forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Вто Авг 05, 2025 8:21 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 1115 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32 ... 38  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Вто Юли 10, 2012 10:12 pm 
Kryten написа:
hiden написа:
Заради огромната поп :bigok улрност на г -н Хидъна 676 ще си сменя ника при първа възможност

може да го удредим, какъв да бъде :bigok

Дори не смея да си помисля калво е предложението ти, така че ще се пробвам сам :smt023

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Вто Юли 10, 2012 10:13 pm 

Значи приемаме че не съм истински левскар, защото не очаквам без централни защитници да спечелим титлата. И въобще не е божа работа, а наша да си вържем гащите и да не разчитаме пак на преквалифицирани кадри. Мир да има.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 10, 2012 10:15 pm 
Аватар

hiden написа:
Kryten написа:
hiden написа:
Заради огромната поп :bigok улрност на г -н Хидъна 676 ще си сменя ника при първа възможност

може да го удредим, какъв да бъде :bigok

Дори не смея да си помисля калво е предложението ти, така че ще се пробвам сам :smt023

Е не можеш да го смениш сам, измисли нещо и ми пиши ЛС :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 10, 2012 10:18 pm 
Аватар

hidden767 написа:
natural написа:
:bigok :smt005 :bigok Кажи причината, поради която не очакваш много голове от него.

Ето още един младеж с буйна кръв , който иска обяснение от Хидън тук и сега. Обяснения само за заслужилите :smt002 . Като не си съгласен - басче акаунт за акаунт, да видим дали ти стиска. Аз казвам, че Силва няма да вкара повече от 15 гола за Левски този сезон. Сравнено с 37-те гола на Дембеле това е нищо. Deal?
:bigok

Ясно. Не съм заслужил. :lol: И не ми стиска ,деба. :bigok
Никъде не претендирам ,че тоя ше пори яко. Просто писваш с тоя песимизъм.Нали искаше висок млад нападел, мускул до мускул, играещ добре с глава, имащ плътен удар. Ама не, можело и по-добър вариант от тоя. Кой Перси? или Црънготели? По твойта логика ние требва да вземем доказан нападател. Е ,ако стигнем нивото на руските клубове някога-може. Просто политиката ,която водим последните години понижава очакванията ни. Поне на мен. Но тая селекция ,която направихме сега е най-масивна и смислова от години. С малки изключения. Като добавим и юношите, които искат-неискат требва да почнат да ги вкарват в първия отбор, нещата изглеждат добре на пръв поглед. Все пак немаме официален мач, деба.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 10, 2012 10:18 pm 

Що не направите всеки да си сменя сам когато иска ника :bigok Много готино ще се получи :bigok :blass

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 10, 2012 10:19 pm 
Аватар

Направи му го hidden676 :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 10, 2012 10:40 pm 

hidden767 написа:
Значи приемаме че не съм истински левскар, защото не очаквам без централни защитници да спечелим титлата. И въобще не е божа работа, а наша да си вържем гащите и да не разчитаме пак на преквалифицирани кадри. Мир да има.

Ами ако вземем нови централни защитници тогава без нови бекове няма да станем шампиони щото бековете ни са по-добри във фаза атака от колкото в защита.
Ако вземем и нови бекове, тогава без нови дефанзивни халфове няма да станем шампиони щото Гаджев е бавен, а Прохазка е нов на този пост.
Ако вземем нови дефанзивни халфове, тогава с ляво крило като Райков шампиони нямa да станем щото не подава добре.
Ако вземем ново ляво крило, тогава пак няма да станем шампиони с треньор като Илиян Илиев щото се е доказал ама в Берое, а не в отбор като Левски.
Ако вземем нов и по-добър треньор, тогава пак няма да станем шампиони с управа съставена от Батков, Иво Тонев и Баждеков.

Извинения бол!

Нали ти е ясно, че ако всичко ни беше идеално щяхме да сме Челси, а не Левски?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 10, 2012 10:44 pm 

SZ_FEN написа:
hidden767 написа:

Ами ако вземем нови централни защитници тогава без нови бекове няма да станем шампиони щото бековете ни са по-добри във фаза атака от колкото в защита.
Ако вземем и нови бекове, тогава без нови дефанзивни халфове няма да станем шампиони щото Гаджев е бавен, а Прохазка е нов на този пост.
Ако вземем нови дефанзивни халфове, тогава с ляво крило като Райков шампиони нямa да станем щото не подава добре.
Ако вземем ново ляво крило, тогава пак няма да станем шампиони с треньор като Илиян Илиев щото се е доказал ама в Берое, а не в отбор като Левски.
Ако вземем нов и по-добър треньор, тогава пак няма да станем шампиони с управа съставена от Батков, Иво Тонев и Баждеков.

Извинения бол!

