forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Съб Авг 09, 2025 7:40 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 1289 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35 ... 43  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Чет Авг 04, 2011 11:38 pm 
Аватар

Лошото не е, че отпаднахме, а че нищо няма да се промени след този мач :smt006

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Авг 04, 2011 11:38 pm 
Аватар

Доколкото разбрах ,Дивизията са запалили факли след нашия гол и някои от Запада са им скочили.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Авг 04, 2011 11:39 pm 
Аватар

angysarmy написа:
Жал ми е... жал ми е за Гонзо, защото толкова му се иска да бием, да мачкаме и да стигнем напред, и сега сигурно си къса нервите и умира от яд, но явно просто не става за треньор, аз съм "ЗА" да заеме някакъв пост, защото обича безмерно ЛЕВСКИ, но със сигурност не му е мястото като старши треньор... За съжаление...

абсолютно точно това което ми се искаше да напиша. Още като бе обявен състава стана ясно на къде отиват нещата с тия крила.....пълно безумие. А за смените....даже няма смисъл да коментирам....неправилни...и закъснели. Защо...питам, за
що по дяволите толкова се залага на Ицо като не става бе.....айде разбирам да е почнал с него ако е искал да заложи на опит и сигурност....но с течение на мача стана ясно, че все едно сме с човек в по-малко.... Много...много грешни решения.....не съм човек на прибързаните заключения....но за мое огромно съжаление Гонзо не става.....
нека си остане в отбора като мотиватор...друг като него НЯМА....но за треньор трябва друг....

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Авг 04, 2011 11:40 pm 

Trent написа:
jadaia написа:
ДА ВИ ЕБА И ТЪПОТО ОТПАДАНЕ ПО ТРИБУНИТЕ ВИДЕХТЕ ЛИ КВО СТАВА БЕ ИДИОТИ А?МАЙКА ИМ ДА ЕБА
ДА ВИ ЕБА МАЙКАТА

И мен това ми направи впечатление като отворих Гонг, защо част от наш'те са се изнесли?!

Стори ми се, че след нашия гол имаше димка в нашия сектор и около димката стана струпване на хора.Няколко минути по-късно стана въпросното напускане на трибуните. :roll:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Авг 04, 2011 11:41 pm 
Аватар

Цитат:
Батков каза: "Връщаме се в кочината"

КРАЙ!!! Някой да го отстреля! :lol:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Авг 04, 2011 11:41 pm 
Аватар

естествено по форомите помаците умират от екстаз майка им мръсна :evil:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Авг 04, 2011 11:42 pm 
Аватар

Richard Long написа:
Цитат:

Аиде сега кой ли не е очаквал култово изказване на Батков

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Авг 04, 2011 11:43 pm 
Аватар

Raptor написа:
естествено по форомите помаците умират от екстаз майка им мръсна :evil:

Споко, скоро и техния ред ще дойде!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Аватар

Richard Long написа:
В интерес на истината комуниста квото се искаше като селекция го взе... Търнава играят 9-ти официален мач, на нас тва ни е 2-ри... И аре стига свинщини по Гонзо, тоя човек толко лайна е изял от "левскари" колкото никой друг... Мъри все едно не ни сервира и по-големо унижение с Беверен, а после стигнахме 1/4 финала, нали?

Едва ли е от голямо значение , че им е 9-ти официален мач , а на нас 2-ри. Дай тогава да отпадаме всяка година от уефа щот другите били играли некой друг мач повече..............или пък да започваме направо след групите , за да сме поиграли и ние малко , кво ше кажеш

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Аватар

Boris Makendjiev написа:
...Срещу БАТЕ, Жилина и Тампере не ме болеше толкова, защото тогава просто нямахме никакъв шанс имахме 1000 положения и играхме нападателно и мачкахме, ама я пукнал късмет.Ама срещу Търнава, тая защитна игра тип Берое, Сливен.... когато играят на Герена ми дойде в повече.

