forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Пон Юни 23, 2025 10:29 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 1418 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41 ... 48  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Съб Окт 20, 2012 10:16 pm 
Аватар

kozarets1914 написа:
Като човек, който по обясними семейни причини е доста дистанциран от помагането и случването на нещата в Сектора, но познаващ мнозина от онези, които не се колебаят да се нарамват с труд, време, че и средства, за да има въобще Сектор и АРЖЕНТИНИ, и ПУТКИ МАЙНИ - искам да ви кажа огромно БЛАГОДАРЯ!
От Сектор А началото на мача изглеждаше невиждано в България и през по-голямата част бяхме велики. Ясно е, че мача не предостави възможност да се изгърмят всички "патрони", което може и да е за хубаво, защото тия недоразумения долу не заслужават не аржентини, ми за албании не могат да се доредат. Не знам дали не е имало проблеми и с куките, но това си е даденост, с която явно трябва да се занимаваме отделно.
Колкото до работата на Фонда - ако има човек, който смята, че човек като Субата (който сигурно мрази да му дъвча името) и онези около него са злоупотребили дори с един лев от Фонда, искам да си каже и да се разберем къде да се видим, да му млатна една пестница в носарата. Щото човек преди да плещи говна из устенцата си, трябва малко да се информира на какви хора си дава парите. За ТЕСНИЯ КРЪГ хора, които жертват толкова време и усилия за тези дербита и ВАШИЯ кеф, както и честта ни на ULTRAS-сцената на Европа (където именно тези момчета ни поставиха), мога само да кажа, че със сигурност са дали повече лични средства, отколкото всеки друг, защото за тях тези грижи са ежедневие. Отделно, че преди няколко месеца лично досаждах на Субата 2 седмици, за да се срещнем и да ми даде шала "Старата школа", а когато се видяхме му дадох 50лв., защото толкова си бях преценил, че мога да дам за Фонда. Тоя екземпляр 10 пъти ме пита защо давам цели 50 като цената била 30 и всички давали по толкова, и не спря да мрънка да ми върнел ресто.
Изводите ги оставям, за онези, които имат мозък. А останалите - по-добре не давайте, за да не ви се чувстват длъжни, момчетата, които вършат целия този труд, защото пък хич не са заслужили тези намеци и андрешковски номера.

Е тука пак ще си изплескам мнението, щото все края на страниците ловя :smt005

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Окт 20, 2012 10:19 pm 

От къде ли са намерили тия изрезки от вестник Стандарт :smt017 Иначе дерби като дерби, само дет не бихме. Браво! :lsclapp

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Окт 20, 2012 10:20 pm 
Аватар

След мнението на Козареца нема други по темата и точка!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Окт 20, 2012 10:20 pm 
Аватар

Излиянието на момчето пред сектора си беше много точно. Не може като ни вкарат гол и половината сектор да спира да пее. :smt006

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Окт 20, 2012 10:29 pm 
Нали сте много умни, бе :smt006
Я размислете тогава по следния въпрос. Имаш 8000 лева събрани и 8 човека, които трябва да подготвят цялото дерби :smt031 Добре ли е... :smt031 Следващият път не си давайте парите, че и тях ще изпием и дадем по курви и ще идем на шопинг в Малта, както тия :lsfc1 А за момчетата, които сън не са спали за вашия комфорт и едно благодаря може...

Иначе аз искам да кажа, че обичам Левски. Страшно много го обичам... :levski

Върнете се в началото

Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Окт 20, 2012 10:31 pm 
Аватар

Като вкараха гол, няколко човека почнаха да ми викат "Аре свали го т'фа знаме вече бе" .. :smt006

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Окт 20, 2012 10:33 pm 
Аватар

Аз също обичам ЛЕВСКИ.

