forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Пон Юни 23, 2025 6:14 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 996 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26 ... 34  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Съб Мар 09, 2013 6:57 pm 
Аватар

Какво им е виновен на някои хора съдията, не мога да разбера. Отборът игра безбожно слабо. На всичкото и отгоре съдията спести червен картон и то 100% на Пинто...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Мар 09, 2013 6:58 pm 
Аватар

Eric Cartman написа:
anta написа:
Еййй, мама им, крадливи жАлти клошари! Така ли се взима знаме, бе?!? жАлти смешници! :evil:

Ей сега гледах клипчето от спортал, аз по-жалко нещо никога през живота не съм виждал. :shock:

А кой така закачва знамена, на два метра от папагалите за ограда на отцепен сектор? Тоталната глупост.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Мар 09, 2013 6:59 pm 

Мислех да не пиша, защото съм толкова ядосан, че ще кажа нещо, което не искам да кажа, но ако не пиша във форума няма да ми олекне, а ако не ми олекне няма да се напия, а ако не се напия довечера няма да мога да се наспя! Сега сериозно! Второто полувреме започнахме вихренно и се надъвхах, че ще ги счупим от бой! Не създадохме голова ситуация, но като загубвахме топката си я връщахме веднага и тогава се намеси съдията ( колкото и да не са съгласни някой тук )! Първо артур извършва грубо нарушение срещу откъсващия се Родригес ( задължителен втори жълт и респективно червен картон ), но тодоров тото ли е играл, със резаците ли е комбина си замълча! Секунди след това Пелето извършва безумен и напълно излишен фал отзад, в центъра на терена не се сещам срещу кого, знаейки че ще му се размине, заради артур! Естественно според пастата това е нужната компенсация и при следващото нарушение на Ангелов щеше да го изгони, както и направи! Това, както и да го погледнем си е грешка на Илиан, който трябваше да смени Пелето след първото нарушение със Ст. Велев или Д. Димов! След червения картон и особенно след втория гол беше ясно, че ще загубим! След това пастата подмина втори жълти картони на чорбалчев, отново артур, грънчаров и христов, подмина и дузпа срещу Силва ( коментатора ни убеждаваше да гледаме ръцете на вратаря и че нямало контакт, но не каза какво прави с крака ), според мен това не може да е случайно! Не омаловажавам надъханата игра и заслужената победа на жълтурите, но и тънката свирка на съдията помогна за тяхната победа! Все пак Прохазка, Мюлдер и Родригес играха добре, останалите не играха, както трябва, а Пинто и Мангальо бяха направо зле! От жълтурите страхотно впечатление ми направиха веира, неделев ( отзивите за тях са правилни ) и йордан христов ( откритие за мен )! Не ни трябват скаути, които да са на хранилка и нищо да не правят, на нас ни трябват футболистти доказали се в БЪЛГАРИЯ! Срещу Илиан нищо няма да кажа, но и той има вина за загубата! Дано това да единственната загуба през пролетта и да ни очакват само победи! САМО ЛЕВСКИ! :levski

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Мар 09, 2013 7:00 pm 
Аватар

plazarov написа:
Аз съм сигурен, че отбора ще играе добре от следващия кръг. Много е вероятно да стане и шампион.
Истината е, че Мъри е класи над всички останали треньори в БЪлгария.
Такова нещо като надъхан отбор при него няма. Отбора просто беше дисциплиниран и хладнокръвен. Просто нашите не знаят как да играят срещу такъв отбор. Спомнете си мачовете с Галатасарай, Ливърпул, Бешикташ, Щурм, и много други такива. Изглеждаме като че ли ги мачкаме, а те с две атаки ни убиват. ТОва правеше и Левски преди 5-6 години. Пребори 7-8 силни еропейски отбора със перфектна дисциплина на терена. Това, което и Ботев направи днес.
Свикнали сме при финтирането на един играч в противника да настава хаос. Срещу всички бългаски отбори е така. Просто при БОтев това го нямаше. Холандчето разминаваше по двама десет пъти, но винаги се намираше, кой да подсигури.
Ако човек гледа обективно ще го види. Треньор с надъхване не можеш да станеш. Само с много четене и много работа. Времето на физкултурниците оратори дето надъхва футболистите с американски филми за непримирим дух е отминало във футбола преди доста години вече. Само в България продължават да си мислят, че ако футболистите тичат като побъркани нещата ще се случат. И това е важно ама само с тичане не става. Трябва и да знаеш накъде.