Явно аз съм гледал други мачове, защото единствено домакинството срещу Бате може да се каже че беше добър мач за нас.....
Да не стане след 2-3 години да си говорим как сме "играли добро, ама сме немало шансови" и срещу тия дървари. Щото аз видях едно първо полувреме в което просто бяхме по-добри, не че сме играли кой знае какво и едно трагично второ където играчите без 2-3 изключения бяха като наакани. Това е истината.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Аватар

Умират и ни ебават заради половината малоумници в тоя форум!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Авг 04, 2011 11:44 pm 
Аватар

Richard Long написа:
Цитат:

Aaaa, на Армията ще ни е чудно бе! Обичам да гледам как се чупят седалките около мен :smt007

Цитат:
естествено по форомите помаците умират от екстаз майка им мръсна

Искрено съжалявам, че си мазохист и си я причиняваш тая простотия да им четеш говнояденията...

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Авг 04, 2011 11:44 pm 
Аватар

Richard Long написа:
Цитат:

Лошото е че е прав, деба и корема широк деба :lol:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Авг 04, 2011 11:45 pm 

Обичам Левски! :levski

Единствено ме е яд, че отпаднахме по най-нещастния мач...и сякаш е някаква тенденция след период от 1-2 силни години в Европа следва някакъв подобен провал.
Уважавам Йовов, но по-добре да се ориентира към кметския стол вече, даде много на Левски и все още го помня с добро.
Гонзо е легенда, вярно е че обърка състава и последвалите смени, но задължително трябва да остане начело на отбора до края на сезона.

гостите да се радват на този мач, това ще им е единствения повод за радост тази година.

Последна промяна PNB на Чет Авг 04, 2011 11:46 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Авг 04, 2011 11:45 pm 
Аватар

ПОДКРЕПЯЙ ЛЕВСКИ ДОКРАЙ!!!!!!!
:lsfc4 :lsfc4 :lsfc4
КОЙТО СЕ СМЕЕ ПОСЛЕДЕН СЕ СМЕЕ НАЙ-ДОБРЕ!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Авг 04, 2011 11:46 pm 
Аватар

Мисля си,че е по-добре утре да говорим за всичко,което се случи тая вечер

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Аватар

Чакаме някой до обяви план 2014:) А до тогава, само нулеви години:)

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Аватар

Путко Баткани като виден родопски шаман непомак винаги е прав :blass Ей богу :bigok Още по-ниско отреБки :bigok А така :bigok Стойте така, докато ви каже :bigok

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  

trkt написа:
Умират и ни ебават заради половината малоумници в тоя форум!
Време да се премести темата,или още по-добре да се заключи.Не е необходимо да даваме поводи на зурлите и другите критици да се радват.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Авг 04, 2011 11:47 pm 
Аватар

Пфф... като прасетата сте. И те така плюят по треньори и играчи... Я се стегнете малко!! Какво толкова е станало ? Човек ли е умрял? Отпаднахме и толкова.. Сега идват мачовете от БГ първенството, а имаме добър отбор. С Райков и Калво по крилата, Рисп в защита, Пламен на вратата ще станем шампиони 99% ! А гостите да лапат кожения. :losers

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Авг 04, 2011 11:47 pm 
Аватар

Решили били че вече са се класирали...да не са играли като Барселона та да решават такова нещо? Ама е по-лесно да не си даваш зор.
Капитана на отбора няма право да си решава такива неща на полувремето.
EDIT:
Paincho написа:
Пфф... като прасетата сте. И те така плюят по треньори и играчи... Я се стегнете малко!! Какво толкова е станало ? Човек ли е умрял? Отпаднахме и толкова.. Сега идват мачовете от БГ първенството, а имаме добър отбор. С Райков и Калво по крилата, Рисп в защита, Пламен на вратата ще станем шампиони 99% ! А гостите да лапат кожения. :losers

И с Ицо кмет :bigok

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Авг 04, 2011 11:48 pm 
Аватар

Може ли след такава вечер въобще да мислите за прасетата бе :smt085

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Авг 04, 2011 11:48 pm 
Аватар

трима музиканти написа:
Доколкото разбрах ,Дивизията са запалили факли след нашия гол и някои от Запада са им скочили.

