forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Чет Авг 14, 2025 7:42 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 3237 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69 ... 108  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Пон Юли 23, 2012 5:00 pm 
Аватар

Махнах си поста, че самия клип е адски гнусен .....

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юли 23, 2012 5:01 pm 
Аватар

Седем:Едно написа:
Кво си репортнал, бе? Дай линк, нали знаеш, че обичам да клеветя :bigok

Другаря Спасов добре те е обучил :bigok :bigok :bigok

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org
facebook: БОДК / BOVBD

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юли 23, 2012 5:02 pm 

е няккъв филм е тва, кво толко

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юли 23, 2012 5:04 pm 
Аватар

За това става въпрос ....
http://www.youtube.com/watch?v=Qa4muHZ-nVY

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юли 23, 2012 5:08 pm 
Аватар

Тоя да умре. Днес. Репортнах го.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юли 23, 2012 5:14 pm 
Аватар

Wildkid написа:
Седем:Едно написа:
Кво си репортнал, бе? Дай линк, нали знаеш, че обичам да клеветя :bigok

Другаря Спасов добре те е обучил :bigok :bigok :bigok

Да-да :smt005 :smt005 :smt005 Затова си му казваме и на него Бащица :bii_chorbata :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юли 23, 2012 5:14 pm 

репотнах го и аз и си го нахраних копеленцето албионско :sm_horse :sm_horse :sm_horse

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юли 23, 2012 5:55 pm 
Аватар

Бързо всеки да бега в най-близкото студио за татоси и да си рисува лика на Аркан на гърдите и Младич на гърба. Още на границата се събличаме голи до кръста с кубинки, а на кубинката закачен нож Рамбо и жица навита около него :bii_chorbata

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юли 23, 2012 5:59 pm 
Аватар

acrimonious написа:
Hypnotic написа:
Ако ни държат на границата ще е ебати простотията :ohmygod Нашите ушеви позволиха на онея да си правят каквото искат из София, а с нас ще се държат като военнопрестъпници :ohmygod :ohmygod :ohmygod :ohmygod2 :ohmygod2 :ohmygod2

На фона на всичките медийни провокации тва наистина ли ти се вижда странно?! :smt017

Е какво сме виновни ние, феновете на Левски, за тея провокации? Всичките тея колажи, и от тяхна, и от наша страна, за първи път се появаваха по разни сайтове тип фенфейс.бг. Каква гаранцията кой ги е правил? Може и едните, и другите да са правени от прасета.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юли 23, 2012 6:15 pm 
Аватар

Ти луд ли си, ако мислиш, че е за колажите? :lol: Транспарантът за Младич и Аркан им бръкна надълбоко, те не живеят толкова в интернет колкото ние. :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юли 23, 2012 7:10 pm 
Аватар

Между другото няма да е зле НКП да излязат с някаква декларация по случая с трансперанта :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юли 23, 2012 7:37 pm 

Конкретен въпрос към Тонко - ти плащаш ли членски внос на НКП, та да съветваш НКП какво да правят?

Ако не - със статута на какъв тогава поставяш подобни въпроси?

Ако да - нямате ли си канали с клуба, в който плащаш членски внос, че си комуникирате през форумО?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юли 23, 2012 7:43 pm 
Аватар

Със статута на левскар, иначе не съм член на НКП, просто изказвам мнение не съветвам никой, но ми се струва наложително НКП, които са представителната организация на феновете на Левски, да изкажат мнение по този тъй важен въпрос.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юли 23, 2012 7:57 pm 

Номинирам Македонията да изложи мислите си в една декларация от тия дето са му специалитет :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юли 23, 2012 8:05 pm 
Аватар

tonko7 написа:
Със статута на левскар, иначе не съм член на НКП, просто изказвам мнение не съветвам никой, но ми се струва наложително НКП, които са представителната организация на феновете на Левски, да изкажат мнение по този тъй важен въпрос.

