forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Нед Дек 16, 2018 9:32 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 587 мнения ]  Отиди на страница 1, 2, 3, 4, 5 ... 20  Следваща

Подкрепяте ли откритото писмо?
а. Подкрепям откритото писмо в сегашния му вид. 67%  67%  [ 64 ]
б. Подкрепям откритото писмо, но има нужда от някои промени, които ще опиша в темата. 5%  5%  [ 5 ]
в. Не подкрепям откритото писмо. 18%  18%  [ 17 ]
г. Не се интересувам от откритото писмо. 9%  9%  [ 9 ]
Общо гласове : 95
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Сря Яну 27, 2016 11:23 pm 
Offline
Аватар

Регистриран на: Пет Юни 08, 2012 4:46 pm
Мнения: 4935
Нашият форум взе решение да отговори на засилващото се неоосманиско и ислямиско влияние в България с няколко предложения, изискващи незабавна образователна реформа и утвърждаване на българската национална идентичност.
viewtopic.php?f=5&t=14958&start=90

Тези предложения са публикувани в отворено писмо. Искаме да разберем каква част от съфорумниците са съгласни с нашите възгледи.

Писмото ще положи началото на нашата кампания за образователна реформа и защита на националните ни интереси, за чиято цел може би ще се наложи да основем неформално гражданско движение. За популяризация на идеите в него ще се заеме и специалистът по международна сигурност Алекс Алексиев. Ще предприемем и редица медийни изяви чрез, които ще изразим нашето становище и ще поискаме директен диалог с правителството.
Цитат:
ДО МИНИСТЪР-ПРЕДСЕДАТЕЛЯ НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ
ДО МИНИСТЪРА НА ОБРАЗОВАНИЕТО И НАУКАТА

ОТВОРЕНО ПИСМО

УВАЖАЕМИ ГОСПОДИН МИНИСТЪР ПРЕДСЕДАТЕЛ,
УВАЖАЕМА ГОСПОЖО МИНИСТЪР,

Промяната на факти, свързани с културно-историческото ни наследство, за сметка на чужди идеи и премахването от учебниците на литературни произведения, формиращи българското самосъзнание, пряко застрашава българската национална идентичност и единството на нацията ни.

В резултат на това страната ни е изложена на културна агресия, която с течение на времето рискува да се превърне и в политическа.

Апелираме към Вас да защитите българската национална идентичност и единството на нацията ни, като проведете цялостна образователна реформа, която да включва и изброените по-долу мерки:

1. Настояваме в учебните програми да се увеличи акцентът върху българската история и историческите личности, допринесли за формирането и оцеляването на нацията ни.

2. Искаме да се проведе широк обществен дебат с учители, родители и ученици относно как да се изучава историята на тоталитаризма в България.

3. Предлагаме в учебниците да се използват по-правилните термини „османци" и „османско" по отношение на представителите на Османската империя и събитията, случили се по нейно време.

4. В допълнение на предложението на експерта по глобална сигурност Алекс Алексиев в управлението на вероизповеданията да участват само български граждани, предлагаме въпросните лица да преминават и сертификация по литературен български език и познаване на законите регулиращи дейността им.

5. Настояваме административно да се улесни запълването на незаетите 11 000 места в държавните висши учебни заведения и специализирани гимназии с кандидат-студенти от етнически капсулирани райони на страната и българските общности в Украйна, Молдова и Македония.

6. Предлагаме да бъде създадена държавна програма, предоставяща задължително професионално обучение и стаж на безработни български граждани без средно образование, които кандидатстват за социални помощи.

7. Искаме да се улесни прехода от образование към заетост на всички предприемчиви млади хора в България чрез създаването на мрежа от бизнес инкубатори в държавните висши учебни заведения.

Бихме желали нашият екип от граждански активисти и експерти да се срещне с отговорните фактори, с които да обсъдим предложенията ни и подробностите по тяхното прилагане.

