forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Сря Авг 20, 2025 12:50 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 2412 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53 ... 81  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Пон Апр 08, 2013 8:58 am 

Всичко е до пропагандата и това да набием в главите на по-обикновенните хора, че не винаги играта на отбора е най-важното. Кво, тия Звезда да не би да ги ебе как играят футболистите им? Много добре си спомням, мисля че миналата година, паднаха от Партизан и точно на следващото им домакинство имаха 10 000 човека в сектора им. То си е до манталитет...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 08, 2013 9:23 am 
Аватар

Каква пропаганда? На някой като не му се ходи на мач, вали му на главата и не му се гледат мърши няма да отиде, та каквото ще да става. Стига с тези сравнения със Звезда. Ние не сме Звезда. Ако бяхме като тях, такива като путка Гаджев щяха да идват да се кланят на агитката след мача, не да прави ушенца тип "Не ви чувам".

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 08, 2013 10:03 am 

Вчера не бях на мача за съжаление, закъсах го със здравето. Но аз лично от доооооста време ходя в сектор Б с голямо нежелание. Не ми се пише дълъг пост, няма и да се обяснявам, но просто лошите погледи, чупки, стойки, пози и всякакви други подобни неща от сополанковци (макар и по-високи от мен :bigok ) ми идват наистина в повече. А по-лошото е, че тези неща не са само от сополанковците, а и от уж "сериозни" хора. Някой, който съм гледала преди 100 години как скача, пее и т.н. и който на всичкото отгоре има ПРЕТЕНЦИИ да е някакъв, сега седи отзад с ръцете в джобовете и си лафи с другите, докато секторът се опитва да направи нещо. Не говоря за един човек, макар да се изразявам в единствено число. Жалка картинка.

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 08, 2013 10:30 am 

:!: Хората, дето бяха надеждата за промяна в сектора, се превърнаха в това, дето трябваше да се промени. Това отказа, отказва и ще откаже не малко хора : )

incheto_1914 написа:
Вчера не бях на мача за съжаление, закъсах го със здравето. Но аз лично от доооооста време ходя в сектор Б с голямо нежелание. Не ми се пише дълъг пост, няма и да се обяснявам, но просто лошите погледи, чупки, стойки, пози и всякакви други подобни неща от сополанковци (макар и по-високи от мен :bigok ) ми идват наистина в повече. А по-лошото е, че тези неща не са само от сополанковците, а и от уж "сериозни" хора. Някой, който съм гледала преди 100 години как скача, пее и т.н. и който на всичкото отгоре има ПРЕТЕНЦИИ да е някакъв, сега седи отзад с ръцете в джобовете и си лафи с другите, докато секторът се опитва да направи нещо. Не говоря за един човек, макар да се изразявам в единствено число. Жалка картинка.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 08, 2013 10:52 am 
Аватар

Четейки последните мнения за миг си помислих, че съм отворил темата за политиката и политиците в един друг раздел :smt017

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 08, 2013 10:59 am 
Аватар

Само, че хората, дето бяха надеждата за промяна в сектора вече попораснаха, появиха им се и други задължения, вероятно вече и нямат толкова сили и енергия да се занимат, отделно те преминаха и през един доста тежък период в сектора, в който се получи за известно време едно деление на добри и лоши. Положителни резултати от тяхната дейност има и не трябва да се зачеркват с лека ръка. Сега обаче идва времето на хора като антифутбол фена, на Марто, Дерипаската, Син, т.е. на децата родени през 90-те. Те вече трябва да са движещата сила в сектора. Нещата трябва да се случват около тях, ядрото да са те и т.н. :roll: Поне аз така си мисля

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 08, 2013 11:01 am 
Запознат, не си прав според мен. Точно ти страшно много си видял, но не съм съгласен на това мислене: "Знаете ли преди как беше... имали сме и по-лоши дни... изглеждали сме и по-зле... от доста време нещата са по-добри".
Ние сме Левски, когато идват някакви повярвали си чорбарски публики като Чорбое, трябва да ги изпращаме наебани и насрани, гласчето им да не се чува, плакат да не посмеят да вдигнат, да стоят и да зяят срещу Сектор Б. Това е Левски! Другото е някаква детска залъгалка, че в Ловеч ще сме мощни и с прасетата също :wink: Това е моето мнение, не ангажирам никого. Време е да спрем да вярваме, че сме голяма и велика публика, не сме. И да почнем да градим истински!

