forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Нед Авг 17, 2025 7:43 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 2412 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27 ... 81  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Нед Окт 21, 2012 2:28 pm 
Аватар

IRR написа:
За много от нещата си прав.Сектор Б беше пълен с хора, които знаят какво трябва да правят там!Поради една или друга причина доста хора ги няма.Най-вече това се дължи на времето.Менят се поколенията, идват нови хора.Но с тази смяна на поколения, започва тенденция да се помага по-малко и по-малко.Пиротехниката в Сектор Б винаги е била на най-високо ниво.Мисля че и вчера беше така.Но в днешно време, милицията затяга все повече и повече, и става доста по-трудно да има големи количества пиро.Въпроса е ние какво правим за да държим ниво?Всеки е важен за организацията Сектор Б и всеки трябва да даде своя принос.

Най-тъжното в цялата работа, е че от както има стюарди или по-скоро последните 2-3 години сме как да го кажа, един "по-културен" секотр. Мисълта ми е такава, че вече не се чупят разни неудошевени предмети в секторите, не се мятат толкова много бомби, факли, огради и т.н. Което е нещо хубаво (въпреки, че се кефя на разрушенията и боя с прасетата с фуражки) и общо взето вършим цялата работа на полицията или по-скоро не им създаваме такава и въпреки това продължават да ни серат в устата за факли и димки да прибират момчета в следствения, това е върха на простотията. А точно пирото винаги е било едно от най-красивите неща на един мач. Но това вече е друга тема, защо са забранени и т.н. А за пеенето не мога да го разбера, падаш, ок ... гадно е, но да имаш два мача с прасетата на година и да не си достатъчно мотивиран да се раздадеш едни 90 минути, 3 дена след това да не може да говориш като хората, да почувстваш магията на дербито (която остана само по трибуните, аз дерби не съм гледал доста отдавна) да допринесеш и да се горедеш с постигнатото и като гледаш клипове, да си кажеш... "аз бях там, аз помоганах/допринесах това да се случи", а не само мрънкане, оплакване, гледане на клипчета на Звезда примерно, и после да си викт, "я кво правят тия, пък ние нищо не правим". И най-жалкото е като почнат да се оплакват хора, които ходят на дербито и на мачовете в Европа, които ги боли кура кво се случва през останалото време. Докато има такива хора, ще се получават такива дупки в сектора. Нито може да ги изгоним, нито може да ги накараме на сила да се раздават. Щом едно дерби не е достатъчна мотивация да се раздаваш на 110%, значи няма какво да се направи. Надявам се все по-малко такива хора да има в сектора, но всички много добре знаем, че е пълно с туристи на големите мачове, които дори ходят в Б защото е по-евтино...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Окт 21, 2012 3:09 pm 
Туристите подлежат на дресировка.Ако се върнем 3-4 години назад, ще видим, че тия неща, които се случват сега, са немислими.Явно с много повтаряне и търпение, някои от туристите започват да правят нещата, както трябва.За мен посоката на Сектор Б е правилна, но трябва да идват надъхани и готови да помагат момчета, за да може машината Сектор Б да работи.Всеки елемент е важен.Има ли стройна организация, всичко ще е по вода.И лека полека, хубавите стари навици ще се върнат.С две думи - ТРЯБВАТ ХОРА!!!

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Нед Окт 21, 2012 3:18 pm 
Аватар

Добре бе, само на мене ли хореографията ми харесва супер много? Много добре се е получило, яко стана и с димките.
RIOT, според мен пък противно на очакваното момчето долу си се справяше добре, просто на повечето хора явно не им се пееше. Не може винаги да опрекваш другия, за това, че ти не си пял примерно...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Окт 21, 2012 3:25 pm 
Що не надухте балоните, бе, хореографаджии... :lol: Не знаехте от коя страна ли? Не знаехте с кои пръсти се разтваря найлонът? Със същите тия пръсти, с които в момента драскате чорбарските ядни гнусотии за вестниците от Батков за 8000 лева. Чорбари със сини шалове... :lsfc1

