forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Пон Авг 18, 2025 11:06 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 2412 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54 ... 81  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Пон Апр 08, 2013 9:19 pm 
Аватар

Еx-Запознат написа:
Madrid&Levski ♥ написа:
На 16 съм, от Перник. В моя клас няма друго момче, което да се интересува от БЪЛГАРСКИ футбол. Има два фена на Юнайтед, един на Байерн и един на Барса. :ohmygod

Баси майката, по-лоша от тази комбинация няма, верно е :ohmygod2
Перник :smt005 :smt005

Иначе казаха ти вече, сам трудно ще бъдеш, тръгвай, щом имаш желание, действай смело!
И изобщо не си малък, питай баща си какви би трябвало да ги е вършил на твоята възраст, а ако случайно поради някаква причина не си признае, може да прочетеш в една книга ние на 16 год кви ги вършехме :smt006

Милене...ние одъртяхме...а тия малките нищо не попиват....лошо брат... :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 08, 2013 9:36 pm 

Еx-Запознат написа:
И изобщо не си малък, питай баща си какви би трябвало да ги е вършил на твоята възраст, а ако случайно поради някаква причина не си признае, може да прочетеш в една книга ние на 16 год кви ги вършехме :smt006

Чакай аз да те питам ти тия на дъщеря си разправяш ли ги :bigok :bigok :bigok

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 08, 2013 9:52 pm 
Аватар

Makavelli написа:
ама 12-15 годишните тия неща не могат да ги запалят.
:levski

Аз съм на 16 и всъщност точно това ме запали да ходя по мачове. Откакто се помня съм левскар, но като малък гледах само по телевизията. Няма мач, на който да не съм пял 90 мин. (Вярно, че нямам и малка част от мачовете, а които повечето от вас сте ходили) и се дрязня, когато виждам пред мен някъв на моите години, нахлупил шапка "Левски хулиганс 1312 14/88 ултрас, не знам си какво" и цял мач си бърка в джобовете и дори не си отваря устата, а е застанал на първа линия....

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 08, 2013 9:58 pm 
Аватар

targovishte написа:
Еx-Запознат написа:
Madrid&Levski ♥ написа:
На 16 съм, от Перник. В моя клас няма друго момче, което да се интересува от БЪЛГАРСКИ футбол. Има два фена на Юнайтед, един на Байерн и един на Барса. :ohmygod

Баси майката, по-лоша от тази комбинация няма, верно е :ohmygod2
Перник :smt005 :smt005

Иначе казаха ти вече, сам трудно ще бъдеш, тръгвай, щом имаш желание, действай смело!

Милене...ние одъртяхме...а тия малките нищо не попиват....лошо брат... :smt006

Точно дъртите сме длъжниците, доста кофти пример даваме :smt006
Не е лошо "отговорните" да помислят сериозно дали така ще си я караме, ако ги вълнува изобщо де...
Щото и да си драскаме тука - файда никаква :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 08, 2013 10:31 pm 
Аватар

да, обаче палачинката има и друга страна...имаше години, когато в сектора събирахме доста хора,
част от които обаче изобщо не пееха, не скачаха и общо взето си гледаха мача...

тогава се почваше едно "абе писна ми от туристи , куфари"...и т.н. и всички разправяха колко ще е яко да няма нито един турист в сектор Б, па ако ще да останат само 100 човека...

тогава "София идваше" и т.н глупости ама пак не трябваше...

общо взето ни така, ни онака... :smt017

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 08, 2013 10:37 pm 
Аватар

Е, сега сме на всеки мач едни и същи муцуни, 200 човека, от които пеят 32ма човека.. не е много по различно, само където бройката е намаляла :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Апр 09, 2013 12:07 am 

UL написа:
да, обаче палачинката има и друга страна...имаше години, когато в сектора събирахме доста хора,
част от които обаче изобщо не пееха, не скачаха и общо взето си гледаха мача...

тогава се почваше едно "абе писна ми от туристи , куфари"...и т.н. и всички разправяха колко ще е яко да няма нито един турист в сектор Б, па ако ще да останат само 100 човека...

тогава "София идваше" и т.н глупости ама пак не трябваше...

