forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Сря Авг 06, 2025 12:56 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 3237 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96 ... 108  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Пет Юли 27, 2012 12:45 am 

Току-що осъзнах, че дори на дербито не ми се ходи. Предполагам е само в момента и утре няма да е така, но наистина ми се случва за пръв път в живота...

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 27, 2012 12:46 am 
Аватар

Трагично и позорно! Нямам думи! Пълни путки! Един младок се включи с повече хъс и страст, както и създаде повече опасности за 5 минути, отколкото останалите за 85! Смешници! А тоя мангал Карвальо осра единственото положение.. може ли от 3 метра да не уцелиш вратата да еба и маймуната му! Всички заслужават да си ходят с шут в задника! Иво Иванов, Старокин, Йовов, Гаджев, Рамос, Карвальо, Пелето.. да не ги изреждам. Единствените, които заслужават да останат за Пламен, Мюлдер, Ели, Питно, Прохазка и може би Жоао Силва. Останалите са жалки! А това да вземеш лентата от Пламен и да я дадеш на на ПЕЛЕТО :ohmygod2

П.П. Пичове, за кой скрит раздел пишете,че не пиша редовно във форума и не съм наясно за какво става дума :roll:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 27, 2012 12:47 am 

Когато и да изгоним Гаджев и ИИ5 - все е късно. Може ли този гъз дебел ,екс-капитана да ескортира така оня рязан дебелак, че накрая и да спре ,щото много се умори да го гони ?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 27, 2012 12:48 am 
Аватар

Станислав Ангелов

Дали сме играли балет? Това вече е прекалено. Истината е, че можеше и по-добре, останалото са глупости“, завърши Ангелов.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 27, 2012 12:48 am 
Аватар

Стига с този лайногорец. :ohmygod2

Това е нов отбор с нов треньор с ново ръководство , заварено при много тежко положение . Какво искате да играем както при Мъри ,еми не става .Тогава отпаднахме от Беверен първия кръг...
Нищо страшно не е станало според мен ,като се замисля че едвам се класирахме за Европа...
Единствения проблем е тоя олифрен главЪТЪ.Трябва да му прекратят шибания договор понеже никой няма да се излъже да го купи
П.С ivoooooooo dano 4ete6 da eba jena ti oligofren bezmozu4en

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 27, 2012 12:49 am 
Аватар

Ii след като не може да овладее съблекалнята...да хваща пътя...а не да се оправдава...тази вечер видяхме....че негрите поне се опитваха да правят нещо....а "българите" гледаха мача от близо....голям футболист беше...но явно не е за треньор на ЛЕВСКИ

Върнете се в началото
 Профил  

Аватар

Миналата година помнам се говореше за крах на българския футбол защото нямавме нито един представител в групите.
А сега :smt005
2013/2014 ще се страхуваме от сан маринци,към това са тргнали нещата.

Върнете се в началото
 Профил  

Misho1914 написа:
Трагично и позорно! Нямам думи! Пълни путки! Един младок се включи с повече хъс и страст, както и създаде повече опасности за 5 минути, отколкото останалите за 85! Смешници! А тоя мангал Карвальо осра единственото положение.. може ли от 3 метра да не уцелиш вратата да еба и маймуната му! Всички заслужават да си ходят с шут в задника! Иво Иванов, Старокин, Йовов, Гаджев, Рамос, Карвальо, Пелето.. да не ги изреждам. Единствените, които заслужават да останат за Пламен, Мюлдер, Ели, Питно, Прохазка и може би Жоао Силва. Останалите са жалки! А това да вземеш лентата от Пламен и да я дадеш на на ПЕЛЕТО :ohmygod2

П.П. Пичове, за кой скрит раздел пишете,че не пиша редовно във форума и не съм наясно за какво става дума :roll:

Мюлдер щото не може да центира един път на три години или щото от 5 паса 5 са му в тъч ? Или щото при първия гол беше на п... си лелина и трябваше това недоразумение ИИ5 да му покрива зоната ?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 27, 2012 12:51 am 
Аватар

Как няма да ни набутат 2 парцала като излязохме с 2ма защитни??? При това не защитници, а бавни дървари, които стават само за корнерите... :ohmygod2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 27, 2012 12:51 am 
Аватар

Fozzy написа:
Misho1914 написа:

Мюлдер щото не може да центира един път на три години или щото от 5 паса 5 са му в тъч ? Или щото при първия гол беше на п... си лелина и трябваше това недоразумение ИИ5 да му покрива зоната ?

Не казвам,че Мюлдер е най-добрия десен бек,но по-добър не вярвам да намерим. Не той е проблема в защитата на отбора. И днес той беше най-добрия ни защитинк, не че е особено трудно, когато се конкурира с ИИ, Старокин и Пелето де..

