forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Пон Окт 13, 2025 12:09 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 915 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28 ... 31  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Съб Май 25, 2013 11:29 pm 
Аватар

Имам чувството, че след такива мачове обичам Левски още по-силно... Поздравления за всички, които и след мача намериха сили да запеят - това ни отличава от всички останали, че сме до отбора и в най-трудните моменти. Малцината, които на бегом си тръгнаха може би ще ги видим следващата година по това време, когато ще празнуваме 100 годишнината на клуба и да се надяваме и титлата.
Сами сме си виновни за изпуснатия шанс - не е реално да вкараш един гол и да спреш да играеш... Славия бяха много надъхани, но това се очакваше.

и две думи за Петков... признавам си, че когато игра при нас много му симпатизирах, според мен беше много силен вратар, когато той пазеше изпитвах сигурност... само си спомнете колко пъти сме скандирали името му... С днешното си поведение обаче той заличи положителните емоции, които свързвах с името му. Разбира се, не съм очаквала да пусне 1-2 левашки гола, да не се старае и т.н. Но самият факт, че срещу нас игра като срещу най-големия си враг, а срещу Лудогорец и чорбата сякаш имаше приятелски мач. Ето това не мога да го разбера и съответно не мога да го оправдая. Като твърди, че е играл за честа си - защо не го направи и в останалите мачове!? Баща ми ми е разказвал как е играл Гибона срещу Левски, когато е бил в чорбата - без много да се престарава, при опасности и възможности за гол е изигравал ситуацията по възможно най-безрисковия и благоприятен за нас начин... и това е една от причините Божидар Искренов да е обичан и до днес...
Не забравяйте, че ние сме ЛЕВСКИ СОФИЯ и тези моменти само могат да засилят любовта ни към отбора!

... ЛЕВСКАР ЗАВИНАГИ ОСТАВАМ, ЛЕВСКАР ДОРИ И СЛЕД СМЪРТТА... :levski

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Май 25, 2013 11:32 pm 
Аватар

За хората с директивите. Вашето време идва. Очаквайте да ви обърнем внимание!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Май 25, 2013 11:37 pm 
Аватар

САМО ЛЕВСКИ!!!

Sent from my GT-N7100

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Май 25, 2013 11:40 pm 
Аватар

dani_zarkov,

"рязаните" ли да са ни критерий за сравнение? :roll: Все пак става дума за отбор сглобен с подръчни средства, отхвърлени играчи и врабчета чужденци. Те може да не са много силни, но са клуб с 2 г. история в "А" група. От Берое бяхме ли по-силни в двата мача тази пролет? Изобщо кой отбор надиграхме убедително пред пълни трибуни? :roll:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Май 25, 2013 11:55 pm 

Levskar73, надиграхме пред пълни трибуни чорбата пролетта и латекса есента! :smt023 Не смятам, че резаците заслужават тази титла повече от нас, защото сигурно имат 20 подарени точки, но както и да е! лизокурец имат само един играч, който заслужава да играе в ЛЕВСКИ, казва се дяков! :levski

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Май 25, 2013 11:55 pm 
Аватар

truegentleman написа:
Адски боли , незнам с какво сме го заслужили. ЛЕВСКИ ДОКРАЙ!!!! :lsfc4

Защото титлата ще е за 100 годишнината.

Какво ви пука един чорбар какво ще каже бе? Ебал съм ги в глупавите прасета, на работа имам един чорбар дето не следи мачовете на лит(*кс-етрополе, даже не ги и гледа, но за сметка на това е информиран за всяка загуба на Левски. Да си живуркат със злобата и това е.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Май 25, 2013 11:56 pm 
Аватар

НИЕ СМЕ ЛЕВСКИ СОФИЯ!!! :levski

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Май 25, 2013 11:58 pm 
Аватар

Имам и аз такива познати. Единия секунди след края ми прати смс да се подиграва. Тоя мач на прасетата не е гледал от 5 години сигурно ама нашите ги гледа и пише смс-и после дайба тъпите парчета

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Май 25, 2013 11:59 pm 
Аватар

Не щем повече шибани защитници от чорбое. :loser2 Тия те знаят от коя страна да ритнат топката, бе, ебаси. :ohmygod
Много силен Сектор!! Поклон, момчета! Когато ни изравниха, запяхме дори още по-силно и мощно!!
И САМО ЛЕВСКИ, ОБИЧАМЕ ТЕЕЕЕ! :levski

