forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Пон Юли 21, 2025 5:44 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 4005 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23 ... 134  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Сря Авг 22, 2012 4:31 pm 
Аватар

SZ_FEN написа:
Пичове, живеем в 21 век!!! Знаете ли кога за последен път не са се давали мачове на Левски по телевизията?

Да, гледах последния, не ми хареса :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Авг 22, 2012 4:40 pm 
Аватар

Абе да, допреди първото "по европейски" закупуване на пълните права за излъчване на "А" група от ПроБГ и РингБГ през 2008 г. имаше доста домакински мачове на Левски и чорбата, които не се излъчваха по ТВ, щото най-интересните мачове от кръга бяха други. Забравили сте, че се излъчваха по един или два мача на кръг от БНТ, с отвратително качество на картината, циркови студия и т.н. ПроБГ (след продажбата - БТВ Екшън) и ТВ7 миналия сезон много вдигнаха летвата, и тая година ше има лачено излъчване на мачовете, споко.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Авг 22, 2012 4:50 pm 
Аватар

Не може да е хубаво, че не излъчват мачовете ни по телевизията. Толкова много левскари има, които нямат възможност да отидат на мач, но трепнат в очакване да дойдат почивните дни и да гледат любимия Левски по телевизията :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Авг 22, 2012 6:58 pm 

Отвратително е да не се предават мачовете от " А " група по телевизията! Доколкото си спомням, дори през комунизма се предаваше поне по една среща на седмица! Бях забравил, какво е да слушаш за любимия отбор по радиото заедно с други мачове и когато се коментира от друг стадион, да тръпнеш в очакване да включат ГЕРЕНА, защото ЛЕВСКИ е вкарал гол! Нямам никаква представа от играта на нашите, освен от двата мача със сараево ( която си беше трагична ), но е хубаво, че стартирахме с две победи срещу нелеки съперници! От клипчетата, коментарите по минути на различните сайтове и особенно от вашите мнения тук ( за което ви благодаря ), останах с убеждението, че нашите са играли много силно срещу папагалите и това ми дава добра надежда за бъдещето на отбора. Крайно време е футболните босове и телевизиите да се разберат помежду си! Като не става с тези бронзови, сребърни, златни и не знам си какви пакети! Да измислят нещо друго, което да е угодно на всички и от третия кръг да има Български мачове по ТВ. Защото, сегашната ситуация, за нас, превържениците от провинцията, които не можем да бъдем винаги на стадиона с любимия ЛЕВСКИ, си е истинско наказание. САМО ЛЕВСКИ! :levski

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Авг 22, 2012 7:00 pm 

:levski :levski :levski :levski :levski

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Авг 22, 2012 7:04 pm 
Аватар

Как беше на морето? :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Авг 22, 2012 7:10 pm 

Levskar67 написа:
Отвратително е да не се предават мачовете от " А " група по телевизията! Доколкото си спомням, дори през комунизма се предаваше поне по една среща на седмица! Бях забравил, какво е да слушаш за любимия отбор по радиото заедно с други мачове и когато се коментира от друг стадион, да тръпнеш в очакване да включат ГЕРЕНА, защото ЛЕВСКИ е вкарал гол! Нямам никаква представа от играта на нашите, освен от двата мача със сараево ( която си беше трагична ), но е хубаво, че стартирахме с две победи срещу нелеки съперници! От клипчетата, коментарите по минути на различните сайтове и особенно от вашите мнения тук ( за което ви благодаря ), останах с убеждението, че нашите са играли много силно срещу папагалите и това ми дава добра надежда за бъдещето на отбора. Крайно време е футболните босове и телевизиите да се разберат помежду си! Като не става с тези бронзови, сребърни, златни и не знам си какви пакети! Да измислят нещо друго, което да е угодно на всички и от третия кръг да има Български мачове по ТВ. Защото, сегашната ситуация, за нас, превържениците от провинцията, които не можем да бъдем винаги на стадиона с любимия ЛЕВСКИ, си е истинско наказание. САМО ЛЕВСКИ! :levski

Предаване "Спорт и Музика" :D

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Авг 22, 2012 7:33 pm 

Бях за малко на Малдивите, за малко на Бермудите, после на Хаваите, на път към дома се отбих на Канарските острови и се прибрах! :bigok :loser2 Шегувам се разбира се, а може и да съм сънувал, защото си бях на нашето моренце! Благодаря за въпроса, добре си беше, единственната неприятност я написах по-горе, че вече в два мача не мога да гледам любимия ЛЕВСКИ, но се надявам това да се промени още в събота! САМО ЛЕВСКИ! :levski

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Авг 22, 2012 8:09 pm 

Сега разбрах, че на Герена на мача с папагалите Наско Курдов е бил в техния сектор :lol:

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Авг 22, 2012 8:14 pm 
Аватар

