forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Чет Авг 21, 2025 11:09 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 1152 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28 ... 39  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Нед Ное 18, 2012 7:36 pm 
Аватар

ил. ил. извади Димов...най борбения ни халф днеска....пусна юноша...който дори срещу Враца не посмя да пусне...и нормално юношата дори не пипна топката....а го замени за крило...където твърдеше, че ще пИчели мачовете...пусна Йовов титуляр....спъна се поне 5 пъти в топката...след това спрях да ги броя....при положение...че на неговата позция имаш 3-ма играчи...при това селектирани от тебе...Прохазка...Марсиньо....Силва го пускаш 9 мин. преди края....когато отборът е тотално объркан...последните 10 мин. да нямаш сили да направиш една свястна атака.....за цял мач да имаш един...единствен удар...при гола.... :ohmygod

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Ное 18, 2012 7:36 pm 
Аватар

tprodanov написа:
Пак тренеро е виновен, нищо, че сменихме 10 до тук, играчите и те, нищо, че сменихме 200 за 5 години. Некой да каже, и че Гонзо е виновен нема ли? Щото той беше главния проблем и без него всичко щеше да е ОК...

Чакай бе нали сменихме и машиниста :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Ное 18, 2012 7:37 pm 
Аватар

Не губете кураж - иде нов тираж пролетта! Все ще ги бием някога Лудогорец, няма вечно те да ни лупат. Айде, на първо четене и един равен е добре дошъл :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Аватар

est1914 написа:
Гонзо-The Best написа:
tarikataaaa написа:
Тая мърша нашия "треньор" как може да извади най-добрия играч Димов. Пък ми започва и с титуляр Йовов. Ей мама му стара, кой му е виновен за кирливата селекция, за пореден мач гледам пу*ки на терена. Наско не дойде ли няма оправия :twisted:

Може да показва досега,че не става за треньор на Левски,но как може да го наричаш мърша след всичките радости,които ни е донесъл като футболист :ohmygod

Интересно мнение (с което между другото съм съгласен), но в другите теми сереш по Сираков въпреки всичките радости,които ни е донесъл като футболист :smt006

Сера по Сираков,защото не спира да плюе по Левски :smt006

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Аватар

Абе Илиев, ако се не лъжа завърши в Кьолн, обаче да се казва с тия футболисти толкоз - да питам кой ги доведе, тъкмо 8 човека. Кой изгони 3-ма централни защитници и взе само един, като Ели е централен защитник, точно колкото и Димов. За къв чеп преговаряха за Силва, толкоз време, като го пускат да играе по 10 мин. на мач. А пък с тия путкенски тактики...какво да кажем. Навремето онзи Абрамчик, пусна Кушев, Гонзо и Ференци заедно и на чорбите не им се вярваше. Трябват ни смели треньори. Или ако не са такива да си подбират внимателно играчите като Петрович.

Делио Роси:
"Футболистите, които са тук са взети от Левски, не са взети нито от треньора, нито от президента...те са взети от Левски"

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Аватар

Нека продължаваме да се залъгваме с думите "Ние сме ЛЕВСКИ СОФИЯ, как ще се плашим от тия селяни!?". P.S. Поздравления за ВЕЛИКАТА СИНЯ ПУБЛИКА, която спечели двубоя по трибуните категорично :lsclapp

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  

Нали уж треньора прави селекцията?При цяла лятна подготовка и един полусезон не се наблюдава и грам развитие на отбора.То такъв хаос и при Достанич нямаше .Илиян е пълен неадекватник.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Ное 18, 2012 7:38 pm 
Аватар

tprodanov написа:
Пак тренеро е виновен, нищо, че сменихме 10 до тук, играчите и те, нищо, че сменихме 200 за 5 години. Некой да каже, и че Гонзо е виновен нема ли? Щото той беше главния проблем и без него всичко щеше да е ОК...

Е виновен е естествено - имаше си право да си направи селекцията- а тя е :ohmygod2 :ohmygod2 :ohmygod2 факт неуспорим от никой ... значи оттам му тръгва вината ... ако ще да завърти отбора 150 пъти - мършите са едни и същи и нищо не става от тях освен за :strkstrk :strkstrk :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Ное 18, 2012 7:38 pm 
Аватар

Richard Long написа:
Илиян Илиев НЕ става за ЛЕВСКИ, колко още мача трябва да се играе по този отвратителен начин за да се осъзнае оня мазен педал и да го смени? На полусезона ни трябва качествен наставник, дано Херо най-сетне склони, уж левскар а-у, 5 пъти отказва, кво толко го е страх, сега е много по-добър тренер отпреди 11-12 години, рак победи, от тия примадони ли се бои?

