forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Вто Юни 24, 2025 4:39 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 1115 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 38  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Чет Юли 05, 2012 8:52 pm 
Аватар

niki87 написа:
След полседните 3 сезона никой няма нерви за 4-ти подобен.

Изказването на века.
Какво значи 'няма нерви'? Какво точно ще стане ако направим 4-ти подобен, моля те обясни ни. Ще умрат ли всички? Ще се самоубием ли заедно? Разбирачите ще спрат да се интересуват от бг футбол ли?
Набийте си го веднъж завинаги, че от нас не зависи как играем!
Хората със слаби нервни системи да се ограничат с гледането на контроли, ако може. Ставате за смях пред всички. Много се кефим на цитати от свинския форум след тяхна издънка, но всъщност не е ли същото? Оправдания, цвилене, вайкане, олеле майко ко шъ прайм :ohmygod2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 05, 2012 8:58 pm 
И Италия загуби всички контроли, а стигна финал на Европейското, значи сме спокойни :bigok
За първи път май гледам контрола на Левски и за първи път спирам да гледам мач на Левски. Просто това, което видях днеска беше :ohmygod x 10000000000000000000000
Не беше и антифутбол. Нека не обиждаме антифутбола...

Последна промяна Oachkatzlschwoaf на Чет Юли 05, 2012 8:59 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Чет Юли 05, 2012 8:59 pm 
Аватар

Македония написа:
И Италия загуби всички контроли, а стигна финал на Европейското, значи сме спокойни :bigok
За първи път май гледам контрола на Левски и за първи път спирам да гледам мач на Левски. Просто това, което видях днеска беше :ohmygod x 10000000000000000000000

последните минути не беше толкова зле :bigok даже високомерно изпуснахме два пъти сами срещу вратаря, единия на номер десет оф корс.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 05, 2012 9:11 pm 
Аватар

Последните години в контролите играем добре и бием ....
Не гледах днешната понеже нямах възможност, но от второто полувреме на миналата бях впечатлен Обнадежден съм и вярвам на Илиан,че ще направи силен отбор :levski

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 05, 2012 9:11 pm 
Аватар

нИ било зле...Кратуне ти кой мач си гледал бе.... :bii_chorbata

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 05, 2012 9:18 pm 
Аватар

чакаме боНбаНдира :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 05, 2012 9:22 pm 
Аватар

Истината е, че в днешната контрола не ни дадоха да вържем никаква игра. Покриваха пространствата, пресичаха пасовете и ни изпреварваха при всяка спорна топка и не само. Не знам треньорите дали са очаквали такава игра, но просто нямахме никаква съпротива или поне опит да се промени нещо тактически. Вижте, този отбор изобщо не е сработен. Надявам се, за две седмици основния състав да се избистри и да се сработи, да придобие някакво лице. Защитата беше уникално слаба, но и средната линия я нямаше никаква с изключение на един. Пресата им, не позволяваше дори да се изнесе топката нормално, камо ли пасове от дълбочина и в коридор. Напълно естествено е да изглеждаме отчайващо, но това е само една контрола и ако се направят съответните изводи, ще е само от полза.
Така мисля аз.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 05, 2012 9:24 pm 

Не можах да гледам днешния мач - по всеобщото мнение сме били кръгла нула. Предишният по мое мнение стояхме доста прилично. Изводът е, че от контроли е глупаво да се правят изводи. Ако ли миналия сезон ми беше ясно, че ще духаме супата начело с разни Гонзьовци и други капацитети, то сега с това ръководство всякаква прогноза е стрелба в тъмното. Видях, че много се изписа и в раздела за селекцията - при положение, че явно в клуба няма пукната пара, беше нормално едни посредственяци да сменят други посредственяци и не виждам защо толкова се обръща внимание на нещо, което ще се прави отново след има-няма шест месеца. Много по-важно е дали Илиев и Тонев ще разработят дългосрочна стратегия за налагане на юноши в клуба и дали ще реализират нещо в тази насока. С подобна стратегия бяха свързани последните ни успехи, с такава трябва да е свързано и бъдещето ни. В ДЮШ имаше кадрови рокади, но първоначални оценки за това дали новите хора работят правилно и дали има приемственост между формациите и първия тим ще могат да се правят след месеци, така че отново стигаме до момента, че е рано за каквито и да било заключения.

