IRR написа:
За много от нещата си прав.Сектор Б беше пълен с хора, които знаят какво трябва да правят там!Поради една или друга причина доста хора ги няма.Най-вече това се дължи на времето.Менят се поколенията, идват нови хора.Но с тази смяна на поколения, започва тенденция да се помага по-малко и по-малко.Пиротехниката в Сектор Б винаги е била на най-високо ниво.Мисля че и вчера беше така.Но в днешно време, милицията затяга все повече и повече, и става доста по-трудно да има големи количества пиро.Въпроса е ние какво правим за да държим ниво?Всеки е важен за организацията Сектор Б и всеки трябва да даде своя принос.
Най-тъжното в цялата работа, е че от както има стюарди или по-скоро последните 2-3 години сме как да го кажа, един "по-културен" секотр. Мисълта ми е такава, че вече не се чупят разни неудошевени предмети в секторите, не се мятат толкова много бомби, факли, огради и т.н. Което е нещо хубаво (въпреки, че се кефя на разрушенията и боя с прасетата с фуражки) и общо взето вършим цялата работа на полицията или по-скоро не им създаваме такава и въпреки това продължават да ни серат в устата за факли и димки да прибират момчета в следствения, това е върха на простотията. А точно пирото винаги е било едно от най-красивите неща на един мач. Но това вече е друга тема, защо са забранени и т.н. А за пеенето не мога да го разбера, падаш, ок ... гадно е, но да имаш два мача с прасетата на година и да не си достатъчно мотивиран да се раздадеш едни 90 минути, 3 дена след това да не може да говориш като хората, да почувстваш магията на дербито (която остана само по трибуните, аз дерби не съм гледал доста отдавна) да допринесеш и да се горедеш с постигнатото и като гледаш клипове, да си кажеш... "аз бях там, аз помоганах/допринесах това да се случи", а не само мрънкане, оплакване, гледане на клипчета на Звезда примерно, и после да си викт, "я кво правят тия, пък ние нищо не правим". И най-жалкото е като почнат да се оплакват хора, които ходят на дербито и на мачовете в Европа, които ги боли кура кво се случва през останалото време. Докато има такива хора, ще се получават такива дупки в сектора. Нито може да ги изгоним, нито може да ги накараме на сила да се раздават. Щом едно дерби не е достатъчна мотивация да се раздаваш на 110%, значи няма какво да се направи. Надявам се все по-малко такива хора да има в сектора, но всички много добре знаем, че е пълно с туристи на големите мачове, които дори ходят в Б защото е по-евтино...