forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Чет Авг 07, 2025 6:19 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 3237 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94 ... 108  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Пет Юли 27, 2012 12:21 am 
Аватар

Илиан е казал-"трябва да променят взаимоотношенията на футболистите в съблекалнята"
"да могата да се гледат в очите след мач"
изглежда няма колектив

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 27, 2012 12:22 am 
Аватар

Много ми е беден речника, за да опиша колко съм ядосан в момента.

Първо беше супер неадекватната селекция. N на брой пъти писах, че Пелето и французинът са лош ход, защото единият е на години, а другият е от втора френска дивизия. Е, как да се прави пробив в Европа, когато при евентуален бараж ще играем с отбор от класата на 4то-7мо място във Франция и ще разчитаме на хора, които дори не могат да си намерят отбор сред изпадащите в най-горната им дивизия.

После беше комунистическият селяк Борат, който се изцели, че няма как да не ги елиминираме, защото ние пътуваме със самолет, а те с автобус. Веднага се сетих за Тампере и Бате, когато сравняваше автопарка на нашите с колелета на финландците и нарече Беларус измислена държава.

След това дойде ред на Илиан да налага протежето си, за което е ясно на всеки поне малко интересуващ се от футбол, че не става. Добавяме неадекватното водене на първия мач, където просто имахме късмет. Не може да пропуснем мега простотията с транспаранта и поредните побоища в сектора.

В днешния мач отново Илиан беше трагичен. През живота си не съм виждал най-изтегленият футболист от защитаващ се отбор да се пази само от един играч - винаги от двама. Още в София ми направи впечатление, но днес се убедих, че такива са били инструкциите. Каквото да си говорим, Марсиньо е най-креативният ни играч, а именно той беше изваден при все цялата трагична защита.

П.П.
Отбор, който трябва да ни натиска успява да отбележи 2 гола на контра в самото начало на мача. Какво да си говорим повече?

за нищо на света,
за Левски аз на всичко съм готов!

Последна промяна Синият Болярин на Пет Юли 27, 2012 12:24 am, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

incheto_1914 написа:
Бе те българските отбори по начало с физическата подготовка са по-зле от трета дивизия на Германия, ако изобщо има такава. Техника не мисля да споменаваме. За кво си говорим...

имат около 8-9 :D ,може и повече. там физическата подготовка е по-добра със сигурност

Върнете се в началото
 Профил  

утре - летището ?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 27, 2012 12:23 am 

Евала на футболистите на Сараево !!! 20-25 годишни момчета преподадоха урок на старите шапки как се прави !!! Стъпиха здраво и си взеха своето !!! Достойни са за уважение поне от футболна гледна точка !

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 27, 2012 12:23 am 
Аватар

При това правителство не ни върви,да го сменяме :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 27, 2012 12:24 am 
Аватар

sin написа:
Нашия най-бърз Райков едно техно момче го настигна, изпревари и му взе топката...

Като си тръгнал с футболист от Ботев Вр, който не се знае футболист ли е или е сътезател по снуукър, да играеш футбол из Европа ... Ама нали на Тони Калво му била голяма заплатата, та го разкарахме. Абе, професионално действаме във всяко едно отношение, няма какво.

Върнете се в началото
 Профил  

Аватар

Aбе нападателя им бил добър. Последно време нашата защита създава ебати звездните нападатели :ohmygod
Как все се случва да играят с/у толко класни нападатели...

Истината е ,че се падаме срещу некво средно отборче ,което трябва да бием с разлика ,а манекенчетата от 90мин правят 15 що-годе добри :ohmygod

Помислете само колко качествени голови положения имахме :?: За 180мин. 2 гола от дузпа и рикошет...

Върнете се в началото
 Профил  

Аватар

Честно 2005-2006-2007 г. бяха, като осмото чудо в сравнение със сегашното положение. :ohmygod2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 27, 2012 12:25 am 
Аватар

Пак за футболни качества говорите, а аз за пореден мач не видях на терена мъже. Само едно лъвче на вратата, което пак направи спасяването на мача при 2:1.

Върнете се в началото
 Профил  

Аватар

Мишоци на терена, мишоци и на скамейката :roll:

Върнете се в началото
 Профил  

vasilkooo написа:
incheto_1914 написа:
Бе те българските отбори по начало с физическата подготовка са по-зле от трета дивизия на Германия, ако изобщо има такава. Техника не мисля да споменаваме. За кво си говорим...

имат около 8-9 :D ,може и повече. там физическата подготовка е по-добра със сигурност

Начи и в 9-та дивизия на Германия физическата подготовка 100% е по-добра.
100-годишнината ще я празнуваме с коефициент -83947437, празен стадион и ритнитопковци по-зле от Санта Жулия.

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 27, 2012 12:26 am 
Аватар

thegboy написа:
sin написа:
Нашия най-бърз Райков едно техно момче го настигна, изпревари и му взе топката...

Като си тръгнал с футболист от Ботев Вр, който не се знае футболист ли е или е сътезател по снуукър, да играеш футбол из Европа ... Ама нали на Тони Калво му била голяма заплатата, та го разкарахме. Абе, професионално действаме във всяко едно отношение, няма какво.