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Пон Апр 08, 2013 11:05 am 
Аватар

Аз имах предвид точно мнението над моето...на begi.... :smt006
Не ти ли звучи точно като за всеки нов властимеющ - било то в парламента или в сектора

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 08, 2013 12:41 pm 
Аватар

Само не знам как не ви омръзва да пишете едно и също и то без да знаете защо знамената се опъват в 50-тата минута и какво въобще се случва.
Оня ден гледах малко московските чорбари и Волгоград. Местните прасейци са първи с 11 точки преднина, мачкат, газят и т.н., Москва e 12млн души, Лужники е страхотен стадион е удобен транспорт а на стадиона имаше 4000 души.
Любимите на форумното войнство БББ на домакинства имат по-малка агитка от нас дори, а преди 4 години на дербито с Хайдук имаше общо 3000 души на стадиона.
В съседна Сърбия Паркизан имат 2 пъти по-голяма агитка и въобще публика на гостуванията (същата работа като нас). Само дето са тотален хегемон и абонирани шампиони не знам колко години вече.
Това какво означава, че всичи сме сме пълен ташак или просто пак за пореден път се имаме за
уникални и единствени ?
Цитат:
Моето мнение си го повтарям - работата на фракциите е да водят публиката и да оказват най-силната подкрепа и опора в сектора.

Принципно е така, и само заради тази причина от известно време се мъкна едва ли не насила на мачове като оня вчера. Само че вече малко се уморих. На 26 години не съм същия лентяй като на 16 и не мога автоматично да си отписвам един от двата почивни дни и нещата, които имам да върша за да присъствам на еднакъв домакински мач номер 19487.Вече не ми е "празник" да ходя на стадиона, но тук чета дълги тиради каква привилегия и кеф било да ходиш на мач на Герена.
Цял живот слушам истории за старото поколение на синята агитка и колко зле е моето поколение, мисля че е време и аз да помрънкам за тия след мен, защото точно те трябва да натегат и натискат на всички фронтове.
Знам, че не е ултра поведението ми, но то в България така или иначе ултрасите са по-малко от 10 човека общо във всички агитки, така че...
@ Марто, твоят адаш въобще не е в София, по радиостанция ли да го пуснем да пее ?
Бая несвързани неща написах, някой само да не вземе да се обиди :smt003 Само Левски :levski

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 08, 2013 12:59 pm 
Аватар

аз лично те разбрах, горе-долу и аз така съм го написал. Дано и по-малките да ни разберат :) В крайна сметка човек се развива. Приоритетите му се променят. Даже и в книгата на Запознат може да видим такова развитие, в началото пише повече за напивания, пътувания нагоре-надолу, сбивания, а към края как сме играли, кой каква дузпа изпуснал и т.н. :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 08, 2013 1:03 pm 
Аватар

sct02, както винаги си прав по подразбиране :bigok , ама Македонията може би друго нещо имаше предвид. Не става въпрос да сме чутовната бройка на стадиона, а просто да вденем, че когато Ботев Пловдив идват с по-голяма агитка от посещаемостта в Сектор Б, турския Берое пък със съизмерима, то определено има нещо грешно в манталитета ни.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 08, 2013 1:07 pm 
Аватар

Има, съгласен съм, но и ние ходиме в Пловдив и Стара Загора с по-голяма агитка от домакинската :strkstrk не че има значение де...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 08, 2013 2:54 pm 
Аватар

Между другото не знам защо се шири мнението, че под 20-годишните трябва да са ядрото на сектора. Според мен пък средната възраст в сектор Б е твърде ниска и това е проблем - не заради младите, а точно заради "дъртите", които вместо да са в ядрото на сектора седят в А сектор. Тук е и мястото да споделя кои са ми две от любимите знамена във футбола - Ветерени на Лацио и 40+ на Партизан.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 08, 2013 3:10 pm 
Аватар

Абе Жорка, я ни остави нас 40++ да си гледаме старините бе , аз съм с единия крак у гроба, той....
Винаги така е било, само че навремето някои като "охладнееха" на тяхното място се пръкваха 3 пъти по толкова, ей тва ви е ключето от палатката - няма приемственост... :smt115