Напълно си прав, че папагалите се препокриваха добре, но не може да се отрече мястото на съдията тук. На два пъти им спести червени картони още преди нашият, който беше пресилен въз основа на предишните критерии на чернодрешкото. Ако беше свирил както се полага по правилник сега тук други неща щяхме да си пишем. Лесно е да рушиш и контраатакуваш. Трудно е да градиш и водиш играта, владееш топката. След червения картон, няма смисъл да се коментира мача. Пак повтарям съдията реши мача. Това, че нашите не са това което ние искаме да бъдат е отделен въпрос. Поклон пред Агитката. Дано този резултат не убие посещаемоста ни за следващите кръгове.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Мар 09, 2013 7:01 pm 
Аватар

Росен написа:
Хаха, какво ви е виновен съдията, че треньорът ни е мишка. футболистите ни са путки. Смешна работа, гнусните майни да ни бият с футболисти като хмарян и грозникът галчев

Че нашите щото са много по-добри от техните. Виждаше се тук - таме нещо футболно, но като цяло ние не го играем тоя спорт, а просто ритаме топка. След видяното в Бургас имах някаква надежда, че може и да се окаже, че имаме отбор, но още в Пловдив се видя колко струваме.

А вуйчо Ваньо както го наби втория гол, много се съмнявам, че някой от нашите щеше да има самочувствието да я отиграе така тая топка. Футболист си е отвсякъде, кой каквото ще да ми казва. Не трябваше да си тръгва от Левски, както и остава въпросът, защо за него така и не се намери място в титулярните 11, но хора като Йовов например не мърдаха от там.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Мар 09, 2013 7:02 pm 

STALKER написа:
Eric Cartman написа:
anta написа:
Еййй, мама им, крадливи жАлти клошари! Така ли се взима знаме, бе?!? жАлти смешници! :evil:

Ей сега гледах клипчето от спортал, аз по-жалко нещо никога през живота не съм виждал. :shock:

А кой така закачва знамена, на два метра от папагалите за ограда на отцепен сектор? Тоталната глупост.

Всеки път са се слагали знамена така.
Не хвърлям клетви по хора, ама тия двама папагала да умрат в мъки! Всъщност и всичките жълти курви!

серящия гъз с хуй да достигне.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Мар 09, 2013 7:03 pm 
Аватар

Попринцип, стюардите не трябва ли да следят за опазването на реда, а не да крадат знамена? :smt017

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Мар 09, 2013 7:05 pm 

Казаха ми, че е имало е страшни мелета след мача и с ушев и с папагали...... :?

серящия гъз с хуй да достигне.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Мар 09, 2013 7:06 pm 
Аватар

Levskar67 написа:
Мислех да не пиша, защото съм толкова ядосан, че ще кажа нещо, което не искам да кажа, но ако не пиша във форума няма да ми олекне, а ако не ми олекне няма да се напия, а ако не се напия довечера няма да мога да се наспя! Сега сериозно! Второто полувреме започнахме вихренно и се надъвхах, че ще ги счупим от бой! Не създадохме голова ситуация, но като загубвахме топката си я връщахме веднага и тогава се намеси съдията ( колкото и да не са съгласни някой тук )! Първо артур извършва грубо нарушение срещу откъсващия се Родригес ( задължителен втори жълт и респективно червен картон ), но тодоров тото ли е играл, със резаците ли е комбина си замълча! Секунди след това Пелето извършва безумен и напълно излишен фал отзад, в центъра на терена не се сещам срещу кого, знаейки че ще му се размине, заради артур! Естественно според пастата това е нужната компенсация и при следващото нарушение на Ангелов щеше да го изгони, както и направи! Това, както и да го погледнем си е грешка на Илиан, който трябваше да смени Пелето след първото нарушение със Ст. Велев или Д. Димов! След червения картон и особенно след втория гол беше ясно, че ще загубим! След това пастата подмина втори жълти картони на чорбалчев, отново артур, грънчаров и христов, подмина и дузпа срещу Силва ( коментатора ни убеждаваше да гледаме ръцете на вратаря и че нямало контакт, но не каза какво прави с крака ), според мен това не може да е случайно! Не омаловажавам надъханата игра и заслужената победа на жълтурите, но и тънката свирка на съдията помогна за тяхната победа! Все пак Прохазка, Мюлдер и Родригес играха добре, останалите не играха, както трябва, а Пинто и Мангальо бяха направо зле! От жълтурите страхотно впечатление ми направиха веира, неделев ( отзивите за тях са правилни ) и йордан христов ( откритие за мен )! Не ни трябват скаути, които да са на хранилка и нищо да не правят, на нас ни трябват футболистти доказали се в БЪЛГАРИЯ! Срещу Илиан нищо няма да кажа, но и той има вина за загубата! Дано това да единственната загуба през пролетта и да ни очакват само победи! САМО ЛЕВСКИ! :levski

Как ти хареса Мюлдер при втория гол?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Мар 09, 2013 7:08 pm 
Аватар

