forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Сря Авг 20, 2025 12:50 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 2412 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52 ... 81  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Нед Апр 07, 2013 8:56 pm 
Аватар

Croopev написа:
След мнението на Макето (онуЙ дългото :bigok ) трябва да има ключ за темата и да се остави за назидание като важна. :smt006
Браво на тези, които са присъствали.

макето напоследък се е отдал само на негативизъм нещо...отчаял се е...а за да тръгне нагоре нещо...трябва позитивизъм.....

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Апр 07, 2013 9:02 pm 
Аватар

Тва не е никакъв негативизъм, а си е чиста реалност за съжаление... Стига сме търсили под вола теле. Трагични сме. Тва е. Не става само с две дербита и 2-3 други мача да израстваме като публика... Точно в такива мачове като днешния, трябва да сме по 3-4 хиляди в сектора и да заразяваш другите... ама... :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Апр 07, 2013 9:04 pm 
Аватар

Росен написа:
trikilarakiq написа:
Аз бях в Б. Най-долу, тия подчовеци, ги чух само 2рото полувреме и няколко пъти на кзл...

А аз бях във В по средата и останах с такова впечатление. Вярно, че пееха тъпизми от сорта на кзл и разни чорбарски глупости, ама определено бяха по-мощни, за съжаление.

+1. Пак повтарям, за жалост.
Колега, явно си бил някъде около нас :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Апр 07, 2013 9:05 pm 
Аватар

Е то във В бяхме 150 човека, сигурно сме се засекли :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Апр 07, 2013 9:10 pm 
Аватар

bii chorbata написа:
Тва не е никакъв негативизъм, а си е чиста реалност за съжаление... Стига сме търсили под вола теле. Трагични сме. Тва е. Не става само с две дербита и 2-3 други мача да израстваме като публика... Точно в такива мачове като днешния, трябва да сме по 3-4 хиляди в сектора и да заразяваш другите... ама... :smt006

трябва да се гледа по положително на нещата...прочете книгата на Запознат...да не мислите, че през 90-те години живота беше по лек...въпреки това по стадионите бяхме по 15...20 хил. левскари....

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Апр 07, 2013 9:36 pm 
Аватар

В тия мачове пеят само балъците и тъпаците, момчета. Даже като видя, че някой пее, пък камо ли да скача и да пляска с ръце и започвам да му се присмивам. Как ще си давам зор да пея аз срещу Берое, да не съм луд? За кво да влизам вътре в сектора като извън него, най-отгоре си ми е най-добре. По-добре да си говоря с приятелите по време на мача, щото в кафето ми е някак си така.. неудобно :smt006

В центъра на агитката започна да има повече момичета отколкото момчета, за кво си говорим изобщо...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Апр 07, 2013 9:45 pm 
Аватар

Истината за мен е, че масата, която търсим за една стабилна бройка за такъв мач, също така я интересуват играта на отбора и победите. При най-слабия Левски сигурно от години и отбор пълен с путки и неадекватници няма как да дойде тази маса.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Апр 07, 2013 9:47 pm 
Аватар

Абсолютно :!:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Апр 07, 2013 9:48 pm 
Аватар

Тъпото е, че на нас от провинцията не ни пречи да пътуваме в тва време, да се прибираме с часове след мача, а хора на които им е до гъза се правят на луди...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Апр 07, 2013 9:48 pm 
Аватар

Те сигурно и Берое се интересуват от играта на отбора...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Апр 07, 2013 10:00 pm 
Аватар

От 6 години си ходя активно на мачовете,а от 4 съм и с абонаментна карта.Никога не съм ги делял на големи и малки мачове и общо взето съм гледал да не пропускам мачове,но това което е тази пролет е непоносимо просто.Тези лайнари до такава степен убиха всякаква тръпка и желание,че не мога на допуснат гол да се нервирам,не мога на вкаран да се зарадвам...Не съм свързвал никога досега играта на отбора с това дали да се отиде или не на мач,не ме вълнува въобще класиране и титла,но не мога да понеса това ,че от детските ми години та дори и да 2010 да речем от стила на Левски не остана нищо.В момента това,което се случва е краен мазохизъм.И ако преди в номера с това да не гледам играта,а да съм там заради нас си,имаше някаква логика,то сега вече не върви.Просто нещата стигнаха до такава степен,в която колкото и да искаш не можеш да си затваряш очите повече.
Очаквам хранилката

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Апр 07, 2013 10:02 pm 
Аватар

Е то не си само ти :smt006 Аз лично ходя, за да се видя с приятели и да пием бири :bigok 2 диоптъра късогледство имам , нищо не виждам и играта не ме притеснява :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Апр 07, 2013 10:04 pm 
Аватар

Братчед, теб като ти погледна профила и заглавието се сещам веднага за Левскар67 :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Апр 07, 2013 10:28 pm 
Аватар

1914 Докрай написа:
Истината за мен е, че масата, която търсим за една стабилна бройка за такъв мач, също така я интересуват играта на отбора и победите. При най-слабия Левски сигурно от години и отбор пълен с путки и неадекватници няма как да дойде тази маса.

