forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Съб Авг 16, 2025 3:15 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 827 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 28  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Чет Май 16, 2013 11:00 pm 
Аватар

Ебал съм го у тактики, кой ще играе, кой няма да играе и т.н. За феновете на Левски е най-важно да сме колкото побира стадиона и да бъде аржентина преди, по време и след края на мача. Не вярвам да има друг изход в края на мача, ако всеки си остави гласа на стадиона.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Май 16, 2013 11:06 pm 
Аватар

СЕга видях Вутов в студентски град с Валентин Добревски,който е юноша на чорбата....тея нямат ли някъв режим...или е време за дискотека...

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Май 16, 2013 11:07 pm 
Аватар

SZ_FEN написа:
......

На крилата бих заложил втората уловка. Гари Родригес от дясно и доката делиорманците се фокусират върху него и Карвальо, от ляво бих сложил Йорданов или Вутов, който ще e скритото оръжие. Върху него няма да бъде съсредоточено вниманието на противника. Единственото което ме кара Вутов да не е първия ми избор е неговата физика.

И защо трябва да мъчиш Рамос и Вутов след като Вутов си играе в центъра, а Рамос на крилото ?

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Май 16, 2013 11:36 pm 
Аватар

Paincho написа:
SZ_FEN написа:
......

На крилата бих заложил втората уловка. Гари Родригес от дясно и доката делиорманците се фокусират върху него и Карвальо, от ляво бих сложил Йорданов или Вутов, който ще e скритото оръжие. Върху него няма да бъде съсредоточено вниманието на противника. Единственото което ме кара Вутов да не е първия ми избор е неговата физика.

И защо трябва да мъчиш Рамос и Вутов след като Вутов си играе в центъра, а Рамос на крилото ?

СЗ_ФЕН хвърля прах в очите на Радо Прашката :smt003 В събота ISOлваме крейзитата и сините тържества могат да започнат, а прасенцата могат да последват полета на делиорманските орли от най-високите мостове :bii_chorbata

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Май 16, 2013 11:50 pm 

blue_eyes написа:
Paincho написа:
SZ_FEN написа:
......

СЗ_ФЕН хвърля прах в очите на Радо Прашката :smt003 В събота ISOлваме крейзитата и сините тържества могат да започнат, а прасенцата могат да последват полета на делиорманските орли от най-високите мостове :bii_chorbata

Така е. Психоатаката трябва да е на всички нива.

Ако някой има номера на "гадателката на Берлускони" нека и поръча едно гадаене в което водим с 3:0 още в 15 минута. Тия трябва да ги откажем още преди да са стъпили на терена :bigok.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Май 17, 2013 12:31 am 

Много исках да дойда на мача,но за съжаление няма да мога. :( Дано Гаджев не играе и Силва започне отпред.Вярвам ,че ще бием.САМО ЛЕВСКИ ! :levski

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Май 17, 2013 12:45 am 
Аватар

този мач ми напомня на оня с Литекс, когато направихме равен и останахме втори. обаче тогава имахме доста по-солдни фигурни, на които да разчитаме за победа. а можеше просто да си победим като пичове Монтана и Пирин

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Май 17, 2013 12:59 am 

Eric Cartman написа:
Македония написа:
Ех, само една победа, а какви неща може да ни донесе... Този тим има бъдеще и може да тръгне стремглаво нагоре! Колко "хора" може да погребе, колко усти ще замлъкнат, колко урода ще изчезнат, а едно цяло отборче може директно да бъде закрито, тъй като за него това му е последното изкуствено издихание. Вижте ги само как лаят, под всяка статия, всеки коментар, прасетата няма да могат да спят до събота вечер, а как ще гледат мача с малки, свити, бедни, миши сърца, не ми се мисли направо :lol:
Успех и късмет, много ще ни трябва, дано ни целуне съдбата в събота! ЛЕВСКИ ШАМПИОН!

Най-лошото е, че ако не спечелим тоя мач, ще реанимираме всички прасета, те ще са направо в екстаз. "отбора на всички власти бутан до 2-та финални мача, за сезона загубил и 2-та, като не им помага съдията", това ще е единственото което тея уроди ще повтарят. Ако трябва да умрат на терена ама тоя мач трябва да го спечелим на всяка цена. :levski

И? Кво ти пука за мнението на някви прасета? За мен лично те са нищожества.Не заслужават НИЕ да им обръщаме внимание.Може да има хора които да ми кажат, че не е правилно да се мисли така ама... Просто няма по-големи от нас и няма значение кой какво говори. Кур за всички дет не са с нас.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Май 17, 2013 7:10 am 
Аватар

Кока-Кольо написа:
този мач ми напомня на оня с Литекс, когато направихме равен и останахме втори.

и при мен е така :?

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Май 17, 2013 7:54 am 

Горе главите бе! Бат Жоаоао ще облива мощно! :lsfc1

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Май 17, 2013 8:11 am 
Аватар

Ще облива ако го пуснат ...

