forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Вто Авг 05, 2025 10:59 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 3237 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102 ... 108  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Пет Юли 27, 2012 10:57 am 
Аватар

Дембеле 39 написа:
http://vbox7.com/play:b63df8aa74

дееба и тъпия коментатор ... забележете как вика при головете на босненците :ohmygod2 :ohmygod2 :ohmygod2 да се закрият сички телевизии !!!

Точно пък коментатора какво ти е виновен не разбрах :smt005 Ако едно нещо имаше положително в цялата история, това бе именно коментара, те са си свикнали така да коментират...при едно 2:3 за Левски щеше да видиш как избухва при наш'те голове, ама нейсе, догодина ще видиш /надявам се :blass /

pidna написа:
В момента най-читавите играчи са Илиев, Мулдер, Старокин и Райков - не знам дали това е добре.

Мулдер го балканизирахме и отдавна е за "Б" група - как го прехвърляше вчера тоя стадион, не е истина. Старокин очевидно е за ляво крило по начина по който играе - но час по-скоро трябва да се махне от защитния вал, ако искаме да имаме някакво положително бъдеще.

Седем:Едно написа:
Как завиждам на хората, които не се интересуват от футбол. Едни такива безгрижни, свежи. Сутринта жената като ми се усмихна щастливо за добро утро и за малко да ѝ избия зъбите.

:smt022 Тежко е, наистина...

Най-интересния пример, който даде Сараево снощи - не е важна физиката - с която толкова се оправдаваха някои треньори, че не пускат юноши. Щото ония 99-ти номер /Сульо или Пульо беше/ изглеждаше по-зле и от мен, всяка секунда го чаках да се огъне при лек северозападен вятър. А ония 7-цата дето вкара два гола и направи опорните халфове със се защитниците на смях напомняше зверски много на Лилчо Арсов като физика. И някаква клечка за зъби и дебеланчо ни биха. Илиян ако не може да възстанови отбора като колектив да ги гони всичките, да видим дали ще има смелостта да го направи, след като го призна това. Щото не може нов бардак със стари курви да правим все пак.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 27, 2012 10:59 am 
Аватар

Изобщо не съм спал от нерви. То бива-бива, ама тва нащо вече е нетърпимо бе. Едно и също всяка година... Вече не знам кво трябва да стане, че тоя клуб да тръгне. И проблема не е в проклетата загуба- може ли да не покажеш грам желание за игра, може ли да не спечелиш и едно единоборство, може ли да си на 20г. и да те надбягват некви чичаци :ohmygod Може ли да си треньор по футбол и да пускаш главата да играе, да пускаш нещастника гаджев, или некадърника орлин? :ohmygod Толкова работи още ми идва да напиша, ама смисъла е никакъв.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 27, 2012 11:00 am 
Аватар

Показателно за класата ни е, че футболисти, с които преди 7-8 години само си попълвахме групата (Чилика, Емо Ангелов, Домуса), сега биха били мега-звезди в тоя отбор. :ohmygod

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 27, 2012 11:03 am 
Аватар

Голямата любов, понякога ражда и голяма омраза. Снощи поне още няколко десетки хиляди българи са проклели всичко, за което са имали да обичат ЛЕВСКИ...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 27, 2012 11:04 am 

Ние от колко години вече не доминираме в България, а правим планове за европейски пробиви. :lol: Реално за последно доминирахме през 2006.
Титлата от 2009 я взехме малко на магия, тогава бяхме скандално слаби, но Кокала беше създал това което сега го няма - колектив, а и Гонзо беше на терена и взе сам 7-8 мача.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 27, 2012 11:05 am 
Аватар

Е сега чак гледах репортаж...и едно чувство на гняв, безсилие и болка ме заля отново...що си го причиних, дееба :?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 27, 2012 11:09 am 
Аватар

Леле, и тази година има неспали бе :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 27, 2012 11:15 am 
Аватар

Kryten написа:
Леле, и тази година има неспали бе :lol:

Кажи кога ще нахлуваме на тренировка с теб, само че тоя път няма да си тръгна с фанелка на Гаджев, ами направо с него ще си тръгна :smt047 С белезници и далеко от Герена :blass

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 27, 2012 11:16 am 
Аватар

Еми когато имат тренировка, знам ли. Днес ако тренират привечер - 100% там!