Кое му е важното на въпроса бе???
Някакви боклуци които няколко часа преди това поругават наша светиня се обиждат от самата истина и става "ВАЖНИЯТ ВЪПРОС" ли?
Какво трябваше да пише "Заповядайте отново-свещите са безплатни" "Посетете и другите ни храмове",?????
До кога народе???До кога.......
:( :( :(

:levski КЗК :levski

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юли 23, 2012 8:09 pm 
Аватар

BSG написа:
Конкретен въпрос към Тонко - ти плащаш ли членски внос на НКП, та да съветваш НКП какво да правят

Какво искаш да кажеш сега...че всеки,който дава 5 левчета на месец на НКП има право да се изказва,а всички останали,които това НКП представлява трябва да не казват гък :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юли 23, 2012 8:14 pm 
Аватар

blue_28 написа:
tonko7 написа:

Някакви боклуци които няколко часа преди това поругават наша светиня се обиждат от самата истина и става "ВАЖНИЯТ ВЪПРОС" ли?
Какво трябваше да пише "Заповядайте отново-свещите са безплатни" "Посетете и другите ни храмове",?????

Приматите от Сараево са ми през кура, но примерно и те могат да бъдат включени в една такава примерна декларация. По-важното е, че имаме претенции да сме на по-високо, на доста по-високо ниво от останалите агитки, а реално се дигат подобни малоумия.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юли 23, 2012 8:16 pm 
Аватар

На кои дати ще се играчт play-off -те??? :smt003 :lsclapp :lsfc3 :lsfc4 :lsfc3 :lsfc3 :lsfc4 :lsfc3 :lsfc3 :lsfc4

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юли 23, 2012 8:17 pm 
Аватар

tonko7 написа:
blue_28 написа:
tonko7 написа:

Приматите от Сараево са ми през кура, но примерно и те могат да бъдат включени в една такава примерна декларация. По-важното е, че имаме претенции да сме на по-високо, на доста по-високо ниво от останалите агитки, а реално се дигат подобни малоумия.

Според цесекарите примерно и да пееш "САМО ЛЕВСКИ" е малоумие.... Няма малоумия..има гледни точки....!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юли 23, 2012 8:30 pm 
Аватар

blue_28 написа:

цесекарите

За първи път я виждам тая дума във форума. :shock: :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юли 23, 2012 8:32 pm 

Левскарката последно я употребяваше :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юли 23, 2012 8:33 pm 
Аватар

Четем,четем..и имам чувството,че всеки влиза,за да се сджафка и заяде с нЕкой тук и да излезе...майката си е ебало :(

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юли 23, 2012 8:41 pm 
Аватар

Напротив blue_28, има левскарски ценности, има неписани правила, има ако щете и заветите на Апостола и ако те не се спазват нищо не пречи примерно на мач срещу унгарци някой да дигне "Хручов ви еба 58ма, сега е наш ред" и да каже "Ами това е само мнение".

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юли 23, 2012 8:53 pm 
Аватар

За евентулния мач с черногорците прелагам тапета да е: "Анте Готовина ви еба, сега е наш ред" :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юли 23, 2012 8:57 pm 
Аватар

Тия нямат никви фенове :wink:.
Освен това, май е време да спрем с интернет хулиганстването и убийствата и да покажем повече реални действия, отколкото виртуална активност, че само се излагаме!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юли 23, 2012 9:06 pm 
Аватар

Спрете да се карате ей! Всички сме БЪЛГАРИ И ЛЕВСКАРИ в този форум! Какво делите?! Кога ще спрете да се джафкате един друг и ще погледнете към истинският враг в момента? Стига с различните мнения! Трансперанта се вдигна и не може да върнете това назад(визирам хората, които са против него)! Сега е момента да застанем един до друг и да браним националната и клубната чест! Спрете да се карате, спрете да спорите и да остроумничите! Имам чувството, че всеки има различно мнение по въпроса! Всеки се прави на интересен и оригинален! Който го е страх да не идва в Сараево и да не пише глупости тук! Който е против трансперанта да застане зад другите въпреки това! Нека бъдем малко единни майка му да еба! Спрете със сравненията - ако това беше в Сърбия и т.н. Ние по долни ли сме от сърбите? По долни ли сме от гърците? Каква история имаме ние? Какви мъже е родила майка България? Забравихте ли кои сме ние? Смело напред и нека сега докажем един път за винаги думите, които стояха на оградата на едно дерби - НИТО КАПКА СТРАХ, НИТО КРАЧКА НАЗАД!

