forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Нед Авг 24, 2025 7:57 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 4354 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48 ... 146  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Вто Мар 12, 2013 8:12 pm 
Аватар

Ти направи ли разбор на мача с жАлтите, че пак бях пиян и не го гледах :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Мар 12, 2013 8:13 pm 

Направил съм, въпреки, че и аз бях, като теб! :bigok :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Мар 12, 2013 8:53 pm 
Аватар

А дано Levskar67.
Утре ако пуснат това новото момче Михалич напред(да го видим що за стока е) Велев и Димов зад него (да се борят и отнемат/ пресичат топки), мисля че ще спечелим центъра, а от там и мача. Дано не са отказали Гари от къчовете които изяде в събота, че преди него, по същият начин убиха желанието за игра на Калво. Дано и Рамос играе по активно, че срещу папагалите се губеше, както и Прохазка да се справи като бек и липсата на Мюлдер, да не се усети осезаемо.
Утре пожелавам положителни емоции на всички които носят ЛЕВСКИ в сърцето си. Дано покажем добра игра и себе раздаване.
Лояч нямат класа, но пък тия младите гусуин кюрд, ще ги е нахъсал, да бягат като луди, компенсирайки футболните си НЕумения. Затова мърди в нашият отбор на терена НЕ трябва да има.

А на кюрдалан му пожелавам торбалан да го ебе на сухо. :)

П.П. Илияне пусни бачи Силва за 4 минути, вместо за 3 този път. Просто ей така за разнообразие

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Мар 12, 2013 8:59 pm 
Аватар

Не му ли се помолиш няма как да стане :smt023

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Мар 12, 2013 9:12 pm 
Аватар

Skrewdriver написа:
:smt089 :smt089 Сърцераздирателно. Съжалявам, че сме ти развали рахата, макар че явно даже не си бил. Дано някога случайно не съм те докоснал на мач, че сигурно ще искаш да ме вкараш в затвора. :lol:

аз лично бях с двете си деца (на 8 и 12 години) в сектора, по който се хвърляха ракетите!!!

заведох ги, възможно най-близо до нашата агитка и се кефехме страшно в началото, когато надвикахте целия стадион . . .

е после се наложи да се преместим към другия край на сектора, когато една от ракетите удари на два метра от нас!!! :twisted:

имаше и други деца и бързо ги изведоха от сектора, на полувремето ченгетата изведоха по голямата част от всички. Ние си останахме, даже стоях най-отпред за да виждат децата мача. Щото агитката второто полувреме никаква я нямаше!

Някои ще кажат, че като съм от провинцията не съм левскар 3-то поколение! Че, децата ми не са левскари 4-то поколение и трябваше да са в агитката да събарят оградата най малко . . .
в другия сектор, който се падаше най-близо до агитката, искаха различни билети, някви сиви били . . . та си обиколих целия стадион, за да ме замерват с ракети!!! :ohmygod2 :ohmygod2 :ohmygod2

върла чорбарщина си беше туй с ракетите, върла!!! С камъни и дръве иди дойди, ама . . .

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Мар 12, 2013 9:25 pm 
Аватар

А пък аз ще ти кажа, че в буфера имаше хора с деца, които бяха по-малки от твоите и ако си искал да си при Сините, щеше да бъдеш там :wink: А нали знаеш, че каквото повикало, такова се обадило. :wink: Гадно е да гледаш как падат ракети и бомби до децата ти, ама е по-гадно да гледаш детето ти с разбита от камък глава ;)

С публиката на Левски не се ебава никой.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Мар 12, 2013 9:43 pm 
Аватар

http://лъжеспорт.bg/Bezumie--Sinite-fen ... s!-(SNIMKI)-85607 :ohmygod2 :ohmygod2
Сините фенове нахлуват на терена :strkstrk :strkstrk :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Мар 12, 2013 9:50 pm 

