forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Пон Авг 18, 2025 1:14 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 2412 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28 ... 81  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Нед Окт 21, 2012 10:14 pm 

acrimonious написа:
Levskarche_Forever написа:
Момчета и Момичета от Сектор Б,скъпи Говеда,тъй като от край време става едно и също-ние се раздаваме,а на терена гледаме бездушници,които след това ни обясняват как след като са взели хубавите заплати и са излезли пред този сектор не са имали желание за игра,предлагам от следващия мач(с Локо Пд на 27) да си пееме 90 минути с гръб към терена! Не знам колко души ще ме подкрепят,но за мен изглежда справедливо.
Ако сте съгласни с мен го разпространявайте!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

И всички да те подкрепим, не става. Много по- силно ще е ако с Локо си напълним сектора...

Нека си го напълним, ама и да застанем с гръб към терена!!!!! Пък нека си пеем и си подкрепяме...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Окт 21, 2012 10:14 pm 

СиняИдея написа:
Но за съжаление, няма как да стане.

Защо да няма??

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Окт 21, 2012 10:21 pm 
Аватар

Абе докога тук ще се толерира едни левскари да наричат други левскари говеда. :ohmygod :shock:
И докога при загубено дерби задължително трябва да се прокарат и съмнения за уговорки.

Ето от такова чорбаризиране на духа на някои от нас най-много боли, а не от една загуба, която скоро ще бъде чисто и просто част от статистиката.

А това, което винаги ни е крепяло и отличавало през годините, е духът ни.
Знаем кои са статистиците. Просто защото те друго нямат.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Окт 21, 2012 10:52 pm 

deniros написа:
Еми аре преди да почнеме да агитираме хората цял месец да даряват пари да разбереме какво може да влезне на стадиона и кое не!За второ поредно дерби се случва това!Съмнявам се,че полицията ще спре знаме с Васил Левски или нещо подобно!Нищо,важно е да се правят анти-цдна хореографии!

само да те информирам че знамената СЪРЦЕ И ДУША ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ до последно КУКИТЕ НЕ СА ДАВАЛИ ДА СЕ ВКАРАТ !

и престанете да лалате без да знаете ! ако искате да разберете отидете на място и вижте как протича една подготовка за хореография+всичките разходи ! само да ти кажа че 7,8 дена хората не се движат с тролейбусите за да купят материали от различни точки на столицата !

AБЕ ДУПЕТА - НАПРАВИ ЛИ ВИ ВПЕЧАТЛЕНИЕ ЧЕ В А СЕКТОР ИМАШЕ ОКОЛО 350 ЗНАМЕНА? ИЛИ И ТЕ СТРУВАТ ПО 25 СТОТИНКИ СПОРЕД ВАС ?

И ОЩЕ НЕЩО - ПРАВЕНЕТО НА ЦДНА ХОРЕОГРАФИЯТА ПО ВАЖНОСТ Е ТОЛКОВА ЗНАЧИМА КОЛКОТО И ПРО НАШАТА ХОРЕОГРАФИЯ ! ОСОБЕННО НА ДЕРБИТО , ЗАЩОТО ПИЧКИТЕ ОТАТЪК OСМИВАТ НАШИТЕ ГЕРОI , ЧЕ СА ИНСТРУКТОРИ , А НИЕ СИГУРНО ЩЕ ТРЯБВА ИМ ПЕЕМ ЛЕКА НОЩ ДЕЦА С МАКЕТ НА НЕКОЕ ЦАРСТВО?

СПРАВЕДЛИВОСТТА ЗА ЦДНА Е НА ВЪРХА НА ЗНАЕ6 КОЕ !

ПРАСЕТАТА СА ДА СЕ УНИЖАВАТ , ОСОБЕННО НА ДЕРБИТО :losers

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Окт 21, 2012 11:18 pm 

В не толко далечното минало туристите в "Б" на мача с барцилона летяха през оградата....

