Мой вътрешен човек в кухнята ми разказа за последния разговор между Илиан, Мазния и Бащицата, долу горе разговора е следния
Мазния: Илиане, майката си ебало, тия говеда са полудели, ще ни ебат !
Илиан: Еми незнам шефе, мен поне малко ме уважават, за теб съм сигурен, че ще те ебат, а мен засега само ще ме мъмрят !
Мазния: Как ще те мъмрят бе Илиане, все едно хан Аспарух да мъмри войниците там при Клокотница

. Обаждай се на Ганчо ли беше, Ивко ли беше от Бероето и да им го даваме тоя казанлъшки каун.
Илиан: Вече се обадих шефе, даваме го за един от Свиленград митничарче някакво
Мазния: Браво, поне единия махнахме, ами оня Гаджев какво да го правим, че и Хебър Пазарджик са в А окръжна, освен да го трампим за две агнета и три телета
Илиан: Лоша работа, шефе и аз не знам какво да го правя тоя !
Мазния: Пък и оня родопски помак мълчи кат путка, много ме дразни вече, винаги съм искал да му кажа - Тодоре, ти си един гъз !
Бащицата: Ааааа, Иво ще се наказваме май. Ще има легни-стани !
Мазния: Аааа, Шефе, не те видях, да му еба майката, извинявам се началник
Бащицата: Ей богу момчета, направете нещо, че и мен ще ме ебат тия откачените отвън. Помните преди година какво беше, как не получих инсулт тогава не знам. Ей богу, Ей богу!
Глас отгоре: Кажи бе Тодоре, какво пак искаш, какво си се развикал
Бащицата: Ааааа, господин Господ, Боже, Шефе, аааааа дойде ли моя час /тук започва да се стича студена пот /
Глас отгоре: Споко бе, Тоше, аз съм Свети Петър, шефчето сега гледа повторението на Листопад
Бащицата: Ей богу, успокоих се, като на лента ми мина живота пред очите. Знаеш колко е трудно да си президент на футболен клуб. Инвестирал съм 30 и половина милиона евро.
Глас отгоре: Ама кат яди кИфтета с Лапорта и Абрамович нИ рива, нали !
Бащицата: Ахахаха, Ей богу прав си. Много хубави кюфтета прави на Лапорта жена му, а пък Абрамович мА черпи отлежала водка с вода от Камчатка от личния му гледчер. Хубаво беше Ей богу
Глас отгоре: Айде Тодоре, тръгвам, че имам работа сега, какво мирише тука бе? Тодоре, ти насра ли се бе?
Бащицата: Еми поизпуснах се малко, знаеш как е, като дойдат за теб. Иво, Илиане искам да се стягате и да почнете да биете, искам титлЪ, купЪ, 8 мача в Европа и поне един международен финал тази година. Казах.
Мазния: Ъъъъ, шефе, ама ние отпаднахме от Европа!
Бащицата: Верно бе, да му еба майката, да му еба