Не :)
Щяхме да сме Динамо Загреб :smt023

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 10, 2012 10:44 pm 
Аватар

Идеята е отборът да се обиграва, да не се разбива като му се продадат добрите и зимата да вземем 2-3 добри на проблемните позиции. При положение, че не сме още много силни финансово няма как да станат нещата изведнъж. Иначе доколкото си спомням предното лято бяха по-зле контролите. Сега ако и Калво не бяха махнали, заспиваха нещата.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 10, 2012 10:47 pm 
Аватар

Бунт, линч и хунта трябва! :smt035

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 10, 2012 10:47 pm 

hidden767 написа:
SZ_FEN написа:
hidden767 написа:

Извинения бол!

Не :)
Щяхме да сме Динамо Загреб :smt023

Въобще не е ясно дали искаме да сме като Динамо Загреб и може да ти се отдаде възможност много скоро сам да се убедиш в това.

За да очакваш всичко да е идеално при нас, тези ти очаквания трябва да са базирани на някакъв исторически прецедент. Кажи ми кога всичко е било идеално при нас, за да очакваш сега нещата да бъдат такива (и да си разочарован, че не са)?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 10, 2012 10:50 pm 

Тоест, дори да имаме възможност за хегемония, не трябв да се стремим към нея и не трябва да се възползвме, защото никога преди не сме го правили :smt017 :bii_chorbata
А тия балъци от Челси пък взеха и спечелиха шампионската лига. :slap
:lol: :lol: :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 10, 2012 10:52 pm 

hidden767 написа:
Тоест, дори да имаме възможност за хегемония, не трябв да се стремим към нея и не трябва да се възползвме, защото никога преди не сме го правили :smt017 :bii_chorbata

Защо си мислиш, че в момента не се стремим към хегемония???

Тазгодишните трансфери не подсказват ли това?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 10, 2012 10:53 pm 
Аватар

:ohmygod

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 10, 2012 10:54 pm 

SZ_FEN написа:
hidden767 написа:

Без адекватна защита - не.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 10, 2012 10:59 pm 

hidden767 написа:
SZ_FEN написа:
hidden767 написа:

Без адекватна защита - не.

Да, разбрах това. Без адекватна защитадефанзивнихалфовелявокрилоновтреньорноворъководство няма да станем шампиони.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 10, 2012 10:59 pm 
Аватар

Хидън Джъмбо Джет, Хидън Джъмбо Джет, бащата на грубия секс :bigok Секс, секс маниак, секс, секс маниак :bigok бащата на грубия секс :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 10, 2012 11:03 pm 
Аватар

Хидъна е прав за защита- не може почти всяко центриране пред нашата врата да е голово положение. Здравата защита е основен фактор за успех. В момента сме зле отзад. Хубавото е, че в другите неща имаме израстване- подават си добре, Рамос е вдигнал нивото, Марсиньо е класа, Прохазка загатва за големи възможности, дано и Силва се окаже голаджия. Така като сравнявам с миналата година определено ми се струва, че сме една идея по-добре. Пък и отборът със сигурност ще претърпиположително развитие. Не може за един месец тренировки да чакаме неква извънземна игра.

Последна промяна Nikē на Вто Юли 10, 2012 11:03 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 10, 2012 11:03 pm 

абе страхотни мнения редиш само дето прилягат на форум на реал мадрид или юнайтед примерно :smt031 ,понеже не се знае кой ни управлява отбора и колко пари е готов да даде,за да се получи нещо дълготрайно и запомнящо се..Кво се очаква,ако хората загубят всякаква надежда ? На мач да има 10 човека,а 3-4 хиляди да плюят във форума по всичко...добре че за сега поне е обратното ...Много си се объркал щото си се помислил за некъв страшен познавач и разбирач на играта,а всъщност само си хабиш пръстите по клавиатурата заради оказаното ти незаслужено внимание ...и после казах ли ви,че това и това така ше стане и работата ще се насере... каза ни го,да,само че 95 процента от форума си го знае предварително...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 10, 2012 11:10 pm 

niki87 написа:
Хидъна е прав за защита- не може почти всяко центриране пред нашата врата да е голово положение. Здравата защита е основен фактор за успех. В момента сме зле отзад. Хубавото е, че в другите неща имаме израстване- подават си добре, Рамос е вдигнал нивото, Марсиньо е класа, Прохазка загатва за големи възможности, дано и Силва се окаже голаджия. Така като сравнявам с миналата година определено ми се струва, че сме една идея по-добре. Пък и отборът със сигурност ще претърпиположително развитие. Не може за един месец тренировки да чакаме неква извънземна игра.

Ники, не само Хидъна е прав за защитата. Всички виждаме, че след контузиите на Пинто и Димов защитния ни вал вече изпитва недостиг на хора, а действащите лица в него са с полузадоволителни качества.

Тази тема вече я коментирахме. Както вече писах като оправим защитата ще имаме още много други неща за оправяне за да доминираме в БГ и да се представим на високо ниво в Европа.