Върнете се в началото
 Профил  

Аватар

В заключение може да се каже, че не показахме добра ансамблова игра. :bigok Не знам дали колегата Левскаря67 се е изказал по въпроса. Очаквам с интерес неговото мнение. Само ще му препоръчам вече и пожелания за победи да не отправя, че съвсем ще ни загроби :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

Направо се удивлявам, че сте се ядосали толкова. Аз лично спах, като къпан, защото тоя мач го бях гледал... ако ли не тоя, следващия. Ясно беше, че не можем нищо да очакваме - просто от 6 години насам в този клуб се "работи" в тотално погрешна посока. Изпълнителите се сменят, но това няма значение, защото посоката си остава погрешна - това вече е поводът за ядосване... че нищо няма да се промени. Ще започнем в първенството, ще се издъним от рано, ще сменят Илиев и ще викнат Херо на пожар, той ще си доведе някакви свои недоразумения в края на зимата, те пък ще трябва също да се обиграват, ще се започнат нови гръмки обещания, които обаче ще се сринат още през пролетта, ще се класираме все пак за ЕКТ с нови надежди и догодина по тва време пак ще се питаме кога пристига самолетът на отбора. Защото толкова им е капацитетът на нашите ръководители, това са хора, които са неспособни да ръководят и ТКЗС, камо ли специфична корпорация, каквато представляват футболните клубове. Те не виждат по-напред от следващия брифинг или в най-добрия случай следващия мач, нямат визия за тоя клуб, не желаят да почерпят от европейския опит в мениджмънта, нямат уши да чуят дори феновете, които в определени моменти са толкова по-мъдри от тях.

Единственият начин Левски да се оттласне от дъното е да хвърли всичките си средства в ДЮШ. Привличане на специалисти от чужбина, привличане на таланти от цялата страна, строеж на нови терени и тренировъчни бази, организиране на балкански турнири с участието на юношеските формации на другите страни от региона, по-качествена химия и разработване на изцяло нови програми за тренировка. Школата на Левски трябва да се превърне във фикс идея за всяко хлапе в тая държава, решило да се занимава с футбол. След 5-6 години ще имаме истински клуб с такава политика, клуб, който ще произвежда нещо свое и ще печели пари. И тази инвестиция е вечна, тя не е като селекцията, която правиш всяка година. Разбира се дотогава ще трябва да приемем кретане в средата на таблицата, но целта си струва.

Но при нас това няма да се случи... защото в този клуб никой не желае да работи. В този клуб даже никой не желае да печели или поне не с някакви законни средства. Фикс идеята на хората в този клуб в момента е да се пъчат, да избиват комплексите си, оглавявайки нещо, обичано от милиони. Така както на всяка мутра, видяла се с пари, първата й работа е да си купи последен модел Мерцедес, за да види простолюдието, да цъка с език... така и на бедното селянче Тонев, който вече е преминал през горепосочения мутренски стадий, идеята му сега е да се покаже на някой брифинг, да се репчи пред ахкащите репортерки, да важничи с дълбокомислени клишета и парвенюшки костюм. Затова и побързаха да отсвирят юношите - защото си знаят, че нямат капацитета, а нямат и желанието да творят футболисти. Техните цели във Футболен Клуб Левски са всичко друго, но не и правенето на футбол. Единствените хора, които могат да изкарат тази напудрена пасмина от клуба, сме самите ние... дано това е бил прагът на търпението ни.

