forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Пон Авг 18, 2025 1:14 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 2412 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29 ... 81  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Пон Окт 22, 2012 4:19 pm 

Естествено си личи колко си чел. Тази думичка "сякаш" е сложена именно за да не звучи толкова апокалиптично.
И да, ТОЧНО мненията на хората в някакъв форум, че сме били зле откъм викане, ще доведат до това да има 500 души срещу Локото, да знаеш. Няма да са други неща. :smt006
Не мога да разбера защо да не си казваме нещата направо. Аз правя каквото се изисква от мен, ти го правиш и т.н. Но специално на дербито около мен имаше изключителни тъпанари, за които писах в други мои мнения по темата. И нито моето викане и скачане ги впечатли, нито когато им креснах луди ли са да скандират за гаджев, нито нищо.
Освен това тук е форум и всеки изразява мнение. Аз изразих моето още тогава и дотам, даже е насочено към конкретен човек, а 2 дни по-късно ти ме връщаш назад и ми обясняваш неща, които нямат общо с половината от пишещите тук.
Дай да си траем и да няма и критика, за да не се обиди някой и сакън да не вземе да се откаже от ходенето на стадиона заради моята лична позиция.

Аз ще бъда на стадиона, предполагам и ти, а който би се отказал от ходене заради някакви мнения в някакъв форум, значи толкова е и ползата от него в сектор Б. Така мисля аз.

Спирам да пиша по тоя глупав въпрос.

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Окт 22, 2012 4:24 pm 
Аватар

Еx-Запознат написа:
Моето лично мнение е, че гледано от почти централните места в сектор А, , току до ложата, сектор Б изглеждаше повече от прекрасно. Хореографията - уникална, невиждана досега и пр. и пр. суперлативи. Около мен се чуваха също само подобни изрази "Ебаси майката", "аааа, страшно", "страхотно" и т.н. и т.н. и десетки телефони щракаха снимки. А Сектор също допринесе със знамената за атмосферата...
Зурлите им се еба майката, навря им се до дъно...гледаха като насрани, на метри ми бяха първите турци...гледаха като олигофрени....
Не виждам защо за пореден път се търси под вола теле..но това е типично българското - направи добро, изяж лайно....няма, няма, няма, няма и да има ненаказано добро в джунглата България, каквото и да правиш, каквото и да постигнеш, все някой ще ти сере на главата...много добре си го знам това, а за последната година вече за N-ти път се убеждавам в това... за съжаление така и ще си остане...въпросът е да не се отказва човек!

"Т'ва ли ви е хореографията за 8000 лв" :smt017

Да, Наско, това е :bigok

Говорих си с един чорбар, който е бил в сектор А... каза, че такова красиво нещо не е виждал, че било уникално, напомнящо на Латинска Америка и тем подобни суперлативи! Изказа се крайно за техните лепилари, че с Дучето било друго, че само той успявал да им пълни сектора, да мотивира селяните и накрая завърши с "То е ясно, че вие сте много повече и по-луди..." :levski

:losers :losers :losers

И да се повторя, ако всеки си беше надул балончето и хвърлил хартийката по сигнал щеше да е още по-красиво и уникално! Следващия път повече... и така до изграждането на манталитета, който ни липсва!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Окт 22, 2012 4:25 pm 

Марто написа:
Има разлика от това дали някой ще ти каже "Момчета всичко зависи от нас.Сега или ние печелим мача или те" и от " вие сте същите бездушници като тия долу на терена,жалки сте" :smt006

Айде стига сте ревали верно бе, еби му майката. Много ясно, че ще се каже така, след като половината сектор второто полувреме млъкна. Особено тия нагоре. К'во се правите на луди, много ясно, че тия думи не са към тези, които пеят нон-стоп. Тия дето се оплаквате припознавате ли се, какво? Препълнен Б сектор, а долу момчетата от пистата и оградата се молят едва ли не да пеем. Не знам какво им трябва на хората да почнат да пеят 90 минути, не знам как може да не са надъхани точно срещу свинете. Вместо тотално да ги смачкаме през целия мач, някои хора си бъркаха в гъза. А на мен лично ми писна да гледам нек'ви келеши помъкнали кухите си малолетни мърли, да се снимат по време на мач и да се правят на фродо от гсх.