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Окт 22, 2012 1:06 am 
Аватар

Първо - най-положителното нещо в мача беше хореографията, за което БЛАГОДАРЯ на всички момчета и момичета, които са се занимавали! Благодаря на всички които събират фонда и го използват за да го има СЕКТОР Б в този вид! Аз лично вярвам на 101% във вас! :smt023

Второ - викането...много ми е болно от загубата, но не по-малко от викането.
Въпреки че имахме и някои добри моменти, като цяло определям викането като слабо!
За мен има 2 причини - слабата уредба и момчето зад микрофона. Просто трябва да престанем да си правим експерименти ТОЧНО В ДЕРБИТО! Момчето, което ни надъха срещу Литекс, просто се губеше пред 3 пъти по-голям сектор в този мач, да не говорим за другото момче...не мога да го разбера това и никой не може да ме убеди че с ПРАВИЛНИЯ ЧОВЕК нямаше да ги размажем от викане, да им го заврем отзад и завинаги да си спомнят колко жалки са били, като са ни слушали 90 минути. Да наистина не толкова след гола, а след тази престъпна бездушна и идиотска игра, на много хора не им се е викало, но нали за тези моменти е този човек! Да ги надъха!
Значи първо за уредбата - отсега давам идея с пари от фонда за другото дерби да си наемем по-силни колони!
Нищо не се чува от средата нагоре, по ъглите да не говорим, постоянно прекъсва и централната част заглушава и тва което се чува. Да не говорим че заради грешния ни "експеримент" момчетата долу пееха по 2 думи и си мислят че е като с 500 човека на герена, ще си я изкараме цялата и се получаваше мощно разминаване най-вече ЗАЩОТО НЕ СЕ ЧУВА! И стига с тия приказки какво било преди мегафоните и уредбите...от над 5 години вече се работи в посока ВСИЧКИ ДА ПЕЯТ КАКВОТО ЧУВАТ ОТ КОЛОНИТЕ ЗА ДА ИМА СИНХРОН! Е мога да ви кажа че имаше много хора които не пееха, точно защото не могат да подхванат ритъма и за да не става ехо, просто не пееха или ако пееха се включваха на втория куплет и то без мощ! Тва с колоните ни е мега проблем и веднага след тва проблема с правилния човек.....не мога да разбера явно аз много неща ама ПОНЕ за дербито земи тоя микрофон бе М. Просто цял мач да седиш на центъра и да надъхваш без микрофон е загуба за сектора, поне в дербито! Почти никакви песни не се изпяха, пак се цикли едно и също...абе тая работа не е за всеки...разбира се дори и М. цикли малко повече на някои песни, но по такъв начин че всички пригласят мощно...като имаме потенциала поне да си го използваме.

Имаме голям късмет че жалките червени путки отсреща се бяха насрали и нали пеят само за победа бяха поне с 2-3 хиляди по-малко от нас и пеенето им беше супер рехаво...тва беше шанса да мълчат и да ни гледат и слушат ама нейсе...грухтяха си там нещо...сега са само надвикани, не смазани...

Откъм хореография ние сме 10, а ония 0 - те дори нямаха такава. Освен лепиларите с фесове във "В" . Големите "ултраси" си завряха най-сетне станиолите където трябва

Пиротехника - смятам че нашата се получи по-красиво на светло, въпреки че нямахме факли.