Братле, Херо е наясно с българския футбол...свестен няма да се навие с тези ръководители да е треньор. Мазния е педал и му пожелавам да умре.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Ное 18, 2012 7:39 pm 
tprodanov написа:

Абсолютно съгласен. Илиан и като цяло треньорският пост е най-малкият проблем на Левски. Не може 1 човек да носи отговорност за некадърността на всички.

Силен сектор. Благодаря на момчетата, които са си отделили пари и време, за да играе Левски поредния си домакински мач.

Едит: Какви футболисти с качества имаме бе? Единствено Рамос. Маймуната напред наред с всички други (без Рамос и Пламен) са на ниво Черно Море.

Последна промяна El Hacendado на Нед Ное 18, 2012 7:41 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото

Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Ное 18, 2012 7:39 pm 

tprodanov написа:

Ми виновеен е разбира се, както и ръководствата които привличаха тези. Последните ни НОРМАЛНИ треньори бяха Грозни, Петрович и донякъде Стоилов преди да започне да се лигави с барцилонския футбол, до там. Велев, Гонзо, Вуцов, Илиян, Костов, Радко, Ясен бяха експерименти да се види дали ще уцелим тотото с фиш за 2 лева. Е не се получи и нормално след толквоа експерименти сме на това дередже.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Ное 18, 2012 7:40 pm 
Аватар

circaman написа:
Никой не е работил с по-голямо спокойствие в Левски. Илианчо, колко пари пръсна за селекция и пак не успя да си пръв. :ohmygod
0/2 важни мача - Out!

Я ми обясни колко пари е пръснал, че ми стана интересно :slap 90% сводобни агенти и 10% които струват колкото 10 литра нафта.. Адски много пари направо :smt007

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Аватар

СелянинО написа:
tprodanov написа:

А, кой е виновен ? Аз ли пуснах Йовов в тоя важен мач титуляр ? :ohmygod2

Ми отвори архива и ще видиш, че тия мнения ги имаме от 5 сезона назад, и само имената се менят. Айнщайн ли беше казал оная мисъл, че е леко тъпо да правиш нещата по един и същ начин и да очакваш различен резултат?
До тук имаме Ратко, Гонзо, Костов, Илиев, Вуцов, Кокала .. да не ги изброявам - все виновни.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Аватар

То пък щото за свободните агенти въобще не трябват пари :wink:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  

Абе при Ясен не бяхме много зле като че ли :bigok

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Аватар

Ква подготовка, за какво ни е подготовка? Тия ритат на посоки, няма смисъл да се подготвят изобщо.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Ное 18, 2012 7:41 pm 
Аватар

Гадно ми е, че паднахме, гадно ми е, че нищо не играхме, но най-гадно ми е, че това пораженческо мислене, за което говорите явно вече съм го придобил. Единственият момент, в който вярвах, че можем да вземем нещо от този мач беше моментът на гола... И не е само за този мач. За Ловеч и Бургас всеки път си мисля същото. :smt012

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  

Футболен клуб "Левски" от 2007/2008 досега.
8 треньора и 99 различни футболисти.

Треньори: Велислав Вуцов, Емил Велев, Ратко Достанич, Антони Здравков, Ясен Петров, Георги Иванов, Николай Костов, Илиан Илиев

Играчи:

Базил де Карвальо
Марсиньо
Дъстли Мюлдер
Ромен Ели
Владимир Гаджев
Пламен Илиев
Симеон Райков
Кристовао Рамос
Станислав Ангелов
Роман Прохазка
Жоао Силва
Христо Йовов
Орлин Старокин
Илиян Йорданов
Нуно Пинто
Даниел Димов
Александър Башлиев
Димитър Везалов
Агиеманг Опоку
Иво Иванов
Ивайло Василев
Радослав Цонев
Борислав Цонев
Антонио Вутов
Цветелин Тонев
Иван Цветков
Йордан Милиев
Тони Калво
Дарко Тасевски
Сержиньо Грийн
Даниел Младенов
Шюрд Арш
Сюлейман Диамутен
Жозе Жуниор
Тодор Христов
Лъчезар Балтанов
Стефан Станчев
Мариян Огнянов
Ларс Рисп
Марко Видович
Божидар Митрев
Стивън Петков
Никола Яначков
Гара Дембеле
Веселин Минев
Жоазиньо
Исмаил Иса
Александър Александров
Александър Киров
Георги Петков
Жанвион Юлу-Матондо
Андвеле Слори
Шакиб Бензукан
Кирил Акалски
Калин Щърков
Димитър Телкийски
Иван Горанов
Тодор Чаворски
Георги Христов
Елин Топузаков
Седрик Бардон
Георги Сърмов
Николай Димитров
Зе Соареш
Юсеф Рабех
Живко Миланов
Еньо Кръстовчев
Виктор Генев
Дениран Ортега
Петер Петраш
Саша Симонович
Лусио Вагнер
Цветан Димитров
Иван Цачев
Боян Табаков
Георги Ангелов
Иван Стоянов
Борислав Балджийски
Андреас Васев
Майкъл Тевия
Даниел Боримиров
Седрик Бардон
Валери Домовчийски
Жеан Карлош
Ричард Еромоигбе
Екундайо Джаейоба
Ели Зизов
Борислав Стойчев
Милан Коприваров