Levskar67 написа:
Бях за малко на Малдивите, за малко на Бермудите, после на Хаваите, на път към дома се отбих на Канарските острови и се прибрах! :bigok :loser2 Шегувам се разбира се, а може и да съм сънувал, защото си бях на нашето моренце! Благодаря за въпроса, добре си беше, единственната неприятност я написах по-горе, че вече в два мача не мога да гледам любимия ЛЕВСКИ, но се надявам това да се промени още в събота! САМО ЛЕВСКИ! :levski

Дай подробности, бе. Еба ли, напи ли се, сби ли се? :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Авг 22, 2012 8:27 pm 
Аватар

Levskar67 написа:

Е, братче къде се губиш... Няма телевизии, теб те няма тука, пълна скука. Ами нас провинциалистите няма кой да ни осведоми как сме играли :loser2 Добре си дошъл!

И да не забравяме!!! Никакви прогнози за нашите мачове :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Авг 22, 2012 8:33 pm 

Със завръщането на Левскар67 ще се завърне телевизионното излъчване :bigok

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Авг 22, 2012 8:56 pm 

А дано, ама надали! :bigok :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Авг 22, 2012 8:58 pm 

Тони, не си спомням бе човек! :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Авг 22, 2012 9:05 pm 

Уан, ти си ми набор нали? Отдавна съм обещал пред всички, че преключвам с прогнозите, а аз държа на обещанията си, особенно дадени пред ЛЕВСКАРИ! Все пак пожелавам винаги победа за ЛЕВСКИ :smt023 ! САМО ЛЕВСКИ! :levski

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Авг 22, 2012 10:03 pm 
Аватар

Марто написа:
http://www.youtube.com/watch?v=9SfDcnrmnmo КРАЙ! :smt005 :smt005 :smt005

Ние перничани сме учтиви хора .. той вика Елате Елате ние си мислим че той има нужда от помощ :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 23, 2012 12:49 am 
Аватар

Разбра ли се истината поне, а не нечия гледна точка за случилото се на "стадиона на мира". Тия как може си кръстят толкова некадърно стадиона? Не се и съмнявам, че перничани са скочили да помогнат на бедния човечец, но все пак трябва да се уверя.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 23, 2012 3:23 am 
Аватар

Kryten написа:
Венци Корема написа:
Днес (б.а. Вчера) разговарях с Константин Баждеков. Той ми каза, че от последния мач са взели 65 хиляди лева от продажба на билети. От телевизионни права за целия сезон получават 200-300 хиляди. Не е нормално", каза той.

Желязна логика :smt044

Щом на мача Левски - Ботев сме изкарали прилична сума от билети, следователно цяла А група трябва да получи половин милион барем, за да е честна работа. :bigok

Много ми е интересно за какво по-точно се предполага една телевизия да плати за ТВ правата - А група има имиджа на най-пропадналото и уредено първенство, стадионите са непригодни за адекватно отразяване на мачовете, 2/3 са без осветление, което означава, че не може да се излъчват мачове късно, а единствените отбори, които реално предизвикват интерес са Левски и чорбата. Ако си местна телевизия на Пловдив, вероятно ще ти дойде екстра да предаваш мачове на Локото и Ботев, но за национална - боли ги фара. За другите отбори е безмислено да говорим. Много ми е интересно кой олигофрен ще се набута да плати за четврти избор.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 23, 2012 10:45 am 
Аватар

БироЙ правят основен ремонт на онова нещо, което наричаха стадион...секторчето за гости изглежда доста добре, 5-ти кръг трябва да се постараем да го напълним :bii_chorbata

Прикачени файлове:
notesbuddy1384_31367.jpg
notesbuddy1384_31367.jpg [ 89.85 KiB | Прегледано 3772 пъти ]

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 23, 2012 10:50 am 
Аватар

Аааааааа, много е яко! Вече няма да сме извън стадиона някъде по чукарите :bigok Ще си струва да го напълним и да ги срутим :smt023

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 23, 2012 10:51 am 
Аватар

Доста трудно, ще трябва сериозна мобилизация.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 23, 2012 11:06 am 

Освен ако не дойдем 3 хилки няма как да се напълни това нещо :)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 23, 2012 11:33 am 
Аватар

Или да се разположим шахматно :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 23, 2012 1:39 pm 

Сигурен, че ще го напълним грозния сектор. Иска ми се да ни пуснат на по-долния сектор... да им помогнем с ремонта отново :lol: Eбати насрания стадион е това, дано от другата година в б група да си цъкат

серящия гъз с хуй да достигне.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 23, 2012 2:45 pm 
Аватар

