forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Съб Юли 05, 2025 2:27 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 1335 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 45  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Пон Апр 21, 2014 6:28 pm 
Аватар

Вариант 3 - Батков Вън

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Апр 21, 2014 6:31 pm 
Аватар

+1 за юбилей на алабин. С цялото пиро с мноооого бомби

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Апр 21, 2014 9:59 pm 
Аватар

И тук казвам, че нямам намерение да увещавам хора, които днес след поредната горчилка са заявили, че няма да идват на 24-ти, да си помислят пак. Какво има да се чуди човек и да се колебае!? Любимият ти отбор има юбилей, организира се прекрасен рожден ден, а ние трябва да се увещаваме :smt017
Решила съм да подаря на мои приятели и колеги билети за мача, смятам, че това е повод и добра възможност да се покаже и на не толкова запалени фенове какво значи Левски за нас. А баш левскарите, които смятат да абдикират после с години ще съжаляват за глупостта си.

П.П. Това с награждаването на Батков не знам дали е сериозно, силно се надявам, че този човек ще прояви поне грам, частица разум и ще ни остави да си отпразнуваме юбилея без него... Би било пълна подигравка ако се появи, ако получи награда и може би ще очаква и да го аплодираме!?

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Апр 21, 2014 11:07 pm 
Аватар

Искам само да ви кажа едно нещо, въпреки поредната горчилка след днешния мач:
- Имаме 100 годишен юбилей, хора. Това няма общо нито с Тодор Батков, нито с Кевин Бру, нито с жалкия отбор и игра в момента. Това са 100 години, през които сме имали всичко - и огромна радост, и огромна мъка, и чувство за превъзходство, и крайно отчаяние. Ние ще честваме 100 години не на отбора на Батков, Сухия, Пелето или Ваги, а на отбора на нашите сърца, на нашите бащи и дядовци, отборът на Гунди, Байко, Котков, Панов, Гибона и Гонзо. Как може да забравите всичко това само заради някакви посрани мачове от последния сезон? Как може да кажете, че не ви ебе за юбилея, а искате само едно - Батков вън, Петев вътре, страхотен халф отдясно или отляво? Това са дребни подробности, които ще ги постигнем само ако сме единни, ако сме силни и горди мъже и жени, носещи Апостола в сърцето си и обичайки отбора с неговото име, който символизира борбата, непримиримостта и отдадеността на една идея, която ни води в радост и скръб. Не искам да съм патетичен, ама време е да се осъзнаем и да разберем, че 100 години слава никой не може да ни ги отнеме. Един век този Левски е бил като въздуха и водата за поколения българи, един век хора от цялата страна са си лягали и ставали с мисълта за отбора, за вчерашния мач, за Гунди, за Гонзо, за всички големи мъже, оставили следа на Герена. Два пъти си построяваме сами стадиона, чакаме 19 години за първата ни титла през 1933 година, изтърпяваме насилствено обединение с отбора на милицията, дори името ни отнеха, кръщавайки ни Витоша, но на стадиона всички крещяхме "Левски, Левски". Проблемите са преходни, президентите, треньорите и играчите също, но ИДЕЯТА Е ВЕЧНА. 100 години гордост, че принадлежим към нея - това никой не може да ни вземе. Който не дойде на 23.05. за да празнува, няма никакво право да се нарече левскар и няма да липсва на никой. Горе главите, бъдете мъже, а не путки.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Апр 21, 2014 11:23 pm 
Аватар

:!: :!: :!: :!: :!:

Само едно нещо ще допълня - нищо не случва на този свят самоцелно, за всичко си има причина. Има причина да сме в лайната навръх 100-годишнината ни. Рано или късно ще дойде време, когато пак ще бъдем там, където ни е мястото и всичко бъде така както трябва :!:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Апр 21, 2014 11:30 pm 
Аватар

Knoxville написа:
:!: :!: :!: :!: :!:

Само едно нещо ще допълня - нищо не случва на този свят самоцелно, за всичко си има причина. Има причина да сме в лайната навръх 100-годишнината ни. Рано или късно ще дойде време, когато пак ще бъдем там, където ни е мястото и всичко бъде така както трябва :!:

Така е. Лично за себе си, дори и Левски да е в Ц група и да играят група негри за него, аз ще се опитам да съм на стадиона. И знам, че хиляди души се чувстват така.