Едно голямо браво на нашия стюард. :smt023 :!:
Смърт за крадливите папагали.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Мар 09, 2013 7:08 pm 

Факт е че не бяхме готови за този мач, лесно се давахме. Няма нищо ама нищо по логично Милиев да не играе за сметка на Димов.На Димов висока топка не можеш да му вземеш а и е биткаджия.Иначе Везалов и Гари бяха на нивото на мача.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Мар 09, 2013 7:14 pm 

Какво трябваше да направи Мюлдер при схема с девет полеви играча ( трима халфа и двама нападатели и четерима защитници, много рисковано ), при която Мюлдер и Ели са в атака ( рисковано ) и когато при всяка контра се очакват по трима, четири атакуващи футболистти? :smt017

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Мар 09, 2013 7:18 pm 
Аватар

Горките жълтури, София ще йм е тясна следващото гостуване :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Мар 09, 2013 7:19 pm 

Да допълня, Милиев си игра добре, допусна една грешка през първото полувреме, когато върна рисковано към Пл. Илиев, но пък тактическото нарушение срещу веира при 1-0 си беше правилно, защото ром от лом щеше да ни го вкара!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Мар 09, 2013 7:25 pm 
Аватар

Levskar67 написа:
Какво трябваше да направи Мюлдер при схема с девет полеви играча ( трима халфа и двама нападатели и четерима защитници, много рисковано ), при която Мюлдер и Ели са в атака ( рисковано ) и когато при всяка контра се очакват по трима, четири атакуващи футболистти? :smt017

Гледай внимателно на 1:10.
Мюдер трябва да е в зоната пред Цветков или поне между Цветков и другия играч, за когото е залепен. Онзи го пазаят и двамата с Милиев (сигурно е Меси), а Иван Цветков е оставен сам вдясно.
http://videa.hu/videok/sport/bot-lsls-sCbm4ZDRiBoReFsw?start=73.247

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Мар 09, 2013 7:27 pm 
Аватар

На терена Ботев бяха по-добри, цял мач нямаме една атака нормална, така че няма какво да коментираме.
Относно това което се случи на трибуните, и по-точно това, което се видя по телевизията, ми направи впечатление, че летяха камъни и парчета бетон с немалки размери. :!: Интересно как се дава лиценз на такъв стадион? :smt017
Не казвам, че и на други стадиони не е същото, ама не може ей така да им се дава лиценз. Ако трябва на 5 стадиона да се играе цялото първенство, ама да има що-годе нормални условия.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Мар 09, 2013 7:28 pm 
Аватар

B0g1 написа:
Горките жълтури, София ще йм е тясна следващото гостуване :smt006

Да бе, колкото на орките им се стори след като простреляха с пушка един форумен потребител :smt006

Браво на нашия стюард, В. мисля се казваше. Доста тъп начин да изгубим знаме, но сами сме си виновни с това безумно закачване.

Дано хората не се откажат да ходят на мачове. Още следващата седмица ще имам възможност да посетя мача с Монтана и не съм се разколебал ни най-малко след днес, Левски не е само титли, купи и победи на всяка цена, а нещо много повече :8)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Мар 09, 2013 7:29 pm 
Аватар

Тия папагалите се изкараха ебати жертвите :ohmygod2 Как агитката на Левски хвърляла факли, камъни и бомби по беззащитните им деца :ohmygod2 :ohmygod2 :ohmygod2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Мар 09, 2013 7:31 pm 
Аватар

Абе как може изобщо да коментирате тъпия мач, бе, вижте какво се случва... Папагалите се помислиха за нек'ва сила, треа да им ебеме майката като дойдат в София.. Селяни прости... Не сигнални рекети а напрао атомни бомби за тия мръсни аграри.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Мар 09, 2013 7:34 pm 
Аватар

Fozzy написа:
Ами към съдията само три претенции:
- петте фаула на Галчев след жълтия му картон, включително този, при който изобщо не игра с топката, а директно нацели крака на играча на Левски
- фаула срещу Мюлдер, който не се свири (той излиза сам срещу вратаря), сравнен с фаула на Станислав на тъча, който се свири и се даде жълт картон
- влизането с бутоните напред, аналогично с това на мангала Нани с тази разлика, че тук беше напълно съзнателно

Разни дребни засадки няма да ги броим изобщо.

Пич АБСОЛЮТНО СИ ПРАВ!!!А тоя Дудука е един гнусен манипулатор дето не знам колко жалък народ трябва да сме тоя да ни се води журналист на висок пост.Жалка история а Гаджев и Ангелов просто не знам за кой път предадоха Левски!!!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Мар 09, 2013 7:35 pm 
Аватар

madball написа:
Едно голямо браво на нашия стюард. :smt023 :!:
Смърт за крадливите папагали.