Ако вашата заангажираност Ви попречи да обърнете внимание на нашите искания, ние възнамеряваме в едномесечен срок да се обърнем за съдействие към всички парламентарно представени политически партии в България.

Граждански Алианс „6-ти Септември"
Сдружение „Добродетелната Дружина"
„ЦАР СИМЕОН ВЕЛИКИ" - неформално сдружение на футболни привърженици за активно гражданско общество
Национална Кауза за Дясна Политика „ДЕСЕН ПРОФИЛ"

_________________
Ти какво пожертва, за да има и утре България?


Последна промяна mech0 на Пон Фев 15, 2016 11:57 pm, променена общо 16 пъти

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Яну 27, 2016 11:42 pm 
Offline
Аватар

Регистриран на: Чет Окт 20, 2005 4:00 pm
Мнения: 7926
Местоположение: София
Мечо,да сложим картите на масата.Форум Левски е господин Никой,това е място за развлечение и място за раждане на инициативи,касаещи една Левскарска общност,място за възпитание,но не смятам че е коректно да ражда политически гръб.Към г-н Алексиев въпросът ми е,какво постигна като съветник на Филип Димитров.Моите уважени към СтарозагорецО,но винаги съм бил противник на създаване на политически движения чрез фенска маса

_________________
Изображение


Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Яну 27, 2016 11:56 pm 
Offline
Аватар

Регистриран на: Пет Юни 08, 2012 4:46 pm
Мнения: 4935
Именно, защото е място за раждане на инициативи, затова тръгваме от тук. Не караме никой насила никъде да се присъединява. Смятаме, че положението в България за всички съфорумници е крайно неприемливо и курсът, който сме поели като нация, е на самоунищожение. Затова и сме изработили това отворено писмо - НЕ МОЖЕ ВЕЧНО ДА ЧАКАМЕ ДРУГ ДА НИ ОПРАВИ! Алекс Алексиев можеш да го питаш тук: https://www.facebook.com/alexievalex?fref=ts

_________________
Ти какво пожертва, за да има и утре България?


Последна промяна mech0 на Чет Яну 28, 2016 12:10 am, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Яну 28, 2016 12:07 am 
Offline
Аватар

Регистриран на: Нед Юли 31, 2005 3:16 pm
Мнения: 22244
Местоположение: Фаноса ти.
Подкрепям :smt023


Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Яну 28, 2016 12:53 am 
Offline
Аватар

Регистриран на: Сря Авг 09, 2006 3:55 pm
Мнения: 1203
Подкрепям определено и аз. Прекалено се активизира антибългарското говорене в последно време особено по посока на ислямизиране и турцизиране на България. Държавата е длъжна да вземе мерки а ние сме длъжни поне да я подсетим, че проблем има и го виждаме.

_________________
Там, под синьото небе,
под светлините на "Герена",
бушува синьото море,
притихва цялата вселена.


Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Яну 28, 2016 1:04 am 
Offline
Аватар

Регистриран на: Нед Окт 09, 2005 9:41 pm
Мнения: 13788
Образователната реформа е много сериозна тема и не може да се обхване с една декларация. По-скоро е нужно да започне един широк дебат, защото това, което имаме сега са някакви промени на парче. Разместване и съкращаване на материал, без да е ясно каква е голямата идея. Какво искаме от тази система и как можем да го постигнем? Училището трябва ли да възпитава или само да образова? Ако трябва и да възпитава, какво и как? Аз например мисля, че е по-важно да възпитава активни граждани, които да се борят за правата си, защото това ще даде някаква надежда тази държава да продължи да съществува. 80% от българите обаче ще кажат, че е по-важно децата да се възпитават в национализъм и омраза към турците, защото сме им били роби. Нещата са сложни

_________________
"Писна ми на кура да чета за тия смешници от да българия или както им е там фьешан името дейба майка му да еба."
dabulgaria.bg


Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Яну 28, 2016 1:09 am 
Offline
Аватар

Регистриран на: Нед Апр 13, 2014 8:56 am
Мнения: 2676
Значи ти все пак предлагаш някаква промяна във варианта по-горе.

