forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Сря Авг 06, 2025 2:50 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 825 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21 ... 28  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Вто Юли 31, 2012 1:23 pm 
Аватар

Според бидоня, Главътъ щял да си наема охрана бее :smt005 :smt005 :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 31, 2012 1:24 pm 
Аватар

Само да внимава да не са левскари и охранителите, че след още някой мач те самите ще го пребият :boisw

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org
facebook: БОДК / BOVBD

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 31, 2012 1:50 pm 

STALKER написа:
Кичарката пак ще надуе торбата с лъжи и обещания, Ники Илиев и той ще бъде, за параван :lol:

Абе нещо такова си мисля и аз, за съжаление... :? Пак големите приказки, пак големите промени, пак "много тайните неща от кухнята", пак ще се вземат мерки, пак не знам си какво... Замазване на очите и каране по старому, за съжаление това ще стане според мен. Ще отидем и ще чуем каквото имат да казват, разбира се, но изобщо не вярвам, че клубът в този му вид може да тръгне по нов път.

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 31, 2012 2:11 pm 
Аватар

Няма да има медии нали ?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 31, 2012 2:12 pm 
Аватар

И да има ще им счупим носовете :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 31, 2012 2:14 pm 
Аватар

Ултра написа:
И да има ще им счупим носовете :bigok

Не имах предвид за да знам откъде да се информирам какво са казали :D Дайте тоя път на БТВ стига бихте БНТ-ари :D

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 31, 2012 2:15 pm 

А защо трябва да има медии и всичко да се знае от всички? Защо не дойдеш?

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 31, 2012 2:18 pm 
Аватар

100% ще има някой маскиран журналя :smt031

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 31, 2012 2:25 pm 

Който е бил на такива срещи знае изхода от тях :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 31, 2012 2:27 pm 
Аватар

incheto_1914 написа:

Инче, от Благоевград съм.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 31, 2012 2:29 pm 

Предположих, че може и да не си от София, затова попитах нормално :wink:

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 31, 2012 2:36 pm 
Аватар

Ако е толкова секретно, ако няма проблем някой може на 2 на 3 да драсне на ЛС какво са казали, ако не здраве да е .

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 31, 2012 2:37 pm 
Аватар

incheto_1914 написа:

нека няма медии на срещата, за да се говори спокойно, но не виждам какъв е проблема след това да се споделят изводите от срещата публично... все пак ако всички Левскари, на които им пука за отбора, решат да дойдат къде ще се проведе точно тази среща , че да ги събере :) Не е нужно да отидат 50 хиляди, нали за това има агитки, фен клубове и т.н. Аз например в 6 часа си взимам детето от ясла, няма как да дойда, това значи ли, че тези без деца са по-привелигировани или повече им пука за Левски?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 31, 2012 2:42 pm 

Boyo написа:
incheto_1914 написа:

нека няма медии на срещата, за да се говори спокойно, но не виждам какъв е проблема след това да се споделят изводите от срещата публично... все пак ако всички Левскари, на които им пука за отбора, решат да дойдат къде ще се проведе точно тази среща , че да ги събере :) Не е нужно да отидат 50 хиляди, нали за това има агитки, фен клубове и т.н. Аз например в 6 часа си взимам детето от ясла, няма как да дойда, това значи ли, че тези без деца са по-привелигировани или повече им пука за Левски?

Съгласна съм с първото ти изречение, но за другото - никъде не съм казала такова нещо :wink: И според мен заради други левскари е добре да се споделят нещата, които са се казали, а не само да има мерене на разни неща с: "Ми да си бил", "Ми да си дошъл" и така нататък, както става обикновено. И без това СУПЕРСЕКРЕТНАТА тайна информация досега все беше ганьовски брътвежи и ситуацията както виждаме се е променила точно наникъде...
Това от друга страна дава хляб на медиите, но наистина няма гаранция, че няма да има някой журналист под прикритие.

