forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Съб Авг 09, 2025 7:41 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 1289 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36 ... 43  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Чет Авг 04, 2011 11:52 pm 
Аватар

Росен написа:
Paincho написа:
Пфф... като прасетата сте. И те така плюят по треньори и играчи... Я се стегнете малко!! Какво толкова е станало ? Човек ли е умрял? Отпаднахме и толкова.. Сега идват мачовете от БГ първенството, а имаме добър отбор. С Райков и Калво по крилата, Рисп в защита, Пламен на вратата ще станем шампиони 99% ! А гостите да лапат кожения. :losers

Прав си, никой няма право да плюе. Батков не е виновен, Гонзо не е виновен, Йовов не е виновен, никой не е виновен.
Всъщност на някои от вас щеше ли да ви пука, че сме паднали, ако прасетата ги нямаше и нямаше кой да ни се подиграва?

Масово тва се чудиме :smt023

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Авг 04, 2011 11:52 pm 
Аватар

Хей чуй лит(*кс-етрополе,да ви еба майката!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Авг 04, 2011 11:53 pm 
Аватар

DarkFace написа:
Anarion написа:
Росен каза:
Цитат:
Анарион, абе прав си, ама не ни ли дойде вече в повече...?

Не, братле. И по - зле ще става. За да ги има след това един ден моментите с "Гент", "Рейнджърс", "Аякс", "Щутгарт" и пр.
Щом си от "Левски", няма повече. Бе да не мислиш, че не ми се реве?! И какво ми остава според теб?
Преди онази кампания го отнесохме с "Беверен". Преди миналогодишните емоции то беше та БАТЕ, та "Жилина", та "Тампере"...А какво иде след сегашното отпадане - един Господ знае.
Дигайте главите. Щом момчетии на по 18 - 19 години като Райков и Пламен Илиев не се плашат, ние ли ще ревем?!

+1 ! ЕВАЛА ! Така трябва да бъде затова като отидете на мач ВМЕСТО ДА ПСУВАТЕ ГОНЗО , вижте СЕКТОР "Б" и почвайте да пеете ... ЗАТОВА СМЕ СИЛНИ У ДОМА, защото футболистите чуват Б сектор да ги подкрепя без резерви ЦЯЛ МАЧ !

Че у дома сме силни, това се вижда, но не става само у дома.. За да постигнем нещо голямо, трябва да започнем да бием и като гости. Имаме напредък, че вкарахме гол, като гост в Европа от... мача с Калмар ако на греша. :levski Горе главата момчета и пишете по-смислени неща, че тия 30 страници, 29 само простотии се ръсят. :smt023

и старците шапките даже си свалят
пред славният ЛЕВСКИ непобедим.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Авг 04, 2011 11:53 pm 
Аватар

Raptor написа:
Между другото въпреки че коментатора яко заеба Калво аз мисля че се представи добре много е техничен пък и изпълни маняшка дуспа, а за Райков няма защо да се вини за пропуска много силен мач на прави и според мен трябваше ощт отначлото да почнем с тези двамата на мястото на Йовов и Младенов

Е да, ако Левски беше с ботуши, Ботев с каска. Не само Йовов и Младенов не играха, просто по едно време 8-9 играчи все едно разцъкваха на тренировка.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Авг 04, 2011 11:54 pm 
Аватар

А и аз разбирам като падаме после нещата да тръгват нагоре, а то точно обратното. Вие не знам дали сте забелязали, ама ние от 8 години сигурно играем с една схема, която даже и в България вече не минава.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Авг 04, 2011 11:55 pm 
Аватар

Ма чорбарите нека си се кефят, техната не е по-далече! Забравиха ли как си тръгваше сектор Гей преди края на срещата и стояха с гръб към стадиона щото май си мразеха отбора ?

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Авг 04, 2011 11:55 pm 
Аватар

Росен написа:
Paincho написа:
...

Прав си, никой няма право да плюе. Батков не е виновен, Гонзо не е виновен, Йовов не е виновен, никой не е виновен.
Всъщност на някои от вас щеше ли да ви пука, че сме паднали, ако прасетата ги нямаше и нямаше кой да ни се подиграва?
не може НИКОЙ да не е виновен!
не е реално просто...
много лошо е, ако се гледаме в криво огледало

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Авг 04, 2011 11:56 pm 
Аватар

Росен написа:
А и аз разбирам като падаме после нещата да тръгват нагоре, а то точно обратното. Вие не знам дали сте забелязали, ама ние от 8 години сигурно играем с една схема, която даже и в България вече не минава.

