forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Пон Авг 18, 2025 8:46 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 2412 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31 ... 81  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Вто Окт 23, 2012 8:32 pm 
Аватар

Morning Glory написа:
Абе кво го захапахте blurrrr? Човекът винаги се отличава с много свестни мнения, аз лично го разбрах какво имаше предвид и въобще не беше дрънкане.

:smt023

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Окт 23, 2012 9:34 pm 
Аватар

Сега успях да гледам клипа от мача и мога да похваля момчетата долу на пистата :lsclapp . Каквото зависеше от тях го направиха, същите момчета ако ги подкрепяме във всеки мач, Ви гарантирам, че на следващото дерби ще разцепят сектора. Единствено вкарайте нови песни (макс. 4-5 нови), до следващото дерби ги учим на всеки мач и прасетата ги размазваме.
Нека сега ако е възможно момчетата от фонда да кажат от какво имат нужда и да им помогнем всеки с каквото и колкото може. :smt023

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Окт 23, 2012 9:44 pm 
Аватар

Morning Glory написа:
Абе кво го захапахте blurrrr? Човекът винаги се отличава с много свестни мнения, аз лично го разбрах какво имаше предвид и въобще не беше дрънкане.

Никой не е захапал момчето, напротив. Аз имам нещо против самото му мнение, а дрънкането не е моя реплика в случая. Според мен е грешка първо деленето на туристи, и второ - самото предложение. Едно такова действие ще ни е супер полезно в краткосрочен план и супер вредно в дългосрочен и нямам никакво съмнение в това. :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Окт 23, 2012 9:47 pm 
Аватар

Стори ми се, че го зачисли в групата на покемоните (може и Лабрадора да беше), което е много далеч от истината. Затова се включих.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Окт 23, 2012 9:47 pm 
Аватар

М,дам,и аз не съм визирал мнението на блъррр...просто четох 3-4 мнения над моето и говорех принципно.Ако след всеки породен мач се реве 'туристи,куфари'...и т.н. няма да станем по-добре,просто ще сме пак 'обичайните заподозрени'...просто тоя негативизъм,който се изсипа тия дни тук отдръпва хората и никой не може да ме убеди в обратното.

Последна промяна Лабрадор на Сря Окт 24, 2012 12:56 pm, променена общо 4 пъти

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Окт 23, 2012 9:49 pm 
Аватар

Познавам лично и двамата спорещи и смятам, че на живо доста ще си допаднат. Не виждам дрязги, по-скоро мнения.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Окт 23, 2012 10:31 pm 
Аватар

angeloff написа:
Искам да попитам UL две неща:
1) Какво значение има кой е на микрофона? Защо определен човек трябва да те надъха да пееш? Малък ли е стимула, че е дербито, че сме много, че сме мощни, че сме Левски и т.н.
2) С какво изоставахме по транспаранти? Че ония го обърнаха на урок по четене? Имахме 2-3, но достатъчно силни. А нека ония си пишат У-та, Фонд сектор Батков и да продължават да са абсолютни аматьори в рисуването на фигури и картинки, по-сложни от полумесец и звезда.

:smt023

1.На микрофона има огромно значение кой е...огромно...дъвкано е много пъти...както и да е...не ми се коментира по темата защото няма смисъл...явно някои неща са по-важни от други неща ;)

2.С транспарантите изостанахме в това дерби...не мисля че техните са били кой знае колко на брой, от нашите единственият истински транспарант беше "за да има мир цС*ка в сибир" и той даже не беше опънат като хората...но нищо, следващият път ще наваксаме, надявам се :)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Окт 23, 2012 10:34 pm 
Аватар

И. брат, не ги вземай толко навътре нещата :smt002 Между другото хубаво е да сме максималисти, но май се попрекалява с критиката, в смисъл спрямо сегашното състояние на отбора викането е на 101%. :roll:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Окт 23, 2012 10:37 pm 
Аватар

За транспарантите май имаше читаво обективно мнение...