Както вече споменах, мен ме радва тенденцията в която се развиват нещата. Да. В крайна сметка можем да си изпатим заради защитата, но поне няма да е заради защитата и нападението както беше в предишния сезон. Не знам дали съм достатъчно ясен.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 10, 2012 11:19 pm 

vasilkooo написа:
абе страхотни мнения редиш само дето прилягат на форум на реал мадрид или юнайтед примерно :smt031 ,понеже не се знае кой ни управлява отбора и колко пари е готов да даде,за да се получи нещо дълготрайно и запомнящо се..Кво се очаква,ако хората загубят всякаква надежда ? На мач да има 10 човека,а 3-4 хиляди да плюят във форума по всичко...добре че за сега поне е обратното ...Много си се объркал щото си се помислил за некъв страшен познавач и разбирач на играта,а всъщност само си хабиш пръстите по клавиатурата заради оказаното ти незаслужено внимание ...и после казах ли ви,че това и това така ше стане и работата ще се насере... каза ни го,да,само че 95 процента от форума си го знае предварително...

Мненията на Хидъна бяха точни и позна много неща, но за това не се иска някакъв особен талант (нито казвам, че той го има, нито, че го няма).

От януари 2007-ма насам всеки заложил на провал на Левски щеше да познае с малки изключения защото от тогава насам почти нищо не ни беше на ред, но целите ни си останаха високи.

Много по-трудно с оглед на всичко това e да познаеш шампионската титла през 2009 или приличното участие в ЕКТ през 2010/11 или, че играч с миналото на Гарата ще започне да мачка щом дойде в Левски.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 10, 2012 11:32 pm 

Честита победа и честит ни нов централен нападател! Мачовете ще ги коментирам след, като ги изгледам! САМО ЛЕВСКИ! :levski

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 10, 2012 11:32 pm 

hidden767 написа:
Ние сме със сараево, локо с витес :smt004

Туй ако не е талант, какво е, питам аз? :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 10, 2012 11:36 pm 

hidden767 написа:
hidden767 написа:

Получаваш от мен признание за жребия ама пак си заложил на възможно най-лошия сценарий както обикновено правиш :wink:. Сараево бяха възможно най-лошия вариант за нас, а Витес за Локо Пд, но както и да е :).

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 10, 2012 11:38 pm 

SZ_FEN написа:
hidden767 написа:
hidden767 написа:

Получаваш от мен признание за жребия ама пак си използвал стратегията за възможно най-лошия сценарий както обикновено правиш :wink:. Сараево бяха възможно най-лошия вариант за нас, а Витес за Локо Пд, но както и да е :).

Луд ли си, аз дори не знам кои бяха другите отбори :lol: А на Сараево какво им е лошото, мачкаме ги и в двата мача :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 10, 2012 11:42 pm 

hidden767 написа:
Луд ли си, аз дори не знам кои бяха другите отбори :lol: А на Сараево какво им е лошото, мачкаме ги и в двата мача :lol:

Ами относително лошото им е, че на този етап на турнира можеше да е някой далеч по-слаб отбор.
Аз примерно знам за един кюрдски отбор, който през 2010 влезе в ЛЕ без да срещне дори и 1 професионален отбор.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 10, 2012 11:44 pm 

Кратуне, набързо прелистих страниците и не вядях записи от двата мача! Може да съм ги пропуснал, за което се извинявам, но бях на рабоата и разчитам само на теб, за което ти благодарая отново. САМО ЛЕВСКИ! :levski

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 11, 2012 12:00 am 

Ако приемем, че селекцията е приключена (което е 99% сигурно), действително на преден план отново изникват проблемите в защита. Не знам защо пак беше загърбена тази линия и толкова ли не можаха да намерят един сносен играч.... Лично за мен е неясно и защо при тази ситуация с лека ръка беше загърбен Диамунтен. Тая печка има около 5-10% шанс да си върне част от формата и да заиграе сносен футбол - това го казвам на база представянето от миналия сезон. За Милиев и Иво Иванов обаче този процент е твърда нула. Смешни са и тия припомняния как Иванов бил по-стабилен в Берое - когато целият отбор пред него играе дефанзивно, много ясно, че и той ще изглежда по-адекватен. Но се питам като ни хванат на контра, което често ще се случва, какво точно правим с такива защитници? Разбира се може да пробваме с Пелето, може да преквалифицираме и Ели, но за мен това не са сериозни варианти. В тази селекция ни трябваше поне един сериозен централен защитник и един приличен дефанзивен халф, каквито за жалост не се взеха.

Разбира се, както каза някой, не сме Челси, та да сме прекалено взискателни. Въпросът е, че пак половинчато се направиха нещата, а като цяла една линия ти е пълна дупка, много бързо и останалите ще започнат да издишат. Надявам се до зимата това да не се окаже фатално и тогава вече да бъде стегната тая ужасна отбрана.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 11, 2012 12:06 am 
Аватар

Е, оня несретник Прохазка не е ли дефанзивен халф?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 11, 2012 12:17 am 

Седем:Едно написа:
Е, оня несретник Прохазка не е ли дефанзивен халф?

Честно ти казвам, от видяните три контроли, въобще не разбрах какъв играе :smt005 :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 1115 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32 ... 38  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]