Последна промяна Smirnoff на Пет Юли 27, 2012 11:32 am, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 27, 2012 11:20 am 
Аватар

Trent написа:
Щото ония 99-ти номер /Сульо или Пульо беше/ изглеждаше по-зле и от мен, всяка секунда го чаках да се огъне при лек северозападен вятър.

Няма "лек, северозападен вятър". Северозападният вятър е винаги с мощ на щорм - кърти, ломи, отвева!!!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 27, 2012 11:22 am 
Аватар

От 2007г. насам ,абсолютно всяка година отпадаме от анонимници,незнам как въобще си помисляте ,че можем да остранин даден съперник,а за минаване в следващия кръг е смешно даже и да се коментира. :lol:

Последна промяна трима музиканти на Пет Юли 27, 2012 11:22 am, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

Аватар

Kryten написа:
Еми когато имат тренировка, знам ли. Днес ако тренират привечер - 100% там!

Е, аз още съм в отпуска, та като един от милионите левскари олигарси в момента ти пиша от Бора Бора :bigok

Иначе сериозно, още ми е пред очите третия им гол. Тоя мач дори и само с безумен късмет можеше да го вземем, ако Гаджев го беше сритал професионално в кокалчетата оня босненски тулуп!

Върнете се в началото
 Профил  

Смело завинаги сини !

Стига рев. Тва не е сефте нежни душици, всичко различно е бонус. Докато борат кара влако бонуси няча да има скъпи братя мечъателници. И блясъчко няма да има.

Вена за борат. Ние сме вечни.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 27, 2012 11:26 am 
Аватар

Сега като се сетя за БАТЕ и изобщо не мисля, че отпадането ни от тях е било провал. А сега ако ни хванат, ще ни **** здраво. Сараево е 4-ти в Босна и е отбор, чиято класа е малко над малтийско-люксембургските отбори, на едно ниво с литовско-естонско-българските. А имаше време когато ги трепахме такива без никакъв проблем. И проблемът на клубния ни футбол не е само, че има прекалено много чужденци - такова е положението и в Кипър, и те са с ниски бюджети, само че правят отбори, биещи в ШЛ.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 27, 2012 11:28 am 
Аватар

Smirnoff, евала, много точен коментар!

То и без това без школа няма смисъл да се мъчим за трето, второ място и после да се излагаме в Европа, да обиграват младите, средства в школата, терени, да оправят стадиона и едва ако много заслужават Европа - тогава!
Но от школата трябва да излизат готови футболисти!

Последна промяна Gonewild на Пет Юли 27, 2012 11:30 am, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 27, 2012 11:29 am 
Аватар

Стига глупости с ДЮШ, няма матриал да се разчита, че нещо може да излезе от там. Отделно играчи на 14-15-16 г. бягат при други клубове преди да заиграли... Баланс трябва м/у ДЮШ, играчи от вътрешното ни първенство и чужденци. Специално с/у Сараево например Миньоро щяха да ги бият и в двата мача без дори да им скачат кой знае колко. Нашите играчи и хората, които водят отбора са путки и трътки, а тези болести не се лекуват :oops:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 27, 2012 11:32 am 
Аватар

UGLYBLUE написа:
Стига глупости с ДЮШ, няма матриал да се разчита, че нещо може да излезе от там. Отделно играчи на 14-15-16 г. бягат при други клубове преди да заиграли... Баланс трябва м/у ДЮШ, играчи от вътрешното ни първенство и чужденци. Специално с/у Сараево например Миньоро щяха да ги бият и в двата мача без дори да им скачат кой знае колко. Нашите играчи и хората, които водят отбора са путки и трътки, а тези болести не се лекуват :oops:

А трябва, младежите на Беларус правят чудеса! Повече работа в школата трябва! Колко чужденци има в сегашния отбор на Бате Борисов - точно трима (резерви или титуляри).

