forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Сря Авг 06, 2025 5:09 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 825 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23 ... 28  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Вто Юли 31, 2012 5:35 pm 
Аватар

Македония написа:
Цитат:
Футболистите и треньорите ще почнат да получават пълните си възнаграждения, когато изпълнят условие, което е поставено от ръководството. Условието няма да бъде съобщавано на обществеността.

От тук изобщо не става дума за един месец. Става дума за някакво легендарно условие, сигурно да намалят малките на до 6 на вечер или и аз не знам :smt006 Но просто ги виждам наще въшкари как стоят стоически и 2 и 3 и 5 месеца на половин заплата и се хвърлят като тигри в боя...

Да и аз сега прочетох новината и останах ей така :shock: . Това е някаква пълна глупост според мене, която няма как да мине по никакъв начин. Айде българите могат да си ги въртят както искат, ако решат, може и въобще да не им плащат, но с чужденците няма как да мине номера.

Въобще по какъв закон можеш да кажеш "от утре ще си плащам 50% на служителите, щото съм си решил". Ако го няма изрично в договорите като условие (а то го няма естествено), ще си плаща там който ни е шефа и толкова.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 31, 2012 5:35 pm 
Аватар

Как ни замазаха очите с предварителни решения, които изобщо не са взети в тоя си вид :bigok МАЙКА ВИ ДА ЕБА, ОТ КАКВО ВИ Е СТРАХ ЛЕВСКИ ДА Е НАЙ-СИЛНИЯТ ОТБОР, БЕ :boisw :boisw :boisw :boisw :boisw

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 31, 2012 5:52 pm 

Това момче Везалов не бях го чувал досега, дано да заиграе силно при нас, но мисля, че имаме нужда от още един защитник! Сега, ако разменят Маймунтен за Колев, Александров или Терзиев ще е супер :bigok :loser2 ! САМО ЛЕВСКИ! :levski

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 31, 2012 6:07 pm 

mech0 написа:
Стабилно руса поп фолк звезда от провинцията http://www.sportal.bg/statistics_player ... player=240 :loser2

Тая снимка е от преди 5 години.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 31, 2012 6:23 pm 
Аватар

Ха, разкараха най-малко виновния от нарочените - Иво Главата :shock:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 31, 2012 6:24 pm 
Аватар

Adepta написа:

Чак па най-малко виновния?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 31, 2012 6:30 pm 
Аватар

Половината ръководство да се маха ако зависеше от мене. :smt027

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 31, 2012 6:34 pm 
Аватар

tprodanov написа:
Adepta написа:

Чак па най-малко виновния?

Ми толкова си може, не бойкотира откровенно мачовете. Тия двата мача си го попиляха. Мача с Миньоро той не го е дал. Други има за гонене, които очевадно им се разминава.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 31, 2012 6:41 pm 
Аватар

BLUE HONOUR написа:
Половината ръководство да се маха ако зависеше от мене. :smt027

И да почнем с Треска за злато! Да изчезва и батю да назначава Инчето. Гледам добре се е справила с въпросите на феновете (в случая Македонията). Пък може и да позавърти някой лев за транспорт :wink:

Последна промяна Yan на Вто Юли 31, 2012 7:02 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 31, 2012 6:46 pm 
Аватар

Все си мисля че щом 5-6 години все се дъниш като вафладжия на пазар,след като за толко години нито веднъж не беше показана игра или нещо повече от към спортно технически качества и след толкова много футбалери който минаха в отбора,ме навежда на мисълта че проблема не е толкова в тея глупаци на терена а в тея идиоти над тях.Трябва да си доста анти футболен фен за да смяташ че играта.дори когато се подава по дължина с дълги пасове или бавни пасове от защитниците към вратаря, е нещо като напредък или качества да не говорим за сработен отбор.Щом самите хора от който зависи как ще изглежда отбора ни нямат правилното виждане за Левски,то те нямат работа там.Всички вънка!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 31, 2012 7:07 pm 
Аватар

Цитат:
Футболистите и треньорите ще почнат да получават пълните си възнаграждения, когато изпълнят условие, което е поставено от ръководството. Условието няма да бъде съобщавано на обществеността.

Тайното условие: футболистите да поддържат телесна температура около 37 градуса :slap

Сега на другия Иво ще серем, само че на кичарата вече :slap Мощно продължаваме на всяка тренировка да нахлуваме, с тези "разкрития" ни взимат за маймуни, дееба и лекетата. Колкото бавно и продължително закриват Чорбата за наше удоволствие, то политиката на сегашното ни ръководство цели далеч по-скоростно първо да сме ние :smt115

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 31, 2012 7:17 pm 

Добро начало. :smt023 Сега да видим какво ще го правим Владко.