Последна промяна Лабрадор на Сря Окт 24, 2012 12:55 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Окт 23, 2012 10:51 pm 
Аватар

Стига с цупенето :smt006 Така няма да си помогнем, не съм гледал мача, няма и да го гледам, дори клипа на Кратун от сектора не съм гледал и него няма да гледам :smt006 Стига ми факта, че в събота "жалкия" сектор Б спечели убедително мача, е не със седем гола, но поне с 5 :D Прасетата ги чух точно 1 път - при гола им и то за кратко, през останалото време се чуваше само синята публика :wink: надали съм глух, така че....Друго ме вълнува, има мачове и мачове, но дербито е само едно, това не е просто мач, никога не е бил просто мач, няма и да бъде просто мач, поне докато на земята има живи левскари и живи прасета, така и загубите не са просто загуби, от тях боли- да, знаеш, че винаги ще има по-добри дни,знаеш, че следващия път ние ще сме победители, но все пак към момента загубата те удря навсякъде - в сърцето, в главата, в гъза дори :smt003 . По едно време си мислех, че се е загубил заряда на дербито - ами не е, не и при мен и скоро няма да се загуби.

A и още нещо :smt006 Вие софиянците не можете да разберете какво богатство е да си на почти всеки мач на любимия отбор :wink: Това го твърдя съвсем сериозно и се подписвам под думите си :!:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Окт 23, 2012 10:59 pm 
Аватар

tonko7 написа:
И. брат, не ги вземай толко навътре нещата :smt002 Между другото хубаво е да сме максималисти, но май се попрекалява с критиката, в смисъл спрямо сегашното състояние на отбора викането е на 101%. :roll:

да знам много добре че нивото е вдигнато спрямо други години...вече от 17-18 години ходя активно в сектор Б и съм го виждал и в началото на 90те и в средата и края на 90те.....в ерата Гонзо, в спада след тва 03-05...възраждането 05-09 и след това...
но както и да е...критиката ми е само градивна...и всеки който е бил там и си е подкрепял от началото до края на 100% както много хора всеки път си правят, няма от какво да се засягат...за останалите има нужда от правилния подход, от правилната нагласа! Защото сме ги смазвали от викане и при по-негативни резултати...защото сме обръщали не един и два мача а десетки, стотици...

както и да е, просто си пишем във форума, той нали е затова, ЛЕВСКАРИ много, мнения също много, мача няма да се върне назад...гледаме напред към другия и САМО ЛЕВСКИ! :smt023

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Окт 23, 2012 11:14 pm 
Не бройката на тапетите, а качеството на думите в тях, е мерило за успеха им.Стоножките вдигнаха много, при това смешни и без покритие транспаранти.
Сектор Б - солаков, дс....кви са тия работи?

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Вто Окт 23, 2012 11:16 pm 
Аватар

Били голяма контра с тва ТЪПО, ОЩЕ ПО-ТЪПО :ohmygod :ohmygod :ohmygod
толко им е акъла на 3то класници

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Окт 23, 2012 11:20 pm 
Аватар

по принцип всичките им транспаранти са с цел да ни уязвят нас...в сектор Б...
на никой от кухите криви комунистически лепиларски тикви дето ги е писал не им дреме дали писаното там е вярно или пък с някакво елементарно възпитание...поне към умрели хора...те отдавна са доказали че нямат такова защото са правени в гъз, при това турски...

цяла митология си съчиниха за Солаковци , ДС-та, пропагандираха си я с червените подлоги, пардон журналисти и сега си пишат глупости без покритие за да кажат после след няколко години, ние казахме това и това, без доказателства, без покритие...те винаги са били царе на дезинформацията...разчитат на повтаряната 100 пъти лъжа...факт обаче е че успяха да ни издразнят с писанията си, независимо колко са жалки...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Окт 23, 2012 11:22 pm 
Аватар

Нямаха нито 1 смислен транспарант тия амеби. Тъпотията им е безгранична и имам чувството, че всяка година са по-зле.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Окт 23, 2012 11:26 pm 
Аватар