Велика работа е този отбор.

:lsfc3

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Апр 21, 2014 11:36 pm 
Аватар

Тонка, рядко гледам телевизия...и слушам радио по принуда, но с днешна дата болшинството левскари не са разбарали, че Ганьо е абдикирал от юбилея, че ние си го правим...от мрънкащите чички във фейсбука до тия, които гледат "новините" на бюрек ТВ, нова, босфор тв и т.н...за тях е тъмна доба.

В оставащото време трябва да има масова кампания извън Фонда, Тръста и т.н ., да се види и чуе, че има мач срещу Лацио за юбилея, Тити при карбовски и другите курви няма да стигне...

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Апр 22, 2014 12:00 am 
Аватар

А кой ще играе срещу Лацио? Сериозно питам. Предложих го и в групата на тръста, Да излезе някаква комбинация от юноши и ветерани в активна възраст - Гонзо, Иванков, Топчо, Бардон, Томашич. За мен лично не може да ми празнично, гледайки Божи, Можи, Копелето, господ. Генков, тумбата некадърни чужденци и тн. Моля отговорните фактори да помислят по този въпрос много сериозно

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Апр 22, 2014 12:02 am 
Аватар

Мислено е и със сигурност няма да играят повечето от сегашните путки. Всички искаме да поканим играчи като Жо, Гарата и т.н., но май има обективни пречки и невъзможност да играят за друг клуб дори и в приятелски мач. Ще видим какво ще стане.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Апр 22, 2014 12:15 am 
Аватар

Седем:Едно написа:
Мислено е и със сигурност няма да играят повечето от сегашните путки. Всички искаме да поканим играчи като Жо, Гарата и т.н., но май има обективни пречки и невъзможност да играят за друг клуб дори и в приятелски мач. Ще видим какво ще стане.

Няма ли някакви юридически дупки - бенефис да речем?

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Апр 22, 2014 12:18 am 
Аватар

Не знам. Не забравяйте, че всичко си правим сами и никой не е професионалист в тази област, нямаме и нужния опит. Пита се, търсят се варианти, а време няма. Ще се получи хубаво, сигурен съм, но трябва всеки да е активен.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Апр 22, 2014 9:04 am 
Аватар

Сметка на „Фонд 100 години Левски”:
BG88UBBS80021003209340
BIC: UBBSBGSF

SMS с текст DMS LEVSKI на 17 777

Още натискаме тука, нали?

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Апр 22, 2014 9:52 am 
Аватар

Да!!!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Апр 22, 2014 10:08 am 
Аватар

Дайте да помислим как да докараме повече хора на този мач, защото цялата организация отива на вятъра, ако сме 5000. Аз имам някои идеи, но за тях са нужни повече средства, както и подготовка отсега, така че ще ги споделя, след като видя и чужди мнения или нещата, които вече са замислени ( може да се застъпват ) .

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Апр 22, 2014 10:36 am 
Аватар

Искам само да ви кажа едно нещо, въпреки поредната горчилка след днешния мач:
- Имаме 100 годишен юбилей, хора. Това няма общо нито с Тодор Батков, нито с Кевин Бру, нито с жалкия отбор и игра в момента. Това са 100 години, през които сме имали всичко - и огромна радост, и огромна мъка, и чувство за превъзходство, и крайно отчаяние. Ние ще честваме 100 години не на отбора на Батков, Сухия, Пелето или Ваги, а на отбора на нашите сърца, на нашите бащи и дядовци, отборът на Гунди, Байко, Котков, Панов, Гибона и Гонзо. Как може да забравите всичко това само заради някакви посрани мачове от последния сезон? Как може да кажете, че не ви ебе за юбилея, а искате само едно - Батков вън, Петев вътре, страхотен халф отдясно или отляво? Това са дребни подробности, които ще ги постигнем само ако сме единни, ако сме силни и горди мъже и жени, носещи Апостола в сърцето си и обичайки отбора с неговото име, който символизира борбата, непримиримостта и отдадеността на една идея, която ни води в радост и скръб. Не искам да съм патетичен, ама време е да се осъзнаем и да разберем, че 100 години слава никой не може да ни ги отнеме. Един век този Левски е бил като въздуха и водата за поколения българи, един век хора от цялата страна са си лягали и ставали с мисълта за отбора, за вчерашния мач, за Гунди, за Гонзо, за всички големи мъже, оставили следа на Герена. Два пъти си построяваме сами стадиона, чакаме 19 години за първата ни титла през 1933 година, изтърпяваме насилствено обединение с отбора на милицията, дори името ни отнеха, кръщавайки ни Витоша, но на стадиона всички крещяхме "Левски, Левски". Проблемите са преходни, президентите, треньорите и играчите също, но ИДЕЯТА Е ВЕЧНА. 100 години гордост, че принадлежим към нея - това никой не може да ни вземе. Който не дойде на 23.05. за да празнува, няма никакво право да се нарече левскар и няма да липсва на никой. Горе главите, бъдете мъже, а не путки.

