forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Вто Юни 24, 2025 11:28 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 1299 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37 ... 44  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Пет Май 16, 2014 9:35 pm 
Аватар

Предлагам, да го поканим на терена за да му връчим награда и после диктора да обяви: "И СЕГА ХАЙДЕ ВСИЧКИ В ЕДИН ГЛАС ДА ПОЗДРАВИМ МОЩНО ГОСПОДИН БАТКОВ" и стадиона да изригне КАКТО ГО ЧУВСТВА. Предполагам, че ще е едно ЗВЕРСКО "УУУУУУУУУУУ" :losers . Знам, че второто ми мнение няма да има никаква тежест, но все пак...

П.С. Лошо вЧЕПатление ми правите с този негатижизъм.... :ohmygod

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Май 16, 2014 9:40 pm 
Аватар

Mr. Smith написа:
236 дарители :D с възможна разлика от 4-5 имена с еднакви инициали, общо направени чрез форума 359 дарения :levski

аз съм записан по 3 различни начина :smt042 :smt042 :smt042

Колкото до Мустака - нека дойде като гост с покана, скандално е след такова мълчание изведнъж да се появи в ефира, да изцепи поредната порция Батковизми и накрая да се напъне с 10 бона щото е "време за мъже"...

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Май 16, 2014 9:48 pm 
Аватар

Може наистина да бъде извикан на терена за връчване на "награда", но вместо награда, нека му се върнат публично пред всички 10-те хиляди, които ще "дари" с думите "Левски все още е, и винаги ще бъде голям за теб! Не ти искаме парите!" :levski

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Май 16, 2014 9:51 pm 
Аватар

И според мен не трябва да се взимат парите на ганя. Най- много след като бъде "уважаван"цял мач да каже после аз им давам пари,а те как се държат

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Май 16, 2014 9:55 pm 
Аватар

Не бива да му се обръща внимание, все едно го няма. Имаме празник и никой не бива да ни го разваля. Има време за Батков, на 23ти е важен нашият Левски и трябва да сме настроени позитивно.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Май 16, 2014 10:29 pm 
Аватар

И аз мисля, че трябва да се постави въпроса да не се взимат пари от този човек ТКБ. Ако искаше да даде имаше шанс преди месеци, опита се да саботира юбилея и сега като вижда, че ще е успешен се опитва да яхне вълната. Да го духа.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Май 16, 2014 11:03 pm 
Аватар

Boyo написа:
И аз мисля, че трябва да се постави въпроса да не се взимат пари от този човек ТКБ. Ако искаше да даде имаше шанс преди месеци, опита се да саботира юбилея и сега като вижда, че ще е успешен се опитва да яхне вълната. Да го духа.

Подкрепям!

Sent from my Нокиа 3310 using Tapatalk

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Май 16, 2014 11:23 pm 
Аватар

1. Ако се вика против Батков ще си насерем юбилея.
2. Ако не се вика, още на следващия мач, когато го емнем, той ще каже - тия са наркомани, видяхте, че масата привърженици не викаше.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Май 16, 2014 11:31 pm 
Аватар

Едно мощно "УУУУУУУУУ" като му подарим грамотата с върнатите 10 000 и след това да си празнУваме ;)

Последна промяна dogbeer на Пет Май 16, 2014 11:35 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Май 16, 2014 11:32 pm 
Аватар

Абе,много добре си изигра картите в Дарик лайното,не е вчерашен все пак.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Май 16, 2014 11:34 pm 
Аватар

Boyo написа:
.. Да го духа.

:!: :!: :!:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Май 16, 2014 11:37 pm 

Тая долна мърша батков жив ли е още бе дееба. Не трябва да му се взимат парите и да не е стъпил на стадиона. Толкова добре се чувствах докато беше в нелегалност. :sm_horse

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Май 16, 2014 11:37 pm 
Аватар

Според мен не трябва да взимаме парите изобщо. Но това не трябва да се прави по-демонстративно, отколкото има нужда - пред хората, на мача и тн. Ще е автогол. Просто нк и толкова. На стадиона, 5 минути Батков вън, без курви и подобни и си пеем каквото си знаем.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Май 16, 2014 11:39 pm 
Аватар

Да е жив и здрав мустака. Искам да гледа и да му е гадно когато отбора тръгне нагоре а той да е никой в ПФК-то!

сините в атака написа:
Тая долна мърша батков жив ли е още бе дееба. Не трябва да му се взимат парите и да не е стъпил на стадиона. Толкова добре се чувствах докато беше в нелегалност. :sm_horse

Последния един месец всичко е толкова хубаво около отбора, че дори 1/100 от желанието което вкарват хората от форума, тръста, фонда и фен клубовете ако се задържи в АД-то ще съм доволен. Най-хубавите екипи - дизайн от феновете, най-хубавите билети - дизайн от феновете, най-бързата и качествена организация на юбилей - 100% заслуга на феновете, най-големите приходи за единица време в историята на клуба - благодарение на феновете!