http://www.youtube.com/watch?v=SmhabszX1v4

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юли 23, 2012 9:50 pm 
Аватар

Сънувам този мач
Много е важно един гол да вкараме на началото,след това с Търнава вече никак не съм спокоен в такива ситуации.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юли 23, 2012 10:54 pm 
Аватар

Ей, МОМЧЕТА, ЛЕВСКАРИ, БЪЛГАРИ !!! Знаете ли.. искам да отправя една МОЛБА към вас, всичките които ще ходят на мача, а и към тези които се колебаят. Момчета искам да отидете там, да покажете какво значи ЛЕВСКИ и БЪЛГАРИЯ, да им натриете носа на тия копелета гнусни, да защитите честта, обичта и историята на ЛЕВСКИ, да им покажете КОИ СМЕ НИЕ !!! Да им го набиете в шибаните резани кратуни, това ми е единствената молба към хората които ще присъстват. Искам да викате вместо мен и вместо другите които няма да имат възможност да присъстват, да избухнете, да развеете знамената, да им приложите трите О-та, да направите АРЖЕНТИНАТА и после да се приберете всички живи, здрави и опиянени от ПОБЕДАТА ! А на вас всички които се колебаете дали да ходите, а имате кинтите и сте свободни тези дни, или пък можете да се освободите.. ХОРА отидете на мача, заради нас самите като ПУБЛИКА, за ЛЕВСКИ, за да защитите името на нашия велик отбор, от нас зависи дали ще сме 100 или 1000, това е. Отидете там и покажете как един фен трябва да подкрепя отбора на СЪРЦЕТО СИ !!!

АРЕ ЛАВИНАААААА, МАЧКАЙЙЙЙЙЙ !!!!!! :levski :lsfc3 :lsfc3 :lsfc3 :lsfc3 :lsfc3 :lsfc4 :lsfc4 :lsfc4 :lsfc3 :lsfc3 :lsfc3 :lsfc4 :lsfc4 :lsfc4 :lsfc3 :lsfc3 :lsfc3 :lsfc4 :lsfc4 :lsfc4

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 24, 2012 12:07 am 

Лабрадор написа:
BSG написа:
Конкретен въпрос към Тонко - ти плащаш ли членски внос на НКП, та да съветваш НКП какво да правят

Какво искаш да кажеш сега...че всеки,който дава 5 левчета на месец на НКП има право да се изказва,а всички останали,които това НКП представлява трябва да не казват гък :lol:

Еми точно тва искам да кажа, да, щото аз нямам някво чувство, че НКП ме представлява и нямам право да им давам акъл при положение, че с нищо не съм допринесъл за тяхната дейност. И става въпрос за искания към НКП, не за "изказване" по принцип. И НКП може го смениш с коя и да е абревиатура. Що се правите на луди и че не разбирате, та искате разяснения?

Понякога се отчайвам, честно... как всеки чака НЯКОЙ да вземе страна, отношение, за да има после кво да се коментира и да се пише - ++1, 1++ или обратното - да се обяснява колко е зле позицията...

Офф, както и да е, айде дотука с тва, че темата пак си еба майката... .

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 24, 2012 12:11 am 
Аватар

Добре,бе,човек,как тогава се води че Национален Клуб на привържениците на Левски София представлява всички тях,с вноска от 5 левчета или без,всички стоим в един сектор,зад една идея и чувство....еби му майката...

Ти как виждаш,аз ИлиЯн Илиев Костов да вдигна нещо в тоя сектор без да изям тукатите????Няма как нормалните фенове да не искат НЯКАКВА позиция по КАКЪВТО и да било въпрос...Или всичко е само на абривеатури???

П.с. Тоя казус хич не ме интересува принципно,аз ще отида,викам и ще си тръгна и утре...и след 6 месеца...И пак няма да се отъжествявам с фен клуб,фракция...нищо.но НКП се води,че представлява ВСИЧКИ НАС!!!! С или без 5-те левчета месечна такса...

Сигурно аз не разбирам от фен-клубове и т.н....ба ли го...

Последна промяна Лабрадор на Вто Юли 24, 2012 1:02 am, променена общо 2 пъти

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 3237 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69 ... 108  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]