forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Вто Юни 24, 2025 6:34 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 1418 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37 ... 48  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Съб Окт 20, 2012 6:53 pm 

След изминалото дерби мога да кажа само това : Завинаги оставам аз Левскар.. Верен на отбора си докрай.. аз не ще го предада.. за НИЩО на света.. за ЛЕВСКИ аз на всичко съм готов..

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Окт 20, 2012 6:55 pm 
Аватар

Кокала го каза в тв7 какво ще направи неустойчо. Сами сме си виновни, ще трябва да им понесем просенето до другото дерби.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Окт 20, 2012 6:55 pm 
Аватар

Пламен Илиев - отличен ! Мюлдер и Марсиньо бяха пълни неадекватници, особено първия. Гаджев ми хареса.
Относно треньора - бих му дал кредит на доверие до края на сезона, защото сега не виждам някакви наченки на стил на игра освен една преса, която се опитваме да налагаме.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Окт 20, 2012 6:56 pm 
Аватар

Коментарът ми за мача е... :ohmygod Толкова неадекватни на терена не сме били сигурно от мача със сараево. Свинете тоя мач играха прилично, за това ни биха (а положението им при гола беше :ohmygod2 ). Не ме е яд, че паднахме, ами че всички мълчаха второто полувреме в сектора. Жал ми беше, щото зад мен бяха към 6 момичета и около мен само те пееха второто полувреме. Веднага си припомням дербито минала година като ни биха с гола на прасето зику, второто полувреме направо ги надвикахме. Поне това ни е първа загуба, ама като е от свинете боли. Пó нямаше да ме боли ако бяхме паднали от някой друг.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Окт 20, 2012 6:57 pm 

Само едно ме интересува тоя мач.Може ли оная маймуна дето ни вкара гола да игаре по-надъхано от целия ни отбор взети заедно. :ohmygod Единствения мач в който нашите излязоха малко по-надъхано в последните 4-5 години беше на 09.05.2009 като станахме шампиони, от там нататък в нито едно дерби не съм ги видял да им трепне душата. :ohmygod

Чорбари къде ви беше хореографията, къде ви беше публиката. :losers Тия може да са се чували само когато сме правили малко паузичка.Първото полувреме особено пък ги разцепихме. :bii_chorbata

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Аватар

Едно нещо малко ме разочарова.
Цял мач, колкото можех развявах знамето с лика на Гунди.. В един момент обаче в началото на второто полувреме останах без сили, да не говорим че си разраних ръцете. По едно време някакви пичове зад мен поеха знамето за около 5 минути, колко да се снимат с него. После няколко пъти помолих хората наоколо някой да вземе знамето, никой не искаше. Може би трябваше да го взема подръка и да обиколя Сектора, в търсене на доброволци.. Никой не обвинявам в никакъв случай. На всеки човек би му станало гадно и би могъл да откаже да развява знаме, при положение че на терена се играе без душа. Обаче в крайна сметка сърцата ни бият за Левски. Поне моето.

От там нататък, безумен пропуск не видях на кой към края..Греда.. Да умират прасетата. Да умират до едно. Нека си грухтят, ние ще спечелим войната. Жалкари, даже сектора не си напълниха.

Поклон пред всички фенове, поклон пред всички, работили за прекрасната хореография и поклон пред СИНЯ БЪЛГАРИЯ!!!
Всяка стотинка, дадена за каузата си струваше!
Чакам да видя снимки и видео : ) .

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Аватар

Той Мюлдер винаги е бил неадекватник, Марсиньо е същия. Тоя се съмнявам, че е играл футбол някога, камоли 1/4 финал за ШЛ. Йовов беше на обичайното си ниво - тотална дупка. Общо взето само тоя Йорданов правеше някакви опити да направи нещо.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Окт 20, 2012 6:58 pm 
Аватар

Защо трябва да има нещо зад кулисите бе, хора?!

Гаджев за чеп не става, да не говорим за Йовов. Марсиньо е много зле. Ония се хвърляха по трима в нашия човек с топката, та за да има свободно пространство той трябваше сам да ги мине, докато другите наши спят. Е как да стане...