Договорът на Тони Калов изтече, а той се беше вече договорил с Анортозис. Къде ги четете тия работи или сами си ги мислите?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 27, 2012 12:26 am 
Аватар

Абсолютна аматьорщина, но дори аматьорите от Дюделанж продължават напред в ШЛ :ohmygod

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 27, 2012 12:28 am 

Няма ги мъжете! Това е няма човек като Гонзо, като Топузаков, дори и като Гарра и като много други футболисти на Левски от далечното и по-близкото минало...
И в близките години няма да има ...

Пламен едно дете само където е истински мъж и това е ..

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 27, 2012 12:29 am 
Аватар

Знам, че в момента не ви се вярва, обаче все още не сме стигнали дъното. Абсолютното дъно, това от което не може да се копае по-надолу, е да отпаднем от отбори от Сан Марино, Люксембург, Лихтенщайн или Андора. Да ви кажа честно, тоя сценарии ми се струва все по-възможен. Ако и това се случи, всички можем да пратим петиция до Народното събрание да забранят футбола със закон. Не може, просто не може всяка шибана година да се залъгваме, че ще направим нещо и накрая... :cry:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 27, 2012 12:29 am 
Аватар

mnogo e tejko no nai tejkoto e 4enama igra pomacite s kiseta i dishat kale s 3 4oveka rezervi igraqt po nastarveno a nie nema dusha taq fanelka ne e za teh da obli4at belite nemashe neshto smisleno jivec nema v teq mom4eta ami marsinio igra v kontrolite na visoko nivo sega go nqma nikakav . ps izvinqvam se 4e ne pisha na bg 4e sam poiqn i mi e bolno i SAMO LEVSKIIIIIIIIII

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 27, 2012 12:30 am 
Аватар

И това ще стане :smt006
Националите отдавна падат от такива отборчета, ще дойде ред и на клубните

Върнете се в началото
 Профил  

Аватар

Цитат:
Старши треньорът на Левски Илиан Илиев пое вината за отпадането на „сините“ от Сараево. Той обаче призна, че в отбора има липса на колектив и проблеми в съблекалнята.

„Аз поемам вината, аз нося вината, че играхме по този начин, тъй като не успях да убедя футболистите, че това е повече от мач за съперника“, сподели Илиев.

Имаме проблеми с отношенията в съблекалнята, футболистите не могат да се погледнат в очите. Аз съм бил в по-малки отбори, в Черно море и Берое, но винаги когато съм печелил е било заради колектива“, допълни Илиев.

Върнете се в началото
 Профил  

Аватар

Гиго написа:
Знам, че в момента не ви се вярва, обаче все още не сме стигнали дъното. Абсолютното дъно, това от което не може да се копае по-надолу, е да отпаднем от отбори от Сан Марино, Люксембург, Лихтенщайн или Андора. Да ви кажа честно, тоя сценарии ми се струва все по-възможен. Ако и това се случи, всички можем да пратим петиция до Народното събрание да забранят футбола със закон. Не може, просто не може всяка шибана година да се залъгваме, че ще направим нещо и накрая... :cry:

Люксембургски отбор отстранява Ред Бул Залцбург.Сам си направи сметката дали не сме на дъното :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 27, 2012 12:31 am 
Аватар

Morning Glory написа:
thegboy написа:
sin написа:

Договорът на Тони Калов изтече, а той се беше вече договорил с Анортозис. Къде ги четете тия работи или сами си ги мислите?

Това не е вярно, до последно чакаше и ИСКАШЕ да остане в Левски, но след като "новия треньор" беше казал, че не му трябва, а на Тонев заплатат му се види МНОГО голяма, просто не му предложиха договор. Доста време след това подписа с Анортозис, първоначално се говореше за един полски отбор, но не отиде там.

Иначе толкова съм бесен на Илиев за много глупости, които насътвори, че не знам направо откъде да почна ...

Върнете се в началото
 Профил  

и как точно е поел вината ?

Върнете се в началото
 Профил  

Аватар

Е кво накрая,ще си играем във вътрешното първенство,ще смачкаме свинете,това си е незаменимо удволствие, и без това,тоя турнир не беше особено престижен :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 27, 2012 12:32 am 
Аватар

Ех,ако имахме поне още 2-3 като Пацо...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 27, 2012 12:32 am 

Цитат:
Имаме проблеми с отношенията в съблекалнята, футболистите не могат да се погледнат в очите. Аз съм бил в по-малки отбори, в Черно море и Берое, но винаги когато съм печелил е било заради колектива“, допълни Илиев

Добре, да каже конкретно какви са проблемите, кои са гъзарите.

Последна промяна мичо на Пет Юли 27, 2012 12:33 am, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 27, 2012 12:33 am 
Аватар

Какви проблеми в съблекалнята бе деба, кво искат тия. Да кажат кои правят проблемите в съблекалнята да им се сритат гъзовете на тия баровци. Тоя лигльо Влади ли е бе? Дето спира като го минат.

Върнете се в началото
 Профил  

Аватар

Прав си... Заеби тоя просташки турнир дето само разни като рязаните и дюделанж играят... Мислим и мечтаем за КБ :smt007 :smt007

Върнете се в началото
 Профил  

Аватар

Съкрушеният Тодор Батков: Не искам да говоря, трябва да преспя

ега не се събудиш :rip

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 27, 2012 12:34 am 
Аватар

Еми в съблекалнията не се гледат в очите,мЕтат по едно око към гъзовете

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 27, 2012 12:34 am 

И каква е разликата дали ще отпаднем на 27 юли или на 27 август. Зле сме, не сме подготвени и нямаме място в евротурнирите. :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 3237 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94 ... 108  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]