общо взето ни така, ни онака... :smt017

Аз, може би, съм го казвал това, за което говориш, но под куфари и туристи слагам хора, които не пеят, а си говорят през целия мач с приятели и се правят, че са над нещата. 100 човека, ако пеят всички ще е 10 пъти по-добре от това, което е сега. Хората, които го поддържат това мнение не се лутат между някакви варианти за фейсконтрол спрямо пеещи и непеещи в сектора, на нас ни е ясен проблема и решението сме го предлагали 1000 пъти. Вече друг е въпроса дали някой изобщо го чува или чете или просто пак се прави, че нещата са ок. Липсва човек, който да взема решения в Сектора и да бъде слушан от всички следователно попадаме в старата ситуация - всеки си прави квото си знае. Младежа очаквах да е силния човек, но явно не му се занимава с тия неща вече, а и е нормално след като едвам излезе от затвора да стои в сянка и да не се набива на очи. IRR беше подел инициативата по едно време и доста стягаше всички, тогава нещата изглеждаха супер, но не знам защо се отказа. И тоя тъп спор за вишката най-после го прекратете не разбрахте ли, че просто и пет-шестимата човека между които се колебаете трябва да са там и да надъхват хората да пеят кой както може.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Апр 09, 2013 12:31 am 
Аватар

Аз пък и до ден днешен не мога да разбера, защо точно се наложи това, да има разпяващи, на вишки с уредби и тн. Заради толкова желания синхрон ли... Не ми ясно, признавам. Не беше много отдавна времето, в което се пееше и повечко, и нямаше един разпяващ, а всеки можеше да подеме песен, от мястото си. Да, вярно, че нямаше постоянен синхрон, но си се пееше и то повече и по-разнообразни песни, сякаш. Сега, като че ли доста хора бойкотират, като им се "нарежда", какво и кога да пеят. Дали са прави или не, какви са им причините, няма да коментирам, защото най-малкото ще се отплесна в разсъждения за психологията на българина и левскаря, в частност, за припознаването на лидери и тн.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Апр 09, 2013 12:57 am 

Една малка част от хората тук ме познават и знаят кой съм. Та тях питам, защо фракциите на мачове като този с Берое седят отгоре на пистата, срам ли ги е от нещо? Защо не слезнат и не поведат другите. Питал съм ги и преди, питах ги и в неделя, ясен отговор не получих. За това питам тук.

Иначе сме ташак, не за друго, а защото сме непостоянни и сами лъжем себе си. Вярваме сляпо, че сме над всики, а това от години не е така. Не доминираш ли и не ти ли го признават другите, значи не си най-добрия.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Апр 09, 2013 1:01 am 
Аватар

Тогава всеки всеки ще изявава като шеф- много вожд, малко индианец. От пет места ще подемат различни песни. Всеки ще си пее за сране, курви и вратарчета.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Апр 09, 2013 1:14 am 
Аватар

Harry Roberts написа:
Тогава всеки всеки ще изявава като шеф- много вожд, малко индианец. От пет места ще подемат различни песни. Всеки ще си пее за сране, курви и вратарчета.

Ако отговаряш на мен - Преди нямам спомен, да се пееше такива неща. Песните за вратарчета са ми от "модерните", та не знам. А за подемането на различни песни, да имаше го това, но в 90% от случаите се налагаше една песен до края й, а и имаше обособени части от сектора, в които се почваха скандаранията и песните. Явно после заради разните разделения на фракциите, се наложи разпяването от вишка, за да няма бойкоти, може би... Еба ли го. Ама причината не е само или основно, заради вожда и индианците, все пак агитката ни не е от 6-7 години.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Апр 09, 2013 7:36 am 
Аватар

Harry Roberts написа:

To сега не е ли така?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Апр 09, 2013 8:22 pm 

Айде стига пък ти с тоя човек на вишката. :lol: Като си се хванал за тва и всяко второ нещо в тая тема ти е за него.

Въпросният не бива да има значение колко силно ще пее дадена агитка. Лично аз никога не съм се влияела и не ми е пукало от това дали е А, Б или В е там. :wink:

Когато Ицо беше с микрофона на едно от дербитата по - зле ли беше? :smt006 Не мисля. :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Апр 09, 2013 8:51 pm 
Аватар

Renaissance написа:
Айде стига пък ти с тоя човек на вишката. :lol: Като си се хванал за тва и всяко второ нещо в тая тема ти е за него.

Въпросният не бива да има значение колко силно ще пее дадена агитка. Лично аз никога не съм се влияела и не ми е пукало от това дали е А, Б или В е там. :wink:

Когато Ицо беше с микрофона на едно от дербитата по - зле ли беше? :smt006 Не мисля. :wink:

+1.
И на последното дерби момчето се справи добре.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Апр 09, 2013 8:55 pm 
Аватар

Марто написа:
Росен написа:
Harry Roberts написа:

To сега не е ли така?

А най-тъпото е,че всички тогава започват да пеят най-силно...а като пеем Левски шампион всеки си мълчи :smt004
ПС:И само не ме Убеждавайте,че човекаЪТ на вишката, няма значение :smt006

Ще те върнем в училище май... :smt047

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Апр 09, 2013 9:00 pm 
Аватар

сигурен ли си, че не сбърка в поправката :loser2 запетайката не е ли излишна

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Апр 09, 2013 9:12 pm 
Аватар

От ЕГН-то е, простено му е :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Апр 09, 2013 10:34 pm 
Аватар

А вие пък сте страшни филолози :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Апр 09, 2013 11:09 pm 
Аватар

antonatan написа:
сигурен ли си, че не сбърка в поправката :loser2 запетайката не е ли излишна

не е ...сложно изречение се получава....