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Нед Окт 21, 2012 3:28 pm 

За мен вчера имаше някои дребни грешки - човека с тъпана започва да блъска, когато момчето долу се опитва да обясни нещо. Публиката хваща скандирането и онзи долу побеснява. Тези хора не си ли говорят преди мача как ще се синхронизират? И другото което ми направи впечатление - когато момчето долу 50 пъти крещя и почервеня от яд на ония, дето бяха вдигнали балоните - ами, не беше ли по-лесно веднага да изтича някой стюард и да им каже ебати? Стюарди и желаещи да бъдат такива очевидно има доста - еми нека те се заемат с тея неща. Когато има някой пиян залян и се прави на тартор - отива стюарда и му обеснява да си държи шибания език зад зъбите. Друг проблем вчера не видях. Първото бяхме перфектни. Второто ни падна ентусиазма, не бяхме на 100%, но и не може винаги да сме. За мен лично беше демотивиращо да нямам опонент отсреща :smt003 Като цяло не разбриам какво толквоа ревете? Вчера всичко си беше ок.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Окт 21, 2012 3:29 pm 
Аватар

Дерипаска написа:
Добре бе, само на мене ли хореографията ми харесва супер много? Много добре се е получило, яко стана и с димките.
RIOT, според мен пък противно на очакваното момчето долу си се справяше добре, просто на повечето хора явно не им се пееше. Не може винаги да опрекваш другия, за това, че ти не си пял примерно...

написах го и в друга тема - за мен не просто се получи добре, но имаше истински як Б сектор, какъвто не е имало от поне 4-5 години
пълен до дупка, красиви знамена и т.н., мощно пеене, никакви простотии
нормално е след гола да спадне шума, макар че и тогава бяхме по-мощни от жалките розови съграждани - и то не толкова заради това , че падахме, колкото до разочарованието , че играем слабо, че няма достатъчно желание във футболистите, че треньорът прави глупост след глупост

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Окт 21, 2012 3:31 pm 

Знамената в А сектор бяха страшно красиви :smt007

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Окт 21, 2012 3:33 pm 
Аватар

Добре бе, да дариш не е като да си купиш. Не получаваш касова бележка, каккво точно ше получиш (1200 димки, 3 хореографии), даваш заради идеята, в която вярваш. Фондът е нещо УНИКАЛНО и всички замесени в реализацията заслужават само благодарности. Бозата вече не е 6 стотинки и всичко струва пари....

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Окт 21, 2012 3:47 pm 

Благодаря на всеки който е отделил от времето, нервите си, средствата си за да изглежда така синята публика.. на момчетата които разтопиха уредбата от викане.. на всеки един който беше на стадиона.. и на всеки който не успя да бъде.. физически..

Животът ми без Левски е безсмислен,
Животът ми без Левски е провал,
Левски е това което имам,
Левски е моят идеал!

:levski

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Окт 21, 2012 3:48 pm 
Аватар

А да попитам тия дето са дарили и сега търсят сметка защо вчера не беше мазало ВИЕ ЗАЩО НЕ ВИКАХТЕ ПРЕЗ ЦЕЛИТЕ 90 МИНУТИ !?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Окт 21, 2012 3:53 pm 

Македония написа:
А защо не надухте балоните, бе, малоумници. Не знаехте как ли? :lol: Или тия с микрофоните, които ви обяснявали "като на олигофрени" и които се псуваха на майка така както и прасетата не се псуваха, не ви обясниха и от коя страна точно се надува :smt006 Я погледнете снимките и вижте колко балона "липсват".
Дано другият мач да няма едно знаменце, едно бенгалско огънче да няма, една кърпичка цветна да не се вдигне в тоя сектор...
И кур за парите...
А тва е една от чертите на българина, която най-много ненавиждам. Едвам го навиваш, с 300 декларации, призовки, надъхвации, кампания и мампании да дари 1-2-10-20 левчета и като му се отпущи душицата да го направи, явно си мисли, че е напълно в правото си и да уволнява министър-председателя ако иска :smt006