Истината е, че ако сме АГИТКА (а ние не сме), ще ходим на стадиона, пък дори през цялото време да се гаврим с футбалерчетата. То ако само тоя форум идваше, пак щеше да има повече хора..

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Апр 07, 2013 10:45 pm 
Аватар

престанете да се надъхвате...преди 3 седмици на затворен стадион имахме 1000 души отвън и яка атмосфера...
има и такива мачове, на хората просто им писва от бездушници и бездарници, които може да са на 1 точка от първото място в "А" група, но са СРАМ за отбора ЛЕВСКИ и неговата славна история!

Нямаме оправдание за ташака на трибуните днес, но едно е сигурно - колкото повече продължава ташака на терена в България, толкова по-трудно ще е да се намират нови попълнения в Българските агитки.
Как ще запалим по-младото поколение за мачове?
Защото когато всеки от нас е тръгвал по мачове, футбола е бил една магия с невероятни изпълнения!
Когато тоя мазохизъм убива всичките ти чуства и желания като фен...за какъв съпорт говориме?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Апр 07, 2013 11:03 pm 
Тия 1000 човека (а те не бяха повече от 300) отвънка на мача с Литекс, нямат НИКАКВА стойност, когато на мачове като ей тоя има 70, от които пеят 27, а отсреща ти има агитка като Чорбойската, на която със смешната си бройка и нулева активност, си дал възможността да се чувства като циганче в сладкарски магазин. Аз лично да ми пеят "Сектор Б - смешни сте" на Герена, не съм чувал никога. И не ме ебе дали тва го четат наши, техни, прасета и "да не им правим кеф и да ни се смеят с такива мнения", което очевидно за някои хора е доста важно. Да си знаеш, че си недъгав, ама да не го казваш на голям глас, да не чуят другите, нищо че и те го виждат. За мен единственото важно е хората, които се водят ултрас, викачи, агиткаджии или квото е там дето се тупат в гърдите, веднъж завинаги да им светне една червена лампа, че това не може да е така. Имаме всички данни и капацитет да сме с твърде много класи над всички останали, ама пустия ни, скапан, шибан, български манталитет, ни дърпа като дявола в казана...
Моето мнение си го повтарям - работата на фракциите е да водят публиката и да оказват най-силната подкрепа и опора в сектора. Всички фракции, в пълния си капацитет или поне доближаващ се до пълния, трябва да са в центъра на агитката и от тях да се води останалото. Тогава и малките около тях ще правят всичко друго, но не и да стоят със скръстени ръце и да си лафят с женските. Тоя форум също показва доста висока активност в писането по време на мачове, а не малка част от пишещите са от София, което е просто смешно. А на стадиона?

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Нед Апр 07, 2013 11:19 pm 
Аватар

Македония написа:
Тия 1000 човека (а те не бяха повече от 300) отвънка на мача с Литекс, нямат НИКАКВА стойност, когато на мачове като ей тоя има 70, от които пеят 27, а отсреща ти има агитка като Чорбойската, на която със смешната си бройка и нулева активност, си дал възможността да се чувства като циганче в сладкарски магазин. Аз лично да ми пеят "Сектор Б - смешни сте" на Герена, не съм чувал никога. И не ме ебе дали тва го четат наши, техни, прасета и "да не им правим кеф и да ни се смеят с такива мнения", което очевидно за някои хора е доста важно. Да си знаеш, че си недъгав, ама да не го казваш на голям глас, да не чуят другите, нищо че и те го виждат. За мен единственото важно е хората, които се водят ултрас, викачи, агиткаджии или квото е там дето се тупат в гърдите, веднъж завинаги да им светне една червена лампа, че това не може да е така. Имаме всички данни и капацитет да сме с твърде много класи над всички останали, ама пустия ни, скапан, шибан, български манталитет, ни дърпа като дявола в казана...
Моето мнение си го повтарям - работата на фракциите е да водят публиката и да оказват най-силната подкрепа и опора в сектора. Всички фракции, в пълния си капацитет или поне доближаващ се до пълния, трябва да са в центъра на агитката и от тях да се води останалото. Тогава и малките около тях ще правят всичко друго, но не и да стоят със скръстени ръце и да си лафят с женските. Тоя форум също показва доста висока активност в писането по време на мачове, а не малка част от пишещите са от София, което е просто смешно. А на стадиона?