Иначе този профил подозирам че го поддържа една наша съфорумка
http://www.facebook.com/pages/%D0%98%D0 ... ref=stream

Цитат:
Изливайте некомпетентността и пумията си на други места, предназначени за съответващия ви интелектуален потенциал.

Това изречение ми подсказва, особено характерната правописна грешка. :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 31, 2012 7:23 pm 
Аватар

Човекът е юноша на Септември, а по тия отборчета му е бил тренер и го е взимал този, който го е открил за футбола (още в Септември)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 31, 2012 7:25 pm 
Аватар

Колкото и смешно да звучи, така си говорехме и имахме предчувствие и за Главътъ. :smt006 Общо взето не очаквам нищо от този. Едва ли ще го метат от първия мач в игра, по-скоро резерва на коПелето. :smt115
И все пак има със сигурност един доволен сред нас, най-вече от това, че е българин. :bigok

Последна промяна natural на Вто Юли 31, 2012 7:27 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 31, 2012 7:26 pm 
Аватар

Поне е българин. Не съм расист, но ми писна от черни /и като цяло чужденци/. Ние никога не сме преливали от толкова чужденци, това е някакъв пик в историята ни... Елита, Мелита, Жмуньовци, Путьовци... :slap

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 31, 2012 7:36 pm 
Аватар

Кефи ме как откриваме и преоткриваме таланти на по 25 години. Тепърва ще израстват :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 31, 2012 7:40 pm 
Аватар

дано поне малко от малко да е научен къде да застава и да играе със сърце.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 31, 2012 7:43 pm 
Аватар

Марто написа:
Новото попълнение на Левски Димитър Везалов вече се присъедини към подготовката на "сините". Днес той подписа договор за три години, а към бившия му отбор Берое замина Иво Иванов, който също дойде от Стара Загора.

"Щастлив съм от трансфера. Левскар съм от малък. :bigok Мечта за всеки български футболист е да играе в Левски. Ще взема фланелката с №13, тъй като това е рождената ми дата. Всичко около трансфера стана много бързо. Все още не съм започнат със ситуацията с феновете на тима, тъй като досега бях на лагер с Берое. За самия мен бе изненадващ трансфера. Случилото се с Иво Иванов в Левски бе просто стечение на обстоятелствата", каза 25-годишният централен защитник.
Колкото и смешно да звучи имам някакво предчувствие,че това ще е човека,който търсим :smt006

Без майтап ,ама имам сигурна информация ,че тоя наистина е левскар :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 31, 2012 7:45 pm 
Аватар

Тоя ще играе като пич, ще видите. Скива ли некой как разцъка Платини? - Жик-так, жик-так, земи, земи, целия, сух, аре беги :bigok Ще пасне и ако има класа в Левски ще се развие :smt023

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 31, 2012 7:52 pm 
Аватар

kozarets1914 написа:
Тоя ще играе като пич, ще видите. Скива ли некой как разцъка Платини? - Жик-так, жик-так, земи, земи, целия, сух, аре беги :bigok Ще пасне и ако има класа в Левски ще се развие :smt023