Не знам луд ли съм или знам ли какво, ама винаги съм имал странното чувство, че след загуба го обичам още повече... :levski

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Окт 20, 2012 10:34 pm 
Аватар

ама много хора обичат Левски само когато побеждава :slap

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Окт 20, 2012 10:36 pm 
Аватар

Няколко неща ще кажа:
1 - някой пич пусна видео "всяка легенда си има име....нашето е Левски"....имам чувството, че никой от футболистите на Левски не е гледал това или подобни видеа.... българите
2- част от публиката след края на мача да вика "Владо Гаджев" дори и 1 път е крайно извръщения за самите тях и цялото представяне на Левски
3- не е проблем резултата, той е най-малкият шибан проблем в цялата работа, проблема е играта, която и да не сме шампиони няма кой знае колко да се промени, когато пак излезнем в Европа да играе.....пак ще ни бият по задника с гола пръчка и пак ще е същото. Няколко месеца минаха от Сараево и Левски не е мръднал сантиметър тактически напред. Два мача за разнообразие и това е. Край.
4- браво на пича, който си скъса гласа да вика да подгряваме и това си остана цялото викане второто полувреме

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Окт 20, 2012 10:48 pm 
Аватар

Също така ОГРОМНИ поздрави за организацията преди мача. Каза се на всички да влизат час преди мача и резултатът беше на лице. :smt023

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Окт 20, 2012 10:49 pm 
Аватар

Аз може би от алкохола или от гледането само надолу, видех единствено ковчега след балоните и хартийките. Все тая, от към викане, аз мършите не ги чух цяло първо полувреме (освен когато, когато си крещяхме между секторите там цфка и 7:2). Второто обаче почнахме много слабо и аз нямах глас вече, но виках колкото можем, дори сега се напъвам за да говорим. Вкараха ни гол и нещата още повече отидоха надолу. Можем определено ПОВЕЧЕ! :smt023 Единствено не ми хареса, че подгряващия нещо ни тегли 1-2 майни, че не сме били пеели цял мач.. Не е това най-удачния вариант за надъхване на хората да пеят по-силно, но "всеки луд с номера си" (всеки си знае какво е правилно според него)... Айде вдигаме глави и напред продължаваме! :lsfc1 Не може всичко да ни е розово и по мед и масло и като се случи нещо тъпо, гадно, скапано и ужасно, да бъркаме с розовите пръстчета в контакта. След мача обаче имаше екшъни по рейсовете. :bigok

и старците шапките даже си свалят
пред славният ЛЕВСКИ непобедим.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Окт 20, 2012 10:50 pm 

Има една поговорко , която гласи следното : ''внимавай какво си пожелаваш , за да не се сбъдне''
Ние сами напъхахме вълка в кошарата.След всичките призиви и лепенки разлепени из цяла София всички да сме в Б сектор ето че се случи и какво стана?Напълни се с туристи.Нaпълни се с хора , които подкрепят само при добра игра и победи.Напълни се с хора , които НЕ знаят какво означава да си в Б сектор.Напълни се с хора , за които е по-важно да видят какво става на терена отколкото да се обърнат с гръб , когато каже тартора.(Визирам момента , когато момчето с микрофона каза всички да се обърнем с гръб и да се хванем през рамо и понеже на терена ''положенията валяха едно след друго'' някои хора не го направиха само и само да не вземат да изпуснат някой гол)

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Окт 20, 2012 10:57 pm 
Аватар

<r@$h написа:
Аз може би от алкохола или от гледането само надолу, видех единствено ковчега след балоните и хартийките. Все тая, от към викане, аз мършите не ги чух цяло първо полувреме (освен когато, когато си крещяхме между секторите там цфка и 7:2). Второто обаче почнахме много слабо и аз нямах глас вече, но виках колкото можем, дори сега се напъвам за да говорим. Вкараха ни гол и нещата още повече отидоха надолу. Можем определено ПОВЕЧЕ! :smt023 Единствено не ми хареса, че подгряващия нещо ни тегли 1-2 майни, че не сме били пеели цял мач.. Не е това най-удачния вариант за надъхване на хората да пеят по-силно, но "всеки луд с номера си" (всеки си знае какво е правилно според него)... Айде вдигаме глави и напред продължаваме! :lsfc1 Не може всичко да ни е розово и по мед и масло и като се случи нещо тъпо, гадно, скапано и ужасно, да бъркаме с розовите пръстчета в контакта. След мача обаче имаше екшъни по рейсовете. :bigok

то един човек не подгряваше бе пич..а доста повече..аз бях в средата пред микрофона и нищо не е имало..иначе можем повече,много повече..