_________________
Да дуушиииииш!!!


Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Яну 28, 2016 1:14 am 
Offline
Аватар

Регистриран на: Пет Юни 08, 2012 4:46 pm
Мнения: 4935
Разбира се, че с една декларация не може да се обхване всичко. Има конкретен проблем - предлагаме конкретни мерки за разрешаването му. Това, за което ти говориш, се прави уж от 347737 НПО-та, които си комуникират с министерството и обсъждат учебните програми. Имам чувството, обаче че може би част от НПО-тата се финансират от чужбина и изпълняват чужди поръчки. Ако има някакво сдружение, зад което седим, бихме могли и ние доста по - активно да се включим в тези разговори и да разберем от къде идват всички тези лайна.

_________________
Ти какво пожертва, за да има и утре България?


Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Яну 28, 2016 5:37 am 
Offline

Регистриран на: Пон Дек 03, 2007 6:08 pm
Мнения: 11529
Колко актуално само звучи писмото ни!!!

Щом се правят такива неща, значи някой вече си е платил за тях.

Цитат:
Чакаме от БАН анализ „що е то робство”

Автор: Диляна Панайотова

"Терминът, който е придобил национално значение и продължава да служи за скрепване на българската нация е, остава и ще пребъде като: "Робство". Това заяви министърът на образованието Тодор Танев в парламента.
"Съжителството се отнася за бита на различни етнически групи. Да не го бъркаме", призова той.

Припомняме, обществеността у нас се разбуни от идеите в учебниците по история да влезе терминът „съвместно съжителство с османлиите”, който да замени „иго” и „робство”.

"Съжителството касае личните отношения между хората. Добре сме били с евреите", аргументира се министърът на образованието.

Робството и съжителството можели да са заедно в една епоха, по мнението на Тодор Танев.

От година в Българската академия на науките (БАН) обмислят тълкувание на термина "Владичество", за който няма анализ досега.

Личното мнение на образователния министър (за 500-те години турско робство - б.р.) е, че е било робство. Съжителството било част от литературата.

Очаква се учените да представят анализ за робството. Министър Танев е против термина "Османско присъствие".

Министър Танев зае ясната позиция, че ще санкционира всеки учител, който накаже дете за ползване на термина "робство". Той е на мнение, че онзи политически период може да се определи като робство.

Министърът бе в сградата на парламента за определяне на приоритетите на управлението.

https://news.bg/education/chakame-ot-ba ... mpaign=RSS

_________________
АЗ НЕ СЪМ ЛИБЕРАСТ И НИКОГА НЯМА ДА БЪДА!!!


Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Яну 28, 2016 7:33 am 
Offline
Аватар

Регистриран на: Сря Яну 10, 2007 12:22 pm
Мнения: 21377
Местоположение: гр. Голямото село
Сзфен, в политическата тема съм пуснал откъси от старата и новата програми по история. Мисля, че това със съжителството се раздухва излишно

_________________
АреБеАреБеДаТиЕбаМакята!


Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Яну 28, 2016 10:47 am 
Offline
Аватар

Регистриран на: Чет Сеп 20, 2012 11:53 am
Мнения: 7044
Местоположение: София
До голяма степен съм съгласен с Кока Кольо. Освен това след като стана този скандал, писмото изглежда като реакция, а вие го бяхте замислилил преди това - сега според мен има друго звучене. Ако решите да го пращате, го дайте на един редактор да го оправи. Освен пунктуационни грешки има и други - напр. не се казва терористически, а терористични организации.


Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Яну 28, 2016 1:51 pm 
Offline
Аватар

Регистриран на: Сря Яну 03, 2007 2:34 am
Мнения: 1623
Местоположение: Русе
немлад написа:
напр. не се казва терористически, а терористични организации.

