forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Сря Авг 06, 2025 12:56 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 3237 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95 ... 108  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Пет Юли 27, 2012 12:34 am 
Аватар

SoulFlyTeR написа:
Цитат:
Старши треньорът на Левски Илиан Илиев пое вината за отпадането на „сините“ от Сараево. Той обаче призна, че в отбора има липса на колектив и проблеми в съблекалнята.

„Аз поемам вината, аз нося вината, че играхме по този начин, тъй като не успях да убедя футболистите, че това е повече от мач за съперника“, сподели Илиев.

Имаме проблеми с отношенията в съблекалнята, футболистите не могат да се погледнат в очите. Аз съм бил в по-малки отбори, в Черно море и Берое, но винаги когато съм печелил е било заради колектива“, допълни Илиев.

:shock: :shock: :shock: :shock: Аз винаги съм мислел че Илиан Илиев е човек на който най силната черта е че съумява да организира или да сплотява колектив,но явно не е така не искам да съм краен но ако това продължава може би той ще е новия Ясен Петров!!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 27, 2012 12:35 am 

проблеми в съблекалнята,под вола теле....айде стига с измислени оправдания,кажи си нищо не свърших,много грешки допуснах...

Върнете се в началото
 Профил  

Аватар

Разликата между мъжете и жените е, че едните са патки с пу.ки, а другите са пу.ки с патки. Футболистите на Левски го доказаха тая вечер и доказаха, че са едни пу.ки с патки. :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

Аватар

Проблемите са българи - чужденци, Гаджев, Йовчо, Главата и Прасокин са едната страна, другата са Рамос, Опоку, Мюлдер, Карвальо и Марсиньо. Преди да дойде Илиев, нещата на тренировките бяха смехотворни, сега бг не се подиграват на чужденците, но това е явно от страх и лицемерие.

Върнете се в началото
 Профил  

Chris12 написа:
SoulFlyTeR написа:
Цитат:
Старши треньорът на Левски Илиан Илиев пое вината за отпадането на „сините“ от Сараево. Той обаче призна, че в отбора има липса на колектив и проблеми в съблекалнята.

„Аз поемам вината, аз нося вината, че играхме по този начин, тъй като не успях да убедя футболистите, че това е повече от мач за съперника“, сподели Илиев.

Имаме проблеми с отношенията в съблекалнята, футболистите не могат да се погледнат в очите. Аз съм бил в по-малки отбори, в Черно море и Берое, но винаги когато съм печелил е било заради колектива“, допълни Илиев.

:shock: :shock: :shock: :shock: Аз винаги съм мислел че Илиан Илиев е човек на който най силната черта е че съумява да организира или да сплотява колектив,но явно не е така не искам да съм краен но ако това продължава може би той ще е новия Ясен Петров!!

Защо обиждаш Ясен ...
При Ясен поне имаше желание ако не друго ...

Върнете се в началото
 Профил  

FLAME написа:
Съкрушеният Тодор Батков: Не искам да говоря, трябва да преспя

ега не се събудиш :rip

неПОМАКА винаги мое да те разведри,дано тва ни е последното шоу :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 27, 2012 12:36 am 
Аватар

Изобщо не трябваше да играем в този турнир, възможно беше да стигнем до плейофа, но там със сигурност щяхме да отпаднем, просто трябваше да отпаднем от достоен съперник, не би...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 27, 2012 12:37 am 
Аватар

SoulFlyTeR написа:
Цитат:

като един отбор е падал твърде много дори и да са добри играчите просто нямат бъдеще там, просто мотивацията изчезва, самочувствието, вярата един в друг.
за това още пролетта казах, че трябва пълна чистка от-до , само дошлите зимата да останат. В крайна сметка останаха също гаджев, старокин, йовов, ИИ. Мислех че няма да е фатално, предвид все пак многото добри нови играчи,но очевидно е, а и точно тези си беха най-слабите - старокин нямаше едно вярно отиграване, ии им подари няколко гола, гаджев не измисли нищо напред.

Върнете се в началото
 Профил  

Аватар

Glavo prosta maika ti deba v u6ite :ohmygod2

Върнете се в началото
 Профил  

Аватар

а на мен динамо загреб ми се струваше ,че са в криза :ohmygod2

Върнете се в началото
 Профил  

Аватар

При Ясен направихме най-големия пробив след Шампионската лига с Мъри

Върнете се в началото
 Профил  

Аватар

КВО ПРАЙМЕ ЗА ЛЕТИЩЕТО? ЩЕ ГИ НАВЕСТИМЕ ЛИ ТАМ, ИЛИ НА НЯКОЯ ТРЕНИРОВКА? ПИТАМ СЕРИОЗНО! СТИГА СМЕ ГИ ТЪРПЯЛИ ТИЯ ЛАЙНАРИ! НЕКА ПОЧУВСТВАТ ГНЕВА НА СЕКТОР Б.....

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 27, 2012 12:38 am 
Аватар

А мазната коса, ще преспи ли и той? Мамин златен - да нанкаш сладко, сладко!!! :boisw

Върнете се в началото
 Профил  

Аватар

При Ясен на -135246535635 градуса разкрихме Спортинг. Ебати наблагодарниците. Разгромихме шампион на франция и малшанс ни остави извън следващата фаза. Този "скаут" Яската ми донесе толкова радост колкото не бях изпитвал от 1/4 Уефа и ШЛ.

Последна промяна ШахматистО на Пет Юли 27, 2012 12:38 am, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

Аватар

БАВНИИИИИИИИИИ, НЕКАДЪРНИИИИИ, НЕПОДГОТВЕНИ!!!