Единствено по плакати смятам че този път загубихме и трябва да си го признаем...за което вина носи може би всеки от нас - че не сме формулирали толкова жалкия им животец и не сме помогнали на хората които се занимават да го напишем.....а има 5000 страници в темата за анти-цура....можехме да напишем стотици неща за ал сеска бенгази, тройчо, кюрда, лиценза, боклуците, заемите, реабилитирането им от комунисти на всички нива, но уви...колкото и умопомрачително плиткоумни да бяха наркоманските им драсканици ги имаше, а наш отговор почти не... :|

въпреки тва смятам че те осъзнават колко жалки са били и единствено шанса на развитие на мача им позволи да погрухтят малко......дано им го върнем с лихвите на другото дерби!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Окт 22, 2012 1:18 am 
Аватар

П.С. за всички които държат сметка за парите от фонда, мога само да им кажа че тва е граничи с наглост и глупост...работите за друг сектор с тия изказвания... :smt006

нека ония кафяви мърши да си пишат "фонд Б..." обаче кривите им кръвосмешени тикви умело изкопираха всички варианти на този Фонд тихомълком, дори не усещат колко са жалки и смешни и дори не трябва да споменават за него, защото тва е поредното нещо в което те са догонващи зад нас!

ФОНД СЕКТОР Б за мен и за много други е доброволна лепта за синята кауза - и досега включително и на вчерашния мач се е използвала на 100% не само в дерби, а и по села и паланки като хореография монтана гости например...дума не може да се каже на момчетата които го правят, различна от БЛАГОДАРИМ ВИ, ВЕЛИКИ СТЕ!

който нещо е имал претенции за "парите си"...да си ги държи в джоба занапред или да отиде малко да поорганизира неща, да ходи да купува материали и най-вече да договори с ушев да ги вкара! Ама първо в този ред, а после да говори и пише!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Окт 22, 2012 1:29 am 
Аватар

UL написа:
Значи първо за уредбата - отсега давам идея с пари от фонда за другото дерби да си наемем по-силни колони!
Нищо не се чува от средата нагоре, по ъглите да не говорим, постоянно прекъсва и централната част заглушава и тва което се чува. Да не говорим че заради грешния ни "експеримент" момчетата долу пееха по 2 думи и си мислят че е като с 500 човека на герена, ще си я изкараме цялата и се получаваше мощно разминаване най-вече ЗАЩОТО НЕ СЕ ЧУВА! И стига с тия приказки какво било преди мегафоните и уредбите...от над 5 години вече се работи в посока ВСИЧКИ ДА ПЕЯТ КАКВОТО ЧУВАТ ОТ КОЛОНИТЕ ЗА ДА ИМА СИНХРОН!

Уредбата не трябваше да бъда тази от Герена,но планът се промени в последният момент/за което и Ушевите ''помогнаха''/и не остана никакво време за реакция.. :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Окт 22, 2012 1:43 am 
Аватар

Кур за ушев. Огромен. Кур и за цецека. Можеше и по-добре, но с оглед на жалката игра, толкова.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Окт 22, 2012 1:53 am 
Аватар

Аре стига, бе преди 10 години само с уредби се пеело на дербитата :slap

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Окт 22, 2012 2:23 am 
http://fanstyle.ru/news/15299-20-10-201 ... ki-sofiya/
От неутрален източник. :smt006 Дърпаме сериозно. Хем сме под нивото си, хем газим. :bigok Ебати Аржентината беше като се замисля. 20 минути минаха като 1 секунда...

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Пон Окт 22, 2012 4:13 am 
Аватар

Аз съм сигурен, че вярата във Фонда докара много повече хора на стадиона, отколкото в предишни дербита. Нека не позволяваме да губим тази прекрасна инерция.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Окт 22, 2012 9:55 am 

Искам да попитам UL две неща:
1) Какво значение има кой е на микрофона? Защо определен човек трябва да те надъха да пееш? Малък ли е стимула, че е дербито, че сме много, че сме мощни, че сме Левски и т.н.
2) С какво изоставахме по транспаранти? Че ония го обърнаха на урок по четене? Имахме 2-3, но достатъчно силни. А нека ония си пишат У-та, Фонд сектор Батков и да продължават да са абсолютни аматьори в рисуването на фигури и картинки, по-сложни от полумесец и звезда.