Както и ще споделя мнение за хореографията. Не ми хареса, не ми хареса и миналия път с тия балони и хартийки. Но както каза Македонията, въпрос на вкус. Предпочитам дори да нямаме хореография, а да се разцепим от викане и песни както си трябва. Нищо против факли, димки и бомби де, нека да има. Но тая "аржентина" на мен не ми допада. И все пак щом повечето хора са я харесали, браво и благодарности на всички, които са виновни за нея.

серящия гъз с хуй да достигне.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Окт 22, 2012 4:33 pm 

Марто написа:
Има разлика от това дали някой ще ти каже "Момчета всичко зависи от нас.Сега или ние печелим мача или те" и от " вие сте същите бездушници като тия долу на терена,жалки сте" :smt006

Пак ще те попитам: Защо трябва друг да те надъхва да пееш за Левски?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Окт 22, 2012 4:39 pm 
Аватар

Разбира се, че секторът като общност в даден мач предсталява тълпа. И тази тълпа следва и спазва всички принципи на своята психология. А именно - лесно манипулируема, губеща се индивидуалност на отделните единици, сливане на идеята и настроенията на групата в едно цяло - масовка.

Обидно е, но наистина може да се определи като стаден принцип. Един ловък оратор не само може да нахъса сектора да се сдере от викане, но и пред нахлуване да го докара.

Ако не важаха тия принципи бачи Гитлер щеше сам да щурмува Ленинград :smt006

П.П. Да не говорим, че интелектуалното равнище на тълпата е ако не равно, то обидно близко до това на индивида с най-ниско IQ :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Окт 22, 2012 4:45 pm 
Аватар

angeloff написа:
Марто написа:

Пак ще те попитам: Защо трябва друг да те надъхва да пееш за Левски?

Е ти па поне много пя.Цяло второ полувреме се оглеждаше само...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Окт 22, 2012 5:00 pm 
Аватар

тука много знайти, ама 100 пъти се повтори по уредбата, че хореографията се вдига при сигнал и пак като се показаха футболистите сърцата наши не се стърпяха и се хвърлиха хартиите и балоните :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Окт 22, 2012 5:03 pm 
Аватар

Цитирам по памет две момчета от Локо(Пл): едното каза-когато видях, че левскарите вадят телескопите и очаквах да направят нещо уникално, а другото каза- някви аржентински работи. Ако това ни е дъното, незнам какво ще бъде когато сме на макс. Всеки да си прави изводите сам за себе си, колко се е раздавал и скоро да я усетим тази "болка" от радост. Поздрави за момчетата и момичетата, които имат волята и хъса да създават тези креативни идеи. Сигурен съм че знаят, че има много хора които ги подкрепят.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Окт 22, 2012 5:30 pm 
Аватар

antonatan написа:
тука много знайти, ама 100 пъти се повтори по уредбата, че хореографията се вдига при сигнал и пак като се показаха футболистите сърцата наши не се стърпяха и се хвърлиха хартиите и балоните :bigok

С тази разлика, че в началото момчето на микрофона каза, когато първият футболист стъпи на терена, тогава се хвърлят и вдигат балоните. После иди обяснявай за сигнал по уредба, броене до 7 и т.н. А, другото е, свалете балоните и т.н., какво толкова ще стане и да видят част от балоните? Зад мен имаше хора, които надуваха балоните в последните секунди, заради тия команди, после защо не били надути и т.н. Да не говорим, че забрави за паузата в 19тата минута. За "говеда", "бездушници" и т.н. няма да коментирам.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Окт 22, 2012 5:35 pm 
Аватар

Alek написа:
antonatan написа:

С тази разлика, че в началото момчето на микрофона каза, когато първият футболист стъпи на терена, тогава се хвърлят и вдигат балоните. После иди обяснявай по сигнали на уредба, броене на 7 и т.н. А, другото е, свалете балоните и т.н., какво толкова ще стане и да видят част от балоните? Зад мен имаше хора, които надуваха балоните в последните секунди, заради тия команди, после защо не били надути и т.н. Да не говорим, че забрави за паузата в 19тата минута. За "говеда", "бездушници" и т.н. няма да коментирам.