Върнете се в началото
 Профил  

Аватар

BRNR написа:
Гиго написа:
Знам, че в момента не ви се вярва, обаче все още не сме стигнали дъното. Абсолютното дъно, това от което не може да се копае по-надолу, е да отпаднем от отбори от Сан Марино, Люксембург, Лихтенщайн или Андора. Да ви кажа честно, тоя сценарии ми се струва все по-възможен. Ако и това се случи, всички можем да пратим петиция до Народното събрание да забранят футбола със закон. Не може, просто не може всяка шибана година да се залъгваме, че ще направим нещо и накрая... :cry:

Люксембургски отбор отстранява Ред Бул Залцбург.Сам си направи сметката дали не сме на дъното :smt006

Ами и австрийците трябва да се самозакрият, щом отпаднаха от Дюделанж. Както казах, това е най-големия възможен срам, който може да се слючи на клубен отбор.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 27, 2012 12:39 am 
Аватар

Мда и тази година(а и не само тази де) Лудогорец няма да имат проблем в България.Тва дет играхме днес е обида за антифутбола. :ohmygod

Може ли цял мач да имаме 1 удар към вратата бе и той да е от дузпа ... :ohmygod .

Може ли некъв мангал дето сигурно е по-дебел от ИИ 5(да пукне) да ни разнася по терена и да се ГАВРИ с нас щот 3-ия гол на тия мангали си беше чиста гавра. :ohmygod

Да си ебат майката всички и на следваща тренировка един як бой по тия мърди и дано вече се осъзнаят, че не знам какво друго ще ни остане да направим. :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

Чудя се с какво да започна и с кое да приключа....... Хем ми се иска да премисля до утре, хем ми се иска да крещя и да СЕРА!

Едно смятам- виновни са всички! Като се почне от ТодАр, ГеЛо, чичо срудж, та се свърши с мен за дето не се разболях от работа та да съм в тва лайняно кафево село!

Върнете се в началото
 Профил  

Аватар

Треньорски провал както и да го погледнеш. Но Илиян твърдо трябва да остане. Половината отбор е нов, дано да избистри състава. И повече авторитет от него пред играчите.
САМО ЛЕВСКИ

Върнете се в началото
 Профил  

Утре очаквам гръмко включване от Наско Сираков и още знайни и незнайни покрили се мишоци...

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 27, 2012 12:40 am 
Аватар

РокерО написа:
КВО ПРАЙМЕ ЗА ЛЕТИЩЕТО? ЩЕ ГИ НАВЕСТИМЕ ЛИ ТАМ, ИЛИ НА НЯКОЯ ТРЕНИРОВКА? ПИТАМ СЕРИОЗНО! СТИГА СМЕ ГИ ТЪРПЯЛИ ТИЯ ЛАЙНАРИ! НЕКА ПОЧУВСТВАТ ГНЕВА НА СЕКТОР Б.....

Утре 12:00 пред терминал 1?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 27, 2012 12:41 am 

ШахматистО написа:
При Ясен на -135246535635 градуса разкрихме Спортинг. Ебати наблагодарниците. Разгромихме шампион на франция и малшанс ни остави извън следващата фаза. Този "скаут" Яската ми донесе толкова радост колкото не бях изпитвал от 1/4 Уефа и ШЛ.

мал-ИИ ни остави..но да,имаше настроение и поне нещо смислено на терена

Върнете се в началото
 Профил  

не ми е гадно заради загубата или отпадането или тва че тея са пълни путки,гадно ми е,че най-големия успех тая година ще е наполовина пълна Герена ....

Върнете се в началото
 Профил  

Аватар

Нащте момчета дали са тръгнали,балерините да си ебат майката

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 27, 2012 12:42 am 
Аватар

incheto_1914 написа:
Утре очаквам гръмко включване от Наско Сираков и още знайни и незнайни покрили се мишоци...

Еми общо взето ще са си заслужили всичко това. Заслужават си всяка хранилка, всяка помия!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 27, 2012 12:43 am 

Така е, не отричам.

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 27, 2012 12:44 am 
Аватар

проблема в съблекалнията е, че Българите в лицето на влади,кметчето и сега пелето се правят на тарикати. пак ви казвам ако бяхме играли с 10 чужденци и Пацо тия ги отнасяхме. колкото по-бързо разкарат гаджев,йовов и главата,последния поради некадърност' толкова по-добре. да се пускат на тяхно място млади момчета,поне ще тичат и ще се учат от другите. тва са проблемите в съблекалнията според мен.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 27, 2012 12:44 am 
Аватар

Трябваше да си останеме пети да не играеме въобще в европа да си спестиме тоя срам и нерви :ohmygod2
Батков както винаги се насра още с изказавнето за автобуса на резаците...
Не се връщай, мустакато недоразумение, стой си там да те земе някой муджахидин за жена по цел ден да те клати, щото живота ще ти е песен в сравнение с това което те чака тука. На летището, на тренировката, на първия мач, мощен линч по тези балерини, да не се връщат, да идва юношеския отбор барабар с тренера, по добре ще играят и поне ще са Левскари.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 27, 2012 12:45 am 
И с третия отбор на Дюделанж да бяхме играли, пак щяхме да паднем. В случая не става въпрос за липса на качества, защото се вижда, че отбори без почти никакво такива, играят БЪРЗ ФУТБОЛ. Акцентите трябва да бъдат върху това да се разкарат всички путки от отбора (включително всички капитани без Пламен). Просто няма фигура, обединяваща публика и отбор. Сбирка за летището или за следващата тренировка е задължителна. Който има информация за нашите, по-добре да казва. Момчетата заслужават да се хванем сега и да им направим шпалир на Калотина. :levski

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Пет Юли 27, 2012 12:45 am 
Аватар

Как готино почна вечерта

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 3237 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95 ... 108  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]