Той SZ_FEN първоначално така го беше написал, а аз го накарах да го промени на "терористически". :oops: :ohmygod


Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Яну 28, 2016 4:02 pm 
Offline
Аватар

Регистриран на: Нед Окт 09, 2005 9:41 pm
Мнения: 13788
Роб не може да вдигне въстание и да се бунтува. Тва е все едно тостерът ви да вдигне бунт. Робът е вещ, стока, която се продава. Да се твърди, че 500 г. всички българи са имали статут на роби е абсолютно неверно. Робство е имало в Русия, където помешчиците са притежавали села, заедно с населението. Имали са право да ги продават и разиграват на комар. Така, че вероятността на прадядото на Путин да е бил роб е много по висока, отколкото някой български прадядо

_________________
"Писна ми на кура да чета за тия смешници от да българия или както им е там фьешан името дейба майка му да еба."
dabulgaria.bg


Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Яну 28, 2016 4:10 pm 
Offline
Аватар

Регистриран на: Пет Юни 08, 2012 4:46 pm
Мнения: 4935
Мисля, че разводняваме тази тема с "робство", "владичество", "съвместно съжителство" и т.н. Това според мен е добре да си остане с дискусията в политическата тема. Тук да се акцентира върху предложенията в отвореното писмо.

_________________
Ти какво пожертва, за да има и утре България?


Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Яну 28, 2016 6:18 pm 
Offline

Регистриран на: Пон Дек 03, 2007 6:08 pm
Мнения: 11529
Кока-Кольо - Спартак! Робите, които са се сражавали на страната на Севера в гражданската война на САЩ. Примери бол.

Антонатан - Ако го наричахме така както го нарича дядо Вазов, сега нямаше да има нищо за раздухване (приемлив заместител от рода на "Османско владичество" пак щеше да е ОК).

Немлад - Прав си. Приемам критиката. Имаш ли идеи какво да направим за да избегнем това?

Гиго - НЕ Е проблем. Продължавай да ме поправяш. Пиша глупости.

Сега, искам да насоча вниманието ви към нещо много важно.

Следната информация достигна до мен от член на форума, като нямам причини да се съмнявам в нея.
Цитат:
Трябва да се действа незабавно! На 18.02. има протест за "запазване на българската история" или нещо такова, ако изкочим с писмото преди 18-ти и раздуем из медиите ще се получи голяма гластност.


Това предполагам, че е поредния русофилски протест, но ако задвижим нашите неща след него, той до голяма степен ще обезсмисли усилията ни (не напълно, разбира се).
Ако си свършим нашата работа преди въпросния протест, той ще придаде тежест на това, което правим, а може да изглежда и дори, че е в резултат на отвореното ни писмо.

Кажете как искате да процедираме?

Може би не е лошо да забързаме процеса. По-конкретно:

1. Някой може ли да се обади в БТА и направо да резервира дата за конференция, която да е поне няколко дни преди 18-ти февруари?
МОЖЕ ли някой да направи това? Нека обсъдим детайлите тук.

2. Можем едновременно да работим по формирането на гражданската ни структура (неформална или формална, както предпоичитат хората тук) и да започнем процеса по внасянето на отвореното писмо в МС и МОН.

3. Някой беше споменал за медийна изява в BIT. Може ли да задвижи нещата. Аз ще говоря с Алексиев да се вклйчи в нея, където и да се намира. Аз също бих могъл да участвам ако няма никой от наша страна.

4. Аз ще ударя сонди на моите медийни контактии ще осигуря поне 2-3 публикации в медиите.

_________________
АЗ НЕ СЪМ ЛИБЕРАСТ И НИКОГА НЯМА ДА БЪДА!!!


Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Яну 28, 2016 6:23 pm 
Offline
Аватар

Регистриран на: Нед Дек 21, 2008 4:59 pm
Мнения: 27340
Местоположение: ШОПландия
Подкрепям реформа по принцип, но не съм съгласен с акцента на проблема. Доста по-опасни влияния има в образованието, които са неглижирани с години и те далеч не са неоосмански и разни такива.

