Изгледах на спокойствие мача и ми достави по-голямо удоволствие от колкото очаквах! Не знам, какви ги е дрънкал овцевъда ст. генов и нямам намерение да му чета простотиите, но единственното нещо, за което може да се хване е засадата при отменения гол! Каквито и проекции да се правят, от където и да го погледнеш, линията на голямото наказателно поле казва всичко: Засада категорично няма! чобанинът генов и през есентта подскачаше за засада на Мангала, но после стана за боза. Така, че повече няма да го коментирам! Други аргументи локо през целия мач нямаха! ЛЕВСКИ контролираше мача, до червения картон водеше играта, създаде две голови ситуации, които Родригес пропусна, търсеше гола, вкара го, чрез самостоятелна акция на Рамос и не се виждаше, как филибарите ще ни вкарат такъв! След това буферите направиха нещо, като натиск, който си беше абсолютно безплоден, а нашите упражниха преса в тяхната половина и онези трудно изнасяха топката, а контрите на ЛЕВСКИ бяха много опасни и от всяка една можеше да стане гол! Признавам, че червения картон си беше напълно заслужен, защото влизането на Мюлдер си беше за директен червен! Въпреки това рефера спести много картони на домакините, като една ситуация ми направи много грозно впечатление! Тази при която Велев водеше продължително топката в центъра и буфер на няколо пъти се опита да го събори отзад, като накрая успя, точно пред очите на рефера! Ако съдията го е страх от домакините, да ходи да свири мачове по селата! Иначе ощо взето човека се справи! Браво на Митов за адекватните реакции по време на мача! Правилно направи Пелето десен бек след изгонването на Мюлдер, защото там беше най-добрия играч на локо, златински! Правилно изкара Силва, вкара Гаджев и заиграхме 4-3-1-1 с Родригес на върха, а Рамос зад него! Рамос се измори и Митов повери неговата роля на Йорданов ( според мен, това не сработи, по-добре беше в тази роля да влезе Йовов или Вутов ) и накрая правилно вкара Везалов ( заиграхме с трима високи централни защитници в схема 5-3-1 ), защото в безпомощността си домакините започнаха с центрирания и трябваше да се вземат мерки за това! За любителите на конспиративната теория, че буферите са ни полегнали ( хората с леви наклонностти от сектор гей ) ще ги посъветвам да погледнат ситуацията в 94 минута! Добре сме се представили и на трибуните, но това вече не е изненада за никого, отдавна нашия СЕКТОР върви само нагоре! Най-добри от нашите бяха Рамос, Родригес, Велев и Пелето, а най-слаби Силва, Мюлдер, Старокин и Йорданов! Дано да направим само победи докрая и да направим дубъл! САМО ЛЕВСКИ!