forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Сря Юни 25, 2025 10:12 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 155 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6  Следваща

Да върнем ли "дарението" на ТКБ?
ДА, за юбилей БЕЗ БАТКОВ 96%  96%  [ 155 ]
НЕ, без него не можем 4%  4%  [ 6 ]
Общо гласове : 161
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Съб Май 17, 2014 8:34 pm 
Аватар

Батков да спре отбора от празненствата е леко от сферата на фантастиката. Това наистина би бил края му като собственик на Левски (което е добре), но не съм сигурен, че изобщо е възможно да се случи.

Иначе, дето вика 7-1, Мустако определено успя да ни раздели, този път на ниво форум, а границата едните да почнат да обвиняват другите в заплатаджии на мустака, пък другите - за интернет мишоци и с това да се върнем 5 години назад е съвсем тънка.

Затова предлагам всеки да помисли повечко, да направим всички някакъв компромис в мнението си и да заебем емоциите.

Върнете се в началото
 Профил  

Пишем декларация от името на forum.levski.com, един от основните дарители за юбилея, и я разпращаме по медиите.

Върнете се в началото
 Профил  

Аватар

Кока-Кольо написа:
Седем:Едно написа:
Ами аз съм ок, действайте.

ДействайТЕ, а не да действаМЕ...да разбирам ли, че се разграничаваш? ако е така, няма смисъл да се напъваме една групичка, докато другите вика "действайТЕ"

Иначе декларация лесно ще напиша. Утре я имате

Разбира се, че не се разграничавам, не знам да има някой с повече публични изяви против Батков от мен. Просто няма да се занимавам и с това, нямам физическа възможност. Ще подпиша декларация или каквото решите.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Май 17, 2014 8:36 pm 

niquetamere написа:
Пишем декларация от името на forum.levski.com, един от основните дарители за юбилея, и я разпращаме по медиите.

:smt023
Змей, ти ли ще я пишеш?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Май 17, 2014 8:36 pm 
Аватар

tprodanov написа:
Батков да спре отбора от празненствата е леко от сферата на фантастиката. Това наистина би бил края му като собственик на Левски (което е добре), но не съм сигурен, че изобщо е възможно да се случи.

Иначе, дето вика 7-1, Мустако определено успя да ни раздели, този път на ниво форум, а границата едните да почнат да обвиняват другите в заплатаджии на мустака, пък другите - за интернет мишоци и с това да се върнем 5 години назад е съвсем тънка.

Затова предлагам всеки да помисли повечко, да направим всички някакъв компромис в мнението си и да заебем емоциите.

Не мисля, че в момента има спор, просто си обсъждаме как точно да постъпим. По-скоро на мнение съм, че Батков ни даде удобен шанс.

П.П. Ако под декларацията застанем всички 300 дарители с имената си ще бъде ли по-добре или не?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Май 17, 2014 8:40 pm 
Аватар

Декларация от дарителите ми се струва чудесен вариант, но не знам как ще намерим всички дарители да се разпишат. Аз лично съм готов да обикалям с листа.
Това трябва да е добър вариант и за фондацията, защото няма тя да го прави.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Май 17, 2014 8:41 pm 
Аватар

Проданов за какво разединение говориш? Виж анкетата!?!? Или когато ни изнася анкетите са ок, когато не, не са ок?!?! Всеки си има мнение, ок. Всички сме срещу батков и това ок. Но когато дойде време да се действа изведнъж се разединяваме? Не го разбирам как става това? :smt017

Върнете се в началото
 Профил  

Аватар

Преди да се публикува каквото и да е трябва да има съгласие между левскарите,

Върнете се в началото
 Профил  

Аватар

niquetamere написа:

Пак казвам, нека се обединим колкото се може повече от дарителите под една такава декларация. Не е въпросът да я напише Х и да я подпишат Y и Z от форума. Тръстът, форума и НКП са дали общо 5 пъти повече от Батков и имат 100 пъти по-голяма заслуга този юбилей да се случи. А тази фондация, за мен е една формална организация, която да координира организацията и да канализира усилията на всички левскари. Ако не е така ме поправете? А Батков е вътре, защото когато се направи това нещо, той все още се биеше в гърдите, че ше ни докара Реал и Челси. Ама нещата от тогава "мъничко" се промениха, май

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Май 17, 2014 8:42 pm 
Аватар

И още по-хубаво е че не е изпратил тия кинти,на медийното му перчене може да му се отговори,преди да е направил превод.А иначе и за секунда не е ставало дума Фондацията да пише декларации,най-малкото е нелепо.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Май 17, 2014 8:43 pm 
Аватар

Omraz написа:
niquetamere написа:

:smt023
Змей, ти ли ще я пишеш?