2-0 :smt047

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Мар 12, 2013 9:54 pm 

След, като някой наши футболистти играха слабо в събота и след такъв слаб мач изобщо, според мен са необходими промени! За съжаление, тези промени не са необходими точно на десния бек, но какво да се прави?! Всички очакват, а мисля, че и Илиан така ще направи е да постави там Прохазка. Според мен обаче това ще е грешка, защото не трябва да се пипа нещо, което работи добре! Момчето се справи чудесно и в двата мача досега, като опорен полузащитник и не трябва да се мести на нова позиция, а още по-малко на позицията десен бек, където най-вероятно не е играл никога! Не трябва да се рзваля нещо добре направено, за нещо несигурно! Вярно е, че нямаме резервен десен защитник ( голяма глупост на ръководството ), но е още по-глупаво да се премества там титуляр от друга позиция! Затова смятам, че вместо да се рискува с Прохазка на десния бек, може да се рискува с Д. Димов! Човека е доказал досега, че е поливалентен футболист и се е справял прилично на всички позиции, където е играл досега! Другата промяна трябва да е на левия бек ( разберете, нямам и не мога да има нищо лично към това момче, Пинто! Кой съм аз, никой?! Аз просто искам на-доброто за ЛЕВСКИ! Вижда се от самолет, че Пинто не е за ЛЕВСКИ и повечето ни проблеми отляво, включително и срещу жълтурите дойдоха от там, разкриха го всички вече. Оставете моето мнение, вижте мненията на Ивков, М. Вълчев, Ст. Грозданов и а. желязков за него ). Понеже и Старокин е повече халф, отколкото бек, от наличните футболистти според мен на-добрия вариант за там си е Ели! Може да се помисли и за смяна на Рамос, защото е със закъсняла подготовка и определено не е във форма! Затова според мен най-оптималния вариант за утре би бил следният: Илиев ( капитан ), Д. Димов, Милиев ( с уговорката, че не знаем качествата на Пл. Димов ), Везалов, Ели, Прохазка, Велев, Гаджев, Ил. Йорданов ( ляво крило ), Родригес ( дясно крило ) и Силва ( защото не искам Мангала да ни е център нападател )! Очаквам себераздаване от всички ( нещо, което не видяхме в Пловдив ) и изразителна победа, пожелавам го на всички ни! Това не е прогноза, а пожелание! :bigok :loser2 САМО ЛЕВСКИ! :levski

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Мар 12, 2013 10:05 pm 
BluePrideBg написа:
http://лъжеспорт.bg/Bezumie--Sinite-fenove-nahluvat-na-terena-sreshtu-Liteks!-(SNIMKI)-85607 :ohmygod2 :ohmygod2
Сините фенове нахлуват на терена :strkstrk :strkstrk :strkstrk

Тая статия да не я е писал оня Викторчо, където го ебаха няколко пъти наши фенове :strkstrk

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Вто Мар 12, 2013 10:09 pm 

Не, подписал се е някакъв друг червен гей, за когото не бях чувал досега! Някакъв си е. коцев! е., може би е ебан! :bii_chorbata :losers :bii_chorbata

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Мар 13, 2013 12:37 am 
От Благоевград идваме.
Арчи, ама викаш с камъни иди дойди :ohmygod Може да се замеряме някой ден, ако искаш. :smt006

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Сря Мар 13, 2013 12:43 am 

archi написа:
Skrewdriver написа:
:smt089 :smt089 Сърцераздирателно. Съжалявам, че сме ти развали рахата, макар че явно даже не си бил. Дано някога случайно не съм те докоснал на мач, че сигурно ще искаш да ме вкараш в затвора. :lol:

аз лично бях с двете си деца (на 8 и 12 години) в сектора, по който се хвърляха ракетите!!!

заведох ги, възможно най-близо до нашата агитка и се кефехме страшно в началото, когато надвикахте целия стадион . . .

е после се наложи да се преместим към другия край на сектора, когато една от ракетите удари на два метра от нас!!! :twisted:

имаше и други деца и бързо ги изведоха от сектора, на полувремето ченгетата изведоха по голямата част от всички. Ние си останахме, даже стоях най-отпред за да виждат децата мача. Щото агитката второто полувреме никаква я нямаше!