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 27, 2012 11:37 am 
Аватар

Trent написа:
Иначе сериозно, още ми е пред очите третия им гол. Тоя мач дори и само с безумен късмет можеше да го вземем, ако Гаджев го беше сритал професионално в кокалчетата оня босненски тулуп!

Даже и фал да направиш се иска да си нещо повече от безхарактерна пу*ка. Ако го срита и си обърне нокъта на големия пръст как ще джитка по молове и кръчми?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 27, 2012 11:38 am 
Аватар

peccatum7 написа:
Сега като се сетя за БАТЕ и изобщо не мисля, че отпадането ни от тях е било провал. А сега ако ни хванат, ще ни **** здраво. Сараево е 4-ти в Босна и е отбор, чиято класа е малко над малтийско-люксембургските отбори, на едно ниво с литовско-естонско-българските. А имаше време когато ги трепахме такива без никакъв проблем. И проблемът на клубния ни футбол не е само, че има прекалено много чужденци - такова е положението и в Кипър, и те са с ниски бюджети, само че правят отбори, биещи в ШЛ.

да ти припомня ли мачовете с Модрича и общият резулатат от 2те срещи
+ бях на мача там... повръщах няколко пъти по пътя...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 27, 2012 11:41 am 
Аватар

Gonewild написа:
А трябва, младежите на Беларус правят чудеса! Повече работа в школата трябва! Колко чужденци има в сегашния отбор на Бате Борисов - точно трима (резерви или титуляри).

Те са една затворена комунистическа и "измислена държава", трактористи, сигурно играчите им карат колелета, а за мачове в чужбина пътуват с автобус, не като нас с правителствения самолет. С Беларус ли да се сравняваме? :roll: При нас всичко нормално, честно и чисто отдавна го няма. 99% съм сигурен, че в отбора има хомосекшуъли, които лапат чурки, но разбира се не мога да го докажа :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 27, 2012 11:43 am 
Аватар

Школа трябва да има, но не можем да разчитаме само на нея. Пирин може, Левски - не!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 27, 2012 11:49 am 
Аватар

Докато съществуват "Черното тото", Бащицата (да се свети името му :rip ) и футболистите които не знаят историята на клуба си и играят само и единствено за пари, е такива посредствени, селски отборчета ще ни правят смешни!!! Вчера нямахме нито една качествена атака и добре, че беше дузпата да ни отсрами малко, че иначе и гол нямаше как да вкараме :ohmygod

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 27, 2012 11:55 am 
Аватар

Седем:Едно написа:
Аз не помня да ми е било толкова зле от мача с Антверпен. А най-гадното е, че снощи можеше да е една вълшебна нощ и да се любуваме на свинските страдания, дори и да отпаднем в следващия кръг. Некадърника Гонзо е виновен за всичко. Чудя се как още никой не го е прозрял и не го е запсувал?

Аз пък мисля, че е Костов :smt031
Само СИНИТЕ написа:
Докато съществуват "Черното тото", Бащицата (да се свети името му :rip ) и футболистите които не знаят историята на клуба си и играят само и единствено за пари....

Абе вие не разбрахте ли - на тия и за парите не им пука, живуркат ден да мине друг да дойде, боли ги к*р в кой отбор са, който и да е - все им е тая. НЕ ИМ ПУКА ЗА НИЩО, НЕ ИЗПИТВАТ УДОВОЛСТВИЕ ОТ ПРОФЕСИЯТА СИ!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 27, 2012 11:56 am 

peccatum7 написа:

"БАТЕ" тогава, няма нищо общо с "БАТЕ" сега :wink: Тогава си бяха точно трактористи, влезнаха в групите, взеха пари и с правилна политика, виж какво постигнаха... колко сме далече :oops: :ohmygod

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 27, 2012 11:58 am 
Аватар

kosyo написа:
flo написа:
Вземете да прочете интервюто на Илиан след мача :smt023
Аз разправях тук едни неща преди мача, ама кой да чете :)

Цитат:
Старши треньорът на Левски Илиан Илиев пое вината за отпадането на „сините“ от Сараево. Той обаче призна, че в отбора има липса на колектив и проблеми в съблекалнята.