Аз предлагам за следващото дерби, хората които сега са се занимавали, да оставят това на "разбирачите".Гледам на страницата във фейса има хора които са убедени, че с тия пари ще направят чудеса.Предлагам следващото дерби те да се заемат с подготовката.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Окт 21, 2012 3:54 pm 
Аватар

Нека всеки, който е дарил пари и мисли, че сме го предали, да пише на страницата на Фонда, или на ЛС тук във форума. Ще му върнем всички пари. До последната стотинка!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Окт 21, 2012 4:01 pm 
Аватар

В сряда арестуваха и осъдиха над 30 души, за да ни сплашат! 10 дни в ареста и 1 година забрана за запалена факла, без дори да е хвърлена извън трибуната как ви се струва? 300 лева глоба за сложен шал на лицето как ви се струва? Колко хора искат да вкарат пиротехника в днешно време? Когато няма над 300 души, желаещи да вкарат пиро, вие как си мислите, че това може да стане, а?

1. Когато хората не пеят, защото губим и играчите ни играят слабо в мача, ако ще Господ е да е слезнал, няма как да ги надъха повече. Забележки има, но се прекалява в повечето случаи. Качвал съм се на вишката, давал съм тон, еми не е лесно, ТРУДНО Е! Набийте си го в главите, ТРУДНО Е! НЕ СМЕ ИРЛАНДЦИ, НЕ СМЕ И НЕМЦИ!
2. Ще има отчет бе, олигофрени! Вие луди ли сте, какви сте? Знаете ли какво дават Левскарите, които започват да късат и от последния си залък и не живеят нормален живот една седмица преди мача?!?! ЗНАЕТЕ ЛИ БЕ?
3.Изминали сме много дълъг път и аз няма да се предам заради тъпанари като тези, които сега се оплакват, знам какво беше преди 7 години, знам какво е сега. ЕМИ НЯМА ДА СЕ ПРЕДАМ, ДА ЗНАЕТЕ! Винаги ще правя всичко, което ми е по силите, когато имам време и желание ще помагам, независимо от вашите мнения! Има още момчета, които ще го правят и на тях им стискам ръцете. А, да,това всъщност го правя на живо почти всеки ден, защото когато мога съм с тях, те са моите приятели и семейство и на улицата и в Сектора!

Слабо пеене, но по-добро от жалките свини.
Една от най-яките хореографии за последните няколко години, въпрос на вкус, желание и идеи, така че е нормално да има всякакви мнения. Чорбарите бяха просто жалки от тая гледна точка.
Слаб и тъп мач, добре че не го гледах хахахаха

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Окт 21, 2012 4:16 pm 
Аватар

:smt023 Кафиво каза всичко, аз искам да допълня, че второто полувреме, след една що годе добра атака и възможност избухнахме доста силно, явно за повечето хора играта е от голямо значение и си признавам, че като видя нахъсани футболисти, играещи с огромно желание, определено ми се вдига настроението. Вчера през огромна част от времето не беше така и въпреки това, за мен, бяхме на едно добро ниво. Друг факт е и отсрещната липса. С пълния сектор Г на мача с Ботев беше къде къде по-различно. :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Окт 21, 2012 4:25 pm 
Аватар

Вчера се изпробва да скандираме "Сърце, душа за ЛЕВСКИ СОФИЯ". Според мен би било прекрасно да се наложи, може и между секторите да го правим. Също така идеята да скандираме за Стилиян Петров в 19-та минута беше добра и не знам защо не се осъществи. Според мен от прекалената емоция, момчетата отпред забравиха собствената си идея, но това не е от значение. Каквото зависеше от тях го изпълниха и преизпълниха на 200% и мога да дам само адмирации. :smt023

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Окт 21, 2012 4:29 pm 

Долу ръцете от едно от малкото истински и положителни неща - ФОНД СЕКТОР Б!
ПЪЛЕН респект за Вас момчета! Явно е писано да се мине и през такива моменти и перипети, но НИЕ ще го направим!
РЕСПЕКТ!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Окт 21, 2012 4:39 pm 
Аватар

incheto_1914 написа:
Лабрадор написа:
Благодаря за "оценката" от микрофона преди да си тръгнем.После да не се чудите защо хората са по другите сектори срещу жАлтата кочина..например.

