forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Нед Юни 22, 2025 11:16 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 1418 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44 ... 48  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Нед Окт 21, 2012 12:28 pm 
Аватар

krasi_blue написа:
Стига с тия отчети, бе! :ohmygod2
Аз съм един от хората, които редовно успяват да отделят по някой лев за фонда. Не искам, повтарям НЕ ИСКАМ никакъв отчет. Щом съм преценил, че хората заслужават да им се вярва не ми трябват повече доказателства. Единственото нещо на висота вчера беше хореографията и свършеното от момчетата и момичетата от фонда. Едно голямо БРАВО от мен! :smt023

Не си прав изцяло. Факт е , че голяма част от мрънкащите са дали пари и без тях едва ли щяхме да съберем тази сума! А точния отчет , според мен е това , което направи фонда толкова популярен. Не трябва хората да се отказват да даряват, а напротив. На хора като мен и теб, не ни трябват отчети и т.н. , ама на много други им трябват и момчетата от фонда, много добре го знаят. Сигурен съм, че ще напишат :какво не е вкарано и кога ще се използва!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Окт 21, 2012 12:30 pm 
Аватар

Аз па не съм изобщо убеден, че мрънкащите общо са дали някаква съществена сума.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Окт 21, 2012 12:38 pm 
Аватар

Съществена , несъществена, факт е , че са дали. Нали това е целта на фонда: всеки да дава по-малко, колкото прецени, не 50-100 човека по 20-50лв ?

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Окт 21, 2012 12:54 pm 
Аватар

Смазахме ги макар, че можеше и по - добре ако пеехме всички заедно свинете щяха да свалят гащите.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Окт 21, 2012 12:56 pm 

angeloff написа:
Синя Душа написа:
Trent написа:

Не знам като подигравка или като какво го казваш, но си спомням за един друг случаи в който по време на мач сектора беше замрял и въпросният не си позволи да обижда...други думи /далеч по-нормални от обиди/ използва за да надъха всички.

Гледах сега темата и за последното дерби на което бях /1:0 за нас, април месец/ и тогава пак бяхме много силни - ако не се лъжа за голяма част от мача един друг пич от Девизията беше долу. И не помня да е имало обиди...

+1
Освен това на мача с казанската афера пак падахме, половината ни титуляри бяха пратени на майната си от бащицата, а от микрофона ни се подаваше "л пенев с 1 ташак" и пак се пя повече от вчера. Тогава пак беше друг човек на микрофона.
Явно няма кой друг да застане и трябва да се носят последствията.
Ако някой е дал всичко от себе си, не трябва да се обижда от горе написаното. :smt023

Стига сте се обяснявали като госпожици. Какво значение има кой е с микрофона? Вие на концерт ли отивате или в Сектор Б?

Къде видя обяснение? Някой друг подскача като ощипана госпожица? Не ми се пишат простотии, ма тия "бездушници" са били и на предните дербита в сектора, а на тях сме пели по-добре. А тогава други хора са били на микрофона. 2+2 = ?
Разбра се, че явно няма кой друг за тая работа и това е.
Въпреки всичко хореото ни беше екстра и според мен ги надпяхме в по-голямата част от мача, НО можем много повече.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Окт 21, 2012 12:59 pm 
Аватар

trikilarakiq написа:
Съществена , несъществена, факт е , че са дали. Нали това е целта на фонда: всеки да дава по-малко, колкото прецени, не 50-100 човека по 20-50лв ?

Да, това е целта, но който после ще сипе обвинения и няма доверие, по-добре да си спести усилията.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Окт 21, 2012 1:03 pm 
Аватар

Kryten написа:
trikilarakiq написа:

Да, това е целта, но който после ще сипе обвинения и няма доверие, по-добре да си спести усилията.

Много хора да се оддръпнат и фонда да се компроментира ? Доверие трудно се изгражда, още по-трудно се запазва!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Окт 21, 2012 1:06 pm 
Аватар

Нека тези "много хора" да изчакат отчета, пък тогава да правят каквото искат. :smt023

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Окт 21, 2012 1:07 pm 
Аватар

РокерО написа:
Нека тези "много хора" да изчакат отчета, пък тогава да правят каквото искат. :smt023

От тук почна спора, поне да беше прочел...

krasi_blue написа:
Стига с тия отчети, бе!
Аз съм един от хората, които редовно успяват да отделят по някой лев за фонда. Не искам, повтарям НЕ ИСКАМ никакъв отчет. Щом съм преценил, че хората заслужават да им се вярва не ми трябват повече доказателства. Единственото нещо на висота вчера беше хореографията и свършеното от момчетата и момичетата от фонда. Едно голямо БРАВО от мен!