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 31, 2012 2:42 pm 

Винаги ми е било странно какво се търси с тая секретност. Какво значи, който го вълнува да иде и да види? Болшинството, които могат да отидат на тия срещи са хора без работа или ултраси, които категорично не могат да представляват представителна извадка на левскарите. Пък от друга страна не виждам абсолютно нищо лошо това, което се говори на тия срещи да е публично достояние и дори да се предава по някоя телевизия. Това все пак не е някаква си фирмичка, а Левски и колкото повече прозрачност има в отношенията между фенове, отбор и ръководство, толкова по-добре. В противен случай пак ще има клишета като "Учим се от грешките", "Решихме да подкрепим отбора, даваме шанс, г-н Шефа каза, че ще вземе мерки" и "Направихме селекция, дадох Н милиона ойро" и тн тъпизми. Тук не се говори за хореографии и фенски инициативи, а уж трябва да е дебат за бъдещото на Левски. И накрая най-добре е тия путки да бъдат публично унижени пред възможно най-голям брой хора, защото те ни посрамиха пред цяла Европа. Никакъв смисъл няма от разговори на 4 очи с Гаджевци и Пелета.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 31, 2012 2:43 pm 
Аватар

Сигурно няма да мога да дойда, натискайте Тонев и другите в залата, никакви отстъпки, никакви обещания, никакви локумчета - РЕАЛНИ ДЕЙСТВИЯ :!:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 31, 2012 2:46 pm 
Аватар

Понеже се обсъждаха чужденците,и аз да си кажа мнението-липсва Бардон,а Пажин нема как да го уважавам след оня мач със свинете. :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 31, 2012 2:48 pm 
Аватар

http://www.youtube.com/watch?v=YQSQwrLnFxA Пажин какво ли не направи за да вкара тоя тиквеник, но било писано :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 31, 2012 3:20 pm 

Някой довечера с кола за срещата да има желание да ме вземе отнякъде? Не мога да дам пари за гориво, срам не срам нямам и 2 лв. за билетчета даже...

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 31, 2012 3:23 pm 

Пажин беше гост в някаква телевизия! Пуснаха реклами, след което от телевизията направиха малък гаф, като се върнаха в студиото явно без предупреждение и тогава сърбина изпусна това: " А бе ебем ти Л........ ( това няма да го напиша, защото ще обидя себе си и всички вас ), ебем ти цесека бе! " От тогава ми е паднал в очите, така, че да не се прави сега на голям ЛЕВСКАР!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 31, 2012 3:57 pm 
Аватар

madball написа:
Понеже се обсъждаха чужденците,и аз да си кажа мнението-липсва Бардон,а Пажин нема как да го уважавам след оня мач със свинете. :smt006

Пажин е див сръбски селяндур, не е левскар, не е цесекар, но в онзи мач 200-та Барби си го надиграваше. Просто не е кой знае какъв футболист, не че е играл симулативно тогава. То и в национала се видя колко може.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 31, 2012 4:01 pm 
Аватар

Може и да е сръбски селяндур, ама в него имаше повече желание за игра и доказване от всеки един в сегашния отбор :!:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 31, 2012 4:04 pm 
Да ви напиша ли в аванс какво точно, дума по дума ще каже Кичарата след 2 часа, или ще изчакате на място да чуете :smt006
Неговите али-бали са по-малоумни дори от тия на Батков. Бащицата поне те хвърля в шок след всяка своя реплика, а тоя ташак може да приказва 2 часа и да не каже нито едни три свързани думи :smt006
Защо 3 години нямаме защита?
Защо всеки мач играем с минимум двама човека по-малко?
Кога най-накрая виновните за предателството с Миньор ще бъдат казани поименно и ще бъдат изгонени?
Защо имената им се крият и кой очаква уважение към ръководството след като с действията си откровено прикриват предателите и нямат ли тогава срам да ги глобяват?
Кога тези минети ще бъдат глобявани жестоко след поредната култова победа с 1-2 на нула срещу Видима след 90 минути тотално лазене по терена през целия мач с гол от дузпа или щастлива случайност?

И най-важното. Ясно трябва да им се каже според мен, че тези въшкари не заслужават никакво уважение и подкрепа. Някой да каже 1 смислен довод защо да????????

И може да го питате остава ли титлата приоритет и ще се борим ли с всички сили на двата фронта? :smt006 Всичките сили включват ли лазене по терена и скорост на игра и удари 3км/ч. И също така докато имаме шанс, ще се борим ли винаги за титлата?

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Вто Юли 31, 2012 4:16 pm 
Аватар

incheto_1914 написа:
Някой довечера с кола за срещата да има желание да ме вземе отнякъде? Не мога да дам пари за гориво, срам не срам нямам и 2 лв. за билетчета даже...

Никой не ни ще :( Май трябваше с някаква оферта да изскочиш, за да ни вземат :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 31, 2012 4:19 pm 

Македония написа:

"Не бих казал, че нямаме защита. Момчетата дават всичко от себе си, тренират усърдно и се стараят, а и смея да твърдя, че в Левски играят някои от най-добрите играчи в България. Всеки си има слаби мачове за съжаление."