Абе недей така, слаби бяхме. Не може такова нещо, още от самото начало сякаш това не беше сектор Б и сякаш това не беше дербито. Аз съм разочарована. Най-малкото до нас имаше един, който при всеки призив да се пее докрай и да се отсвири мача, се хилеше или викаше: "Абе ти луд ли си бе?!" и всякакви такива идиотии. А докато има такива хора, ще сме зле.

М,да...бях афектиран.И покрай нас сигурно имаше много такива,просто не съм обърнал внимание...Можеше мноого по-добре..и пак тия розови мърши не ги чух цял мач.

А цялата тази простотия,която се изля по Фонда...просто ще ни направи по-силни и отсее всички хейтъри и дребни душици,за добро е.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Окт 21, 2012 4:59 pm 

Абе недей така, слаби бяхме. Не може такова нещо, още от самото начало сякаш това не беше сектор Б и сякаш това не беше дербито. Аз съм разочарована.

Ебати мнението! Или критикувай нещо градивно, или недей изобщо. Кое му беше слабото вчера особено първото полувреме? Аре стига булшит, ебати манталитета имаме селски да се отричаме от себе си, от сектора, от държавата, от планетата, от млечния път. Второто малко мрънкахме, ок, хората се влияят от резултата, ок. И кво, дай да си теглим ножа! И ние като деца сме си срали в гащите, ама сега пораснахме и е друго. Тоя ултра манталитет, в който се целим, не се гради за 3 или 5 години. Той е в мен, в теб, в момчето с микрофона, дори и в момчетата, които ме попитаха местата до мен дали били запазени. Повечето хейт мнения са от пубери, дайте им време да пораснат.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Окт 21, 2012 5:20 pm 

Бе да ти кажа, нас никой не ни е чакал да порастнеме... Като кажехме неква тъпотия - шамари... Странно как па никой не се отказа... Фрапиращо е кви нежни и раними души ходят в сектор Б и по-фрапиращото е, че имат и претенции... Но вероятно нещата се променят - 2012, европейски ценности, нежност и толерастия.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Окт 21, 2012 5:39 pm 
Аватар

След като преспах бих искал и аз да се изкажа... Искам да Благодаря на момчетата, които движат Фонда, искам да им благодаря защо съм сигурен, че полагат неимоверни усилия за да изглежда Сектор Б по този красив и неповторим начин ! Те дават от времето си, нервите си, парите си за да поддържат светлия лъч, това е достатъчен показател за това колко тези хора обичат Левски. Никога не съм се съмнявал, че парите които даваме отиват по предназначение. Който се съмнява просто е пълен идиот. Субата беше кратък, точен и ясен, който се чувства измамен, окраден или нещо такова, да пише и ще му върнат парите ! НО, изчакайте.. престоят мачове с Локото, Орките и Лудогорец... сигурен съм, че ще ни очакват много приятни изненади и че ще има факли, димки и хореография !!!! Малко търпение проявете, ще има и отчет и всяка една стотинка ще се знае къде е отишла.. А ако някой продължава да се съмнява и е толкова голям неверник, да брои факлите на следващите мачове и да си записва !

САМО ЛЕВСКИ !

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Окт 21, 2012 5:42 pm 
Аватар

Още съм бесен, не може така бе хора!!!

Вчера сектора беше пълен на макс както едно време, но имаше много туристи и хора които не знаеха защо са там и явно само 10 лева са ги накарали да дойдат в сектора! Едни само си чоплеха носа и само си гледаха мача, други с путките си все едно са в мола. Трети си търсят реда от билета :ohmygod2 :ohmygod2 :ohmygod2 все едно за първи път са в този сектор! Другите пък не знаят половината песни, около мен второто полувреме половината спряха да пеят а бях точно до 7 вход в средата!

Да не говорим за мача изобщо!!!