Къде видя схема на игра :ohmygod2

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Авг 04, 2011 11:56 pm 
Аватар

DarkFace написа:
Ма чорбарите нека си се кефят, техната не е по-далече! Забравиха ли как си тръгваше сектор Гей преди края на срещата и стояха с гръб към стадиона щото май си мразеха отбора ?

те днес се радват, ама за утре не се знае... прекалено внимание им обръщаме...
:levski

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Авг 04, 2011 11:57 pm 
Аватар

Adepta написа:
Raptor написа:
Между другото въпреки че коментатора яко заеба Калво аз мисля че се представи добре много е техничен пък и изпълни маняшка дуспа, а за Райков няма защо да се вини за пропуска много силен мач на прави и според мен трябваше ощт отначлото да почнем с тези двамата на мястото на Йовов и Младенов

Е да, ако Левски беше с ботуши, Ботев с каска. Не само Йовов и Младенов не играха, просто по едно време 8-9 играчи все едно разцъкваха на тренировка.

Ти ебаваш ли се.............на тренировка повече се бяга

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Аватар

Росен написа:
Paincho написа:
Пфф... като прасетата сте. И те така плюят по треньори и играчи... Я се стегнете малко!! Какво толкова е станало ? Човек ли е умрял? Отпаднахме и толкова.. Сега идват мачовете от БГ първенството, а имаме добър отбор. С Райков и Калво по крилата, Рисп в защита, Пламен на вратата ще станем шампиони 99% ! А гостите да лапат кожения. :losers

И като плюем какво променяме, че неразбрах ? Само дето доставяме удоволствие на госитете! :smt115

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Аватар

Ицето се измори още преди началото на мача :bigok

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
трима музиканти написа:
АРЕ БЕ ЕЙ ГОНЗО ,ДА ПУКНЕТЕ БЕ ЕЙ,МАЙКА ВИ ДЕЕБА И ТРЕНЪОРИ ДЕЕБА

ДА ТИ ЕБА ПУТКАТА МАЙНА БОКЛУК МРЪСЕН! НА МАЙКА ТИ В ПУТКАТА ГНУСНА. ТАКИВА КАТО ТЕБ ВЪН ОТ ФОРУМА И НИКВО МЯСТО НА СТАДИОНА!
МАЙКА ТИ ДА ЕБА! МАЙКА ТИ ДА ЕБА!МАЙКА ТИ ДА ЕБА!МАЙКА ТИ ДА ЕБА!МАЙКА ТИ ДА ЕБА!МАЙКА ТИ ДА ЕБА!МАЙКА ТИ ДА ЕБА!МАЙКА ТИ ДА ЕБА!МАЙКА ТИ ДА ЕБА!МАЙКА ТИ ДА ЕБА!МАЙКА ТИ ДА ЕБА!МАЙКА ТИ ДА ЕБА!МАЙКА ТИ ДА ЕБА!МАЙКА ТИ ДА ЕБА!МАЙКА ТИ ДА ЕБА!МАЙКА ТИ ДА ЕБА!МАЙКА ТИ ДА ЕБА!МАЙКА ТИ ДА ЕБА!МАЙКА ТИ ДА ЕБА!МАЙКА ТИ ДА ЕБА!МАЙКА ТИ ДА ЕБА!МАЙКА ТИ ДА ЕБА!МАЙКА ТИ ДА ЕБА!МАЙКА ТИ ДА ЕБА!МАЙКА ТИ ДА ЕБА!МАЙКА ТИ ДА ЕБА!МАЙКА ТИ ДА ЕБА!МАЙКА ТИ ДА ЕБА!МАЙКА ТИ ДА ЕБА!МАЙКА ТИ ДА ЕБА!МАЙКА ТИ ДА ЕБА!МАЙКА ТИ ДА ЕБА!МАЙКА ТИ ДА ЕБА!МАЙКА ТИ ДА ЕБА!МАЙКА ТИ ДА ЕБА!МАЙКА ТИ ДА ЕБА!МАЙКА ТИ ДА ЕБА!МАЙКА ТИ ДА ЕБА!МАЙКА ТИ ДА ЕБА!МАЙКА ТИ ДА ЕБА!

Върнете се в началото

Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Авг 04, 2011 11:58 pm 
Аватар

Заключвам до утре. Бях решил да вляза и да честитя победата на Хидъна, но май неговите мнения са от малкото на място и приятно ме изненадват. Смърт на Тодор Батков, незабавна.

П.П.

