Bobolin написа:
Знаеш как е ... написа:
Как па още не се е появил някой да нахрани Пламен?

Защото колкото и да сме му ядосани за грешките, те са за момента инцидент макар и странен и момчето е показало, че ги може нещата, раздава се и е заслужило уважението на феновете. Докато други рижави холандски тюфлеци дошли от на майка си размножителния орган нейде на север с "визитка" на голмайстори а оказали се менте на ментето, там вече много сме им събрали. Все си мисля, че мача с прасетата ще е времето разделно за много неща в този отбор, част от мишоците носещи фланелката с голямо "Л" на гърдите си и пишман предводителите им. На стадиона ще сме и време разделно ще идва!!!
Ама много сте ми наивни. Тия холандци от на майка си разпределителната гара имат в главите си повече футбол отколкото всички балерини,курви и путки в родния футбол.Тия холандци от на майка си разпределителната гара са учени да играят футбол и не са станали такива ,защото могат да играят на 21 докато ги биеш с камшик и да не падне топката или щото тичат бързо, а защото имат логическа мисъл и поглед над играта.Тия холандци от на майка си разпределителната гара тука какви условия за разгръщане на потенциала виждат и получават? И не говоря за пари защото това далеч не е най-важното на тоя етап. Може ли да сравниш тренировъчен процес в което искаш холандско село с това в Левски?Можеш ли да сравниш спортно-техническата работа на който искаш холандски отбор с тоя в Левски?При все ,че съм далече от мисълта родните клубове да набиват пари за чужденци вместо за школите. И ако тези хубавци от Холандия са пълна скръб за техните стандарти то трябва да се замислим какви са нашите путки тук. Не е проблема в Гонзо а в червените капиталистически отрочета като бащицата , които убиват и разрушават родния футбол. Калиакра си отиваха с класически на село ако не бяха 2 детски грешки на Пламен.Но с тези играчи може да се постигне нещо само ако се работи по-дълго с тях. Предпочитам 10 като Арш пред оная маймуна Дембеле дето само се чудеше къде и кога да пие.Гонзо ако остане до края на сезона ще е грешка не спрямо отбора и феновете а спрямо българския футбол и бащицата.За да почне да расте тоя отбор и въобще въшливата ни А група трябва всичко да се почне отначало.И Гонзо да се махне от Левски, защото мен ме боли за помията която се излива върху него както и върху всяка една друга легенда.Щото както винаги доказваме ,че не заслужаваме легендите си...дори живите !!!