Гусин Смит каза, че има нещо готово. Няма никакъв проблем и аз да я напиша. Така или иначе трябва да е нещо стегнато и ясно, а не "Война и мир". Нека обаче да стигнем до някакво съгласие поне тук преди това, защото засега такова няма

Върнете се в началото
 Профил  

Аватар

На мен ми се искаше да мога да помогна физически пред стадиона, преди мача, пред поне А и В, да има по едно щандче с 2-3ма души, които да правят подписка или нещо от сорта срещу свинята. Едно такова действие да бъде подкрепено от НКП ще "измие срама", който са натрупали благодарение на медиите сред една част от хората, които за пръв път ще идват на мач от доста време с Лацио също така.

Аз нещата ги виждам така - идват хора, които не са били на мач от много време- сектор Б полудява, хореото знаем, че ще е на извънземно ниво, от там А и В се включват подобаващо. Като цяло смятам, че ще запалим доста хора да идват по стадионите. Но, ето днес, в спортал има спречкване от сектора ни в Ловеч. И това влияе негативно на цялата работа, дори да е частен случай. Както и да е, отплеснах се от темата.

Пишете, публикувайте, решаваме какво променяме, ако се налага, и разпращаме.

Последна промяна Оптимистичен стратег на Съб Май 17, 2014 8:46 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

Аватар

ICF написа:
Проданов за какво разединение говориш? Виж анкетата!?!? Или когато ни изнася анкетите са ок, когато не, не са ок?!?! Всеки си има мнение, ок. Всички сме срещу батков и това ок. Но когато дойде време да се действа изведнъж се разединяваме? Не го разбирам как става това? :smt017

Кое точно не ми изнася? :shock: Моят отговор в анкетата е ДА върнем парите. Какво не ми изнася? Просто се опитвам да гледам от гледната точка и на Пешо и Тони, защото тя е различна и има своето основание.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Май 17, 2014 8:45 pm 
Аватар

Еми за какво разединение казваш?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Май 17, 2014 8:45 pm 
Аватар

Пак казвам, декларацията трябва да се премисли. Има един-два тънки момента- това, че даряваме във Фондация, на която един от учредителите е Батков и че както той заяви, е оказвал пълно съдействие на Фондацията.

едит: може и да са повече, но не съм чел внимателно какво е казвал Батков в гонга

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Май 17, 2014 9:02 pm 
Аватар

Аз също гласувах да се върнат парите, написах го и в другата тема, това е момента да му натрием мутрата! Декларацията на форума трябва да е преди да е дарил парите и то не в стил умри тодоре (не че не му го желаем) а културно да му се обясни, че неговите пари не са желани. 7:1 и другите се разчекнаха от работа и нерви, но тв-то няма да интервюират вас на мача, а тара. После журналята веднага ще скалъпят заглавия от сорта на - "Батков подари уникално преживяване", знаем си ги.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Май 17, 2014 9:07 pm 
Аватар

А какво правим с 1вите 10к лева? :roll: За мен това доста прецаква нещата. Аз съм "ЗА" да му да се откажат парите, но отсега знам какво ще каже мустакатия след една евентуална декларация.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Май 17, 2014 9:08 pm 
Аватар

Парите сами по себе си не са добри или лоши, независимо откъде идват. Всичко зависи от това как ще ги използваш - за добро или за лошо. Аз лично бих оставил Батков да дари тези 10К и след това да ги дам на момчето от Червен бряг или някой дом за сираци. Така лошите пари от лош човек ще станат добри пари за добра кауза. Ако обаче за всички вас е толкова важно въобще да не ги дава или да му се връщат впоследствие, пишете декларации или каквото сметнете за необходимо, аз ще ги подкрепя. И без това не съм убеден, че той ще даде каквото и да било, целта му беше съвсем друга.
ICF, престани да говориш за анкетата, защото тя дефакто е само с ЕДИН въпрос. Ако беше направена коректно, щеше да има доста различни мнения.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Май 17, 2014 9:15 pm 
Аватар

Кока-Кольо написа:
Еми извинявай, ама не ща Тити да решава вместо мен и един куп други левскари. Най-малкото не е доказал, че е достатъчно принципен, за да изземва тази функция. Да помага там с каквото може, нямам против, но нещо взе да го раздава и началник, което не виждам на какво отгоре. Утре ще каже Тити да сложим ЛаФка на екипите, за доброто на Левски. И кво? Пак ли да мълчим?

Абе под отговорни фактори нямам предвид Тити. Имам предвид нашите хора - НКП, Тръста, ние.

