forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Пет Юни 20, 2025 1:16 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 873 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 30  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Чет Авг 16, 2012 8:47 am 
Аватар

Ебати интереса има към тоя мач,Марто го е обявил за август 2013 година,а през август 2012 билетите са на свършване,това да не е някакъв европейски финал,шампионска лига,супер купа,между планетни истории.
Птичи грип не ще ни спре,Левски пак ще ви ебе!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 16, 2012 8:51 am 
Аватар

гонзо-марто пак сгреши, но тоя път фатално :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 16, 2012 8:53 am 
Аватар

Не е сгрешил той, обаче :) Във ФБ е била такава картинката

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 16, 2012 9:44 am 

А бе то хубаво се надъхвате :D, ама те и Славия се надъхваха така! Ботев Пд нямал футболисти....само Цветков....да ама не!
Може да ме плюете, псувате и какво ли не, но в Неделя просто елате на стадиона и подкрепете своя отбор.
Пловдивчани ще си подкрепим Ботев Пд и ще си направим густото както се казва, а за играта и резултата съм сигурен че можем да ви направим най-малко равен...макар че аз го давам 0:2 :D
Ботев Пд не е този отбор който беше преди няколко месеца....а един отбор играещ доста бърз и комбинативен футбол!
Вива Канари :D

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 16, 2012 9:48 am 
Аватар

Преди няколко месеца... Вие винаги сте били жалки и живеете за този и онзи мач (както едни ваши приятелки). Погледни няколко поста по-нагоре и си го заври това 0-2 отзад. ;)

Върнете се в началото
 Профил  

Аватар

Botev Pd написа:
А бе то хубаво се надъхвате :D, ама те и Славия се надъхваха така! Ботев Пд нямал футболисти....само Цветков....да ама не!
Може да ме плюете, псувате и какво ли не, но в Неделя просто елате на стадиона и подкрепете своя отбор.
Пловдивчани ще си подкрепим Ботев Пд и ще си направим густото както се казва, а за играта и резултата съм сигурен че можем да ви направим най-малко равен...макар че аз го давам 0:2 :D
Ботев Пд не е този отбор който беше преди няколко месеца....а един отбор играещ доста бърз и комбинативен футбол!
Вива Канари :D

Не си познал... 0:2 ще е следващия полусезон. Сега ще е минимум 2:0

Върнете се в началото
 Профил  

Аватар

Не се заканвай много после вместо "камъните падат" ще си пускате - две сълзи на Деси Слава :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 16, 2012 9:49 am 
Аватар

Botev Pd, я ни кажи колко пари набутахте, та да влезнете в А група. Имахте супер смешен сезон и после като стана втората част от първенството се почнаха едни победи, един чудесии

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 16, 2012 9:51 am 
Аватар

Папагал, дори само за опита да ни сравняваш със СлаГия, заслужаваш профилактичен бан за неадекватност, ама поне си грамотен и не псуваш като останалите пернати, които се бяха нароили тук. Сядайте си на задниците и играйте футбол, и то не само срещу нас, ами и срещу креватните ви приятелки с детския отбор. И ако изкарате така 30-40 години, може и да почнем да ви обръщаме внимание :smt006

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org
facebook: БОДК / BOVBD

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 16, 2012 10:50 am 
Аватар

Какво им обръщаме внимание на тези селяндури?!
За тях мача им с нас е, като финал за Шампионската лига. За нас този мач е обикновен с леко по-висок заряд от мачове с черно море и черноморец, например.

Надъхали се чалга-селяндурите и ще дойдат на мач в големия град, ще миекат и хвърлят боклуци и после обратно пак на село, в жълтата кочина. Може и на метрото да се повозят :bigok

Никакво внимание на тези.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 16, 2012 11:52 am 
Аватар

Вуйчо Ваньо доволно пренебрежително се е изказал за Ботев :bigok Едва ли им е станало коНфортно на жАлтите :bii_chorbata

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 16, 2012 12:44 pm 
Аватар

Цитат:
Цветков: ''В България за първи път ми се случва да играя пред такава публика''

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 16, 2012 12:47 pm 
Аватар

още един жътур :ohmygod2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 16, 2012 12:49 pm 
Аватар

urban order написа:
Цитат:
Цветков: ''В България за първи път ми се случва да играя пред такава публика''