Последна промяна ТуристО на Пет Май 16, 2014 11:44 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Май 16, 2014 11:40 pm 
Аватар

Моето мнение е, че парите не трябва да се взимат и не трябва да се обръща нито секунда внимание за личността му, по време на мача/честването.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Май 16, 2014 11:43 pm 
Аватар

Тогава на следващия мач, в който го нахраним, ще има силег коз.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Май 16, 2014 11:45 pm 

Според мен при положение, че най-вероятно ще напълним стадиона е безсмислено да се правят планове какво ще се прави, когато/ако излезе мустака, понеже ще сме твърде много хора за координирана реакция. Всеки от нас ще си прецени дали ще го освирква или ще го аплодира (ще има и от двете реакции, убеден съм). Лично за мен не само няма да е зле, а и е наложително да му покажем народната любов, понеже очевидно не се трогва от викането и транспарантите по мачовете. Целият стадион да крещи "Умри, Тодоре" е нереално на този етап, но ако сега стане мощно изригване ще има отзвук. Парите му според мен трябва категорично да ги откажем, за да не си пише накрая на себе си позитивите от това, което ние си направихме. :levski

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Май 17, 2014 12:00 am 
Аватар

tprodanov написа:

Юбилеят е празник, организира се от феновете за феновете и нормално никой няма да тръгне да си разваля празника с Батков. Въпреки, че ако има неблагоразумието да привлича вниманието към себе си по някакъв начин по време на празника, едва ли ще му се размина току така.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Май 17, 2014 12:05 am 
Аватар

tprodanov написа:
Лесничко е посланието-юбилея мина,батков вън.Тръгна отново по селски невинно да ни надиграва,в което бях и сигурен че ще случи.При провал,щеше да се появи да обясни ето виждате ли заради натиска,аз се отдръпнах,ей Богу,при общ ентусиазъм търси медийни изяви за да ни обяснява как фенове,ръководство като сме заедно и планини местим.Празник е на Левски и на тоя боклук не бива въобще да му се споменава името на този ден,най-малкото омърсяваме Левски.Но празника свършва и всеки ще получи това,което заслужава.А комсомолецО няма да ни шашне с 10 бона,да ги дари на ДЮШ ако иска и да се маха

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Май 17, 2014 12:06 am 
Аватар

tprodanov написа:
Според мен не трябва да взимаме парите изобщо. Но това не трябва да се прави по-демонстративно, отколкото има нужда - пред хората, на мача и тн. Ще е автогол. Просто нк и толкова. На стадиона, 5 минути Батков вън, без курви и подобни и си пеем каквото си знаем.

+1
В никакъв случай не трябва да му взимаме парите! Време е вече да излезе наяве какво направи или НЕнаправи Батков, за да ПРОВАЛИ Юбилея. Връщането на тия пари ще е прекрасен повод да се започне по-широка дискусия за вредата му не само в тоя конкретен случай, но и за клуба като цяло. Продължавам да твърдя, че много голяма част от левскарите не осъзнават Машиниста като проблем.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Май 17, 2014 12:08 am 
Аватар

Стига глупости. Точно сега е моментът да се сипе по т.б. На мач с много хора. Тези приказки за празника и щастието на хората, когато сме клуб, здраво стъпил на краката си. Не се знае как ще сме на следващия юбилей и под каква форма ще ни има, ако продължат да ни тровят разни комунистически угризки като т.б. Само Левски! :levski

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Май 17, 2014 12:22 am 
В последните седмици изминахме път, какъвто не успяхме да извървим много години. Заслепени от успехите, се обезличихме като общност през последните години. Но сега, на преден план излязоха хора, които изпълниха със смисъл един от заветите на Апостола. "Дела трябват, а не думи"! Хората, които се заеха да направят това, което правят, ни показаха какво означава отдаденост. И затова в този момент аз казвам: Тони, Васко и всички, които зачеркнаха личното за този юбилей - поздравления! Без да го търсите, вие станахте лидерите на левскарската общност!
Сега е момента да ги подкрепим! Имате моя гръб и надявам се, гърба на много други непознати, като мен. Идва денят, в който хора като вас, с одобрението на хилядите, които даряваме и милеем за Левски, ще определят съдбините на нашия Левски. Дали през тръста или друга организация, не знам.
Кур за бащици и всякаква олигархична паплач! Идва денят, в който ще можем без тях.
Затова, каквото решите за парите на мустака или друго действие или бездействие срещу него, имате моята подкрепа. Защото доказахте, че идеалът, в който всички вярваме, е достижим. Защото всичко се крепи на нашите дружни усилия. Дадохте ни уникален урок по любов и пример за мъжество!