И аз така мисля!!!! :levski

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 31, 2012 7:53 pm 
Аватар

Андрей Желязков: Селекцията на Левски е сбъркана
30-07-2012 Георги ГРИГОРОВ
Илиан да си извоюва правото да води парада, иначе няма да се задържи дълго
Известният футболен специалист и бивш спортен директор на Левски Андрей Желязков-Жужо
коментир играта на сините в реванша срещу Сараево и спортно-
техническата ситуация в тима от "Герена".
Г-н Желязков, на какво отдавате слабата игра на Левски и къде бяха основните грешки на
тима?
- Левски сбърка в подхода си към Сараево. Босненският тим е силен на контраатака и когато
пресира съперника при изнасянето на топката. Привидно те оставя да играеш, но в един
момент светкавично прекъсват атаките ти. Левски не беше подготвен като че ли за това и
оттам дойдоха опасностите и головете във вратата им. Сараево не е опасен на постепенно
нападение, а на контраатака. Там сините можеха да се противопоставят по-успешно. След
като спечелиха щастливо първия мач, Левски трябваше да се възползва от това
благоприятно развитие. Трябваше да се изгради един защитен вал пред дъгата на
наказателното поле и десетина метра пред него. Седем-осем човека не трябваше да оголват
тази зона и да подсигурят постъпите към вратата. А Левски игра все едно е догонващ в
резултата и тръгна да атакува от първата минута.
Това ли бе причината за провала?
- Не само. Всичко тръгва от селекцията, а тя е сбъркана. Освен това тактиката за мача не
беше правилна. Левски загуби всичко, което имаше като дивиденти от първата среща на
"Герена". Определено
трябва да има промени
защото европейските мачове са показателни за това дали отборът е добър или не. Могат да
се направят точни изводи с кой играч си сгрешил и с кой не.
А според вас с кои играчи сбърка Левски в селекцията?
- Първо Илиан Илиев трябва да си извоюва свободата сам да взима решенията за новите
футболисти. А в момента не съм убеден, че това е така. Съмнявам се, че той е взел всички
нови играчи. А ако наистина той ги е привлякъл, значи
вината е негова
Като добро попълнение бих отличил единствено Роман Прохазка. За мен отборът не трябваше
да освобождава Сержиньо Грийн. Един научен играч, грамотен, който можеше да играе
еднакво добре и като халф, и като защитник. Аз никога нямаше да се лиша от услугите му.
Защото с Прохазка и Грийн Левски щеше да има една перфектна средна линия. Отказаха се
от умни играчи като Грийн и Иван Цветков и взеха футболист на 31 години като Марсиньо,
който с нищо не показа, че е качествено попълнение. Трябва да привличаш попълнения, които
да ти вършат работа, а не само да живуркат в отбора. Не само новите обаче заслужават
критика. Владимир Гаджев направо
да си каже, че
не му се играе
повече в Левски
Неговата ситуация е като да живееш с жена, която не искаш, но по една или друга причина
стоиш с нея.
Като че ли и в защита и нападение отборът е под всякаква критика?
- Отбраната е просто катастрофа. Много лесно бе да се разгадаят ходовете на Сараево в
атака. Босненците обаче бяха проучили много добре слабостите в защитата на Левски. На
пръв поглед първият гол дойде след изритана топка, но това беше добре преценено
проникващо подаване. Безспорна грешка на Иво Иванов. Той трябва сам да прецени след
поредния си пропуск
дали става за Левски
Притежава някакви качества, но има проблеми с психиката. Като цяло и в двата мача
защитниците бяха изключително тромави и грешаха по един и същи начин. Тук критика
заслужават Ангелов и Ромен Ели. Те не бият противника, а постоянно се изтеглят назад.
Трябва единият от централните бранители да пресира играча с топка, а другият да го
подсигурява. От липсата на този компонент дойде първият гол в Сараево. В атака не виждам
нито един остър играч - човек с бързина, с техника, който може да направи пробив. Всички са
еднотипни футболисти. Освен това го няма играча с идея в средата на терена, който да
придава креативност и изненада в предни позиции. Тук Иван Цветков можеше да бъде доста
полезен, но и него го освободиха. Затова казвам, че ако Илиан сам ги е привличал и сам ги е
освобождавал тези играчи, отговорността е негова. Ако пък някой друг го е направил, да
излезе и да каже чия е грешката.
Какво трябва да бъде мястото на Станислав Ангелов в състава?
- С риск Станислав да ми се обиди, той няма добра физическа подготовка. Не мога да кажа в
момента, къде е по-неудачно да бъде използван. Предполагам, че и той не е доволен от
състоянието си, но и сам трябва да си направи оценка
трябвало ли е да
се връща в Левски
В този отбор се искат повече от добри резултати. Трябва за себе си да прецени дали може да
бъде полезен на отбора и да играе на ниво.
Има ли положителна промяна в Левски, поне на ръководно ниво?
- Първо, Иво Тонев трябва да си изясни точно за какво отговаря. Като президент, който
осигурява спонсорите ли се изявява повече, или като директор. Ако е повече като директор -
да има единомислие с треньора и да стои зад него. В момента ми се струва, че в Левски
управленската структура е неясна.
Може ли отборът да подобри играта си и да стане шампион, както всички очакват?
- С тази селекция се съмнявам. Не знам тези, които дойдоха в отбора, дали са дошли да
играят наистина, или само да припечелват пари. Много е важно Илиан Илиев да си извоюва
правото да командва парада
и всички в клуба да го знаят. Нито един футболист да не идва или да си тръгва без негово
решение. Ако не го направи, няма да се задържи задълго като треньор на Левски.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 31, 2012 7:54 pm 

Няма как да не се почерпя тази вечер покрай тая новина за главата. :beerch Само не знам тоя как ще го посрещнат в чорбое :lol: Усещам как му залязва мощната му кариера залязва. Най-много да изкара един полусезон там, след това очаквам да отиде в Миньор РаднеУ :8)

серящия гъз с хуй да достигне.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 31, 2012 7:55 pm 
Аватар

разбира се,че ще се развие.....все пак е на юношеската възраст от 25г. Чудя се как големите отбори не са го забелязали досега,но това е явно щото е бил в Любимец

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 31, 2012 7:56 pm 
Аватар

свърши ли срещата с мазния?