Мен си ми е ебати кефа като не дават нашите мачове по телевизията. Отиваш гледаш си Левски, сега у Монтанско, и гледаш чуждите първенства. За какво да ги дават тия нашите мачове? Нали стадионите са стари, футболистите - некадърни, съдиите педали, незнам си какво, незнам си що и после ебати рева затова нашО пусто първенство. И за какво? Да гледаш имаше ли дузпа на 'Тича" за домакините срещу лудогорец. Е, това ли ви е футбола? Туко виж се понапълни стадиона и срещу Черно море, защото не вярвам преди паузата да пуснат мачовете по телевизията, и ще е супер.
Барса и Реал разпределят парите от тв правата в Испания и само местните скачат на това, а всички им правят на фенове извън Испания, защото са много силни. Ама на Реал парите, където даде за Модрич са сигурно 1/2 от тв правата, където получават. Обаче нашият фен това не го интересува, защото не може да се вдигне и да си гледа отбора, а чака на готово пред тв-то заредил масата. И те така.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 23, 2012 3:03 pm 
Аватар

vazcho,

Следващия път преди да пишеш мнение е добре да помислиш поне малко ...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 23, 2012 3:32 pm 

vazcho написа:
Мен си ми е ебати кефа като не дават нашите мачове по телевизията. Отиваш гледаш си Левски, сега у Монтанско, и гледаш чуждите първенства. За какво да ги дават тия нашите мачове? Нали стадионите са стари, футболистите - некадърни, съдиите педали, незнам си какво, незнам си що и после ебати рева затова нашО пусто първенство. И за какво? Да гледаш имаше ли дузпа на 'Тича" за домакините срещу лудогорец. Е, това ли ви е футбола? Туко виж се понапълни стадиона и срещу Черно море, защото не вярвам преди паузата да пуснат мачовете по телевизията, и ще е супер.
Барса и Реал разпределят парите от тв правата в Испания и само местните скачат на това, а всички им правят на фенове извън Испания, защото са много силни. Ама на Реал парите, където даде за Модрич са сигурно 1/2 от тв правата, където получават. Обаче нашият фен това не го интересува, защото не може да се вдигне и да си гледа отбора, а чака на готово пред тв-то заредил масата. И те така.

Лошото брато е, че не го издухват тези дето се оплакват, а такива като мен, които нито мислят, че първенството ни е слабо, нито че българския футбол няма потенциал за развитие.

На мен ми липсват мачовете, щото дори ги и гледам.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 23, 2012 3:51 pm 
Аватар

Общото мнение е, че първенството ни е отблъскващо и т.н. на 80-то място е и даже гледах рейтинги за миналият месец и мачовте на Левски -Сараево не попадат в топ 50 на най-гледаните неща за миналият месец.
http://topmatch.bg/article-10449-alchno ... a-division
А Реал ще вземе Модрич за най-много гледах 45 млн. евро. А днешният мач на Барса - Реал ще се предава по пей-пър-вю, а домакините очакват 8-9 млн евро от билети.
Да не сравняваме цифрите с техните, но сега, когато мачовете не се дават, се заговори какви пари е взел Левски от билети и е някакво начало.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 23, 2012 7:41 pm 
Аватар

Пич,ти за демокрация,право на избор и такива неща чувал ли си :ohmygod Аз пък не искам да гледам Реал и Барселона,искам да гледам Берое срещу Локо Пд или Литекс срещу Лудогорец.Кво ме топли мен,колко билети ще ли да вземат довечера Реал или Барселона ? Испанец ли съм ? Каталунец ли съм ? Аз искам последният във "А" група да взема по 1 млн. от тв права и 1 млн. от билети,тогава бих бил доволен

И стига се излага с тия рейтинги,щото тия измислени статистики нямат никаква стойност.Преди само 5 год. сигурно българското първенство е било убийствено качествено,след като имахме 3 отбора в групите на Купата на УЕФА,2 от тях се класираха извън групите,а Левски достигна 1/4 в турнира ?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 23, 2012 7:48 pm 
Аватар

thegboy написа:
Много ми е интересно за какво по-точно се предполага една телевизия да плати за ТВ правата - А група има имиджа на най-пропадналото и уредено първенство, стадионите са непригодни за адекватно отразяване на мачовете, 2/3 са без осветление, което означава, че не може да се излъчват мачове късно, а единствените отбори, които реално предизвикват интерес са Левски и чорбата. Ако си местна телевизия на Пловдив, вероятно ще ти дойде екстра да предаваш мачове на Локото и Ботев, но за национална - боли ги фара. За другите отбори е безмислено да говорим. Много ми е интересно кой олигофрен ще се набута да плати за четврти избор.

това се нарича opportunity cost :) ако баждека предният сезон с тв излъчване на всяко домакинство е продавал средно по 4000 билета, а сега без тв излъчване продава примерно по 10000, то , при 5 лв средна цена, има 30 бона разлика. Следователно, за 15 мача, ако не получи поне 450 хил от тв правата Баждека е на загуба. Няма никакво значение какво е нивото на А група и колко рекламодатели ще намери телевизията - Баждека не го вълнуват тези неща, просто има едни 450 хил лева от билети , които няма да получи ако има тв предавания.

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 4005 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23 ... 134  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]