:smt023

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Окт 22, 2012 10:01 am 
Аватар

Моето лично мнение е, че гледано от почти централните места в сектор А, , току до ложата, сектор Б изглеждаше повече от прекрасно. Хореографията - уникална, невиждана досега и пр. и пр. суперлативи. Около мен се чуваха също само подобни изрази "Ебаси майката", "аааа, страшно", "страхотно" и т.н. и т.н. и десетки телефони щракаха снимки. А Сектор също допринесе със знамената за атмосферата...
Зурлите им се еба майката, навря им се до дъно...гледаха като насрани, на метри ми бяха първите турци...гледаха като олигофрени....
Не виждам защо за пореден път се търси под вола теле..но това е типично българското - направи добро, изяж лайно....няма, няма, няма, няма и да има ненаказано добро в джунглата България, каквото и да правиш, каквото и да постигнеш, все някой ще ти сере на главата...много добре си го знам това, а за последната година вече за N-ти път се убеждавам в това... за съжаление така и ще си остане...въпросът е да не се отказва човек!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Окт 22, 2012 10:02 am 
Аватар

Няма как полуживотни, които всеки път крадат фрази като "България има природни богатства..." и пишещи най-малоумните транспаранти в България да са се представили по-добре от нас в тази част. А хореографията ни ги комплексира още повече. За микрофона не съм съгласен обаче. Има голямо значение кой е, според мен, защото някои просто повече им се отдава и винаги са умеели да надъхват хората на макс.

Последна промяна Goviado на Пон Окт 22, 2012 10:03 am, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Окт 22, 2012 10:03 am 
Аватар

Croopev написа:
http://fanstyle.ru/news/15299-20-10-2012-cska-sofiya-levski-sofiya/
От неутрален източник. :smt006 Дърпаме сериозно. Хем сме под нивото си, хем газим. :bigok Ебати Аржентината беше като се замисля. 20 минути минаха като 1 секунда...

Би ли могъл да го преведеш? Или някой, който разбира блядски
Въщност успях да го прочета с малко помощ от преводач :)

Последна промяна Rsk на Пон Окт 22, 2012 10:06 am, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Окт 22, 2012 10:03 am 

За хореото няма какво да се мрънка,всичко каквото е могло се е направило,няма да е лошо към чаканият отчет да има и по една статистика на хора отишли да помогнат за реденето в 9 сутирната и ще се окаже,че са доста по-малък от хората,които пишат за 8000-те хиляди лева и всевъзможни глупости.

Мен лично доста ме подразни,че се скандира името на Гаджев,особено след простотиите,които натвори.Ням как да се държиш надменно и до обиждаш и ние това да го забравим,но явно се оказа,че доста голяма група хора са късопаметни.При все,че август месец се ходи на тренировки,провеждаха се разговори и всички в този форум именно Гаджев определихме като бездушник,а сега отново му пляскаме. :ohmygod2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Окт 22, 2012 10:04 am 

Еx-Запознат написа:
Моето лично мнение е, че гледано от почти централните места в сектор А, , току до ложата, сектор Б изглеждаше повече от прекрасно. Хореографията - уникална, невиждана досега и пр. и пр. суперлативи. Около мен се чуваха също само подобни изрази "Ебаси майката", "аааа, страшно", "страхотно" и т.н. и т.н. и десетки телефони щракаха снимки. А Сектор също допринесе със знамената за атмосферата...
Зурлите им се еба майката, навря им се до дъно...гледаха като насрани, на метри ми бяха първите турци...гледаха като олигофрени....
Не виждам защо за пореден път се търси под вола теле..но това е типично българското - направи добро, изяж лайно....няма, няма, няма, няма и да има ненаказано добро в джунглата България, каквото и да правиш, каквото и да постигнеш, все някой ще ти сере на главата...много добре си го знам това, а за последната година вече за N-ти път се убеждавам в това... за съжаление така и ще си остане...въпросът е да не се отказва човек!