А при гола беше такова спане, че не е истина.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Окт 20, 2012 6:59 pm 

Първото дерби в света,на което не се изпя и един път бий чорбата по главата :bigok

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Окт 20, 2012 7:00 pm 
Аватар

Много бездушни, много, останах с впечатление, че Владо се раздаваше най-много... А на путките, които се прибраха дори след като Пламен се опита да ги викне, да им изсъхнат краката. :!:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Окт 20, 2012 7:01 pm 
Аватар

Кво раздаване, кви пет лева... Ние нямахме повече от 2 паса, без да загубим топката. Сбирщина от мизерници ни е отборът.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Окт 20, 2012 7:02 pm 
Аватар

rkk написа:
Защо трябва да има нещо зад кулисите бе, хора?!

Гаджев за чеп не става, да не говорим за Йовов. Марсиньо е много зле. Ония се хвърляха по трима в нашия човек с топката, та за да има свободно пространство той трябваше сам да ги мине, докато другите наши спят. Е как да стане...

А при гола беше такова спане, че не е истина.

То "Зад кулисите" не се има предвод да е нареден мача или нещо такова, има се предвид как се ръководи тоя клуб. :wink:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Окт 20, 2012 7:02 pm 
Аватар

СиняИдея написа:
Много бездушни, много, останах с впечатление, че Владо се раздаваше най-много... А на путките, които се прибраха дори след като Пламен се опита да ги викне, да им изсъхнат краката. :!:

Също и Илиан, отиде някъде до рекламните пана, помаха ръка и се прибра... Ебаси как един мач може да преебе цялата атмосфера.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Окт 20, 2012 7:03 pm 
Аватар

Не знам, какво се е раздавал, ама един пас не даде, като хората, ами и се прави на мъж първото ,когато се направи ,че хвърля топката по някоя свиня :)

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Окт 20, 2012 7:03 pm 
Аватар

Цитат:
Не, просто не мога да вися и да се самонавивам, като докато ние пеем десетки хора около нас стоят и гледат, сещаш ли се ? Тва за путките и така нататък погледни в гащите приятел.
Понеже започна да играе модераторската метла, ще ти кажа, че тези, които винаги са контра на всичко, не живеят дълго.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Окт 20, 2012 7:08 pm 
Аватар

ШахматистО написа:
Цитат:
Не, просто не мога да вися и да се самонавивам, като докато ние пеем десетки хора около нас стоят и гледат, сещаш ли се ? Тва за путките и така нататък погледни в гащите приятел.
Понеже започна да играе модераторската метла, ще ти кажа, че тези, които винаги са контра на всичко, не живеят дълго.

Ти в некъв уестърн ли живееш бе, муха ? Кво ме дразниш, нема да си слагам езика там където са срали до преди малко сещаш ли се. Ти може да си пял, ама 60% от народа в големи части от мача седеше и се пипаше къде не го сърби. 2000 човека да бехме в Сектора, ама да знаехме, че сме си тва и толкова си можем. А не да идват всекакви и да седят и да гледат лошо ;)

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Окт 20, 2012 7:09 pm 

Нереално слаб отбор, заслужавахме да паднем с повече... А ние трябваше да бъдем много много по-мощни... Жалко.... ТРЯБВАТ СЪРЦЕ И ДУША ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ, а не такива бездушници, дето се прибират веднага след последния съдийски сигнал....

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Окт 20, 2012 7:10 pm 
Аватар

:smt005 ....УЖАС :loser2

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Окт 20, 2012 7:10 pm 
Аватар

Явно наистина за дербито няма значение формата и класирането

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Окт 20, 2012 7:11 pm 

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Окт 20, 2012 7:12 pm 
Аватар

Отбор нямаме, нямаме и играчи. Селекцията беше тотална греда, за поредна година. Пелето ще излезе най-доброто попадение, Курвальо също се старае, другите са дупки, един даже избега. Като се прибави и дежурната (поне) една тежка контузия на основен футболист, винаги имаме поне дваме извън сметките, защото един се лекува, а другия още не е навлязъл във форма. В школата явно са го ударили на черно тото и хабер си нямат да извадят нещо дори от "нивото" на Коприваров и Балтанов. Вутов и Цоневи забивиха. Ако така я караме, нищо чудно и за 100 годишнината да гледаме титлата на снимка. Още повече ме е яд, когато видя чорбата да играят по-мотивирани в тоя мач, защото футболната класа така или иначе я няма от години и обикновенно се печели "на ура".