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Май 25, 2013 11:59 pm 

P. S. От берое бяхме в пъти по-добри, след като останахме с човек по-малко във финала! Да играхме слабо през целия сезон, но най-много заслужавахме титлата, дори само затова, че играхме честно, дори и заради помията, която изливаха по нас, дори и само заради това, че отново сме сами срещу всички! :levski

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 26, 2013 12:01 am 
Аватар

Levskar73 написа:
dani_zarkov,

"рязаните" ли да са ни критерий за сравнение? :roll: Все пак става дума за отбор сглобен с подръчни средства, отхвърлени играчи и врабчета чужденци. Те може да не са много силни, но са клуб с 2 г. история в "А" група. От Берое бяхме ли по-силни в двата мача тази пролет? Изобщо кой отбор надиграхме убедително пред пълни трибуни? :roll:

Не казвам че сме някаква сила и мачкаме наред, просто те питам кой повече заслужава титлата? Лично аз мисля че този сезон най-много ни прилягаше на нас, Лудогорец какво играха тук 90мин. и не минаха центъра ,чорбата без коментар.Берое Ботев и Литекс не са лоши отбори но имаха само по няколко добри мача...Надявам се да не разбият отбора и да вземем поне трима класни играчи и да влезем в лига Европа..Каквото и да си говорим този мач и тази загубена титла ще я помним доста дълго...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 26, 2013 12:07 am 

Ами Велев си е добро попълнение от берое, наложи се в титулярната единасетторка, развива се добре от мач на мач и очаквам да стане гилям футболист! Така, че не бива заради два нелепи автогола да се зачеркват всички добри играчи от Ст. Загора! В миналото добре за ЛЕВСКИ игра Драголов например! :smt023

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 26, 2013 12:11 am 
Аватар

Не ме интерсувaт чорбaрите ..
Преди мaлко ми писaхa и се подигрaвaт, a aз им викaм
"От фенове чиито отбор е зaд Левски не ме интерсувa мнението"!!
Сaмо Левски товa е животa, не гледaм мaчове нa Левски зaрaди футбости, a зa ЛЕВСКИ - моя идеaл...
Мaчкaй Лaвино, умри чорбaро '! :lsfc3 :fuck6crb

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 26, 2013 12:19 am 
Аватар

Този сезон реално играхме някакъв футбол и то повече на мускули последните два месеца :wink: Не трябва да съжаляваме. Догодина повече

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 26, 2013 12:23 am 
Аватар

Бе не знам на такова място ли бях,кво ли,верно,шампионски мач,ама беше пълно накрая с псуващи и "повече нема им стъпим"?И то в Б.На всичкото отгоре и в автобуса на прибиране имаше некви такива идиоти и не можех да се разкарам от тях щото беше претъпкано.Дано да сме били играли пред 20 човека следващия сезон :ohmygod А ако не беше тоя смешен автогол същите тия кретени 100% щяха засипват всичко с похвали.Направо ме побъркаха.Повече ме ядосаха от самия мач.Аз кво да кажа като никога не съм виждал Левски да вдига къвто и да е трофей на стадиона.Много шибан край на един много емоционален сезон.
Аз си пожелавам си за 100 години Левски да имаме отбор,който да играе хубав футбол,да се раздава и да се дава шанс на юноши!!!Това толкова просто нещо искам вече толкова години.ЛЕВСКИ :levski

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 26, 2013 12:25 am 
Аватар

ако вземем 3-4 качествени попълнения

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 26, 2013 12:26 am 
Аватар

dani_zarkov написа:
Не казвам че сме някаква сила и мачкаме наред, просто те питам кой повече заслужава титлата? Лично аз мисля че този сезон най-много ни прилягаше на нас, Лудогорец какво играха тук 90мин. и не минаха центъра ,чорбата без коментар.Берое Ботев и Литекс не са лоши отбори но имаха само по няколко добри мача...Надявам се да не разбият отбора и да вземем поне трима класни играчи и да влезем в лига Европа..Каквото и да си говорим този мач и тази загубена титла ще я помним доста дълго...

