Спас Андреев е счупен, но той отказва да бъде заменен. Кулминацията пък настъпва десетина минути преди края, когато цнда получава дузпа. Стефан Божков си нагласява топката срещу Андреев, който стои на 1 крак като щъркел. При изпълнението вратарят прави невероятен плонж, пада на счупения си крак, но спасява удара. Благодарение на тази победа Левски печели квалификационни турнир, докато цнда остава 6-ти от 8 отбора и изпада, но след това е върнат административно на мястото на победителя в пловдивския квалификационен турнир - Ботев.

Ако е бил друг Столичен отбор, със сигурност няма да е имало " административно връщане "! Лошото е, че дори сега, през демокрацията се погазват всички правилници на " синьото " БФС, УЕФА, ФИФА и законите на РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ заради тях! :oops:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Дек 18, 2013 4:39 pm 
Аватар

Утре по това време трябва вече да сме на стадиона и да серем по комунистическите утайки. :losers

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Дек 18, 2013 4:43 pm 

Levskar67 написа:
SZ_FEN написа:

Цитат:
Двубоят за годишнината на съветския лидер е навръх Бъдни вечер през 1950 година, а Левски печели с 1:0. За купата двата тима играят 20 дни по-рано - на 3 декември, като и тогава "сините" побеждават с 1:0. Година по-рано грандовете мерят сили през декември в квалификация за влизане в "А" група. Левски побеждава с 2:0, но драмата е пълна, тъй като след двете попадения на Асен Димитров цнда упражнавя тотален натиск. Кракът на вратаря на "сините" Спас Андреев е счупен, но той отказва да бъде заменен. Кулминацията пък настъпва десетина минути преди края, когато цнда получава дузпа. Стефан Божков си нагласява топката срещу Андреев, който стои на 1 крак като щъркел. При изпълнението вратарят прави невероятен плонж, пада на счупения си крак, но спасява удара. Благодарение на тази победа Левски печели квалификационни турнир, докато цнда остава 6-ти от 8 отбора и изпада, но след това е върнат административно на мястото на победителя в пловдивския квалификационен турнир - Ботев.

Ако е бил друг Столичен отбор, със сигурност няма да е имало " административно връщане "! Лошото е, че дори сега, през демокрацията се погазват всички правилници на " синьото " БФС, УЕФА, ФИФА и законите на РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ заради тях! :oops:

Е как бе, нали знаеш, че живеем във времена на син терор. Когато им искат да си плащат трансферите и дълговете и не ги подпират съдиите то е заради тъмно синьото БФС. Когато не им вземат лиценза заради дълговете и съдиите ги подпират то е въпреки тъмно синьото БФС.

Всеки ден месо се къса от М&X.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Дек 18, 2013 4:57 pm 
Аватар

L.S.F.C._1914 написа:
Утре по това време трябва вече да сме на стадиона и да серем по комунистическите утайки. :losers

Утре по т'ва време дано да им върже на синоптиците. Ясно 8-9 градуса го гледам на повечето места.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Дек 18, 2013 4:58 pm 
Аватар

Надявам се да изпратим тази година с една хубава победа над чорбатъ !! :lsfc4

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Дек 18, 2013 6:18 pm 

Кур за хубавото време, искам да е колкото се може по-студено и дано тия бедняци от БДЖ тоя път да са си пуснали отоплението :lol:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Дек 18, 2013 6:27 pm 
Аватар

[az] написа:
Орачев играе по целия ляв фланг и,от много малкото ми наблюдения върху него,ми се струва добър,но е доста нисък.С Финто не знам що не са се разбрали,но изобщо не съжалявам за него,лошото е,че нищо чудно да ни доведат друг бездарен чужденец,който тепърва да свиква с обстановката.

А днеска си взех билет,който ми остана в джоба на якето,и по-късно видях,че по контура се е откъснал почти напълно :ohmygod .

Носи и двете части на билета - сравняват серийните номера и си готов. Късал съм така над 10 билета и е ставало.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Дек 18, 2013 8:18 pm 

Много сме се сдухали във форума! Затова ще зазпея: СЪРЦЕ, ДУША, за ЛЕВСКИ ( СОФИЯ )! :levski

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Дек 18, 2013 8:24 pm 
Аватар

К*р за лекциите.. 2 за чорбабирлиги :losers :losers :losers Утре ги убиваме тея нищожества.
!!! НИЕ СМЕ ЛЕВСКИ, НИЕ СМЕ ЛЕВСКИ, НИЕ СМЕ ЛЕВСКИ СОФИЯ !!! :lsfc3 :lsfc3 :lsfc3 :lsfc3 :lsfc3 :lsfc3 :lsfc3 :lsfc3 :lsfc3 :lsfc3 :lsfc3 :lsfc3 :lsfc3 :lsfc3 :lsfc3 :lsfc3 :lsfc3 :lsfc3 :lsfc3 :lsfc3 :lsfc3 :lsfc3 :lsfc3 :lsfc3 :lsfc3 :lsfc3 :lsfc3
В колко часа се събираме на Синьото ?

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Дек 18, 2013 8:34 pm 
Аватар

13:30

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Дек 18, 2013 8:34 pm 
Аватар

За тоя мач съм страшен оптимист! Едно на ръка, че ми играят 50 кинта и второ, че Коледа наближава.. зелето го знаем къде е, остава само да заколим свинята! Мощно утре новите песнички :lsfc3

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Дек 18, 2013 8:52 pm 
Аватар

Добре,че не ти ще подаваш песните.На дерби нови песни не се пеят и учат

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Дек 18, 2013 9:39 pm 
Аватар

кръвтаа,кипи във вашите сърцааа, ДАНО ПОЛУЧИТЕ ИНФАРКТ

:lsfc4

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Дек 18, 2013 9:44 pm 

Спете спокойно. Утре ще победим! :levski

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Дек 18, 2013 9:47 pm 
Аватар

Gesha91 написа:
Спете спокойно. Утре ще победим! :levski

КазАл си. :strkstrk :lsfc4 :lsfc4 :lsfc4 :lsfc4 :lsfc3 :lsfc3 :lsfc3 :lsfc3 :lsfc3 :lsfc3 :losers :losers :losers :losers

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Дек 18, 2013 9:58 pm 
Аватар

Ivan63 написа:
Добре,че не ти ще подаваш песните.На дерби нови песни не се пеят и учат
Бай Иване, кога се пеят новите песни? Вкъщи под душа ли? Освен на мачовете с прасетата и гостуванията (което е малко тъжно), кога се събираме повече хора :smt006 И толкова склеротици ли има тук, че да не могат да запомнят 5 думи..

Последна промяна Само СИНИТЕ на Сря Дек 18, 2013 10:08 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Дек 18, 2013 10:06 pm 
Аватар

Първо дерби от доста години пред телевизора :cry: :(

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Дек 18, 2013 10:51 pm 

ЧОРБАРИ ПРОСТИ,
В СОФИЯ СТЕ ГОСТИ!!! :bii_chorbata

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Дек 18, 2013 10:57 pm 
Аватар

Идват празници, свинята ще бъде заклана :smt027

:lsfc3 :lsfc3 :lsfc3 :lsfc3 :lsfc3 :lsfc4 :lsfc4 :lsfc4 :lsfc4 :levski

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Дек 18, 2013 10:57 pm 
Аватар

ЩЕ ВИ СЕРЕМЕ НА П*ТКИТЕ !! :lsfc3 :lsfc3 :lsfc3 :lsfc3

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 3046 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44 ... 102  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]