Нормално е всички да сме безкрайно изнервени, но нека сегашното ръководство не изкупва греховете на предишните. Забравяте, че вече 5 години клубът се руши с бесни темпове, а поразиите, които се направиха е адски трудно да се поправят. Всичките недоразумения в отобра към момента са заварено положение - било от гениалния Боримиров, било от гениалния Гонзо, било от гениалните мениджъри на Батков. Мисля, че след като Гонзо получи 3 години кредит на доверие и пак накрая имаше празноглавци тука, които ораторстваха как трябва да му се дадат още, Илиян заслужава поне едни 6 месеца. Не казвам цяла година, защото сам реши да губи време, като се направи на много интересен миналия сезон и остана в Берое. Но половин година все пак... защо не?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 05, 2012 9:39 pm 
Аватар

На тия и екипите им са по-читави от наща шано-Пума :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 05, 2012 9:41 pm 

Батков да разпродава отбора,ясно е всичко вече ...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 05, 2012 10:10 pm 

Smirnoff написа:
Не можах да гледам днешния мач - по всеобщото мнение сме били кръгла нула. Предишният по мое мнение стояхме доста прилично. Изводът е, че от контроли е глупаво да се правят изводи. Ако ли миналия сезон ми беше ясно, че ще духаме супата начело с разни Гонзьовци и други капацитети, то сега с това ръководство всякаква прогноза е стрелба в тъмното. Видях, че много се изписа и в раздела за селекцията - при положение, че явно в клуба няма пукната пара, беше нормално едни посредственяци да сменят други посредственяци и не виждам защо толкова се обръща внимание на нещо, което ще се прави отново след има-няма шест месеца. Много по-важно е дали Илиев и Тонев ще разработят дългосрочна стратегия за налагане на юноши в клуба и дали ще реализират нещо в тази насока. С подобна стратегия бяха свързани последните ни успехи, с такава трябва да е свързано и бъдещето ни. В ДЮШ имаше кадрови рокади, но първоначални оценки за това дали новите хора работят правилно и дали има приемственост между формациите и първия тим ще могат да се правят след месеци, така че отново стигаме до момента, че е рано за каквито и да било заключения.

Нормално е всички да сме безкрайно изнервени, но нека сегашното ръководство не изкупва греховете на предишните. Забравяте, че вече 5 години клубът се руши с бесни темпове, а поразиите, които се направиха е адски трудно да се поправят. Всичките недоразумения в отобра към момента са заварено положение - било от гениалния Боримиров, било от гениалния Гонзо, било от гениалните мениджъри на Батков. Мисля, че след като Гонзо получи 3 години кредит на доверие и пак накрая имаше празноглавци тука, които ораторстваха как трябва да му се дадат още, Илиян заслужава поне едни 6 месеца. Не казвам цяла година, защото сам реши да губи време, като се направи на много интересен миналия сезон и остана в Берое. Но половин година все пак... защо не?

Позволи ми да стрелям в тъмното и да се обзаложа със всеки, че с досегашната селекция, без привличането на качествен нападател и може би дори адекватен защитник, ние няма да сме есенни шампиони. За края на сезона ще говоря, като видя зимната селекция.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 05, 2012 10:19 pm 
Аватар

За това една палава контролка с Беласица за сплотяване на колектива/не този на терена/, този по трибуните :bigok Примерно 2 дни след първия мач в ЕКТ да може да простея и аз :bigok :bigok :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 05, 2012 10:28 pm 

hidden767 написа:
Smirnoff написа:

Позволи ми да стрелям в тъмното и да се обзаложа със всеки, че с досегашната селекция, без привличането на качествен нападател и може би дори адекватен защитник, ние няма да сме есенни шампиони. За края на сезона ще говоря, като видя зимната селекция.

Доколкото знам, още го чакаме този митичен нападател. Аз не бих приел облога дори и да дойде такъв. Просто защото ми е ясно, че лайната в този клуб не могат да се изчистят за едно лято. Въпросът по-скоро е дали ще има някакво подобрение тази есен (и в организационен, и в игрови план) в сравнение с предишните сезони или ще сме същата кръгла нула. Според мен именно на база на това ще може да се прави оценка стават ли тия хора или не стават.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 05, 2012 10:29 pm 
Аватар

Вижте сега, работата е ясна - не играем точно футбол, но какво да се прави! Това е положението, Минке!

Единствено се надявам тази "леННост" в състава днес да е била заради нЕкакви скаути от Сараево....!
:smt005 :smt005 :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 05, 2012 10:38 pm 
Аватар

Дочух по радиото, че по някое време Пелето е бил лентата? Той ли ще е за напред?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 05, 2012 10:39 pm 
Аватар

още преди мача я взе... :slap

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 05, 2012 10:48 pm 

Футболист, който бяга от Левски със скандали-капитан, нападател-мангал, който си прави гавра с фланелката, собственик, който си прави гавра години наред(най-фрапантно Казанската афера) и един такъв дошъл да ни подреди както Локо Сф, които говорят само колко да не заспяти не знаят какво правят изобщо, дали искат Мъри или Илиан Илиев като първи вариант за треньор, но не спят ей това е ръководството на любимият ни отбор, а ние публиката сме Левски, нека не го забравят хората, всички ...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 05, 2012 11:15 pm 

И аз :loser2 :bii_chorbata :bii_chorbata

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 05, 2012 11:21 pm 
Аватар

Най-после нещо положително, взимаме черен ариец :lol: Днес подочух от един приятел на баща ми (имат общ бизнес с Иво Тонев), че всичко с нападателя и отбора му вече е уточнено, до нчколко дни трчбва да го представят и официално :) Името му е някакво странно Малпа, Млапа,Малта или нещо подобно беше :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 05, 2012 11:26 pm 
Аватар

След последните 3 години мисля, че всяка капка оптимизъм е излишна. Предпочитам да съм като Дюй от Малкълм, който казва "Нищо не очаквам и пак съм разочарован" отколкото да съм оптимистично настроен и да се срещна с динозавърския хуй..