Ами защото като те видят други 3ма орка че си размахваш балоните ше решат, че е станало време и те да го правят, други 4ма ще решат същото и така става да си ебе мамата... Никъв синхрон. За това е цялата идея тия неща да НЕ СЕ вдигат, размахват и т.н. , докато не се каже отдолу. Както казаха по-горе, който приема лично "бездушници" и т.н. значи явно има защо... Факт е, че имаше доста такива в сектора. Аз лично не се чувствам обиден, защото случайно се драх до края :smt115

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Окт 22, 2012 5:38 pm 
Аватар

За това казах, че няма да коментирам. ;) А, за балоните е прекалено според мен. :) Като се каже, че това се вдига като излязат футболистите, то е ясно, че тогава всеки ще си вдигне балона. ;)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Окт 22, 2012 5:38 pm 
Аватар

Хореографията може да е всякаква, но беше уникална. Никога не е правена такава. От Б сектор е изглеждала сигурно никаква, ама на клипчетата е умопомрачителна :ls-cup Супер идея, както обикновено хората, които се занимават с тия работи са се справили страхотно :levski
А това дето го говорите защо не се е чакал сигнала. Ние не сме прасетата, да сме свикнали да чакаме команди. Тоя мач го чакаме половин година, като остават 10 секунди, не се трае вече. Двама трима човека са избухнали и всички със тях. Просто с такава хореография, връщане няма. :lsfc3

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Окт 22, 2012 5:40 pm 
Аватар

Алек сега ще ме изкара, че съм бил на друг мач :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Окт 22, 2012 7:12 pm 

Alek написа:
С тази разлика, че в началото момчето на микрофона каза, когато първият футболист стъпи на терена, тогава се хвърлят и вдигат балоните. После иди обяснявай за сигнал по уредба, броене до 7 и т.н. А, другото е, свалете балоните и т.н., какво толкова ще стане и да видят част от балоните? Зад мен имаше хора, които надуваха балоните в последните секунди, заради тия команди, после защо не били надути и т.н. Да не говорим, че забрави за паузата в 19тата минута. За "говеда", "бездушници" и т.н. няма да коментирам.

:smt056 Брат, говориш пълни тъпотии. :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Окт 22, 2012 8:06 pm 
Аватар

angeloff написа:
Alek написа:

:smt056 Брат, говориш пълни тъпотии. :bigok

Каза, че той ще даде сигнал кога да дигнеме хореографията, а не като стъпи първия футболист на терена. Ако беше станало по сигнал щеше да изглежда поне още 3 пъти по яко, поне според мен. Макар, че и сега е повече от уникална.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Окт 22, 2012 8:17 pm 
Аватар

Значи си влязъл късно на мача. ;) 30 минути преди началото на мача каза "ХАРТИИТЕ И БАЛОНИТЕ СЕ ХВЪРЛЯТ КОГАТО ПЪРВИЯТ ФУТБОЛИСТ НА ЛЕВСКИ СТЪПИ НА ТЕРЕНА" :) И 15тина минути преди мача каза, че докато "не влезе последното говедо, няма да се вдига нищо, и ще бъде по сигнал на уредбата" и го повтори около 25 пъти това. Трима хвърлиха и другите по тях. :) Момчето, а и другите около него хвърлиха много работа и заслужават уважение и добри думи, но както казах имаше 2-3 забележки, които е хубаво да се кажат и изчистят. :)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Окт 22, 2012 9:05 pm 
Алек е прав в случая. :smt006

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Пон Окт 22, 2012 9:10 pm 

Мисля, че трябва да се въведе система в сектора, в която за всеки да има слушалки (или да има колонки на гърба на всички седалки), в които едни 4 хил. диктора да се обръщат към всеки поименно и да го молят да спазва указанията. Които, разбира се, те ще му повтарят максимално учтиво, дори, когато не ги спазва, за да не се засегне някой :bigok Важи и за пеенето.

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Окт 22, 2012 9:20 pm 

Според мен, хореото е страхотно и невиждано в България... :wink: Мнението ми за пеенето е, че 1вото полувреме ги смазахме тотално, 2рото доста под възможностите ни и явно резултата влияе доста на хората, което трудно може да се промени :wink: Все пак си ги ебахме и с това представяне жалкарите :smt006 :levski !!!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Окт 22, 2012 9:22 pm 
Аватар

Реално не беше резултатът, а подобието на игра, с което се опитваха да ни излъжат. Не че има някаква голяма разлика, но все пак. ::kid

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Окт 22, 2012 9:38 pm 
Аватар

incheto_1914 написа:
Мисля, че трябва да се въведе система в сектора, в която за всеки да има слушалки (или да има колонки на гърба на всички седалки), в които едни 4 хил. диктора да се обръщат към всеки поименно и да го молят да спазва указанията. Които, разбира се, те ще му повтарят максимално учтиво, дори, когато не ги спазва, за да не се засегне някой :bigok Важи и за пеенето.