Цитат:
Цветков: Разликата между Левски и Ботев е голяма

:smt031 :smt031 жАлтаааааааааа кочинааааааааа ша-ля-ля!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 16, 2012 12:50 pm 

в спортал не го пише това за публиката,а казва само колко е голяма разликата ... :smt017

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 16, 2012 12:51 pm 
Аватар

Е, явно на жълтура му го е казал на уше и той сега ни споделя. А какво е имал предвид, че в България никога не е играл пред такава публика? Може би е искал да каже "пред такава селска публика"? :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 16, 2012 12:55 pm 
Аватар

Цитат:
Героят за Ботев: В България за първи път играя пред такава публика

Героят за Ботев (Пловдив) в днешния мач със Славия - Иван Цветков, остана щастлив от успеха с 3:0 над Славия, след което в типичния си ерудиран стил заяви, че няма да има еуфория в следващия кръг срещу Левски, предаде репортер на Novsport.com.

Днес, на стадион "Христо Ботев" в Пловдив, "канарчетата" се наложиха над "белите" с класическия резултат в първия кръг, а обявеният за ненужен Цветков вкара и трите гола домакините.

"Като побеждаваш, винаги е хубаво, щастлив съм, че зарадвахме хората на стадиона, дано продължаваме така", започна Цветков след мача.

"Ние винаги играем под напрежение, независимо от целите, това е нормално нещо във футбола. Очаквах днес да победим, това, радвам се за трите гола, но победата е по-важна. В България за първи път ми се случва да играя пред такава публика", каза още нападателят.

Относно предстоящия втори кръг срещу бившия му отбор Левски, Цветков каза: "Срещу Левски ще играем отворено, нормално, едва ли ще има еуфория от това, че играем срещу Левски".

http://www.novsport.com/news244521_1024.html

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 16, 2012 12:58 pm 
Аватар

Нищо лошо не говорете за вуйчата ви
Май не знаете как се озова в Ботев

Цитат:
Иво Тонев - "отивай в Ботев"
И.Ц. - " не искам, аз съм в Левски, аз съм от Левски ще играя на макс"
И.Т. - "отиди да видиш какво става там, само погледни нищо АНГАЖИРАЩО"
И.Ц. - "в Пловдив съм "
И.Т. - "оставаш там - ние се разбрахме с Ботев вече!"

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 16, 2012 12:58 pm 
Аватар

Всеки обаче си извърта думите му както си иска :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 16, 2012 1:04 pm 
Няма такива форумни герои като жАлтите мастии обаче :lol: А верно ли е имало папагал с регистрация от 2005-та и който възкръсва от нищото ? :lol: :lol:

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Чет Авг 16, 2012 1:10 pm 
Аватар

Един голям син кур в жълто-черните дупета и да се приключва с тая еуфория в жАлтите приятелки, че вече започва да дразни.. :ohmygod

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 16, 2012 1:19 pm 
Аватар

Croopev написа:
Няма такива форумни герои като жАлтите мастии обаче :lol: А верно ли е имало папагал с регистрация от 2005-та и който възкръсва от нищото ? :lol: :lol:

Тоя ще да е бил скрита лимонка :loser2
А тия жАлтите били големи манафи бе :slap Нямаше ги тука 1-2 години и сега се бият по гърдите, че били слаБия :smt005 100 години не смееха устата да си отворят, а сега видиш ли цели ги гълтат :blowj :bii_chorbata

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 16, 2012 2:14 pm 
Аватар

Марто написа:
Не знам жълтурите колко мача са си купили в "Б" група,но знам,че баража не се е играл :smt006

Тоя пък и той, те тогава нямаха пари да си сипят гориво във возилото, ти за купени мачове ми говориш. Дори по времето на Христолов съм чувал истории как от футболистите събирали по левче или нещо такова, за да сипят нафта и да не изпуснат мача :D А баража се е състоял, едни мои приятели нали ходиха и той беше някъде около София, ако не се лъжа, и те кафезите си го взеха с 2:1 или 2:0 нещо такова беше...