Това от много време го чета, мислил съм го, ама ясно има друга причина да не става... те да си кажат!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Апр 07, 2013 11:29 pm 
Аватар

А бомбата по ушев в началото на второто полувреме :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Апр 07, 2013 11:36 pm 
Аватар

можем отново да сложим сол на старите рани и да си направим изводите, но какво от това?
Какво ще помогне като напишем тук причините?
"Фракциите" няма да водят сектора и всички много добре знаем защо...защото са в патово положение на скачените съдове...и като я няма рутината, надъхаността лека-полека се размива и бройката ходещи на мачове от тия "фракции"...ако в момента ходят и 20% от фракциите в агитката на всеки мач, пак добре...проблема е засилва и от това че има определени хора, които смятат че им е някаква привилегия да диктуват нещата, а грам не ги вълнува това какво представлява СЕКТОР Б в този или онзи мач като ултра подкрепа...и дали на Герена ще им викат "Смешни сте"...достатъчно им е да се вика за мусолини, ушев педераст (макар че ушев го няма), умрете селяни, умри вратарче, бедняци и т.н....и като няма правилен човек на мегафона който да надъхва и го няма 1,2,3,5,10,15,30 мача подред и хората почват да спират да ходят защото това не е съпорта, който искат да дадат на ЛЕВСКИ!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 08, 2013 12:12 am 
Аватар

cirka написа:
А бомбата по ушев в началото на второто полувреме :bigok

:s_police

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 08, 2013 12:34 am 

Постът на Македония просто изчерпва всичко.. За пореден път сме мега жалки и не виждам въобще на базата на какво, да искаме нещо от играчите.. Пълни мърши са, това е ясно, ама айде да имаме претенции към тях, като си пълним Сектора на домакинските мачове или се събираме поне 1000 човека агитка, защото ситуацията в момента е повече от жалка. Като идват чужденците в Левски и им се набие някаква представа от ръководството за "велика синя публика" и като излезнат срещу Монтана и видят 200 човека агитка и общо 400 човека на трибуните, как очаквате те да се раздадат... Докато пълним Сектора си само на гостувания, докато всеки си намира оправдания от сорта на "много е студено", "къде ще ходя на тоя дъжд", "за кво да ходя срещу такъв съперник", няма как да продрапаме като агитка. Защото мачове като днешния трябва да са едва ли не като тренировка за "големите" мачове, на които се изкарваме пак велики, като сме си напълнили Сектора. Вместо в мачове като днешния да се целим да си подобряваме синхрона, не стига, че сме малко и едни и същи физиономии, пък и половината ги мързи да си отворят устата повече от 2 пъти.. От няколко сезона киснем на едно плачевно ниво за агитка с претенции като нашата...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 08, 2013 12:38 am 
Аватар

krisoBG написа:
Докато пълним Сектора си само на гостувания,

Ето това е разковничето...провинцията ходи по мачове...а къде е София....

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 08, 2013 12:42 am 
Абе София повече се изсипва на гостувания отколкото на домакинства.

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Пон Апр 08, 2013 12:54 am 
Аватар

Левски - Сливен - 3 май - http://ultraslevski.org/0809/0809f-roun ... tni.bg.jpg

Левски - свине - 9 май - http://ultraslevski.org/0809/0809f-derb ... tni.bg.jpg

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 08, 2013 1:03 am 
Аватар

Когато не сме си свършили работата по трибуните, нямаме право да държим сметка на футболистите, че не са си я свършили на терена :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 08, 2013 1:07 am 
Аватар

Croopev написа:
Абе София повече се изсипва на гостувания отколкото на домакинства.

Затова в Ловеч оня ден 2/3 от сектора бяха от Плевен и региона...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 08, 2013 1:14 am 
Имах честта да пътувам и да видя кои са били там. 30 човека от Разлог, Сандански, Благоевград, Радомир общо. Това, че имат по 5 различни знамена не означава, че са 2/3 от сектора. Имаше сумати СА-та отделно автобуси и микробуси организирани от София (някои на фракции, други не). Само адмирации за хората от провинцията, но почва и да ме дразни тази пропаганда против софианци. :smt006

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Пон Апр 08, 2013 1:18 am 
Аватар

Македония, прави знамето
студено е
няма транспорт
играем със слаб противник

п.п.
жалки сме.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 08, 2013 1:38 am 
Аватар

И след 20 дена ще срутим Ловеч, ще ги убием на дербито от пеене и хорео и ще почнете с "велики сме" :lol: Повечето нямат реална преценка за нещата, а лъкатушат от една крайност в друга (не визирам конкретно момчето над мен). Мачове като днешния имаме всеки сезон по 2 - 3, дори когато бяхме в ШЛ и играехме 1/4 финал за Уефа. Срамно е, но не е нещо ново и уникално за нас (а и за който и да е било отбор в България).

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 08, 2013 2:06 am 

antifootball fan написа:
Мачове като днешния имаме всеки сезон по 2 - 3

Работата е там, че сега мачове като днешния са ни всички без 2-3...

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 2412 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52 ... 81  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]