„Аз поемам вината, аз нося вината, че играхме по този начин, тъй като не успях да убедя футболистите, че това е повече от мач за съперника“, сподели Илиев.

„Да, неприятно е да се говори след такъв мач, естествено, че вината е моя, тъй като не показахме на моменти, че ние, или точно аз не успях да убедя футболистите, че в този мач има нещо повече от една футболна среща. Предвид ситуациите от първата среща. Трябва не толкова футболни качества, колкото хъс и желание. Не, че нямаха желание, но съперникът вкара повече сърце. Дадохме възможности на техния тим да използва силните качества на тяхната 7-ца“, добави наставникът на „сините“.

„Неприятно. За поредна година приключваме преди да сме започнали. Доста неща има да се вършат тук. Има големи проблеми във взаимоотношенията между футболистите. Всеки е доказал качествата си, но без да поглежда към съотборника си, е трудно. Трябва да се променят взаимоотношенията вътре в отбора. Това не е от вчера, това е трупано, но губим всички. А когато печелим печелим всички.“

„Трябва да се разбере, че тези отпадания не са плод само на спортно-технически грешки, но вътре трябва да има колектив. Особено срещу отбори, които на всяка цена са готови да победят“, сподели още Илиан Илиев.

„Казах им едно в началото, може и да не постигнем успехи, но важното е като влезем в съблекалнята да можем да се гледаме в очите. Трябва всеки да може да погледне човека до себе си“, завърши треньорът на Левски.

В нашият отбор принципно "тарторите" в съблекалнята са Тасевски,Йовов и Гаджев (единия вече го няма).По времето на Костов от целия отбор тея тримата играха най-слабо.Първоначално аз си помислих ,че просто трябва сработка да мине време и нещата ще се оправят,но не.Ето дойде мача с орките: Костов го махнаха.След мача Тонев каза ,че проблема не е бил в тренера, а в съблекалнята(това интервю го помня много добре ,ако трябва ще го намеря).Костов сам изявил желание да се махне.На мача с орките за мен тея тримцата подляха вода на Костов.Някой питал ли се е как през последните години през отбора минаха 7-8 треньора и още 50-60 нови играчи и никаква полза от това.Та да се върнем на темата.
Снощи Гаджев пак абсолютно слаб.Толкова ли е трудно да се изкара от състава и да не помирише терен до декември и да го махат.Ето 3 месеца по късно от смяната на Костов ,Илиев казва ,че в съблекалнята нямало колектив...Ако аз съм на негово място тея двамата нещастника ,ама на момента ще ги разкарам.
А че в тоя клуб последните 6 години се работи абсолютно непрофесионално това е вярно.Или да се залага само на чужденци по модела в Кипър или само на школат.Аз друг човек освен Сираков не виждам ,който може да ни оправи.Ако някой се сеща за по-добра идея да казва.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 27, 2012 12:02 pm 
Аватар

Не се знае кой, как и защо стават нещата в съблекалнята, за да ги коментираме категорично. Тези неща трябва да си остават там в съблекалнята, но навън да играят като мъже, а не като п*тки. Ако трябва и шамари да има.

P.S. в 12.03 ч. кацат

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 27, 2012 12:03 pm 

Ама и ние малко го удряме на марка, харизма и славна история, което е странно щото реално никога не сме били фактор на наднационално ниво. :lol:

Малко по-скромничко трябва.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 27, 2012 12:06 pm 
Аватар

Мен много ми е интересно какво толкова делят в тая шибана саблекалня :ohmygod Илиан успее ли да я овладее и да разкара боклуците ще видим много хубави неща.

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 3237 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102 ... 108  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]