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 08, 2013 4:47 pm 
Аватар

Е някак си е несериозно да се твърди, че тези на по 20 години трябва да са ядрото на агитката :roll: В никоя друга агитка не съм видял средната възраст да е 18-20 години, както при нас. Гледам снимки, клипове и т.н. на Звезда, Партизан, маляките, Лацио, Рома и т.н., еми даже трудно се виждат момчета на под 25 години... Ако има хора от "Старата школа" около тези 20тина годишни момчета и момичета, едва ли ще ги има лошите погледи, чупките и позите в Сектора. След като те се изградят, сред тези хора, вече като порастнат малко повече, може да се говори, че са готови да поддържат агитката :) Разбира се, това си е лично мое мнение, но за това е този форум, да си изказваме мнението и позицията :smt023

САМО ЛЕВСКИ! :levski

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 08, 2013 5:21 pm 
Аватар

То по-малките/младите все по-малко се интересуват вече от футбол. Познавам от квартал 20-30 човека на възраст между 19-22 години и ни един от тях не ходи на мачове... Приемността се губи все повече при феновете на всички отбори и Левски не е изключение. Времената са други, развлеченията също, ултрас е синоним на гъзар, съответно има гъзарски мачове и негъзарски, последните не е модерно да се посещават. И много други причини има, ама кво да ги дъвчем...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 08, 2013 5:45 pm 
Марто написа:
Знам,че М не е от София,и че не посещава всички мачове,но ще е добре,когато е в сектора ни той да е точния човек :smt006 На другите мачове,които играем с по-селски отбори нека бъде който ще.Един пример за мача ни с Ботев в София,ако М не се беше качил тия щяха да ни надвикат,защото го правеха до този момент :smt027 Тази работа не е за всеки,нямам нищо против другите момчета,ама има огромно значение кой е човека на вишката,мое мнение! :smt006

В желанието си да се направиш на безпристрастен, говориш пълни глупости. :smt006

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Пон Апр 08, 2013 5:58 pm 
Аватар

Стига с тея шаблонни фрази на точния човек на микрофона, неточния човек ако ще и 90 мин. да цикли на една песен, като всички пеят мощно и заедно, дали няма да се получи добре? В Надежда като станахме шампиони преди няколко години точно така се пееше едно и също сигурно 25 мин., обаче не беше зле, нали?
Е на това сме царе - да си намираме оправдания: точния човек го няма, вали дъжд, кво да им гледам на тея наште, играем със слабаци и т.н.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 08, 2013 6:09 pm 
Аватар

просТак написа:
То по-малките/младите все по-малко се интересуват вече от футбол. Познавам от квартал 20-30 човека на възраст между 19-22 години и ни един от тях не ходи на мачове... Приемността се губи все повече при феновете на всички отбори и Левски не е изключение. Времената са други, развлеченията също, ултрас е синоним на гъзар, съответно има гъзарски мачове и негъзарски, последните не е модерно да се посещават. И много други причини има, ама кво да ги дъвчем...

+1 !
На 16 съм, от Перник. В моя клас няма друго момче, което да се интересува от БЪЛГАРСКИ футбол. Има два фена на Юнайтед, един на Байерн и един на Барса. :ohmygod
Те и затва ходя на мачове с баща ми. Но и той като повечето 40+ , иска да виждат играта, а не да се нервират на стадиона, достатъчно им е било пред телевизора. И кво остава малкия пернишки левскар ходи на мачове по 2-3 на сезон - Чорбата, Миньор и Ботев :smt085
Сериозно обмислям да зарежа всички и да си ходя сам на мач. Да, тъпо е кат си нямаш приятел, с който заедно да празнуваш или преживяваш мъката. Ама к'во да се прави. Като футбола ни е толкова зле, че не може да спечели фенове, остава само да си мечтаем за по-добри времена.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 08, 2013 6:18 pm 
Аватар

В Перник има организация . Свържи се с тях ! :smt023

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 08, 2013 6:21 pm 
Аватар

Синя Варна написа:

Знам ги Хуните, често ги виждам със знаме в агитката, ама не съм ли малък за тях? Честно казано не съм ги виждал, колко възрастни са всъщност...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 08, 2013 7:05 pm 
Аватар

Такова нещо като ходене сам на мач има само в началото, реално. Аз като дойдох в София и почнах да ходя на Герена бях сам, ама няколко мача. После се запознах с маса народ, голяма част от тях от форума и в момента и да искам не мога да ида сам на мач. :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 08, 2013 7:11 pm 
Аватар

Madrid&Levski ♥ написа:
Синя Варна написа:

Знам ги Хуните, често ги виждам със знаме в агитката, ама не съм ли малък за тях? Честно казано не съм ги виждал, колко възрастни са всъщност...