Както и електронно гласуване коя песен да се подхваща :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Окт 22, 2012 10:03 pm 
Аватар

Alek написа:
Значи си влязъл късно на мача. ;) 30 минути преди началото на мача каза "ХАРТИИТЕ И БАЛОНИТЕ СЕ ХВЪРЛЯТ КОГАТО ПЪРВИЯТ ФУТБОЛИСТ НА ЛЕВСКИ СТЪПИ НА ТЕРЕНА" :) И 15тина минути преди мача каза, че докато "не влезе последното говедо, няма да се вдига нищо, и ще бъде по сигнал на уредбата" и го повтори около 25 пъти това. Трима хвърлиха и другите по тях. :) Момчето, а и другите около него хвърлиха много работа и заслужават уважение и добри думи, но както казах имаше 2-3 забележки, които е хубаво да се кажат и изчистят. :)

Напротив, влезнах в 14:30 на стадиона, и много добре го чух, че каза, че ще се брои до 7 и тогава ще дигаме.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Окт 22, 2012 10:15 pm 
Аватар

Може и така да е казало момчето , но нали знаете , че винаги има 10-20 човека който "не" го чуват.И когато излезнат футболистите на всеки мач , публиката почва да крещи и да ги надъхва , и като има 10-20 човека който почват да си хвърлят (в случая хартийките) и другите виждат и те почват.Ето го и доказателтвото http://www.youtube.com/watch?v=7scNzRfo1Ww.Вижте , че няколко човека почват да хвърлят хартийките , а от страни се чува : "Не бе , не бе , не сега" :bigok Ама говедото не разбира , на него му трябва аржентината :lsfc3

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Окт 22, 2012 10:16 pm 

първо каза.. като се покаже първият наш футболист.. после каза.. като се напълни секторът.. после стана по сигнал.. и накрая си се получи.. няма смисъл да го коментирате толкова.. излишни нерви :levski

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Окт 22, 2012 10:27 pm 

:smt005 :smt005 :smt005 :smt005
следващото мнение сега ще е: не бе, първо каза еди кво си, а после еди кво си :smt005 :smt005 :smt005
факт е, че първо каза едно, а после друго, ма кое беше първо и кое второ... :smt005 :smt005 :smt005 :smt005

Последна промяна basma на Пон Окт 22, 2012 10:28 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Окт 22, 2012 10:27 pm 
Аватар

incheto_1914 написа:

Табло на пистата :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Окт 22, 2012 10:31 pm 

Не става, ще му блести слънцето, когато е зад гърба ни и нищо няма да се вижда :?
Но виж, може на всяка седалка, освен колонки, да има направо вградено телевизорче със субтитри. Тамън да се научат повече песни, а и веднъж завинаги да се види, че правилното е "Сан Бабила" (в което, в интерес на истината, имаме огромен напредък). :bigok

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Окт 22, 2012 10:33 pm 

auto-q?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Окт 22, 2012 10:41 pm 
Аватар

На мене па ми е гот, че свинете пак копираха нащо шоу, пак неуспешно с техните маалки хартишки :losers Освен че изкопираха тъпо и неефективно, си метнаха шумата точно като вкараха гола, и въобще нито го видеха, нито избухнаха като хората :losers

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Окт 22, 2012 10:48 pm 
Аватар

bate sasho написа:
Може и така да е казало момчето , но нали знаете , че винаги има 10-20 човека който "не" го чуват.И когато излезнат футболистите на всеки мач , публиката почва да крещи и да ги надъхва , и като има 10-20 човека който почват да си хвърлят (в случая хартийките) и другите виждат и те почват.Ето го и доказателтвото http://www.youtube.com/watch?v=7scNzRfo1Ww.Вижте , че няколко човека почват да хвърлят хартийките , а от страни се чува : "Не бе , не бе , не сега" :bigok Ама говедото не разбира , на него му трябва аржентината :lsfc3

Ами на тоя клип съвсем ясно се вижда, как в горните части и ръбовете на сектора пеещите са малцинство... През половината клип се виждаше как някаква си чопли семки без изобщо да я интересува къде се намира и какво се прави. :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 2412 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29 ... 81  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]