+1 за това мнение.
И искам да благодаря на всички замесени в хореографията. Не се демотивирайте от някакви негативни коментари на хора, които не са си мръднали пръста да направят нещо сами. Лично за мен всеки даден лев си струва!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Окт 22, 2012 10:08 am 
Аватар

Росен написа:
Croopev написа:

Нищо интересно, на късо казват какво е станало и че сме били по-добри на трибуните

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Окт 22, 2012 11:09 am 

Бях в Сектор А, просто сравнение за публиките не може да има, за жалост нежеланието за победа на пут*овците долу на терена се отрази и на хората по трибуните, въпреки че доста рядко ходя в Б сектор (само по гостуванията) ще продължавам да отделям някакви средства за фонда.
Благодаря на всички, които са помогнали с хореографията, беше уникално отстрани. (неутрални фенове които са били във В сектор при чорбата ми казват, че ония са се насрали като сме правили хореото и е имало реплики от сорта "Ебати хорео" и т.н).
Така че се надявам на другото дерби да бъдем поне същата бройка. (А сектор имаше хора и по пътеките и доста правостоящи между долният и горният блок). Иначе в събота всички на Герена :lsfc4 :lsfc4

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Окт 22, 2012 11:20 am 

Росен написа:
Croopev написа:

Под клипчетата има опция за прочитане на статията на Английски :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Окт 22, 2012 12:34 pm 

basma написа:
Абе недей така, слаби бяхме. Не може такова нещо, още от самото начало сякаш това не беше сектор Б и сякаш това не беше дербито. Аз съм разочарована.

Ебати мнението! Или критикувай нещо градивно, или недей изобщо. Кое му беше слабото вчера особено първото полувреме? Аре стига булшит, ебати манталитета имаме селски да се отричаме от себе си, от сектора, от държавата, от планетата, от млечния път. Второто малко мрънкахме, ок, хората се влияят от резултата, ок. И кво, дай да си теглим ножа! И ние като деца сме си срали в гащите, ама сега пораснахме и е друго. Тоя ултра манталитет, в който се целим, не се гради за 3 или 5 години. Той е в мен, в теб, в момчето с микрофона, дори и в момчетата, които ме попитаха местата до мен дали били запазени. Повечето хейт мнения са от пубери, дайте им време да пораснат.

Първо, отговярям на Лабрадора.
Второ - откъде накъде ще ми казваш какво мнение да изразявам?! И какво разбираш ти под "градивна критика" в случая, освен да напиша: "ами трябва да се пее повече, от хората, които не го правят и трябва ранимите душици и мрънкачи да отидат в друг сектор".
Трето - на 15 места вече коментирахме сектора и другите неща, ти се хвана точно за това ми мнение. Че даже и определения гледам има.
Четвърто - ДА, СЕКТОРЪТ БЕШЕ СЛАБ КАТО ВИКАНЕ и така като гледам това е доста всеобщо мнение, не е като да си въобразявам. Това, че свинете отново бяха смазани не означава, че сами по себе си бяхме на ниво откъм викане!
Пето - това за селския манталитет - някъде другаде, ако обичаш, ок?? Нито ме познаваш, нито нищо.
Шесто - къде пък го изкарах да си режем вените или някаква друга такава тъпотия?! :shock:
Седмо - смърт за чорбата.

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Окт 22, 2012 12:59 pm 
Аватар

Осмо- Инчето обвини мен за загубата :oops:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Окт 22, 2012 1:04 pm 

Не съм бе! :lol:
Казах само, че като сме заедно с теб на едно място в сектора и обикновено се излагаме :bigok Взривоопасна комбинация сме :?