"Кои са тези двама човека? (естествено се прави, че не са 5 и 55). Аз не мисля така. Както вече казах, момчетата дават всичко от себе си, но понякога не се получава. Ето, Милиев го искат в Израаел, не мисля, че е слаб защитник."

Кога най-накрая виновните за предателството с Миньор ще бъдат казани поименно и ще бъдат изгонени?
"Защо мислите, че има предатели? Просто изиграхме слаб мач, за което основна вина имаше и бившият треньор на Левски Николай Костов. Както сами видяхте под негово ръководство това не беше единственият слаб мач."

Защо имената им се крият и кой очаква уважение към ръководството след като с действията си откровено прикриват предателите и нямат ли тогава срам да ги глобяват?
"В Левски няма предатели, говорил съм с всеки поотделно. Да не мислите, че на тях не им е болно от всичко, което се случва? А псувните не им помагат по никакъв начин. Честата смяна на треньори се отразява сериозно на момчетата. Не прикриваме никого, това е истината. Цялата ситуация е доста сложна, но не може да става дума за предатели."

Кога тези минети ще бъдат глобявани жестоко след поредната култова победа с 1-2 на нула срещу Видима след 90 минути тотално лазене по терена през целия мач с гол от дузпа или щастлива случайност?
"Няма нормален отбор, в който да глобяват играчите си за победа. Как мислите ще се отразят глобите на психиката и желанието им за игра, след като са победили?"

И най-важното. Ясно трябва да им се каже според мен, че тези въшкари не заслужават никакво уважение и подкрепа. Някой да каже 1 смислен довод защо да????????

И може да го питате остава ли титлата приоритет и ще се борим ли с всички сили на двата фронта? :smt006 Всичките сили включват ли лазене по терена и скорост на игра и удари 3км/ч. И също така докато имаме шанс, ще се борим ли винаги за титлата?
Титлата винаги е приоритет за Левски, Купата също. Ще направим всичко по силите си, промени ще има, но в четвъртък по пладне ще видите какви са те. Ще се борим докрай.

За съжаление според мен ще чуем това +/- 3-4 обещания и 2 дати. Дано да греша... Макар че и да не греша, съм доста черногледа за промяна...

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 31, 2012 4:23 pm 

Натиснете Кичарата да каже кво е положението с Бай Ганя. Не е лошо да му се припомни, че на срещата декември месец каза, че Ганьо до лятото няма да е вече в Левски. И без да излиза с номера, че не е уточнил за кое лято става въпрос.

на нашите деди.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 31, 2012 4:24 pm 

На тези въпроси всички ние знаем отговорите, но Перчема няма да ги даде! За мен тази среща е абсолютно безсмислена, защото нашите хора ще му задават въпроси, Тонев ще избягва отговорите и ще облъчва хората с много нови обещания! Ако бях от СОФИЯ щях да дойда на тази среща и щях да направя всичко възможно да кажа на Перчема в очите, че най-големия проблем на ЛЕВСКИ са Тонев и Батков и затова трябва двамата да се омитат незабавно! Надявам се някой от присъстващите да направи това вместо мен! САМО ЛЕВСКИ! :levski

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 31, 2012 4:25 pm 
Аватар

A какво очаквате да каже?

"защото сме некадърници и трябва да се разстреляме възможно най-скоро"

"защото сме некадърници и трябва да се разстреляме възможно най-скоро"

"Пешо и Гошо бяха, чакат ви с разтворени сфинктери на тренировъчното игрище"

и т.н. и т.н.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 31, 2012 4:44 pm 
Хахаха, Инче :smt023
Косата, брат, ами да, точно това искаме да чуем :smt006 Щото от другото, което чуваме, 5 години ни ебът РАЗКОШНО в гъза. Ако някой още не е разбрал, трябва ГЕНЕРАЛНА промяна в НЕЩО. И нали тоя Кичарата е големия шеф. От какво го е страх? Гаджев и Йовов да го бойкотират? Еми изгонваш ги, бе... Нали си голямата работа. Или са Меси и Ривалдо и без тях Левски ще, хм... загуби позорно още в първия кръг и ще завърши 5-ти, 4-ти или 8-и в първенството? Дано не стане наистина :?

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Вто Юли 31, 2012 4:46 pm 
Аватар

Форумните машини сбирате ли се на Паметника? :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 825 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21 ... 28  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]