Не мисля че си малък, запознаваш се с тях и тръгваш, едва ли ща има проблем :smt023 Аз от самото начало ходя с организацията, а бях дори по-малък.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 08, 2013 7:14 pm 
Аватар

С ръка на сърцето и аз казвам,че сам на мач не бих стъпил...4-5 години го правех,сега няма как да гледам бездушници,които си идват и отиват,а аз си тръгвам с тъпа болка в душата.Ако не бяха няколко човека,които пишат в тоя форум щях да съм поредния тв фен,а откакто се помня съм на тоя стадион...Няма как да им гледам лишените от емоция мутри след мача в Ловеч(примерно) и чуденето защо ги посрещаме така.

Твърдя,че последните години ВЪПРЕКИ всички мърши,на които се "наслаждаваме" сме на ниво...във важните мачове,не съм очаквал вчера 5000,хората искат да виждат хъс,себераздаване...а го няма от...не помня вече кога.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 08, 2013 7:46 pm 

ПичУе, дъвкано е и е предъвквано хиляди пъти - няма какво да го мислите толкова - просто келешите като не играят, няма кой да и два да ги гледа, няма и кой да се запали тепърва по тях. Това е - кратко и ясно. Няма ултрас, няма "велика идея", няма "това е Левски" - едва ли някой от нас е тръгнал с такава идея на стадиона (или поне - не докато е бил на 13тина години, на колкото аз съм тръгнал) - мен просто нещо тогава ме грабна - не знам какво беше. Просто играеха футбол. Толкова - не повече от това. Няма агитки, няма бомби, димки, противогранатни танкове. Има футбол. От него почва и свършва всичко на стадиона. Е на нашия стадион футбола го няма. Някакви хора продължаваме да си ходим, щото вече сме го приели тоя начин на живот и така си ни е готино - дали е заради бирите и простотията преди и около мача, дали е заради анализите, дари е заради пеенето, хореото, пирото и т.н., дали е заради всичко това накуп - всеки си знае за себе си, ама 12-15 годишните тия неща не могат да ги запалят.
чЕкаме ги да заиграят (а дано!) и съм сигурен, че стадиона ей така без каквито и да било усилия ще почне да си се пълни
Ако някой толкова няма с кой да ходи и това му е единствена причина, нека да пише - няколко човека сме, дето си ходим заедно и сме на 90% от мачовете - няма да го върнем.
:levski

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 08, 2013 8:01 pm 
Аватар

incheto_1914 написа:

Същото си го мисля и аз, за това и си ходя във В сектор. Там също хората са от Левски :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 08, 2013 8:36 pm 
Аватар

Аз не мога да издържа там. Само разбирачи и тактици, а аз от футбол не разбирам. Добре си ми е при дрогираните и пияни лумпени :levski :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 08, 2013 8:45 pm 
Аватар

trikilarakiq написа:
Аз не мога да издържа там. Само разбирачи и тактици, а аз от футбол не разбирам. Добре си ми е при дрогираните и пияни лумпени :levski :bigok

Нормално, нали и ти си такъв :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 08, 2013 8:50 pm 
Аватар

Madrid&Levski ♥ написа:
На 16 съм, от Перник. В моя клас няма друго момче, което да се интересува от БЪЛГАРСКИ футбол. Има два фена на Юнайтед, един на Байерн и един на Барса. :ohmygod

Баси майката, по-лоша от тази комбинация няма, верно е :ohmygod2
Перник :smt005 :smt005

Иначе казаха ти вече, сам трудно ще бъдеш, тръгвай, щом имаш желание, действай смело!
И изобщо не си малък, питай баща си какви би трябвало да ги е вършил на твоята възраст, а ако случайно поради някаква причина не си признае, може да прочетеш в една книга ние на 16 год кви ги вършехме :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 08, 2013 9:15 pm 

Росен написа:
incheto_1914 написа:

Същото си го мисля и аз, за това и си ходя във В сектор. Там също хората са от Левски :lol:

Споделям същото мнение. Нещата тръгват от примера, който се дава. Малките като видят, че по-големите гледат лошо, лафят си и изригват 2 пъти на песен против ушеф автоматично си изграждат поведение за следващия мач. Ако не се вземат в ръце отговорните хора от фракциите нивото ще продължи да пада стремоглаво :smt006 Чест му прави и на И., че се опитва да разпява всеки път, въпреки че срещу него стоят хора,на които явно не им се пее. Ако бях на негово място досега да съм се отказал.

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 2412 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53 ... 81  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]