Някои ще кажат, че като съм от провинцията не съм левскар 3-то поколение! Че, децата ми не са левскари 4-то поколение и трябваше да са в агитката да събарят оградата най малко . . .
в другия сектор, който се падаше най-близо до агитката, искаха различни билети, някви сиви били . . . та си обиколих целия стадион, за да ме замерват с ракети!!! :ohmygod2 :ohmygod2 :ohmygod2

върла чорбарщина си беше туй с ракетите, върла!!! С камъни и дръве иди дойди, ама . . .

Сега и теб ще изкарат от хелзинкския комитет :smt026

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Мар 13, 2013 12:51 am 
Аватар

Да,камъни можИ,баш от хелзинкския комитет е :smt006 Ако беше дошъл в НАШАТА агитка..камъните нямаше да са му проблем.

Последна промяна Лабрадор на Сря Мар 13, 2013 12:56 am, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Мар 13, 2013 12:54 am 

Това с камъните не го бях прочел :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Мар 13, 2013 1:02 am 
Аватар

Айде стига вече с тоя мач с жълтите.
Искам утре да отрепем от игра и голове ловешките селяци. Атаки от първата до последната минута и твай!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Мар 13, 2013 1:04 am 

Съгласен! :smt023

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Мар 13, 2013 1:04 am 
Аватар

Какво пък всеки реве за тия ракетки.Ясно е,че повечето никога не са боравили или виждали какво всъщност представлява една сигнална ракетка.Не може нищо кой знае кво да ти направи,най-много да те изгори леко или да рикошира от тялото ти.Със сигурност камъните,дърветата,бомбите и факлите са по-опасни.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Мар 13, 2013 1:10 am 
Следващия път, когато некой жълт подчовек дръпне наше знаме и го метне с техния сектор трябва да не реагираме емоционално, а първо да обмислим дали там няма наши хора и по-точно да се прицелваме или най-добре да оставим органите на реда да си свършат работата, за да не разстроим неХелзинкския комитет във форума!

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Сря Мар 13, 2013 1:11 am 

Време е да го забравим този мач и екцесиите свързани с него, не можем да върнем знамето на Враца, не можем да върнем пукнатите глави и не можем да върнем времето назад! Затова стига с металик ( Сопот ) до есентта, освен, ако не играят още за купата! За всичко си има видов ден и за Пловдивския хибрид, рано или късно, той ще настъпи! :levski

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Мар 13, 2013 1:18 am 

est1914 написа:
Следващия път, когато некой жълт подчовек дръпне наше знаме и го метне с техния сектор трябва да не реагираме емоционално, а първо да обмислим дали там няма наши хора и по-точно да се прицелваме или най-добре да оставим органите на реда да си свършат работата, за да не разстроим неХелзинкския комитет във форума!

:bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Мар 13, 2013 1:21 am 
Следващият път всички да си носят цветя, разбира се в цвета на опонента в дадената среща!

Последна промяна El Hacendado на Сря Мар 13, 2013 1:25 am, променена общо 2 пъти

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Сря Мар 13, 2013 1:22 am 
Аватар

По възможност цветята да са оловни :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Мар 13, 2013 1:27 am 
Когато няма цветя и камъните са цветя :bigok

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Сря Мар 13, 2013 1:31 am 

Понеже е ясно, че кюрда стоичков е педераст и той вече си го знае! Предлагам днес на мача да му пеете: кюрда стоичков талибан, талибан.....! :bii_chorbata :losers :bii_chorbata

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Мар 13, 2013 1:34 am 
Аватар

последно ще има ли някаква видимост към терена утре , има ли ограда, да си нося ли стълба?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Мар 13, 2013 1:35 am 

Вземи си ножици! :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Мар 13, 2013 1:36 am 
Аватар

Levskar67 написа:
Вземи си ножици! :lol:

Лозарски :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Мар 13, 2013 1:44 am 

Може и овчарски! :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Мар 13, 2013 1:49 am 
Аватар

И това е идея :arrow: Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 4354 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48 ... 146  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]