Не си прав изцяло. Факт е , че голяма част от мрънкащите са дали пари и без тях едва ли щяхме да съберем тази сума! А точния отчет , според мен е това , което направи фонда толкова популярен. Не трябва хората да се отказват да даряват, а напротив. На хора като мен и теб, не ни трябват отчети и т.н. , ама на много други им трябват и момчетата от фонда, много добре го знаят. Сигурен съм, че ще напишат :какво не е вкарано и кога ще се използва!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Окт 21, 2012 1:09 pm 
Аватар

Някои хора няма да е зле да преспят и тогава да правят коментари относно фонда. Истината е че вчера момичетата минаха да саберат пари и никой не отдели нито стотинка. Казаха го над мен, дори и по 50ст. да се дават при 5000 човека в сектора- ето ти 2500 лева. Да не говорим, че за невярващите има пълен отчет от разходите от фонда, с касови бележки.

Другото, което ме гложди е ЗАЩО от няколко години насам путките от цура играят по-нахъсано от нас? Дори и предния мач, където бихме те имаха повечето положения!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Окт 21, 2012 1:12 pm 
Аватар

trikilarakiq написа:
Много хора да се оддръпнат и фонда да се компроментира ? Доверие трудно се изгражда, още по-трудно се запазва!

Еми те много левскари се опитвят всячески да компрометират фонда още от създаването му. Как да се създаде доверие като има толкова много предубедени хора? На тия хора нито отчети нито нищо няма да ги убеди в каквото и да е. Ще си циврят, но няма да се информират кое как стои.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Окт 21, 2012 1:15 pm 
Аватар

Marvel написа:
...ЗАЩО от няколко години насам путките от цура играят по-нахъсано от нас? Дори и предния мач, където бихме те имаха повечето положения!...

Защото нашите шефове - треньори - играчи ни копат в условията на пълна финансова обезпеченост. :(
Сигурно са измислили как да играят европейски финал за 100 - годишнината и няколко сезона ни успиват :idea:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Окт 21, 2012 1:17 pm 
Аватар

Kryten написа:
trikilarakiq написа:

Еми те много левскари се опитвят всячески да компрометират фонда още от създаването му. Как да се създаде доверие като има толкова много предубедени хора? На тия хора нито отчети нито нищо няма да ги убеди в каквото и да е. Ще си циврят, но няма да се информират кое как стои.

А липсата на отчет , до какво би довела. До победа на "левскарите" компроментиращи фонда! Като четох глупостите във фейсбука , се потресох. Възможно най-бърз отчет, да им се затворят тъпите усти и ако имат доблестта-да се извинят!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Окт 21, 2012 1:25 pm 
Аватар

И Сираков се изказа след мача и въпреки че не му върви да го прави само, когато паднем, но все ми се струва, че наистина малко се прекалява с този кредит на доверие, които са дава на всички, които работят в Левски.След унизителното ни отпадане не виждам да е отлепил от тогава до днес. Остават 2 месеца до края на сезона и не мога да кажа, че в два поредни мача този отбор е играл силно и е напипал някаква форма и всичко това води до подобни дискусии тук, които нямаше да ги има, ако в Левски просто седят и работят от сутрин до вечер и това се вижда на терена, а не само на приказки, че тая година ще мачкаме всичко каквото хванем.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Окт 21, 2012 1:28 pm 
Аватар

trikilarakiq написа:
А липсата на отчет , до какво би довела. До победа на "левскарите" компроментиращи фонда! Като четох глупостите във фейсбука , се потресох. Възможно най-бърз отчет, да им се затворят тъпите усти и ако имат доблестта-да се извинят!

Е кой е казал, че няма да има отчет? Как да стане 2 часа след мача?
vazcho написа:
И Сираков се изказа след мача и въпреки че не му върви да го прави само, когато паднем, но все ми се струва, че наистина малко се прекалява с този кредит на доверие, които са дава на всички, които работят в Левски.След унизителното ни отпадане не виждам да е отлепил от тогава до днес. Остават 2 месеца до края на сезона и не мога да кажа, че в два поредни мача този отбор е играл силно и е напипал някаква форма и всичко това води до подобни дискусии тук, които нямаше да ги има, ако в Левски просто седят и работят от сутрин до вечер и това се вижда на терена, а не само на приказки, че тая година ще мачкаме всичко каквото хванем.

