Такаааааааа, поутихна адреналина, време е за равносметки
Искам да благодаря на много хора в следващите редове, реда не е от значение, а и предварително се извинявам на пропуснатите и по-специално на Нуно Пинто
Благодаря на всички Л Е В С К А Р И, посетили вчерашното дерби - благодарение на вас/нас всички разбраха кой е любимия отбор на България, кой е отбора на Народа

Раздадохме се и показахме, че "Ние сме ЛЕВСКИ" и че когато Нейно Величество Синята Публика "стъпи здраво на терена" "със Сектор Б не могат да се мерят"

И все пак по-специални благодарности на всички онези момчета и момичета, които очевидно са хвърлили къртовски труд за да стане всичко това възможно
Специално благодарности на хората измислили и подготвили хореографията - за кой ли път днес ми се насълзяват очите при вида на ГУНДИ с ангелски криле, при вида на ОГРОМНОТО знаме, покрило сектора в началото... сигурен съм, че и с АПОСТОЛА щеше да е страшно въздействащо, но нищо - случват се такива засечки, другия път ще го направим както трябва

За огромния труд - ПОКЛОН
Специално благодарности за момчетата на микрофоните

Това е начина

И миналия път застанах зад тях, въпреки по-острите думи към края, но сега

- бяхте страхотни, момчета

Видя се, че с добро и по човешки се постига повече, хората го разбраха и откликнаха
И малко персонални благодарности
- първо за едно младо Левскарче, във форОНа се пише @Баджанак - раздаде се пича и съм сигурен, че завинаги спечелихме едно СИНЬО СЪРЦЕ

,
- за darkblue - разкошен човек, с когото винаги с удоволствие пея, тоя път предпочете А-сектор, но му желая да се връща в Сектора, рано му е още за чичаците и Пъпчив и Сифилистичен

,
- за Синса

, мощно се размазахме при победния гол
И да кажа все пак и няколко думи за "СИНИТЕ" на зеления килим
Благодарности за Ники Митов, задето върна ЛЕВСКАРСКИЯ ДУХ в съблекалнята и разкара напрежението, оставяйки само онова от аватара ми

, благодаря на ВСИЧКИ, но все пак да спомена отделно - БоГ Ицо - за първия пирон и за раздаването като за последно, Лъвчето на вратата - благодарение на Него сега Прас плачИ и търси майка си, Гари Родригес - за хъса и раздаването, Даниел Димов - за "прецизното дебалансиране" на прасето в "онази" ситуация и за мъжеството, Стефан Велев - за доброто изнасяне на топката и двата разкошни извеждащи паса, Владо Гаджев - за асистенцията, Жоао Силва-Свинеебач - за мощния, четвъртит, немит, венозен, със 7-сантиметрово Фи КУР разпрал червените ануси в to4nata минута... и да не пропусна все пак... Нуно Пинто

- за паса към Гаджев при гола... неспоменатите по-горе също заслужиха благодарност, защото най-накрая заиграха като МЪЖЕ И ЛЕВСКАРИ
ЛЕВСКИ ДОКРАЙ