Какво значение има кой повече заслужава титлата, щом ние не я заслужихме? Можеше да е кой да е друг шампион и все тая. Ръководство, треньори и играчи не показаха качества в 10 от 30 мача, т.е. 30% брак. Като публика можем само да се гордеем и да спечелим от събитията в последните 4-5 седмици. Това е хубавото в случая и дано продължи занапред :wink:
Иначе за Лудогорец на Герена не си прав, имаха положения и си играха тяхната. Да им е честита титлата, там толкова много са я искали и са вложили сериозни средства да стимулират Славия. Като бумеранг се връща всичко и накрая всекиму - заслуженото :wink: .
Помнете лудите 5-6 мача и горе главите, левскари! Титлата, та титлата... :lol:. ебати стига куфари

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 26, 2013 12:27 am 

Кур за мача, бе! Нашата битка беше спечелена, първи сме тоя сезон, както и винаги сме били. От тази позиция, никой не може да ни измести. Никой отбор няма такава публика, такава любов. Браво на тези, които след мача намерихме сили и пак запяхме, ето това ни отличава от чорбарите, въпреки, че и при нас имаше доста "чорбари' които крещяха курви сте, след края на мача. ЛЕВСКИ ИЛИ СМЪРТ!
БЕЗ ЛЕВСКИ ЖИВОТА Е БЕЗМИСЛЕН!!!!!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 26, 2013 12:28 am 
Аватар

Тея ПУТКИ на стадиона, дето псуваха отбора - бел ден да не видите, бавна и мъчителна смърт ви пожелавам, чорбари!

Дори когато губиш аз пея за теб :idea:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 26, 2013 12:29 am 
Аватар

Обичам те! :levski

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 26, 2013 12:32 am 
Аватар

Levskar67 написа:
...Levskar73, надиграхме пред пълни трибуни чорбата пролетта и латекса есента..

Тва в ямболския или в сливенския вестник ли го пише? :roll: на стадиона беше друго...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 26, 2013 12:35 am 
Аватар

Всички смешници, които до ония ден правеха федероски на футболистите след победите над свинете и лудогорец, а сега ги псуват могат да хващат първия полет за ЮАР и да не се връщат. Кур за псевдо левскарите!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 26, 2013 12:36 am 
Аватар

Хванах топката след гола на Карвальо с един френд,имах лошо предчувствие за шибания мач.Сами сме си виновни,по-точно куклите с фланелките са виновни.
Нищо момчета,не се предавайте и докрай САМО ЛЕВСКИ,защото каквото и да стане това е истината.Момента е тежък,но всички да бъдем едно,не обиждайте футболистите няма смисъл.Миналата седмица плаках от радост,сега от тъга.
Така е в живота,но както се казва ВСЯКО ЗЛО ЗА ДОБРО. :lsclapp Никой не може да ни отнеме великите моменти,ПОДКРЕПА ДОКРАЙ :levski

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 26, 2013 12:40 am 

Ултра написа:
Всички смешници, които до ония ден правеха федероски на футболистите след победите над свинете и лудогорец, а сега ги псуват могат да хващат първия полет за ЮАР и да не се връщат. Кур за псевдо левскарите!

:!: :!: :!: :!:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 26, 2013 12:44 am 
Аватар

мАри и Наску да са върнат :oops:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 26, 2013 12:46 am 

Trans penem mihi est написа:
Тея ПУТКИ на стадиона, дето псуваха отбора - бел ден да не видите, бавна и мъчителна смърт ви пожелавам, чорбари!

Това е плод на негативните емоции около загубата на титлата. :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 26, 2013 12:49 am 
Аватар

БАТЕ и аз за него пея но не за тея путки долУ на терена.....С малки изключения..гари пламен и базил. Всеки има мнение и го уважавам но за мен днес Левски го нямаше....

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 26, 2013 12:54 am 
Аватар

Две поредни кирливи тенекии няма да ни вземат духа, няма да ни вземат традицията, няма да ни вземат идентичността и гордостта. Простите рязани селяндури се крепят на един съмнителен провинциален кралимарко, така както и селяците от Ловеч се крепят на оня от Микре...още 200 купи да им спечели пак ще са 20 човека платени получовеци на стадиона и пак никой няма да ги знае.
ЛЕВСКИ е идея, история, идеал, кур за тъпите тенекии!
Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 26, 2013 12:58 am 
Аватар

Ей,вижте го тоя плешо Робен,миналата година беше анти-герой сега е месия.Не се знае какво ще го бъде така,че никой да не се отчайва.Каквото не ни убива ни прави по-силни :smt027 :levski :levski :levski :levski :levski

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 26, 2013 12:59 am 
Аватар

Челопечене написа:

БАТЕ и аз за него пея но не за тея путки долУ на терена.....С малки изключения..гари пламен и базил. Всеки има мнение и го уважавам но за мен днес Левски го нямаше....

Абе а на мача със свинете за кой пя бе, бате? А с крейзифорест? Скача ли като луд при головете?
Ебати шизофрениците има тука.

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 915 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28 ... 31  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]