Левски - това е моя идеал.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 31, 2012 8:00 pm 
Аватар

И кво си казахте :smt031

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 31, 2012 8:48 pm 
Аватар

Надявам се да сте им казали , че всички глоби който клубът налага на "футболистите" ни , поне някакъв процент да отива за фонда.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 31, 2012 8:50 pm 

Цитат:
Изпълнителният директор на Левски Иво Тонев призна, че е помолил феновете на клуба да подкрепят Владимир Гаджев, който беше атакуван от запалянковци след отпадането от Лига Европа.

„Иво Иванов беше съсипан. Продадохме го на Берое, като взехме и футболист оттам. Помолих феновете да подкрепят Гаджев, той е важен футболист за нас, заяви шефът на „сините“ от София.

:ohmygod :ohmygod

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 31, 2012 8:51 pm 
Аватар

Никакъв шанс, Гаджев си нема представа какво ще му се случи в следващия официален мач. Вероятно сам ще поиска смяна през първите 15 минути :)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 31, 2012 9:02 pm 
Аватар

Мой вътрешен човек в кухнята ми разказа за последния разговор между Илиан, Мазния и Бащицата, долу горе разговора е следния :wink:
Цитат:
Мазния: Илиане, майката си ебало, тия говеда са полудели, ще ни ебат !
Илиан: Еми незнам шефе, мен поне малко ме уважават, за теб съм сигурен, че ще те ебат, а мен засега само ще ме мъмрят !
Мазния: Как ще те мъмрят бе Илиане, все едно хан Аспарух да мъмри войниците там при Клокотница :smt003. Обаждай се на Ганчо ли беше, Ивко ли беше от Бероето и да им го даваме тоя казанлъшки каун.
Илиан: Вече се обадих шефе, даваме го за един от Свиленград митничарче някакво :bigok
Мазния: Браво, поне единия махнахме, ами оня Гаджев какво да го правим, че и Хебър Пазарджик са в А окръжна, освен да го трампим за две агнета и три телета :roll:
Илиан: Лоша работа, шефе и аз не знам какво да го правя тоя !
Мазния: Пък и оня родопски помак мълчи кат путка, много ме дразни вече, винаги съм искал да му кажа - Тодоре, ти си един гъз !
Бащицата: Ааааа, Иво ще се наказваме май. Ще има легни-стани !
Мазния: Аааа, Шефе, не те видях, да му еба майката, извинявам се началник
Бащицата: Ей богу момчета, направете нещо, че и мен ще ме ебат тия откачените отвън. Помните преди година какво беше, как не получих инсулт тогава не знам. Ей богу, Ей богу!
Глас отгоре: Кажи бе Тодоре, какво пак искаш, какво си се развикал :blass
Бащицата: Ааааа, господин Господ, Боже, Шефе, аааааа дойде ли моя час /тук започва да се стича студена пот /
Глас отгоре: Споко бе, Тоше, аз съм Свети Петър, шефчето сега гледа повторението на Листопад :bigok
Бащицата: Ей богу, успокоих се, като на лента ми мина живота пред очите. Знаеш колко е трудно да си президент на футболен клуб. Инвестирал съм 30 и половина милиона евро.
Глас отгоре: Ама кат яди кИфтета с Лапорта и Абрамович нИ рива, нали !
Бащицата: Ахахаха, Ей богу прав си. Много хубави кюфтета прави на Лапорта жена му, а пък Абрамович мА черпи отлежала водка с вода от Камчатка от личния му гледчер. Хубаво беше Ей богу :bigok
Глас отгоре: Айде Тодоре, тръгвам, че имам работа сега, какво мирише тука бе? Тодоре, ти насра ли се бе?
Бащицата: Еми поизпуснах се малко, знаеш как е, като дойдат за теб. Иво, Илиане искам да се стягате и да почнете да биете, искам титлЪ, купЪ, 8 мача в Европа и поне един международен финал тази година. Казах.
Мазния: Ъъъъ, шефе, ама ние отпаднахме от Европа!
Бащицата: Верно бе, да му еба майката, да му еба

Това е 99% автентичен разговор :wink: thegboy да се стяга и да прави някакъв комикс по темата :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 31, 2012 9:04 pm 
Аватар

На Иво Тонев любимият му филм е 'Мъже в черно 2', Илиан харесва 'Боен клуб', а Ники Илиев е фен на Тарантино и 'Криминале' :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 825 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23 ... 28  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]