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Май 17, 2013 8:56 am 
Аватар

90 минути борба на терена за всяка топка! 90 минути подкрепа на трибуните! Не заради играчи, не заради треньори! Заради Левски! Името, което носим, ни задължава да го направим :levski :lsfc4

Ние сме Левски :lsfc3

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Май 17, 2013 9:06 am 
Аватар

Не вярвам да ги бием тия,но ако нашите играят със сърце,борят се до последната секунда,ще съм доволен. :levski

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Май 17, 2013 10:11 am 
Аватар

Преди мача за купата бях супер притеснен, сега съм по спокоен от всякога, емоционално зареден , вярващ, че титлата няма къде да ходи :) :lsclapp

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Май 17, 2013 10:15 am 
Аватар

Стига простотии, мачът е 2:0! :lsfc3

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Май 17, 2013 10:24 am 
Аватар

сега очаквам да се регистрира и потребител mitov , който да пише как трябва да е тактиката, оборвайки тезите на СЗ :smt005

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Май 17, 2013 10:37 am 
Аватар

Хора, моля ви се, какъв Прохазка?! Него изобщо не трябва да го пускат до стадиона, да не говорим да бъде в групата за мача. Велев и Пелето ще бъдат в средата вътрешните полузащитници, възможно е и Михелич, тъй като не игра на финала и се очаква да е по-свеж. Важно е кой ще играе зад нападателя - дали Гаджев, който напоследък е много слаб и демотивиран, или Гари Родригес, а по крилата да са Илиян Йорданов и Рамос. Отзад, който и да играе все е грешка, така че няма място за притеснения. Бием 5:4 и :ls-cup

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Май 17, 2013 10:49 am 
Аватар

Май обаче това за Старокин наистина е без алтернатива, колкото и да е абсурдно :) Щото ако сложим Димов там немаме защита... А без класически ДХ ще стане същото като с Берое

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Май 17, 2013 11:03 am 
Аватар

И аз така мисля,Пелето и Велев най-вероятно ще са дефанзивни,а напред въпросите са,дали Гари ще е зад нападателя,или Михелич,или Гаджев,или...Рамос,и в зависимост от това ,дали Ил.Йорданов ще играе,или резерва :D ,нека има смут във вражеските редици...
Прохазка и Старокин,както и някой от нетитулярите защитници,могат да влизат само при изчерпване на Пелето,или спечелен мач.
Важното е да няма безидейно мотаене в началото,да няма глухи периоди при равен резултат,да имаме инициативата,да повеждаме и да вкарваме голове,а публиката да подкрепя неистово!!!
Дано Митов и помощниците вземат най-печелившите решения и дано бием,дано имаме и късмет!!!
И още нещо-с тези нападатели-Гари Родригес,Жоао Силва,Кристовао Рамос и Базил Де Карвальо,а и Йорданов/аз го харесвам/,можем да ги разнищиме тия резаци,въпроса е да си построиме средната линия,най-вече дефанса и защитата!!!Аз съм оптимист!!!
Успех и Само Левски!!!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Май 17, 2013 11:22 am 
Аватар

При пълен до дупка стадион сме побеждавали какви ли не отбори: Гент ,Аик, ,Спортинг ,за малко шампиона на Франция, а тук сме тръгнали да се плашим от някакъв провинциален селски отбор :smt031

ПС: До преди малко бях на касите на Герена.За една минута поне 10 човека си купиха билети, а прииждаха и още хора.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Май 17, 2013 11:41 am 

Добра инвестиция се оказват картите :lol::lol::lol::lol:

Sent from my HTC Desire X using Tapatalk 2

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Май 17, 2013 11:55 am 
В НКП ще има ли билети тази вечер или утре, някой може ли да каже със сигурност?

Върнете се в началото

Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Май 17, 2013 12:09 pm 
Аватар

Оставете билети и за провинциалистчетата, които ще нахлуем утре :bigok

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Май 17, 2013 12:12 pm 
Аватар

sector_b1914 написа:
Не вярвам да ги бием тия,но ако нашите играят със сърце,борят се до последната секунда,ще съм доволен. :levski

А аз не! Само победа :smt027 Било то и с грозна игра!!! Аз искам пълен стадион , ПОБЕДА на всяка цена, после пълним стадиона със Славия (Етър ги бием служебно) и да ни дават титлата :ls-cup На нищо друго няма да съм доволен тоя сезон!!! Миналият се радвах да бием чорбата , но този да бяхме взели купата поне! Искам ТИТЛАТА :lsfc3 :lsfc3 :lsfc3 Левски или Смърт :levski

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Май 17, 2013 12:26 pm 
Аватар

Дали може да посрещнем автобуса два часа преди мача като пристигат на стадиона да се изсипем маса народ със знамена и атмосфера :roll:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Май 17, 2013 12:46 pm 
Аватар

Жалко, че няма Сектор А. Селяците щяха да се насерат.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Май 17, 2013 12:47 pm 
Аватар

А дали може да ги изпращаме от домовете им, като им лисваме чаша вода по стълбите, да им върви! Хайде да оставим всички странични неща и да се концентрираме в това да напълним стадиона и да направиме 90 минутен ад за проскубаните пилци от делиормана!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Май 17, 2013 12:50 pm 
:smt005 :smt005 :smt005
Два пъти досега са ми "лисвали вода" преди изпити и два пъти ме скъсаха на изпити ЗЛОКОБНО!
Вечна смърт за лисването на вода!

Върнете се в началото

Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Май 17, 2013 12:51 pm 

Вчера воайорски наблюдавах как седем три изяде 13 чинии и изпи пет бурета бира независимо от дузпите в Ловеч. Щом има апетит значи утре бием :bigok

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Май 17, 2013 12:54 pm 
Аватар

В кой хотел ще спят тия? :DDDDDD Да се съберем 50тина човека и да поразбудим тия глупаци преди мача. :)))

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 827 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 28  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]