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Окт 20, 2012 7:13 pm 
Аватар

sin написа:
ШахматистО написа:
Цитат:

Ти в некъв уестърн ли живееш бе, муха ? Кво ме дразниш, нема да си слагам езика там където са срали до преди малко сещаш ли се. Ти може да си пял, ама 60% от народа в големи части от мача седеше и се пипаше къде не го сърби. 2000 човека да бехме в Сектора, ама да знаехме, че сме си тва и толкова си можем. А не да идват всекакви и да седят и да гледат лошо ;)

Стискаш със зъби, преглъщаш го и се раздаваш на максимум, толкова ли е трудно? Все някой ще те забележи и ще започне да вика наравно с теб, аман значи, все някой ви е проблем. Тоя не пеел оня не пеел, а ти за какво си там? Първото ги размазахме, до гола им също, след това 3-4 избухвания и толкова. Нормално за всичкото туристи, идващи на един мач на две години. А, ония бяха изключително жалки. Найлоните къде знаем, хореографията не. :bii_chorbata

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Окт 20, 2012 7:14 pm 
Аватар

Не мога да повярвам. Какви са тия чорбарски коментари дето чета бе.. Я се стягайте..

Най-обичам след като цял мач съм дал всичко от себе си и съм гледал как хиляди души наоколо изгарят за ЛЕВСКИ, някакви пубери капацитети да сядат зад клавиатурата и да плюят по целия труд на всички по трибуните. Надвикали ни били.

Ей, имайте малко от тая шибана гордост и чест за която все говориме. Май някой от вас ги имат само като бием..

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Окт 20, 2012 7:14 pm 
Аватар

Аз мача не съм гледал. Драх се зверски и не разбрах кой играе за нашия отбор. Няма нужда от драми. Ако ние трябва да търсим вина, трябва да я търсим в Б сектор. Ако нещо нещо не ни е харесало, другия път повече. Не за друго ами, защото ние сме Левски София. Тия долу не са. :wink:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Окт 20, 2012 7:15 pm 

Добре, спрете да пишете едно и също.

Никой не ни е надвикал, ама грам, но все пак секторът беше слаб :!:

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Окт 20, 2012 7:16 pm 

sin написа:
ШахматистО написа:
Цитат:

Еми хубаво де, можеше и по-добре.Ама да твърдиш, че са ни надвикали е смешно бе човек.При нас ако е пял 60% сектора, при ония пяха 200 човека първото полувреме.След гола малко се надъхаха и до там.При нас от 7к сектор може и да са пяли 60%, ама при тях от от 4-5к пяха 20%.Не знам, не мога да давам аз оценка на сектора, обаче бяхме 100 пъти по-добре от "ония". :wink:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Окт 20, 2012 7:17 pm 
Аватар

Аз ги чувах почти цял мач в нашия сектор (а с едното ухо съм 90% глух ;) ), пА не знам кой кого е надвикал.Ние бяхме много жалки - факт.Сигурно и клип няма да има.... то кво да има бате, 2 песни на кръст изпяхме като хората. :ohmygod

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Окт 20, 2012 7:18 pm 
Аватар

Много сериозна чистка трябва да се направи в тоя отбор... или поне да им намалят заплатите на тия боклуци. Не е реално да са толкова бездушни деба смешниците. Накрая се скриха като путки и само Младо Гадже и Пламен Илиев дойдоха при нас...

Що се отнася до пеенето, жената каза, че от това, което е чула по ТВ сме ги надвикали. Бяхме повече от тях, надвикахме ги, така че по-спокойно с коментари от сорта "1 пее 5 гледат" :wink:

ти ще бъдеш победен!"

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Окт 20, 2012 7:20 pm 
Аватар

При нема и 20 хил. на трибуните е малко смешно да се дърляме кой кого е надвикал, ма вие си знаете...

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Окт 20, 2012 7:21 pm 
Аватар

Я стига писахте глупости... :smt012 Чорбарите ги чух точно 2 пъти в мача, въпреки че бях във ''В'' сектор.

Последна промяна Deco на Съб Окт 20, 2012 7:23 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 1418 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37 ... 48  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]