Ако обясниш как Левски ще цъфне след като гоним всички през 3 месеца, ще те призная. Сираков е ясно, че не харесва да е безработен и неговото мнение няма как да се приема за обективно.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Окт 21, 2012 1:31 pm 
Аватар

За отчетите аз лично бих искал да задам един-единствен въпрос - колко от мрънкачите са склонни те самите да направят отчета и респективно... защо не са си предложили услугите и да са го направили досега? :loser2

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Окт 21, 2012 1:36 pm 
Аватар

Страхотни неща имаше вчера като хорео :lsfc3 , огромни благодарности и поздравления за хората, които го организираха. :smt023 Фонд сектор Б :levski е уникално яка инициатива, която трябва да продължим да развиваме. Свинете са станали тотален минус като публика, по-деградирали не съм ги виждал в последните години, жалко само че с играта си ги реанимирахме. Само Левски и всички на мача с Локо Пловдив :lsfc1

в сърцата ни разпръсква светлина

Един Апостол, свето име – Левски

Идея, Пример и Борба!“

Димчо Дебелянов

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Окт 21, 2012 1:40 pm 
Аватар

Kry7en, никой не е казал, че няма да има отчет. Аз знам, че има , не ми и трябва. Друга беше темата!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Окт 21, 2012 1:47 pm 
Аватар

vazcho написа:

Какви два поредни силни мача :lol: Мъчех се сутринта да си спомня кога за последно отбора ни е изиграл силен мач и е показал хубав футбол, и се сетих за мач отпреди 2 години.
А в тия дербита с прасетата не сме играли силно от май месец 2009 :shock: Три години и половина срещу прасетата сме една голяма кръгла нула. Ебаси, 90-те и в най-слабия ни мач срещу тях,за който си спомням( 1:1- Зайцев вкара в началото, полсе прасетата изравниха в края на първото), създавахме по 4-5 положения, а сега правим толкова за 2-3 мача :ohmygod2
Отбора ни е изключително слаб. Не показва абсолютно никакъв футбол- играем бавно, всеки 3-ти пас е грешен, няма грам израстване. Гледам Левски от 18г. и такова чудо не е било, даже в най- мрачните периоди от 90-те.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Окт 21, 2012 1:49 pm 
Аватар

Неочаквано слаб мач. Никакъв хъс, никакво желание. Едните гола вода, другите трагични. За пореден път.

Безумие е да се реве срещу фонда!

Отвратителен ден беше. :boisw

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Окт 21, 2012 2:07 pm 
Аватар

Влизам тук и съм :shock: от коментарите относно агитката... Вчера , за разлика от на терена, на трибуните ги смазахме като в доброто старо време. Те до гола си буквално не се буха - бях в сектор а и го казвам съвсем обективно. В началото докато тече нашето хорео те даже не пеят - бяха такава жалка картинка... Дори след гола им пак се чувахме предимно ние, а в последните десет минути отново ги направихме за смях.

За мача няма какво да кажа, Ил Ил за съжаление доказа, че не става за Левски. Няма по-хубав тест от мача с чорбата - а Илиян показа всичко лошо накуп : липса на мотивация, защитна и страхлива игра, грешен избор на играчи, грешни смени, никаква идея къде са слабите места на съперника, въобще едно голямо нищо

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Окт 21, 2012 2:27 pm 
Аватар

Само да спомена, че това с бесилото макар и с ясно послание, беше жестока проява на лош вкус. Като цяло обаче хореото си беше боНба. :lsfc3

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Окт 21, 2012 2:37 pm 
Аватар

http://sini1914.blogspot.com/2012/10/golyama-luzha.html

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Окт 21, 2012 2:43 pm 
Аватар

Относно играта, Левски наистина не го помня толкова слаб, колкото последните 3 години. Принципно съм фен на системата да се оставят треньорите да работят, но дано с Илиян не сме сбъркали, че последствията ще са тежки.
Да натъртя - не загубихме, заради липса на креативност в атака или заради индивидуални издънки (каквито не липсваха). След 25 години гледане на дербито, мога да кажа категорично едно мнение: този мач се взима винаги най-вече на мускули - който печели единоборствата, който влиза най-здраво и смачка другия физически, то той най-често излиза победител. Всъщност затова сме ги газили толкова пъти и сме им отворили такъв тежък комплекс от Левски. Важното винаги е било да им вземем топката, а после как я добутваме до вратата, дали влиза със задна на Илиян, или с глава като на Мендоса :bii_chorbata това не е от такова значение. Физическата доминация е възможна само чрез сърце (т.е. мотивация от треньора и щаба) и качества (т.е. физическа подготовка). Последните 3 години сме смешни на дербитата, именно защото изгубихме това традиционно превъзходство и не мога да си обясня защо. Илиян явно се опитва да ги учи на футбол (първите 10 минути го раздавахме много технични с едни пасове, едни отигравания), но да си представяш играта само като някаква рапсодия и плетеница от технични пасове (особено на това дерби!) показва непознаване на характера на този мач, дори на БГ-футбола, а недай Боже, може да значи и че Илиян не става.