Те,че са зле и че се чудят какви лъжи да измислят и да ги прокламират така е.Но със скапната им пропаганда леко по-леко постигат своето.Вече сме успешно изкарвани като отбора на ДС,държавния отбор,антибългарският отбор,а малките лесно се влиаят на такива простотии,особено и като видят как цяла София е разлепена със скапаните им лепенки. :ohmygod2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Окт 24, 2012 1:55 pm 
Аватар

http://fondsectorb.com/2012/10/otchet-derbi-20-10-2012

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Окт 24, 2012 8:12 pm 

angysarmy написа:

Направете го като съобщение да могат всички да видят отчета!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Окт 24, 2012 8:41 pm 

tonimn написа:
Те,че са зле и че се чудят какви лъжи да измислят и да ги прокламират така е.Но със скапната им пропаганда леко по-леко постигат своето.Вече сме успешно изкарвани като отбора на ДС,държавния отбор,антибългарският отбор,а малките лесно се влиаят на такива простотии,особено и като видят как цяла София е разлепена със скапаните им лепенки. :ohmygod2

Какви лепенки? Аз лично ги диря да ги късам. Даже по едно време си бях взел маркерче да им ги задрасквам ама са малко. 5-6 да намерих най- много. Изключвам ония простотии за боклуците, те са си смешни. То цялата кочина е пълна с боклуци, ако напуснат няма нищо да остане.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Окт 24, 2012 9:16 pm 
Аватар

Синя Религия написа:
angysarmy написа:

Направете го като съобщение да могат всички да видят отчета!

айде моля няколкото недоволници там да не хвърлят негативна светлина върху всички ЛЕВСКАРИ...аз съм сигурен че 99% от хората даряващи за фонда, отчет не им трябва ;)
Нека той да е за хората които още не са дарявали, а ЩЕ даряват - да знаят за какво ще се използват парите!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Окт 24, 2012 9:16 pm 
Аватар

Абсолютно навсякъде са свинските пропаганди. Червена София и разни други смехории! Дори и в Лозенец. Има лепенки на всякакви не известни фракции, включително тия от Видин, които си загубиха знамето 2 пъти. Пълна пародия!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Окт 24, 2012 9:44 pm 
Аватар

Е то цялото унсс е потънало в лепенки на тия от Видин,а иначе нормално цяла София да е в лепенки като за 5лв. им дават 100.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Окт 24, 2012 9:52 pm 
Аватар

Слушайте моята схема относно стикерите.
Намирате или си правите картинка за стикер, отивате до office 1(примерно), купувате си самозалепваща се хартия (около 15 лева 100 листа), на принтера вкъщи или някъв служебен (:loser2 ) почвате яко разпечатка.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Окт 25, 2012 1:08 am 

Днес волейбол, в 18 играем с Тампере за CEV в з. Христо Ботев в Студентски град!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Окт 25, 2012 10:56 am 
Аватар

tonimn написа:
Е то цялото унсс е потънало в лепенки на тия от Видин,а иначе нормално цяла София да е в лепенки като за 5лв. им дават 100.

То цялото УНСС е пълно на макс с всякакви тежки селяни ,сигурно 90% са от Видин :bii_chorbata

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Окт 25, 2012 11:25 am 
Аватар

В унссто имам случай ама е повече за темата за срането :bigok Едни път ми се присра. Ацки. Щях да Омра. Шях да осера коридора. Хващам хартията и налитам с 200 в кенефа. Отварям вратата на клетката и една лепенка с петолъчка ме пляска по тиквата и ми избожда очите. Забравих, че ми се сере на секундата и се върнах в стаята за нож :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Окт 25, 2012 12:19 pm 

E аз се катерих веднъж на тоалетната чиния и казанчето в един бар, щото бяха лепили почти на тавана, явно за да няма как да се отлепи. Как не паднах, не знам. :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Окт 25, 2012 12:25 pm 

Из моя факултет, където се подвизава и един от разпяващите на свинете (и е гадже на оная русата ми колежка дето съм я пускал няколко пъти) навсякъде има офанзива лепенки, доволно изчегъртани и надраскани. :bigok

:loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Окт 25, 2012 1:44 pm 

Явно не движа на правилните места :)
Но наши лепенки виждам в пъти по- често.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Окт 25, 2012 1:46 pm 
Аватар

Е значи се движиш по правилните :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 2412 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31 ... 81  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]