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 05, 2012 11:26 pm 
Аватар

http://www.transfermarkt.com/en/peniel- ... 70280.html ? :shock: Златен изглежда тоя :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 05, 2012 11:28 pm 
Аватар

miro написа:
Най-после нещо положително, взимаме черен ариец :lol: Днес подочух от един приятел на баща ми (имат общ бизнес с Иво Тонев), че всичко с нападателя и отбора му вече е уточнено, до нчколко дни трчбва да го представят и официално :) Името му е някакво странно Малпа, Млапа,Малта или нещо подобно беше :lol:

http://en.wikipedia.org/wiki/Peniel_Mlapa

?

Ако е тоя съм навит и още 3 седмици да го чакаме :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 05, 2012 11:29 pm 
Аватар

Ако е тоя 1.95, Хидън траа да е :smt007 :bigok 24 мача в Първа Бундеслига, верно се връзва, младежки национал, висок и адски грозен :bigok

Последна промяна SoulFlyTeR на Чет Юли 05, 2012 11:33 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 05, 2012 11:32 pm 
Аватар

acrimonious написа:
miro написа:

http://en.wikipedia.org/wiki/Peniel_Mlapa

?

Ако е тоя съм навит и още 3 седмици да го чакаме :loser2

Този трябва да е :) отговаря на описанието което даде "висок, черен германец" :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 05, 2012 11:38 pm 
Аватар

И тая тема ще бъде заключена скоро. :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 05, 2012 11:38 pm 

In May 2012 it was announced that Mlapa would join Borussia Mönchengladbach for €3 Million. The striker signed a four year contract. :loser2 :loser2

Единственият вариант да го вземем е под наем. Едва ли ще можем да го откупим после, особено ако мачка...

Последна промяна karuzarche на Чет Юли 05, 2012 11:39 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 05, 2012 11:39 pm 
Аватар

14 мача и 8 гола за Germany U21, добре ли е :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 05, 2012 11:44 pm 
Аватар

Skrewdriver написа:
И тая тема ще бъде заключена скоро. :bigok

Кратун му свърши мензиса. Може и да не я закрие. :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 05, 2012 11:46 pm 
Аватар

Доста се връзва с думите на Танев от днес :smt003

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 05, 2012 11:48 pm 
Аватар

Kryten написа:
niki87 написа:
След полседните 3 сезона никой няма нерви за 4-ти подобен.

Изказването на века.
Какво значи 'няма нерви'? Какво точно ще стане ако направим 4-ти подобен, моля те обясни ни. Ще умрат ли всички? Ще се самоубием ли заедно? Разбирачите ще спрат да се интересуват от бг футбол ли?
Набийте си го веднъж завинаги, че от нас не зависи как играем!
Хората със слаби нервни системи да се ограничат с гледането на контроли, ако може. Ставате за смях пред всички. Много се кефим на цитати от свинския форум след тяхна издънка, но всъщност не е ли същото? Оправдания, цвилене, вайкане, олеле майко ко шъ прайм :ohmygod2

Ако на тебе ти е кеф това което представлява клуба ни през полседните 5-6 г., на мене не. Ако ти е кеф, че един селски отбор на 1г., събран от кол и въже, показва в пъти по-силна игра от нас, на мене не. Ако ти е кеф в Левски да играят недорозумения като Данчо и Ивчо, или юноши като Владко, на мене не. Ако ти е кеф шефовете на клуба да те лъжат през ден( взимаме тоя, взимаме оня, идва утре, идва вдруги ден, на 10 март обявяваме плановете за стадиона и т.н.) на мене не. Ако ти е кеф да ходиш с тефтери на мачовете, вместо с нормална абонаментна карта, каквато дори и монтана имат, на мене не. Ако ти е кеф чорбари и доносници да са в управата на клуба ни, на мене не. Така мога да изброявам до утре. Слагай розовите цайси, и си прави "изказванията на века".
В Левски има страшно много неща за оправяне, включително и в първия отбор, чиято игра днес беше, ще цитирам Македонията - дори не беше и антифутбол.
А ко шъ прайм е ясно- това което винаги сме правили, и което винаги ще правим- от люлка до гроб, от първата до полседната минута, винаги и навсякъде :smt023

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 1115 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 38  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]