Последна промяна kozarets1914 на Нед Окт 21, 2012 2:48 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Окт 21, 2012 2:45 pm 
Аватар

В последните 4 мача с чорбарите, те имат 3 победи и 1 една за нас... :ohmygod2 Не знам това от колко години не се е случвало, но не трябва да продължава така... няма как тия чужденци - анонимници да разберат какво значи Левски-цфка, за да има резултати трябва отбора да е предимно от българи, толкова млади момчета има, които са в пъти по-добри от тия бездушници на терена, трябва да се обиграват, не мога да си обясня защо това не става... ако вчера играеше 2рия отбор на Левски, щеше да изглежда по добре на терена! Докато Батков не се махне и Наско не се върне оправия няма да има... тваЙ моето мнение... иначе СЪРЦЕ И ДУША.... :lsfc1

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Окт 21, 2012 2:56 pm 
Аватар

Виктория написа:
"... Свикнахме да бием лит(*кс-етрополе навсякъде. В Левски това е другата голяма идея, която я няма никъде. За мен Левски-цска е повече от дерби, да не каже, че е едно от най-големите дербита в Европа. Тук не става дума само за футбол, тук говорим за семейни традиции, политика и какво ли още не. Около дербитата можеш да прочетеш, чуеш и видиш всичко. Направо съм се чудил. Левски-цска е направо лудост, особено за нашите фенове. Победите срещу лит(*кс-етрополе са много, но няма да ги запомня, защото когато триумфираш, чувството е много измамно. Никога няма за забравя загубата ни с 0:3 през миналата есен. Тогава почувствах нещо много истинско, почувствах се обичан от феновете. Направо не мога да си обясня какво се случи с нас, че записахме това 0:3. Беше голям срам. Казах си, че сме унижили хората, които дойдоха в Борисовата градина. В крайна сметка те бяха почти колкото публиката на лит(*кс-етрополе, която не показа кой знае колко голям интерес към мача. За моя изненада обаче феновете плачеха и пееха за Левски, независимо от това, което им поднесохме. В този момент аз станах Левскар за цял живот, а не само наемникът, дошъл от Югославия, поиграл малко, дал каквото могъл и си тръгнал."

Миодраг Пантелич

честно казано не мога да разбера какво се жалваме тук за представянето на публиката, та чак го определяме като "жалко"... след перфектното първо полувреме, когато еуфорията сред всички беше невероятна и подкрепата беше много силна и неспирна. Питайте някой от вашите приятели, познати от отсрещната страна какво е чувствал като ни е гледал и слушал... през втората част имаше осезаем спад, така е, дали от резултата, дали от умората, но си имаше отново силни моменти... да, на всички ни се искаше през второто полувреме толкова мощна подкрепа, както и през първото... не се получи напълно, но има и такива мачове... имали сме и по-силни дербита, но и това си беше на ниво...
сами се убиваме от критики и негативизми и не оценяваме хубавото и положителното, което е направено...
и човек малко трябва да се замисли преди да пише... вместо малките утре като отидат на училище и да са с гордо вдигнати глави за нашето превъзходство на трибуните, като четат как ние самите се закопаваме, как да стане това!?

Ех, Вики, Вики, защо една млада дама треа да влезе да им напише какво е едно достойно поведение на тия госпожички, дето се бяха разписали тук :levski

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Окт 21, 2012 3:09 pm 
Аватар

Продават ли се още тениски ''УМРЕТЕ ПРАСЕТА" ?

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Окт 21, 2012 3:35 pm 
Да.

Върнете се в началото

Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Окт 21, 2012 3:53 pm 
Аватар

Стига вече с тия отчети. Отчет ще има, винаги е имало, тия които мрьнкат да отидат да си изкарат яда вьрху чорбарите, които вчера с последния си транспарант преминаха всички границы на нормалното. Така, се никак в компромис и милост за тях и преосмислете факта нужно ли е да имате приятели от сектор г :smt006

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Окт 21, 2012 4:16 pm 
Аватар

След като преспах, днес ми е още по-болно. И не толкова заради загубата, колкото заради доста неща, които се написаха тук.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 1418 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44 ... 48  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]