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 27, 2012 12:52 am 
Аватар

Чудя се само защо Главата се е родил :ohmygod
Няма такъв некадърник като него, просто нямам думи...
Така хубаво почна вечерта, свинете се осраха и вместо да ги отстраниме тея резани боклуци, ние се насрахме като пълните кретени :ohmygod
Направо ми се реве вече :evil:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 27, 2012 12:53 am 

Не казвам,че Мюлдер е най-добрия десен бек,но по-добър не вярвам да намерим. Не той е проблема в защитата на отбора. И днес той беше най-добрия ни защитинк, не че е особено трудно, когато се конкурира с ИИ, Старокин и Пелето де..[/quote]

Пелето е най-добрия ни играч в момента, вие сте някакви невероятни разбирачи щом не го забелязвате.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 27, 2012 12:55 am 
Аватар

Най-добрият не знам дали е, но беше единственият дето изнасяше топката с мисъл

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 27, 2012 12:56 am 
Аватар

Dropkick Murphys написа:
Чудя се само защо Главата се е родил :ohmygod
Няма такъв некадърник като него, просто нямам думи...
Така хубаво почна вечерта, свинете се осраха и вместо да ги отстраниме тея резани боклуци, ние се насрахме като пълните кретени :ohmygod
Направо ми се реве вече :evil:

Не се ли чудиш защо са се родили тея дет го държат и налагат в Левски?

Заради тоя дърводелец, Диамутен например не го взеха на подготовка! За кво бе илиане? Немаш кьорава защита, нямаш ляво крило, изгони двете от миналата година, опоку де го гледа да играе ляво крило? Тоя Силва мениджъра му ли ти разказа, че преди години е бил талант и така се прехласна по него? :boisw

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 27, 2012 12:57 am 
Аватар

Boyo написа:
Най-добрият не знам дали е, но беше единственият дето изнасяше топката с мисъл

Но не става за защитник защото е зверски бавен.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 27, 2012 12:58 am 

Малко е безсмислено да си говорим за това кой точно е най-големият виновник за поредния ни срам, дали е некадърникът Илиян, дали онзи въздухар със селския перчем, дали Батков или футболистите - това са дребнотемия. Както каза някой по-горе, проблемът във футбола ни е генерален и изисква генерални административни промени. Необходимо е да се създадат напълно нови правила за родните клубове, които да поставят в релси тяхното развитие и да ги заставят да развиват детско-юношеския футбол.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 27, 2012 12:58 am 
Аватар

Маймунтен е същият бездарник, всяко чистене му е рисково, пас никакъв, изобщо не ми го хвалете тоя.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 27, 2012 12:59 am 

Не съм писал от седмица, защото съм на почивка, но ще напиша това сега, когато болката ми е най-силна! Играта няма много за коментиране, но в началото изглеждаше, че няма как да отпаднем от този отбор. Нашите разиграваха добре топката, но бяха лесно предвидими с тези пробиви по крилата и изсипани топки към Мангальо, които не достигаха до него. Още в СОФИЯ се видя, че по този начин тези здрави защитници не могат да бъдат преодоляни! Хванахме се на приказките им, че имат голям проблем в центъра на защитата! В сравнение с нашата защита тяхната изглеждаше перфектна! Не само, че обезвредиха напълно Мангальо и трите джуджета около него Марсиньо, Райков и Опоку, но и извеждаха с далечни пасове много точно зад гърба на защитата ни бързи и също много физически здрави крила и нападател. Аз обичам много ЛЕВСКИ, но сараево ни надиграха и тактически и физически. Играчите им се раздаваха за всяка педя земя по терена, бяха добре подредени, мотивирани и концентрирани, неща, които нашите не бяха! През второто полувреме при всяка тяхна атака ми настръхваха косите, защото миришеше на гол в нашата врата. А накрая, когато се прибраха и създадохме няколко мелета пред вратата им се видя отново, че сме зле с физическата подготовка, което не е новина, защото видяли ли сте в друг сериозен отбор, треньора по физическата подготовка да е с шкенбе! Винаги съм оптимист по отношение на ЛЕВСКИ, но този път не ми се струва, че тези футболисти ще ни направят шампиони! В нашия отбор игра само един играч и той Прохазка ще добавя Илиев и Тонев с малки забележки и толкова. Останалите играха много слабо, всъщност не играха нищо, а Старокин, Марсиньо и Пелето направо бяха комични! Искренно се надявам нещата да се променят към по-добро! На чорбарчетата гости, които са се намърдали в нашия форум ще кажа да не злобеят, защото ядоха на мура кОура :bii_chorbata :losers :bii_chorbata , а те са един много смешен отбор! САМО ЛЕВСКИ! :levski

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 27, 2012 12:59 am 
Аватар

Единствения, който ми хареса колко надъхано игра и т.н. е Цветелин Тонев, макар и да игра има-няма 5-10 минути! смяяяяяятай

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 27, 2012 1:00 am 

Smirnoff написа:
Малко е безсмислено да си говорим за това кой точно е най-големият виновник за поредния ни срам, дали е некадърникът Илиян, дали онзи въздухар със селския перчем, дали Батков или футболистите - това са дребнотемия. Както каза някой по-горе, проблемът във футбола ни е генерален и изисква генерални административни промени. Необходимо е да се създадат напълно нови правила за родните клубове, които да поставят в релси тяхното развитие и да ги заставят да развиват детско-юношеския футбол.