Върнете се в началото

Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Май 17, 2014 12:29 am 
Аватар

Мустаката гад направи поредния си хитър селски ход. Досега се криеше като мишле и чакаше да види какво ще направим. Ако се бяхме провалили, щеше да хвърли цялата вина върху нас, въпреки че пак щеше той да е виновен, защото за 1 месец беше повече от невероятно да се справим. Да, ама направихме чудото, всички левскари се обединиха за идеята и когато успехът вече е очевиден, Батков изскочи от дупката и се опитва да си припише някакви заслуги. Не отричам, че клубната администрация ни съдейства по всякакъв начин, но какво трябваше да прави? Да ни пречи и да спъва нещата ли? Без клубът няма как да има юбилей, тъй че тяхната част е задължителна. Нашата не беше, но ни принудиха да се включим. Както и да е, аз съм на мнение да му приберем парите, пък после за какво и как ще се похарчат, все ще го измислим.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Май 17, 2014 12:35 am 
Аватар

Актуализирах таблицата в първия пост. Днес в Клуб 100 се включиха Пламен Илиев и Топчо.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Май 17, 2014 12:35 am 
Аватар

Имаме идеална възможност да го поставим на мястото му.Тони,хората които от една година не спят,мислят,работят и правят чудеса,еми за тях е обида така наречения собственик да се включи в последния момент с 10 бона.Благодаря на Ицо,на Инна и на хората около тях,че ми доставят тази радост и гордост,тези хора нямат цена,така че батков да спестява 10 бона и да си ебе пичицата лелина

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Май 17, 2014 12:36 am 

Според мен пък е най-добре да се вземат, ако наистина има крайна нужда тях за плащане на Лацио и т.н., Според мен, ако му се откажат пубично това много ще го обиди. :D Има и друг вараинт да ги вземем и да ги вложим в кампания "Анти-Батков". :bigok

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Май 17, 2014 12:36 am 
Аватар

Не е лош варианта да му се вземат 10те хилки, после публично да се дарят за нещо друго, като се поясни, че мустака сам се опита да саботира юбилея и затова и не е желана част от него. Нещата се случват въпреки и без него!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Май 17, 2014 12:38 am 
Аватар

Я му се поклонете,все пак 10 бона трудно се изкарват,някой хора никога няма да ги видят на куп

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Май 17, 2014 12:41 am 
Аватар

Връщането на парите ще е много силен ход, придружено с подходящата декларация. Това въодушевление, което всички усещаме през последния месец се дължи тъкмо на това, че правим нещо БЕЗ БАТКОВ. Това ни амбицира всички и е една от основните предпоставки за успеха. Дайте да си ги кажем нещата както са!
Тези 10 бона не са ни решаващи за нищо, а ако отиграем ситуацията правилно, можем да му бръкнем на Мустака доста дълбоко

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Май 17, 2014 12:44 am 
Аватар

Седем:Едно написа:
Мустаката гад направи поредния си хитър селски ход. Досега се криеше като мишле и чакаше да види какво ще направим. Ако се бяхме провалили, щеше да хвърли цялата вина върху нас, въпреки че пак щеше той да е виновен, защото за 1 месец беше повече от невероятно да се справим. Да, ама направихме чудото, всички левскари се обединиха за идеята и когато успехът вече е очевиден, Батков изскочи от дупката и се опитва да си припише някакви заслуги. Не отричам, че клубната администрация ни съдейства по всякакъв начин, но какво трябваше да прави? Да ни пречи и да спъва нещата ли? Без клубът няма как да има юбилей, тъй че тяхната част е задължителна. Нашата не беше, но ни принудиха да се включим. Както и да е, аз съм на мнение да му приберем парите, пък после за какво и как ще се похарчат, все ще го измислим.

Ами, аз нещата ги виждам така. Празник ни е, кофти ще е да се занимаваме, но ако не го кажем ще мине и замине. Сигурен съм, че левскарската общност в огромен процент няма да ви упрекне, дори и ако хореографията е как Батков е обесен. Най-малкото, което е, хората трябва да разберат какво направихте ВИЕ и какво искаше да направи той. Имате си цялото право да излезнете и да го кажете пред всички така както си е. Просто да се каже, не са нужни скандирания, унижения и прочие.

10-те бона са просто смешни, върнете му ги, даже го питайте дали не иска да покрием и транспорта му за мача.

Мисля си, че на всички замесени просто не им се занимава с него, но той си остава най-големия проблем към днешна дата.

Последна промяна Оптимистичен стратег на Съб Май 17, 2014 12:52 am, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 1299 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37 ... 44  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]