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Окт 22, 2012 1:06 pm 
Аватар

що ни дойдохти посли уа

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Окт 22, 2012 1:36 pm 
Аватар

За хореографията само да вметна, че и Камората трябваше да пее, но някакъв очилатко с розов бус се насра, че трябвало да вкара буса си през сектор Г и щели чорбетата да му запишат номера и да го търсят после :bigok :ohmygod Ако му е плащано, определено той трябва да върне парите за хореото :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Окт 22, 2012 1:45 pm 
Аватар

antonatan написа:
За хореографията само да вметна, че и Камората трябваше да пее, но някакъв очилатко с розов бус се насра, че трябвало да вкара буса си през сектор Г и щели чорбетата да му запишат номера и да го търсят после :bigok :ohmygod Ако му е плащано, определено той трябва да върне парите за хореото :bigok

Да 'очилаткото' се насра и подло избяга, жена му да му пее... :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Окт 22, 2012 2:56 pm 
Аватар

incheto_1914 написа:
Не съм бе! :lol:
Казах само, че като сме заедно с теб на едно място в сектора и обикновено се излагаме :bigok Взривоопасна комбинация сме :?

Изложихме се заради жълтите балони в хореографията, които смучат от отрицателната космическа енергия. Тая тема е дъвкана вече, за справка - вижте мачовете, които играем с жълт екип как завършват. :?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Окт 22, 2012 3:48 pm 

incheto_1914 написа:
basma написа:
Абе недей така, слаби бяхме. Не може такова нещо, още от самото начало сякаш това не беше сектор Б и сякаш това не беше дербито. Аз съм разочарована.

Ебати мнението! Или критикувай нещо градивно, или недей изобщо. Кое му беше слабото вчера особено първото полувреме? Аре стига булшит, ебати манталитета имаме селски да се отричаме от себе си, от сектора, от държавата, от планетата, от млечния път. Второто малко мрънкахме, ок, хората се влияят от резултата, ок. И кво, дай да си теглим ножа! И ние като деца сме си срали в гащите, ама сега пораснахме и е друго. Тоя ултра манталитет, в който се целим, не се гради за 3 или 5 години. Той е в мен, в теб, в момчето с микрофона, дори и в момчетата, които ме попитаха местата до мен дали били запазени. Повечето хейт мнения са от пубери, дайте им време да пораснат.

Първо, отговярям на Лабрадора.
Второ - откъде накъде ще ми казваш какво мнение да изразявам?! И какво разбираш ти под "градивна критика" в случая, освен да напиша: "ами трябва да се пее повече, от хората, които не го правят и трябва ранимите душици и мрънкачи да отидат в друг сектор".
Трето - на 15 места вече коментирахме сектора и другите неща, ти се хвана точно за това ми мнение. Че даже и определения гледам има.
Четвърто - ДА, СЕКТОРЪТ БЕШЕ СЛАБ КАТО ВИКАНЕ и така като гледам това е доста всеобщо мнение, не е като да си въобразявам. Това, че свинете отново бяха смазани не означава, че сами по себе си бяхме на ниво откъм викане!
Пето - това за селския манталитет - някъде другаде, ако обичаш, ок?? Нито ме познаваш, нито нищо.
Шесто - къде пък го изкарах да си режем вените или някаква друга такава тъпотия?! :shock:
Седмо - смърт за чорбата.

Сори, ама суперапокалиптично ми звучи - тва не е Сектор Б. А какво е тогава? Ап. 12 на 4 етаж? Не се впрагай толкова. Обобщението за манталитета не е към теб конкретно а към всички, които от нищото ореваха света че сме били зле. Еми то не може винаги да сме добре, ама ако се самоизяждаме с такива глупости няма и периодично да сме добре, щото заради същия тоя манталитет, тва нещо ще върне адски много народ от стадионите. И докато издребняваме по форумите (важи и за мен) а не вършим реални действия, няма да има никво развитие. Вече втори ден чета как левскари твърдят че сме били ултра-мега-гига зле. И знаеш ли това до какво единствено ще доведе - до 500 човека в Сектор Б на мача с майните. Страхотно!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Окт 22, 2012 4:17 pm 
Аватар

Дъвкат се едни и същи неща. Еми, аз го чух това нещо, но грам не се засегнах. Защо ли? :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 2412 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28 ... 81  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]