Утре помиите, които псуват и кълнат Гонзо и играчите, ще си го получат.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Авг 04, 2011 11:58 pm 
Аватар

Adepta написа:
Росен написа:

Toва с разцъкванията по крилата и късите центрирания по земя Гонзо го прилага от миналото лято. В първите мачове срещу швеЦите и другите нищожества мина номера и газехме. После, лека-полека почнаха да ни разкриват, но никой от ръководството не беше чул за смяна на схемата и тактиката според противника :smt017 И те така до ден деншен :smt017

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Авг 05, 2011 12:46 am 
Аватар

Мдам, за съжаление това от първия мач се потвърди - не бяхме готови за тези мачове. След еуфорията в първия си позатворихме очите, макар всички да го видяхме и да го отбелязахме, но на принципа "бе карай, нали бихме". Няма смисъл да се правят трагедии, просто е време всички да посвикваме с тия неща, занапред ще се случва все по-често и по-често, футбола ни върви назад от години и сме кажи-речи единствените....

Дано това, че няма да имаме мачове през седмицата поне ни помогне за приличен старт на първенството, макар че пак казвам - не сме готови....

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org
facebook: БОДК / BOVBD

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Авг 05, 2011 9:10 am 
Аватар

Пак старата история...загуба и се почва...жалко и долно.....и чорбарско...
Ебем ти лиги и плюнки европи...Мен по ме интересува първенството....там поне сега трябва да се мачка наред.
Само Левски!
:levski :lsfc4

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Авг 05, 2011 9:11 am 
Аватар

Поговорката, че утрото е по-мъдро от вечерта е доста правилна :!: Дано да сте си взели поука и да няма повече простотии.

Бях ядосаха вчера, успях да си замълча след отпадането, преспах и вече съм ОК!

ЛЕВСКИ е много повече от една победа! Не ми пука, че сме отпаднали, стига това да научи отбора да бъдат онзи ЛЕВСКИ, който искаме да гледаме - не непобедимият ЛЕВСКИ, а онзи, който дори като пада ни радва с играта си и с мъжеството си!

Вчера една единствена постъпка не беше мъжка и това беше на Грийн! Не можем да обвиняваме Йовов за дузпата, винаги капитана трябва да поведе отбора към победа - не успя, но дузпата е шанс!

За всички , които псуват Гонзо - само ще им кажа, не забравяйте, че той ни вдигна и не избяга при ерата Достанич! Не забравяйте, че щяхме да пропуснем миналогодишните евротурнири ако не беше той! Гонзо е дал на ЛЕВСКИ прекалено много, за да ние феновете, не му дадем шанса да бъде той сърцето на ЛЕВСКИ!

И не забравяйте, че "любовта към ЛЕВСКИ е воля и глас на свобода, който ти нашепка никога да не отстъпваш крачка назад"! И САМО ЛЕВСКИ, ОБИЧАМЕ ТЕ!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Авг 05, 2011 9:19 am 
Аватар

Абе всичко това е вярно ама трябва ли да си затваряме очите за състава с който започна Гонзо? Трябва ли да си затваряме очите за смените, които направи? Защо не започна с Райков по крилото? Защо започна без дясно крило? Защо извади Цветков, а не Йовов? Това са куп грешки заради, които загубихме.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Авг 05, 2011 9:21 am 
Аватар

Nakuro Bradata написа:
Adepta написа:
Росен написа:

Toва с разцъкванията по крилата и късите центрирания по земя Гонзо го прилага от миналото лято. В първите мачове срещу швеЦите и другите нищожества мина номера и газехме. После, лека-полека почнаха да ни разкриват, но никой от ръководството не беше чул за смяна на схемата и тактиката според противника :smt017 И те така до ден деншен :smt017

Имам предвид къде видя снощи схема на игра? Второто полувреме все едно за първи път се виждаха заедно на терена.
Ако имахме капитани като хората - нямаше да допуснем този обрат. Нали затова са лидерите?

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Авг 05, 2011 9:23 am 
Аватар

benito написа:
Абе всичко това е вярно ама трябва ли да си затваряме очите за състава с който започна Гонзо? Трябва ли да си затваряме очите за смените, които направи? Защо не започна с Райков по крилото? Защо започна без дясно крило? Защо извади Цветков, а не Йовов? Това са куп грешки заради, които загубихме.