_________________
:smt035


Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Яну 28, 2016 6:35 pm 
Offline

Регистриран на: Пон Дек 03, 2007 6:08 pm
Мнения: 11529
Не можем да решим всичкл проблем едновременно. Има по-спешни проблем от образованието, но ние сме ги игнорирали. В момента "гасим пожари". Кажи ако искаш да добавим нещо към предложението. Ето ти конкретен шанс нещо да направиш по наболял проблем.

_________________
АЗ НЕ СЪМ ЛИБЕРАСТ И НИКОГА НЯМА ДА БЪДА!!!


Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Яну 28, 2016 6:40 pm 
Offline
Аватар

Регистриран на: Нед Май 06, 2012 11:22 am
Мнения: 4695
Местоположение: USA
Ще разговорям с Ралица Василева за идеята и ше дам зор да се направи гостуване в BiT, не е драма, аз се заемам с това.


Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Яну 28, 2016 6:52 pm 
Offline

Регистриран на: Пон Дек 03, 2007 6:08 pm
Мнения: 11529
:smt023

Ако няма други кандидати аз бих могъл да представя форума (НЕ се натискам), а Алекс да коментира важността И валидността на исканията ни.

_________________
АЗ НЕ СЪМ ЛИБЕРАСТ И НИКОГА НЯМА ДА БЪДА!!!


Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Яну 28, 2016 7:06 pm 
Offline
Аватар

Регистриран на: Нед Апр 13, 2014 8:56 am
Мнения: 2676
Аз ще се свържа с БТА, бих се наел да се разкарвам и по министерства, няма да откажа помощ ако някой е навит.

_________________
Да дуушиииииш!!!


Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Яну 28, 2016 7:08 pm 
Offline

Регистриран на: Пон Дек 03, 2007 6:08 pm
Мнения: 11529
:smt023

_________________
АЗ НЕ СЪМ ЛИБЕРАСТ И НИКОГА НЯМА ДА БЪДА!!!


Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Яну 28, 2016 7:43 pm 
Offline
Аватар

Регистриран на: Нед Окт 09, 2005 9:41 pm
Мнения: 13788
Първо, тези негри дето са се били в Гражданската война вече не са били роби, защото са избягали в друга юрисдикция, където робството е било отменено. Второ, да се прави сравнение между негрите в Америка, които са пленявани в Африка и докарвани като стока и българите в Османската империя е смешно.

Спирам да пиша, защото няма смисъл да разводнявам темата. Явно е, че за повечето българи историческите факти не са важни, поради което учебниците ни по история са като приключенията на Барон Мюнхаузен

_________________
"Писна ми на кура да чета за тия смешници от да българия или както им е там фьешан името дейба майка му да еба."
dabulgaria.bg


Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Яну 28, 2016 7:50 pm 
Offline
Аватар

Регистриран на: Нед Апр 13, 2014 8:56 am
Мнения: 2676
Това май беше за политическата. :bigok
А не за тук е, извинете ме.

_________________
Да дуушиииииш!!!


Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Яну 28, 2016 7:58 pm 
Offline
Аватар

Регистриран на: Чет Авг 05, 2010 11:01 pm
Мнения: 13396
Аз имам контакт във в-к Марица - ще питам дали има възможност за отразяване.


Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Яну 28, 2016 8:03 pm 
Offline
Аватар

Регистриран на: Пет Юни 08, 2012 4:46 pm
Мнения: 4935
За БТА освен запазването на дата е важно да определим и кой ще отиде да говори, да не запазим дата и накрая да няма кой да представи писмото. А аз още от утре мисля чрез страницата на ДАБЧ(http://www.aba.government.bg/?country=54) да натегна организациите на българите в чужбина - да видим дали ще имаме подкрепа и от там. Предлагам и да пуснем отвореното писмо в http://www.peticiq.com/.