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Апр 09, 2013 11:10 pm 
Аватар

Няма запетайка.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Апр 10, 2013 12:11 am 
Аватар

Knoxville написа:
Няма запетайка.

+1

Ама в предишното липсва. :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Апр 10, 2013 12:28 am 

Трябва да се работи върху пеенето. Да се спира дадена песен, когато се забързва и да се почва наново. Да се почва с 1 2 3 и тогава определените ни силни скандирания, защото им се губи началото, което е най-силно. Да се упражняват повече песни и определено ни трябват нови такива. Първо да научим старите обаче.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Апр 10, 2013 1:20 am 
Това, което може да се направи, е примерно барабанистчето (нали уж пише тук :bigok ) да почва ритъма (да се разбира по-бавен) преди песента да започне и просто да комуникират с пича на вишката нон-стоп. И така докато не се научим.

А следващият домакински мач е абсолютно задължително всеки да направи компромис и да дойде. Трябва да се отсрамим последното ни "представяне". :smt006

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Сря Апр 10, 2013 1:29 am 
Аватар

Е на следващият мач , ще бъдем бройка, но не заради хубавата игра или понеже сме "израснали" , а понеже ще е в удобен час, в хубаво време :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Апр 11, 2013 1:56 am 
Аватар

Croopev написа:
Това, което може да се направи, е примерно барабанистчето (нали уж пише тук :bigok ) да почва ритъма (да се разбира по-бавен) преди песента да започне и просто да комуникират с пича на вишката нон-стоп. И така докато не се научим.

А следващият домакински мач е абсолютно задължително всеки да направи компромис и да дойде. Трябва да се отсрамим последното ни "представяне". :smt006

Здравей :) С всички,които се въртят на вишката става добра комуникация. Аз ги следя тях,те мен и мисля,че всичко е ок. Имах такава практика,когато е безобразно бързо пеенето,примерно на "Да запеем дружно песента", спирам. Обяснява се от вишката "момчета дайте малко по-бавно" и наистина става по-бавно пеенето... ама само за един път :bigok .Имам в предвид,че я изпяваме един път като хората, пеем я след 20 минути и пак е същото безобразие,колкото и бавно да бия. Сега уж се стремя да е по-бавно,но ти приемам съвета :smt001 от следващия път обещавам да обърна специално внимание на бързината,даже ще викам постоянно "по-бавно" или нещо от сорта :smt027 . В залите,когато ходим на баскетбол примерно, се получава страхотно всяка една песен принципно. А иначе не знам как ще почна ритъма преди песента,като нямам представа какво ще се почне от вишката :bigok . Идеята ти е много добра(и аз съм мислил нещо подобно),ама трябва и аз да се кача горе на вишката,за да се получи нещо такова,а то май няма да има място + това няма къде да си сложа барабана :smt003 . Живот и здраве, като бутнат Сектор Б,за да построят новия, може да се мисли за нова по-голяма вишка със стойки за тъпаните и тн, но това е много в бъдещето според мен.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Апр 11, 2013 11:07 am 
Аватар

То е очевидно че агитката избързва, въобще не мисля, че проблема е в тъпана.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Апр 11, 2013 4:34 pm 
Аватар

А защо не се опита на мачовете с по-малко публика, човека с тъпана да е на вишката - сам (евентуално да има някой който да държи тъпана), а човека с микрофона отдолу (както последните мачове) и постоянно да се напомня да се слуша тъпана и по този начин всеки един ще може да го вижда, освен да го чува :)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Апр 11, 2013 5:55 pm 

Светлината пътува по-бързо от звука, така че няма нужда да го гледаме, а да го слушаме. :smt023

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Апр 11, 2013 7:00 pm 
Аватар

Ангелов, това щеше да има значение, ако примерно тъпанджията е на Копитото. При положение, че тартора с мегафона и тъпанджията са на няколко метра от теб или мен, разликата е нищожна.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Апр 11, 2013 8:40 pm 
Аватар

bii chorbata написа:
А защо не се опита на мачовете с по-малко публика, човека с тъпана да е на вишката - сам (евентуално да има някой който да държи тъпана), а човека с микрофона отдолу (както последните мачове) и постоянно да се напомня да се слуша тъпана и по този начин всеки един ще може да го вижда, освен да го чува :)

Целта не е аз да съм сам на вишката,ами да сме двамата заедно на вишката. Ето нещо подобно http://4.bp.blogspot.com/-E7KDwaiVX-I/U ... SC2064.JPG
Иначе няма голямо значение дали съм сам горе ,или съм сам долу. Целта е да сме двамата заедно, а нашата вишка е малка и няма поставки за тъпани :smt023

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 2412 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54 ... 81  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]