Първо - най-положителното нещо в мача беше хореографията, за което БЛАГОДАРЯ на всички момчета и момичета, които са се занимавали! Благодаря на всички които събират фонда и го използват за да го има СЕКТОР Б в този вид! Аз лично вярвам на 101% във вас!
Второ - викането...много ми е болно от загубата, но не по-малко от викането.
Въпреки че имахме и някои добри моменти, като цяло определям викането като слабо!
За мен има 2 причини - слабата уредба и момчето зад микрофона. Просто трябва да престанем да си правим експерименти ТОЧНО В ДЕРБИТО! Момчето, което ни надъха срещу Литекс, просто се губеше пред 3 пъти по-голям сектор в този мач, да не говорим за другото момче...не мога да го разбера това и никой не може да ме убеди че с ПРАВИЛНИЯ ЧОВЕК нямаше да ги размажем от викане, да им го заврем отзад и завинаги да си спомнят колко жалки са били, като са ни слушали 90 минути. Да наистина не толкова след гола, а след тази престъпна бездушна и идиотска игра, на много хора не им се е викало, но нали за тези моменти е този човек! Да ги надъха!
Значи първо за уредбата - отсега давам идея с пари от фонда за другото дерби да си наемем по-силни колони!
Нищо не се чува от средата нагоре, по ъглите да не говорим, постоянно прекъсва и централната част заглушава и тва което се чува. Да не говорим че заради грешния ни "експеримент" момчетата долу пееха по 2 думи и си мислят че е като с 500 човека на герена, ще си я изкараме цялата и се получаваше мощно разминаване най-вече ЗАЩОТО НЕ СЕ ЧУВА! И стига с тия приказки какво било преди мегафоните и уредбите...от над 5 години вече се работи в посока ВСИЧКИ ДА ПЕЯТ КАКВОТО ЧУВАТ ОТ КОЛОНИТЕ ЗА ДА ИМА СИНХРОН! Е мога да ви кажа че имаше много хора които не пееха, точно защото не могат да подхванат ритъма и за да не става ехо, просто не пееха или ако пееха се включваха на втория куплет и то без мощ! Тва с колоните ни е мега проблем и веднага след тва проблема с правилния човек.....не мога да разбера явно аз много неща ама ПОНЕ за дербито земи тоя микрофон бе М. Просто цял мач да седиш на центъра и да надъхваш без микрофон е загуба за сектора, поне в дербито! Почти никакви песни не се изпяха, пак се цикли едно и също...абе тая работа не е за всеки...разбира се дори и М. цикли малко повече на някои песни, но по такъв начин че всички пригласят мощно...като имаме потенциала поне да си го използваме.
Имаме голям късмет че жалките червени путки отсреща се бяха насрали и нали пеят само за победа бяха поне с 2-3 хиляди по-малко от нас и пеенето им беше супер рехаво...тва беше шанса да мълчат и да ни гледат и слушат ама нейсе...грухтяха си там нещо...сега са само надвикани, не смазани...
Откъм хореография ние сме 10, а ония 0 - те дори нямаха такава. Освен лепиларите с фесове във "В" . Големите "ултраси" си завряха най-сетне станиолите където трябва
Пиротехника - смятам че нашата се получи по-красиво на светло, въпреки че нямахме факли.
Единствено по плакати смятам че този път загубихме и трябва да си го признаем...за което вина носи може би всеки от нас - че не сме формулирали толкова жалкия им животец и не сме помогнали на хората които се занимават да го напишем.....а има 5000 страници в темата за анти-цура....можехме да напишем стотици неща за ал сеска бенгази, тройчо, кюрда, лиценза, боклуците, заемите, реабилитирането им от комунисти на всички нива, но уви...колкото и умопомрачително плиткоумни да бяха наркоманските им драсканици ги имаше, а наш отговор почти не...
въпреки тва смятам че те осъзнават колко жалки са били и единствено шанса на развитие на мача им позволи да погрухтят малко......дано им го върнем с лихвите на другото дерби!