И съм КАТЕГОРИЧНО против да се пускат каквито и да са декларации, докато парите на Батков не са влезли по сметката!!! Змей, това, което искаш е да се действа първосигнално, понеже ти си го почувствал така. Аз казвам обратното - нека изчакаме да видим. Това не ни изпуска пАрата, а напротив. Дайте да видим дали ще преведе въобще, защото ако се издъни, просто ще се публикува прес-съобщение, че Ганя е излъгал. Пак.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Май 17, 2014 9:17 pm 
Аватар

А какъв е проблема да се напише в декларацията, че тези пари не са желани за юбилея, но ако той наистина е решил да дари 10 к нека ги дари на следната сметка (дава му се сметката на момчето от Червен бряг) като Синя България ще оцени постъпката му подобаващо.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Май 17, 2014 9:22 pm 
G0nzi написа:
А какъв е проблема да се напише в декларацията, че тези пари не са желани за юбилея, но ако той наистина е решил да дари 10 к нека ги дари на следната сметка (дава му се сметката на момчето от Червен бряг) като Синя България ще оцени постъпката му подобаващо.

:!: :!: :!:

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Съб Май 17, 2014 9:29 pm 

Тука навлизаме в сферата на фантастиката. Няма как да говорим от името на синя България, милионите фенове и всички организации. Ако се пуска въобще нещо, нека е от името на форума, без такива насоки за какво да се дадат парите му.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Май 17, 2014 9:35 pm 
Аватар

Ако визираш моето мнение под Синя България нямам предвид Тръста, иначе съм съгласен декларацията да е от името на форума.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Май 17, 2014 9:55 pm 
Аватар

ето какво нахвърлях

Цитат:
В навечерието на големия празник, когато всички левскари сме по-обединени и задружни от всякога, за съжаление отново се налага да обърнем внимание на лицето Тодор Константинов Батков. Когато преди около месец лицето Тодор Константинов Батков подписвайки меморандум, официално се оттегли от организацията по честването на 100-годишнината на ФК Левски, ситуацията бе следната

финанси за честванията – НЯМА
съперник за евентуален приятелски мач – НЯМА
каквото и да е събитие свързано с юбилея на ФК Левски – НЯМА

Днес, месец по-късно, когато благодарение на задружните усилия на цялата „синя” общност бяха набрани средства, беше намерен съперник и беше организиран празник, потомственият ботевист ТКБ в поредната си фамозна радио изява се опита да се промуши там, където е нежелан и място за него няма – сред организиращите своя празник левскари. Нека да е ясно, че нито мажоритарният пакет от акции, нито дарение от 10 000 лв. правят някого автоматично част от синята общност. Лицето Батков никога не е бил припознаван и не може да бъде припознат като такъв. Във връзка с всичко това, призоваваме мажоритарният акционер и крупен кредитор на ФК Левски, да си спести закъснелия жест. Неговата липса се отрази изключително благотворно на сплотеността и активността в „синята” общност, за което благодарим.
И накрая, но не на последно място, в светлината на последните разкрития от УЕФА за тежкото финансово състояние на любимия ни клуб, отново подновяваме категоричното си искане за независим публичен одит на ФК Левски. Докато не е станало късно!

Последна промяна Кока-Кольо на Съб Май 17, 2014 9:59 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Май 17, 2014 9:58 pm 
Аватар

Брилянтно! :smt023

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Май 17, 2014 10:00 pm 
Аватар

Това, че ТКБ е дал пари при учредяването на Фондацията, няма нищо общо със сегашната ситуация. Фондацията не беше учредена да организира всичко по Юбилея, а само фенските мероприятия, но благодарение на него нещата се промениха рязко, така че да го духа.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Май 17, 2014 10:02 pm 

Тодор Костадинов Батков, е името на комунистическата свиня.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Май 17, 2014 10:04 pm 
Аватар

Omraz написа:
Отговорът на този въпрос е ясен.
Мнението на над 90 % от дарителите за този юбилей ще е за отказване на тези пари. Хората масово си отвориха очите за Батков.

Не просто мнението - мнозинството от дарителите са дарили именно защото Батков нямаше нищо общо! Ако се приемат тези пари ще е предателство спрямо тях, спрямо всички дето си купиха билети (но не стъпват на мачовете на ФК Батков). От едната страна имаме 10те бона на Батков, от другата половин милион от Левскарите. За мен въобще тук няма място за дискусия - нещата са от ясни по ясни.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Май 17, 2014 10:05 pm 

Така и така сме го оставили борат за след празника. Да не се занимаваме сега. От 25 май натам идва неговото време. Няма сми сега да се раздухва. Мисля е ясно какво искат повечето от нас ;)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Май 17, 2014 10:08 pm 
Аватар

Моля те да включиш в едно изречение - ако все пак лицето ТКБ е решил да дари 10к, може да го направи като подпомогне един нуждаещ се Левскар (момчето от Червен Бряг), като "синята" част от България ще оцени неговия жест.

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 155 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]