Виктория написа:
"... Свикнахме да бием лит(*кс-етрополе навсякъде. В Левски това е другата голяма идея, която я няма никъде. За мен Левски-цска е повече от дерби, да не каже, че е едно от най-големите дербита в Европа. Тук не става дума само за футбол, тук говорим за семейни традиции, политика и какво ли още не. Около дербитата можеш да прочетеш, чуеш и видиш всичко. Направо съм се чудил. Левски-цска е направо лудост, особено за нашите фенове. Победите срещу лит(*кс-етрополе са много, но няма да ги запомня, защото когато триумфираш, чувството е много измамно. Никога няма за забравя загубата ни с 0:3 през миналата есен. Тогава почувствах нещо много истинско, почувствах се обичан от феновете. Направо не мога да си обясня какво се случи с нас, че записахме това 0:3. Беше голям срам. Казах си, че сме унижили хората, които дойдоха в Борисовата градина. В крайна сметка те бяха почти колкото публиката на лит(*кс-етрополе, която не показа кой знае колко голям интерес към мача. За моя изненада обаче феновете плачеха и пееха за Левски, независимо от това, което им поднесохме. В този момент аз станах Левскар за цял живот, а не само наемникът, дошъл от Югославия, поиграл малко, дал каквото могъл и си тръгнал."
Миодраг Пантелич
честно казано не мога да разбера какво се жалваме тук за представянето на публиката, та чак го определяме като "жалко"... след перфектното първо полувреме, когато еуфорията сред всички беше невероятна и подкрепата беше много силна и неспирна. Питайте някой от вашите приятели, познати от отсрещната страна какво е чувствал като ни е гледал и слушал... през втората част имаше осезаем спад, така е, дали от резултата, дали от умората, но си имаше отново силни моменти... да, на всички ни се искаше през второто полувреме толкова мощна подкрепа, както и през първото... не се получи напълно, но има и такива мачове... имали сме и по-силни дербита, но и това си беше на ниво...
сами се убиваме от критики и негативизми и не оценяваме хубавото и положителното, което е направено...
и човек малко трябва да се замисли преди да пише... вместо малките утре като отидат на училище и да са с гордо вдигнати глави за нашето превъзходство на трибуните, като четат как ние самите се закопаваме, как да стане това!?
Ех, Вики, Вики, защо една млада дама треа да влезе да им напише какво е едно достойно поведение на тия госпожички, дето се бяха разписали тук