И твойто име само кат мълвяха,
умираха без страх.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 16, 2012 2:16 pm 
Аватар

Марто написа:
Не знам жълтурите колко мача са си купили в "Б" група,но знам,че баража не се е играл :smt006

от третия полусезон - всички ! А с Етър там беше ... Цанко целеха, каси от бира хвърляха и т.н. никаква полиция, охрана нищо ... там футбол не се игра!

Вуйчо ви Ваньо! :lsclapp :lsfc1

Цитат:
"Надявам се да играя срещу Левски, но това зависи единствено от старши треньора ни. Той трябва да прецени, а до неделя има още няколко дни. На "Герена" ще бъде изключително трудно, но се надявам да спечелим гостуването. Дори и да излязат с 11 юноши на терена, те пак ще бъдат Левски.В Левски винаги се е работило на високо ниво. Нещата са много професионални и в организационен план. В Ботев е рано да говорим за това. Знаете, че отборът излиза от сериозна криза. Пътят е труден, но правилен.Разликата между двата отбора е голяма, но се надявам да стане по-малка. Не съм сърдит на никой в Левски, няма за какво. Трябва да се гледа напред. Разочарован съм от престоя в Левски само, защото не успяхме да спечелим нищо, а публиката на отбора е голяма и в цялата страна хората се надяват на титли и медали"

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 16, 2012 2:18 pm 

Pipha написа:
Тоя пък и той, те тогава нямаха пари да си сипят гориво във возилото, ти за купени мачове ми говориш.

Е ти ако си мислиш, че са им нужни пари за да е уговорен мачът.. :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 16, 2012 2:18 pm 
Аватар

Бием ги, едното нищо са. Последния път като ни бяха проблем, беше мноооооооого отдавна :bii_chorbata

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 16, 2012 2:20 pm 
Аватар

Psychosocial написа:
Pipha написа:
Тоя пък и той, те тогава нямаха пари да си сипят гориво във возилото, ти за купени мачове ми говориш.

Е ти ако си мислиш, че са им нужни пари за да е уговорен мачът.. :lol:

Е, тогава с какво? Запознайте ме, щот' явно не съм навътре с мат'риала...

умираха без страх.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 16, 2012 2:31 pm 
Аватар

Pipha написа:
Марто написа:

Тоя пък и той, те тогава нямаха пари да си сипят гориво във возилото, ти за купени мачове ми говориш. Дори по времето на Христолов съм чувал истории как от футболистите събирали по левче или нещо такова, за да сипят нафта и да не изпуснат мача :D А баража се е състоял, едни мои приятели нали ходиха и той беше някъде около София, ако не се лъжа, и те кафезите си го взеха с 2:1 или 2:0 нещо такова беше...

Кога са нямали пари бе - миналия сезон ли?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 16, 2012 2:34 pm 
Аватар

Morning Glory написа:
Pipha написа:
Марто написа:

Кога са нямали пари бе - миналия сезон ли?

В началото на сезона нямаха много, да.

умираха без страх.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 16, 2012 2:42 pm 
Аватар

Цитат:
Мажоритарният собственик на Ботев Пловдив Цветан Василев гарантира финансово спокойствие на отбора за „Б” група. Благодетелят на „канарчетата” е уверил съвета на директорите, че ще разполага с бюджет по-висок от този на част от отборите в елита.

Банкерът ще осигури около 3 милиона лева за следващия сезон, половината, от които отиват за ремонт на стадион „Христо Ботев” и детско-юношеската школа. Първият етап реконструкцията на „Колежа” ще погълне 1 милион лева, като целта е в близко бъдеще той да отговаря на изискванията за лиценз за УЕФА.

До 10 дни започват и преговорите с настоящите футболисти за професионални договори. От щаба на „канарите” обаче заявиха, че ще запазят в тайна до лятото с кои играчи са се обвързали и с кои не.

300 хиляди лева отиват в школата, която ще се радва на особено внимание и в бъдеще. Заплатите на треньорите в нея ще бъдат увеличени, а децата се освобождават от месечните такси. Ръководството на „жълто-черните” вече подписа договор с 3 близки до Пловдив села – Катуница, Куртово Конаре и Войводиново, чиито терени ще се ползват като база за ДЮШ.

Отделно Василев става собственик май в края на 2010 :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 873 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 30  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]