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Аватар

Semper_Fidelis написа:
Абе при Ясен не бяхме много зле като че ли :bigok

А ти кой мислиш, че ще е треньор пролетта :bigok

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Ное 18, 2012 7:42 pm 
Аватар

blue_fury написа:
tprodanov написа:

Ми виновеен е разбира се, както и ръководствата които привличаха тези. Последните ни НОРМАЛНИ треньори бяха Грозни, Петрович и донякъде Стоилов преди да започне да се лигави с барцилонския футбол, до там. Велев, Гонзо, Вуцов, Илиян, Костов, Радко, Ясен бяха експерименти да се види дали ще уцелим тотото с фиш за 2 лева. Е не се получи и нормално след толквоа експерименти сме на това дередже.

+1 да точно - всичко евтино излиза скъпо...

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Аватар

Малко странно ми се стори при положение,че срещу Разлог излизаш с титулярите, днес да търсиш обрат с Цонев :bigok

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Аватар

Хора, какво развитие като левски е манна небесна за всякакви комисионери, 'дет водят Опокувци и пенсионери в отбора, та за важните мачове да се чудим какви играчи да пускаме и кой къде да играе :smt005

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Ное 18, 2012 7:43 pm 

FLAME написа:
Малко странно ми се стори при положение,че срещу Разлог излизаш с титулярите, днес да търсиш обрат с Цонев :bigok

Абе пускай Преслава :strkstrk :strkstrk :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Ное 18, 2012 7:43 pm 
Аватар

Mr. Smith написа:
То пък щото за свободните агенти въобще не трябват пари :wink:

Какво общо имат парите за заплати на футболистите с парите които плащаш на даден клуб, за да го притежаваш :ohmygod Аз не знам да дават други пари, ти ако знаеш моля да ме светнеш па въпроса :)

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Ное 18, 2012 7:44 pm 
Аватар

Знам, че много хора ще ем преплюят, но истината е, че разковничето е отказването на Костов. Много лесно позволихме да ни го пробутат като факт. Отказал се бил ей така, защото му скимнало просто и толкова. Това е абсурдно. Има нещо много сбъркано в Левски и този човек заради това си обра крушите. Илиан и той би го направил, ако имаше неговата възможност, но просто я няма. А ние очевидно не знаем просто за какво става въпрос и се чудим и се маем тука. :wink:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Ное 18, 2012 7:44 pm 
Аватар

Mr. Smith написа:
tprodanov написа:

Чакай бе нали сменихме и машиниста :strkstrk

Кога бре? :bigok

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Ное 18, 2012 7:46 pm 
Аватар

Ми нали Бащицата го държим само за реклама :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Ное 18, 2012 7:47 pm 
Аватар

blue_fury написа:
tprodanov написа:

При Кокала и Ясен имаше някакви наченки на смислен футбол, дори при Вуцов играехме по-добре отколкото в момента :smt006

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Ное 18, 2012 7:48 pm 
СелянинО написа:
tprodanov написа:

А, кой е виновен ? Аз ли пуснах Йовов в тоя важен мач титуляр ? :ohmygod2

Като пусне Йовов - рев, като пусне Цонев - пак рев.
Вземете се в ръце. Момичетата във форона се държат по-мъжки от 99% от пишещите. :ohmygod :strkstrk Пуснете си Преслава да живнете, набийте си една злобарка и отивайте да пиете. Темата да се заключи.

Върнете се в началото

Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Ное 18, 2012 7:49 pm 
Аватар

Тотално неадекватен състав днес, не знам кой нормален човек пуска йовов... Смените тотално объркани. Единствения плюс днес, че с ЕДНО положение вкарахме един гол. Това е от мен.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 1152 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28 ... 39  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]