Никой не казва да затваряме очи! Но не и да псуваме и да се излагаме! Сгреши, но и Мъри грешеше!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Авг 05, 2011 9:28 am 
Аватар

Абе в тоя форум след всеки такъв гаден мач едно и също по 15 пъти се говори. Малко хронология на нещата:

- по време на мача инфарктни положения и радости, както и тъга :loser2
- хранене по йовов (заслужено според мен) :smt042
- отпадаме и се почва 2 страници рев.
- няколко човека казват заученото КУР ЗА ГОСТИТЕ. Толкова ли не ви го побира главичката, че тея гости сигурно 75% са левскари, четящи като вас какво пишат другите левскари за мача :smt017
- Некви хора яко сипват на Гонзо.
- Некви хора яко сипват на Ганя (незнайно защо в случая :smt017 )
- идва хидъна и казва, че е прав.
- идва бай Иван и казва всички да се успокоят и храни прасетата.
- на сутринта некви хора казват - тва е ЛЕВСКИ продължаваме напред :loser2

Не ви ли писна от няколко години в един и същ цикъл се въртиме. Толкова кристално ясни са нещата, че чак се чудя откъде имам все още тва желание да ходя по тея тъпи мачове :smt017

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Авг 05, 2011 9:28 am 
Аватар

ЛЕВСКИ ИЛИ СМЪРТ :!:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Авг 05, 2011 9:30 am 
Аватар

Отпаднахме от четвъртия в Словакия, като второто полувреме така ни надиграха, както и Барса не са ни надигравали. Гонзо е един от най-големите левскари и никой няма право да го псува, но именно като такъв той трябва да осъзнае, че оставането му като старши треньор е лош вариант за Левски. Батков носи вината за цялостното състояние на клуба, за липсата на визия за развитие, за липсата на правилна работа на всички нива.. Конкретно за вчерашния мач, в спортно-технически план, вината изцяло трябва да поеме Гонзо.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Авг 05, 2011 9:32 am 
Аватар

Йовов и Младенов бяха грешки, но как да очакваме от млад и неопитен треньор да остави Йовов на пейката, въпреки че последния дори и малко не заслужава да играе в Левски(в момента).
По-важното е кой е сложил този треньор начело на Левски, като е явно че силата на Георги Иванов е в селекцията на играчи, т.е приляга му да е директор по спортните въпроси, а не главен мениджър.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Авг 05, 2011 9:34 am 
Аватар

Суба, е ти брат какво искаш. Да пишем различни неща ли :bigok

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Авг 05, 2011 9:37 am 
Аватар

antonatan написа:
Суба, е ти брат какво искаш. Да пишем различни неща ли :bigok

Еми не бе, ама ми писна некви да идват след такива мачове със заучените си фрази и да го играят големи Левскари. Кур за гостите, кур за псуващите играчите ни, кур за разбирачите, кур за тоя кур за оня. Тва е чорбаризирането, като некво стадо повтаряте едно и също. Пък нека аз съм чорбаря като казвам Йовов още днеска да си бега към Своге :ohmygod

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Авг 05, 2011 9:41 am 
Аватар

От доста време насам се забелязва невероятно лутане от едната крайност в другата. Когато биеме сме най-великите, но при първата загуба - всички вън ?!?... И рядко можеш да чуеш/прочетеш РЕАЛИСТИЧНА оценка - за играта или каквото и да е. Ето това ни е основния проблем според мен. Нямаме реалистична оценка за себе си... Явно няма и кой да я направи.
Имаме "най-добрите играчи в България", но защо не се получава никой не ти казва. Имаме най-добрата организация в клуба, но какво от това... Имаме страхотни ветерани дали сърцето и душата си за този отбор, но вместо да почерпим опит от тях, ги гоним като най-големите врагове... Правиме някакви подготовки в чужбина, който (уж) трябва да се използват пълноценно и от играчи, и от ръководство, но се оказва че те просто са ходили на почивка. Започва сезона и докато се усетим, вече сме на 5-6 точки след водача... Но нали имаме "най-добрите играчи в България", какъв е проблема ?!?...
Не одобрявам плюенето и псуването. Нямат смисъл. Одобрявам позитивната критика и реалистичната оценка на нещата... Не че от тях ще последва нещо, но определено имат повече смисъл :(

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Авг 05, 2011 9:41 am 

пича с комиксите да пресъздаде анализа на субата :bigok

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Авг 05, 2011 9:43 am 

Искам ЛЕВСКИ на МЪРИ!!!!! .... Иначе с г-н Гонзо за треньор не съм очаквал и повече ... Вчера пак сектора 400-500 човека и проблеми ....

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 1289 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36 ... 43  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]