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Окт 20, 2012 11:00 pm 
момчетата долу си оставиха душата и гласа, за да надъхват, 90 минути. Могат, не могат, красиви, грозни, те са, други няма :smt006 Че ви повишили 1-2 пъти тон и ви казали, че не пеете :ohmygod2 Ебати... За сметка на това си "заслужиха" псувните на майка, леля, баща, затва че си позволили по 100 пъти да ви повтарят едно и също. :ohmygod Да не сме били малоумни да ни се повтаря :ohmygod Ганьооо, Ганьо, накъде бе, Ганьо... :ohmygod2
Другият мач хореографията ни трябва да е РАНИМА душа и сърце за Левски София :smt006

Върнете се в началото

Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Окт 20, 2012 11:03 pm 

Българина не обича някой да му казва какво да прави :ohmygod2 , затова и се получава така...

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Окт 20, 2012 11:03 pm 
Аватар

От мача успях само първото полувреме да гледам,че след това трябваше към София да се връщам.Освен на резонното им скандиране и на цдна о,в друг момент не се чуха по телевизията.Иначе мача поне първото полувреме беше безумно слабо-безумно.Голям праз кой бил..,загуби винаги ще има,но с тази игра и тази година просто нищо няма да направим.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Окт 20, 2012 11:06 pm 
Аватар

Само ще ви кажа едно нещо ,от което бях потресен :lol:
Беше към 70 минута най-отгоре до таблото .Един отиде до ръба на оградата извади си уя пред всички и се изпика от горе ,долу върху един ушеф...сцепил съм се да се хиля :smt005 :smt005 :smt005

Последна промяна flo на Съб Окт 20, 2012 11:12 pm, променена общо 3 пъти

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Окт 20, 2012 11:07 pm 

:smt005 :smt005 :smt005 :smt005

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Окт 20, 2012 11:13 pm 

Въобще не съм чел какво сте писали, може би ще го направя по-късно. Не знам и какво да кажа. Да съм гледал максимум 10% от мача както трябва. Аз не видях да имаме удар към вратата. За пореден път в такъв момент, в който трябваше да ги унижим и смачкаме, ние ги реанимирахме. За първи път по време на мач ми стана лошо и драйфах в края на мача и съм сигурен, че е заради нервите, които ми докараха тия капути на терена, които отново се насраха. Ако имаха поне малка част от нашия хъс, нашата страст и любов към този клуб, щяха да мачкат като зверове. Ама майната им и на тях. Боли ме, че бяхме много повече от тях, а не викахме както трябва. Поне с такова впечатление останах. Хореографии не искам да коментирам, не ме и интересуват особено. Не знам прасетата дали въобще имаха? Доста слаби транспаранти от тяхна страна, а пък за един определен не знам какъв болен мозък трябва да си да издигнеш подобно нещо. Да умират нейде в лайна и т'ва е. Само Левски.

серящия гъз с хуй да достигне.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Окт 20, 2012 11:20 pm 
Аватар

Кво да кажа за тоя мач :ohmygod Да ни бие отбор събран от кол и въже, с треньори и директори олигофрени, подкрепян от смехотворната си публика :ohmygod Безумно слаби сме, БЕЗУМНО!
До гола на прасетата бяхме супер, първото полувреме беше ебаси лудницата :smt007 После доста хора спряха да пеят, донякъде разбираемо- да хвърляш толкова усилия, да правиш толкова жертви, да се раздаваш като луд и накрая некви путки долу да не могат да вържат 3 паса срещу циркаджийската свинска трупа :ohmygod
Накрая да благодаря на момчетата занимавали се с организацията- събиране на пари, хореография, редене и т.н.
ЛЕВСКИ ЗАВИНАГИ :levski

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Окт 20, 2012 11:23 pm 

:smt006
Изображение

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Окт 20, 2012 11:30 pm 
Аватар

Македония написа:
момчетата долу си оставиха душата и гласа, за да надъхват, 90 минути. Могат, не могат, красиви, грозни, те са, други няма :smt006 Че ви повишили 1-2 пъти тон и ви казали, че не пеете :ohmygod2 Ебати... За сметка на това си "заслужиха" псувните на майка, леля, баща, затва че си позволили по 100 пъти да ви повтарят едно и също. :ohmygod Да не сме били малоумни да ни се повтаря :ohmygod Ганьооо, Ганьо, накъде бе, Ганьо... :ohmygod2
Другият мач хореографията ни трябва да е РАНИМА душа и сърце за Левски София :smt006

:smt023 :smt023 :smt023 Много точно!