_________________
Ти какво пожертва, за да има и утре България?


Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Яну 28, 2016 8:22 pm 
Offline

Регистриран на: Пон Дек 03, 2007 6:08 pm
Мнения: 11529
Вестник Марица би бил много добър медиен контакт. Аз ще пробрам в Старозагорски Новини.

Можем да пуснем петиция.

Изчакай само малко с българите в чужбина. Те са за след пресконференцията. Аз имам достъп до е-мейлите на шефовете на тези агенции И ще им пиша директно.

_________________
АЗ НЕ СЪМ ЛИБЕРАСТ И НИКОГА НЯМА ДА БЪДА!!!


Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Яну 28, 2016 9:56 pm 
Offline
Аватар

Регистриран на: Съб Апр 23, 2005 9:25 am
Мнения: 4107
Местоположение: Х Х Х
Подкрепям писмото, но имам малки опасения, че избързваме. Ще внесем писмото, ще организираме пресконференция в БТА, ще организираме беседа в BiT, и като ни питат - кои сте вие, колко сте? Присъствалите на срещата с Алекс Алексиев могат да потвърдят, че именно това му беше един от най-първите въпроси.

Крис, писмото ни е актуално по т.1, подточка А. Не се притеснявай, че ще стане неактуално, ако се вземе някакво решение в близките дни по въпроса, защото всички други подточки са on hold. А и да не говорим, че при положение, че някой от правителството вземе решение по подточка А, можем винаги да я извъртим и да питаме как се развиват нещата.

За мен по-правилно би било да се сподели писмото с приятели, да се потърсят съмишленици, и след това да се дават пресконференции, интервюта, статии и прочее. Най-малкото, защото при въпрос "колко сте вие?" ще можем да излезем с по-сериозна бройка. Естествено, може да ме оборите като кажете, че именно с такива изяви ще привлечем повече хора, но то ситуацията е като кокошката и яйцето. :mrgreen: Каквото и да решите, с вас съм. :smt023

_________________


Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Яну 28, 2016 10:30 pm 
Offline
Аватар

Регистриран на: Нед Апр 13, 2014 8:56 am
Мнения: 2676
Има логика в това, което казваш, но обстановката е доста динамична и трябва да вземем най-правилното решение. Аз си мисля, че е добре да не сме следствие от случващото се.

_________________
Да дуушиииииш!!!


Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Яну 28, 2016 11:17 pm 
Offline

Регистриран на: Пон Дек 03, 2007 6:08 pm
Мнения: 11529
Точка 2 я включих по предложение на Алекс Алексиев, за това помолих Мечо да я промени по следния начин (включвайки и поправката на Немлад):

Съобразно предложението на експерта по глобална сигурност Алекс Алексиев на терористични и екстремистки по идеология организации, както и на лицата свързани с тях, да се отнеме правото да притежават недвижима собственост в България.

_________________
АЗ НЕ СЪМ ЛИБЕРАСТ И НИКОГА НЯМА ДА БЪДА!!!


Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Яну 29, 2016 4:10 pm 
Offline
Аватар

Регистриран на: Пет Юни 08, 2012 4:46 pm
Мнения: 4935
Ще трябва може би да преработим и началото на точка 1, предвид това, че Танев вече не е министър. :bigok
Цитат:
Към предложената от бившия министър Тодор Танев образователна реформа да бъдат направени изброените по-долу допълнения

А другото, което се замислих, че като се опираме на образователната реформа от Танев, може да понесем определени минуси, защото много от хората я приемат напълно негативно.

_________________
Ти какво пожертва, за да има и утре България?


Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 587 мнения ]  Отиди на страница 1, 2, 3, 4, 5 ... 20  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]


Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 4 госта


Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения
Вие не можете да прикачвате файл

Търсене:
Иди на:  
Форума се задвижва от phpBB® Forum Software © phpBB Group
Преведено от yarnaudov.com