:smt023 :smt023 :levski :levski :levski

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Апр 22, 2014 1:42 pm 
Аватар

Не знам. Не забравяйте, че всичко си правим сами и никой не е професионалист в тази област, нямаме и нужния опит. Пита се, търсят се варианти, а време няма. Ще се получи хубаво, сигурен съм, но трябва всеки да е активен.

Знам. Да се опитам ли да намеря какви са точно изискванията на УЕФА според правилника? Не мога да помагам физически, но с такива работи не ми е проблем да се занимавам.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Апр 22, 2014 6:59 pm 
Аватар

Много моля който има възможности за влияние, контакти или връзки, нека погледне файлът по-долу, който е със спонсорските пакети за юбилея и да се опита да убеди фирми или физически лица да участват.
http://dox.bg/files/dw?a=159561d550

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Апр 22, 2014 7:22 pm 
Аз предлагам форумът да закупим пакет. Някой, който реши да се нагърби със събирането на парите, най-добре да има и пейпла, пращаме по 10 лева всички и приключваме с това и минаваме към следващото.

Върнете се в началото

Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Апр 22, 2014 7:40 pm 
Аватар

Пробвай сега, качих го пак.
Иначе аз съм 100% зад предложението на Макето. Тръста ще се опита да купи пакет от 10К, НКП също, нека ние вземем един от 1000 лв. Аз съм готов да събирам парите, само желание да има.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Апр 22, 2014 7:44 pm 
Аватар

Идеята е добра, бих помогнал.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Апр 22, 2014 7:53 pm 
Аватар

Вътре съм. :smt023

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Апр 22, 2014 8:05 pm 
Аватар

Ще пусна нова тема и ще сложа банкова сметка и пейпал. Ако някой е против аз да събирам парите, нека да каже. Ако се съберат повече от 1000 лв., тогава можем да ги дарим на Фондацията. Ще дам линк тук.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Апр 22, 2014 8:10 pm 

:levski

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Апр 22, 2014 8:14 pm 
Аватар

немлад написа:
Вътре съм. :smt023

:levski

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Апр 22, 2014 8:20 pm 
Аватар

Ето и темата - viewtopic.php?f=5&t=14179

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Апр 22, 2014 8:45 pm 
Аватар

Който не желае и не иска да се занимава с форума или с лумпени и качулки, но иска да е съпричастен към юбилея може да се включи с хората от тръст " Синя България ", във фейсбук страницата им е дадена банкова сметка, пей пал имейл и инструкции за плащане.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Апр 22, 2014 9:02 pm 
Аватар

Имайте предвид, че форумът също е страна в меморандума, заедно с НКП и Тръста и като страна трябва да участваме активно във всички мероприятия ако искаме да имаме някаква тежест. На нас се гледа изключително скептично от всички организации и фракции, при това трябва да призная, не без основание. Много ще се радвам ако докажем, че не само щракаме по клавиатурите.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Апр 23, 2014 11:27 am 
Аватар

В 12:00 часа на Герена ще има пресконференция на Тити, на която ще се разяснят нещата. Би трябвало да се излъчва в Спортал, който може да гледа.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Апр 23, 2014 11:58 am 
Аватар

Почва - http://www.sportal.bg/sportal_live_tv.php?str=5

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Апр 23, 2014 12:08 pm 
Аватар

Ебати продъниха ми ушите от тъпия микрофон на чорбал

Почна с защитата на Баткофф и Тонефф

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 1335 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 45  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]