Да го духат вечните мрънкачи!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Окт 20, 2012 11:34 pm 
Аватар

Бай дъ уей, накрая верно нек'фи хора подеха да скандират името на Гаджев, кои бяха бързо да си признават, да ги облеем ритуално. :slap :bii_chorbata

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Окт 20, 2012 11:39 pm 
Аватар

Синя Религия написа:
Напълни се с туристи.Напълни се с хора , които НЕ знаят какво означава да си в Б сектор.Напълни се с хора , за които е по-важно да видят какво става на терена отколкото да се обърнат с гръб , когато каже тартора.

Кога ще спрете с тия определения,бе?Покрай мен имаше много хора на години,които са били в този сектор преди да се родиш и определено няма как да скачат цял мач :smt006 Много разпоредници,много чудо.

Хореографията ми хареса,пак ги смачкахме на трибуните,а ще ходим една седмица като болни...

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Окт 20, 2012 11:40 pm 

Bellamy написа:
Бай дъ уей, накрая верно нек'фи хора подеха да скандират името на Гаджев, кои бяха бързо да си признават, да ги облеем ритуално. :slap :bii_chorbata

Единия сигурно е RedBull. :bigok

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Окт 20, 2012 11:56 pm 
Аватар

thegboy написа:
Ама още ли има хора, дето си мислят, че проблемът е в треньора?

Когато цял сезон равнодушно ги подкрепя тия бездушници на терена, просто няма как да е иначе...

Хубаво, няма да ги псуваме играчите, ще си викаме "Само Левски" тук и ще се пъчим, че не сме като чорбарите. И? Наесен онова 1:3 от Сараево ще ни се струва като мега-грандиозен мач със силна игра от нашите, този път Ла Валета ще ни треснат насред София, защото "много им дошло напрежението на играчите" и "големите очаквания".

Прекрасно е да си подкрепяме отбора, но трябва и да видите колко ниско позволихме да падне летвата през годините. Само това искам да погледнат хората. От /наши/ селекции, които дори и да падаха бе заради лош късмет, иначе мачкаха...Дали сегашната селекция може за един полусезон да направи толкова голови положения, колкото имахме само в мача с БАТЕ? Та стигнахме до това да се радваме на две полу-полужения срещу умрелия отбор на Чорбата, дето вчера бе събран от кол и въже. Тъй като бях на работа, гледах от 10тата до 30тата минута на първото - никаква идея, никаква тактика...върнахме се в археологическия футбол с тия дълги пасове от защитника напред :ohmygod2

С тоя състав честно казано не искам и да ставаме шампиони - Лудогорец са добре сработени, а дано те влезнат поне в ШЛ да отсрамят малко българския футбол. Че ако чакаме на някой от двата "гранда", до няколко години сме непоставени в първи кръг на ЛЕ и ШЛ.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Окт 21, 2012 12:03 am 
Аватар

'Бай дъ уей' след мача некво прасе от мусагеница е посегнал на левскарка и се опитал да я изнасили , за негово щастие се е разминал само тупаница в ташаците от страна на девойката :smt006 Коментара оставям на вас , шамарите и танците по лицето ше си ги получи в близките дни .

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Окт 21, 2012 12:07 am 
Аватар

Цитат:
'Бай дъ уей' след мача некво прасе от мусагеница е посегнал на левскарка и се опитал да я изнасили , за негово щастие се е разминал само тупаница в ташаците от страна на девойката :smt006 Коментара оставям на вас , шамарите и танците по лицето ше си ги получи в близките дни .

Аз живея в Мусагеница. Кой е, къде е, кога е станало това.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Окт 21, 2012 12:08 am 
Аватар

Аз доста прасета познавам в Мусагеница, верно са некви утрепки, но чак такива..
ПС: До колкото разбрах, от пистата се е снимало видео материал, който бил специално за някакъв клип. Да му мислят, тези с ръцете в джобовете през целия мач. :smt059

и старците шапките даже си свалят
пред славният ЛЕВСКИ непобедим.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Окт 21, 2012 12:09 am 
Аватар

Бате, не шамари и танци по лицето, а има едно нещо, което се осакатява при изнасилвачите и т'ва им е завинаги ;)

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 1418 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41 ... 48  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]