:smt023 :smt023 :smt023 В последствие, гнусния крадлив циганин лежеше на земята между два реда, в несвяст. :smt006 Помияри мръсни!!!!! Място немога да си намеря от яд!!!!! дано всички наши са добре и се приберат благополучно.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Мар 09, 2013 7:42 pm 
Аватар

Намерих една кутийка с контактни лещи, ако някой ги е загубил да пише, за да му ги изпратя, защото знам, че не са никак евтини! :levski

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Мар 09, 2013 7:43 pm 

Сталкер, точно това се опитвам да кажа! Кой по напред да покрива Мюлдер при контрата, веира или Цветков? Той избра вейра, ако беше тръгнал да пази Цветков, неделев щеше да подаде на вейра, къде е разликата!? :smt017 Човека предотврати една друга контра при 2-0, отне чисто топката от чорбалчев, а нахалното прасе отново извърши грубо нарушение отзад срещу него и отново поминато от пастата! :ohmygod

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Мар 09, 2013 7:44 pm 
Още пътувам, но да споделя, че жалтурчетата показаха завидни скорови показатели в "собствения" си град. След мача имаше доволно перушина.

Иначе случката с бачи акримоуниъс и македонията.. :smt005 :smt005 :smt005 :smt005

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Съб Мар 09, 2013 7:44 pm 

Играта да я коментират специалистите! Браво на хората в клетката! Браво на момчето дето се бори за знамето! ВЕЛИКИ СМЕ! НЕ СЕ Е РОДИЛ ОЩЕ ТОЯ ДЕТО НЯКОГА ЩЕ НИ СТЪПИ! ТИЯ КЕНЕФИ СЕ ДОКАЗАХА ДОСТОЙНИ ЧОРБАРИ!

В СРЯДА НА СТАДИОНА- КЮРДА ПЪРВИ ЩЕ ГО ОТНЕСЕ!

Бях решил да не ходя на мачове, докато мърдите не се сетят, че си даваме последните пари заради ЛЕВСКИ, но бях до тука! От тук нататък на стадиона само заради СЕКТОР "Б" мачовете няма и да ги гледам!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Мар 09, 2013 7:46 pm 
Аватар

Levskar67 написа:
Сталкер, точно това се опитвам да кажа! Кой по напред да покрива Мюлдер при контрата, веира или Цветков? Той избра вейра, ако беше тръгнал да пази Цветков, неделев щеше да подаде на вейра, къде е разликата!? :smt017 Човека предотврати една друга контра при 2-0, отне чисто топката от чорбалчев, а нахалното прасе отново извърши грубо нарушение отзад срещу него и отново поминато от пастата! :ohmygod

Ти не виждаш ли, че Милиев е до Виейра? :smt006 Не е въпроса в "кой по-напред", нали си имат зони? На Мюлдер мястото му не е на 1 метър от Милиев

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Мар 09, 2013 7:50 pm 
Аватар

Glavan написа:
Играта да я коментират специалистите! Браво на хората в клетката! Браво на момчето дето се бори за знамето! ВЕЛИКИ СМЕ! НЕ СЕ Е РОДИЛ ОЩЕ ТОЯ ДЕТО НЯКОГА ЩЕ НИ СТЪПИ! ТИЯ КЕНЕФИ СЕ ДОКАЗАХА ДОСТОЙНИ ЧОРБАРИ!

В СРЯДА НА СТАДИОНА- КЮРДА ПЪРВИ ЩЕ ГО ОТНЕСЕ!

Бях решил да не ходя на мачове, докато мърдите не се сетят, че си даваме последните пари заради ЛЕВСКИ, но бях до тука! От тук нататък на стадиона само заради СЕКТОР "Б" мачовете няма и да ги гледам!

Дано повече хора го прочетат това :levski Майната им на мачовете, само Левски!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Мар 09, 2013 7:51 pm 
Аватар

по телевизийката на Бареков даже казаха, че ние сме предизвикали безредиците. Майка им жалка

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Мар 09, 2013 7:55 pm 

Не ми се спори приятелю, каква зонова защита, когато всички от нашите са напред ( зоновата защита се изпълнява от целият отбор ) и трима от нашите се опитват да покрият четирима жълтури! Както написах по-горе илиан нямаше друг ход освен да рискува?! :smt012

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Мар 09, 2013 7:59 pm 
Аватар

Levskar67 написа:
Не ми се спори приятелю, каква зонова защита, когато всички от нашите са напред ( зоновата защита се изпълнява от целият отбор ) и трима от нашите се опитват да покрият четирима жълтури! Както написах по-горе илиан нямаше друг ход освен да рискува?! :smt012

Къде ги видя четерима бе човек? :shock: Неделев с топката, Виейра и Цветков.

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 996 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26 ... 34  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]