Не е само до школата,трябва да се извадят най-малко 2-3млн евро за селекцич,с такива клошари не става :smt023

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 27, 2012 1:01 am 

"Левски" сега е много зле...
....Мислих да напиша много....Утре не знам как ще изляза от дома си..Срам ми е...Комшиите ще питат, какво е станало: какво да им кажа?...Не знам дали се срамувават футболистите на "Левски" от това което направиха снощи...

Поздрави от Украйна...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 27, 2012 1:01 am 
Аватар

Smirnoff написа:

Съгласен съм! Трябват кардинални промени. Всеки отбор в А група трябва да започва с 2-3 юноши в титулярния състав задължително + максимум 2-3 чужденци за целия отбор! Просто няма как с 11 чужденци да играем и да искаме футбола ни да върви напред! Футболът ни е тотално сбъркан! Вече няма сили да се ядосвам с тези глупаци :ohmygod2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 27, 2012 1:02 am 
Аватар

Васил Илиев написа:
Smirnoff написа:

Не е само до школата,трябва да се извадят най-малко 2-3млн евро за селекцич,с такива клошари не става :smt023

Какви милиони за селекция ? Всяка година идват отбори със селекции за 5 евро и си прават страшния ташак с нас ,разбираш ли..

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 27, 2012 1:03 am 
Аватар

Fozzy написа:
Не казвам,че Мюлдер е най-добрия десен бек,но по-добър не вярвам да намерим. Не той е проблема в защитата на отбора. И днес той беше най-добрия ни защитинк, не че е особено трудно, когато се конкурира с ИИ, Старокин и Пелето де..

Пелето е най-добрия ни играч в момента, вие сте някакви невероятни разбирачи щом не го забелязвате.[/quote]

можеш да отидеш....да се гръмнеш...обесиш....с вина за два от трите гола....евала на Пелето....аз вярвам...че още ни радва.... :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 27, 2012 1:04 am 
Ултра написа:
РокерО написа:
КВО ПРАЙМЕ ЗА ЛЕТИЩЕТО? ЩЕ ГИ НАВЕСТИМЕ ЛИ ТАМ, ИЛИ НА НЯКОЯ ТРЕНИРОВКА? ПИТАМ СЕРИОЗНО! СТИГА СМЕ ГИ ТЪРПЯЛИ ТИЯ ЛАЙНАРИ! НЕКА ПОЧУВСТВАТ ГНЕВА НА СЕКТОР Б.....

Утре 12:00 пред терминал 1?

Сигурен ли си?

Върнете се в началото

Аватар

Къде му е новия отбор на баткофф и тонев? Излизаме с ЧЕТИРИМА нови играча и старчока-инвалид със смешен прякор пелето... Другите са си старите муцуни. От беверен паднахме, но поне имаше стратегия - школата, сега няма нищо.

Последна промяна Der Stürmer на Пет Юли 27, 2012 1:04 am, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

Аватар

Трябва да се започне с това да се обясни на футболистите в България, че във футбола се тича :smt006 10 милиона за селекция може и след това.

Върнете се в началото
 Профил  

Misho1914 написа:
Smirnoff написа:

Съгласен съм! Трябват кардинални промени. Всеки отбор в А група трябва да започва с 2-3 юноши в титулярния състав задължително + максимум 2-3 чужденци за целия отбор! Просто няма как с 11 чужденци да играем и да искаме футбола ни да върви напред! Футболът ни е тотално сбъркан! Вече няма сили да се ядосвам с тези глупаци :ohmygod2

Така като гледам на англичаните не им пречи така да играят :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 27, 2012 1:07 am 
Изплъзна ни се европейския финал, момчета :bigok
Предполагам Стефан Стоянов от Дарик има информация за полета. Ако някой има някакъв контакт с него, може да се пробва.

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Пет Юли 27, 2012 1:08 am 
Аватар

Само аз ли мисля, че в цяелия калъбалък това лято дефакто изпуснахме качествените си играчи, а останаха точно тези, които трябва да се махнат. Вместо отбора да напуснат Йовов, Гаджев, Старокин, Иво Иванов, Мюлдер и тям подобни, то ни напуснаха Калво, вуйчо Ваньо, Сержиньо Грийн и Диамутен :roll: . Дефакто тоя отбор с какво стана по-силен? До миналия полусезон поне не трябваше да използваме Иво Иванов, сега той ни е титуляр. :?

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 3237 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96 ... 108  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]