Ами не знам каква точно е причината, но ако наистина е такава, то за какво въобще обсъждаме шибания мач?!?!?! ЗАЩО?? Ние, ако сме разделени като агитка, никога няма да сме силни като отбор. Тва е моето виждане, ако нямаме силна и единна фенска трибуна, няма да имаме и силен отбор и ръководство. То тва вече е дъвкано, дъвкано, та ни е писнало на всички вече.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Авг 04, 2011 11:49 pm 
Аватар

EMI4KU написа:
Може ли след такава вечер въобще да мислите за прасетата бе :smt085

Ми да, аз винаги мисля как да им го подам :losers

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Аватар

Mr. Smith написа:
Путко Баткани като виден родопски шаман непомак винаги е прав :blass Ей богу :bigok Още по-ниско отреБки :bigok А така :bigok Стойте така, докато ви каже :bigok

Обичаме те, Тоше :smt060

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Аватар

Bobolin написа:
Заучените реплики са хубаво нещо, мотивиращо понякога, но резултатите говорят сами за себе си. Две години без титла. Отпадане от отбори нечувани от никой. Все трябва да има виновен. И този виновен ен са феновете а са хора които вземат упрвленските и спортно техническите решения в отбора. Или да продължаваме с "вейте знамената", "вдигаме главите" и биейки Славия да се залъгваме, че нещата тръгват на добре. До кога? До следващото лято. До следващото отпадане? И тогава пак ще веем знаменета и пак ще вдигаме главите. До кога?

е дай да ги сведем тогава :roll: имало е и по-дълги периоди, в които отборът не е печелил отличия, ама хората са си ходили на мачове и са били до отбора...
и разбира се, че има виновници най-вече за липсата на ясен план за развитието на отбора.... ама това не е от днес и вчера, а е от доста години, дори и в такива, в които сме печелили и шампионски титли и купи на България и т.н.... не се работи в перспектива от мнооого години... на този проблем обаче се обръща внимание ето в такива моменти - когато губим, а не когато печелим...

най-лесно е да напсуваш Гонзо, да напсуваш Йовов, защото е пропуснал дузпа, а защо не и Грийн.... и какво променяш така - може би ще заиграем по-добре!?
Главата никога няма да си я сведа, защото дори и при такива загуби аз няма как да се срамувам, че съм от ЛЕВСКИ! Друг въпрос е, че в момента се чувствам доста неприятно, което предвид обстоятелствата е обяснимо...
всеки си го изживява по различен начин...

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Авг 04, 2011 11:50 pm 
Аватар

Paincho написа:

Прав си, никой няма право да плюе. Батков не е виновен, Гонзо не е виновен, Йовов не е виновен, никой не е виновен.
Всъщност на някои от вас щеше ли да ви пука, че сме паднали, ако прасетата ги нямаше и нямаше кой да ни се подиграва?

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Аватар

Nakuro Bradata написа:
Boris Makendjiev написа:
Тия в от словашката телевизия психично болни ли са ? Ква беше тая лопата. :ohmygod

Защото имаме един мустакат педераС, който е дал маса пари за некадърен сайт и едни леваци, които го поддържат и съответно държат лопатата на него. Не е ли ясно във века на информационните технологии, че сайта е визитката на клуба?

Е в сайта на УЕФА сме си с истинксата емблема.

из Предсмъртното писмо на Васил Левски

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Аватар

Между другото въпреки че коментатора яко заеба Калво аз мисля че се представи добре много е техничен пък и изпълни маняшка дуспа, а за Райков няма защо да се вини за пропуска много силен мач на прави и според мен трябваше ощт отначлото да почнем с тези двамата на мястото на Йовов и Младенов

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Авг 04, 2011 11:51 pm 
Аватар

Paincho написа:

Ти сериозно ли мислиш, че ще ги пусне Гонзо?! Бас ловя, че още следващия мач титурял ще е отново Йовов...

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 1289 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35 ... 43  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]