Добре, че ме чакаха картофени кюфтета в нас и биричка преди това, иначе щях да се гръмна. Още говора не може да ми се оправи, единствената ми утеха е, че онези от среща бяха тотално зле. Нема такъв смех като тех вчера! :ohmygod :ohmygod :ohmygod

Но на тези дето спряха да пеят, само едно нещо ше им кажа!

-Да не искаш да пееш песни и куплети като:

-Със синьо знаме в нашите ръце, Животът ми без Левски е изгубен, Дори живота си аз да прекарам както и Синият любим отбор!!!

СИ Е ГРЕХОТА НАПРАВО!!!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Окт 21, 2012 7:26 pm 
Аватар

Само искам да кажа,благодаря на момчетата още веднъж,на тези момчета,на които им се скъсва гъза за кой ли път,а на тия,дето били разбили на детето касичката и поне по една тройка кюфтета да имаше,няма какво да им кажа повече от това,което бях написал в темата за мача.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Окт 21, 2012 7:49 pm 

Ivan63 написа:
,дето били разбили на детето касичката и поне по една тройка кюфтета да имаше

:smt023

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Окт 21, 2012 7:50 pm 
Аватар

Мога само да добавя, не се отказвайте! Най- вече вие сте отговорни Секторът да изглежда по този начин. :levski

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Окт 21, 2012 8:16 pm 
Аватар

Всички сме ядосани заради загубата и се мъчим да си го изкараме на някой ! Само напред и нагоре , това е успеха ! Много рани ще получим докато стигнем върха ! ЛЕВСКИ ЗАВИНАГИ !

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Окт 21, 2012 8:28 pm 
Говорим за сектор, в който има толкова много стадно-мислещи овце, че бях потресен, когато накрая някакъв каун поде Влаааадо Гаджев и 500 човека тръгнаха след него :smt005 :ohmygod Както си говорихме с боК акримуньо, ако започнем 3-4 да скандираме Ганчо Ганчев, гаранция поне едно 100 човека ще тръгнат без да се замислят изобщо да скандират след нас :ohmygod :smt005 Много хора искат всичко, някакви чудеса да се случват, а могат да мислят много малко.

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Нед Окт 21, 2012 9:43 pm 

На дербито бях по към края на Б сектор (до А) и си пролича , че е пълно с туристи.Пяха докато не стана 1-0.А да не коментирам какво ставаше като момчето с микрофона каже ''ей чорбари майка ви ше еба.''Едните започваха да го викат докато момчето още не се е изказало , другите пък след като го каза повтаряха след него.. :ohmygod :smt005 (и след като 3/4 пъти се даде тон за това скандиране така и не запомниха , че след като се каже ''ей чорбари..'' се продължава с пляскане и после се скандира.) :bigok :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Окт 21, 2012 10:05 pm 

Момчета и Момичета от Сектор Б,скъпи Говеда,тъй като от край време става едно и също-ние се раздаваме,а на терена гледаме бездушници,които след това ни обясняват как след като са взели хубавите заплати и са излезли пред този сектор не са имали желание за игра,предлагам от следващия мач(с Локо Пд на 27) да си пееме 90 минути с гръб към терена! Не знам колко души ще ме подкрепят,но за мен изглежда справедливо.
Ако сте съгласни с мен го разпространявайте!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Окт 21, 2012 10:07 pm 
Аватар

Levskarche_Forever написа:
Момчета и Момичета от Сектор Б,скъпи Говеда,тъй като от край време става едно и също-ние се раздаваме,а на терена гледаме бездушници,които след това ни обясняват как след като са взели хубавите заплати и са излезли пред този сектор не са имали желание за игра,предлагам от следващия мач(с Локо Пд на 27) да си пееме 90 минути с гръб към терена! Не знам колко души ще ме подкрепят,но за мен изглежда справедливо.
Ако сте съгласни с мен го разпространявайте!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

И всички да те подкрепим, не става. Много по- силно ще е ако с Локо си напълним сектора...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Окт 21, 2012 10:13 pm 
Аватар

Но за съжаление, няма как да стане.

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 2412 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27 ... 81  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]