forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Съб Авг 16, 2025 8:34 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 1741 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 59  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Съб Яну 07, 2012 5:35 pm 
Аватар

Николо Капело вкарва някакви интересни неща е тренировките - уреди, ластици, а-у. Тоя път подготовката май нема да е само совалки, триъгълници и пускане на една топка, след която да търчат 30-40 минути.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Яну 07, 2012 5:40 pm 
Аватар

Morning Glory написа:
Николо Капело вкарва някакви интересни неща е тренировките - уреди, ластици, а-у. Тоя път подготовката май нема да е само совалки, триъгълници и пускане на една топка, след която да търчат 30-40 минути.

http://www.sportal.bg/sportal_tv.php?ca ... ideo=42057

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Яну 07, 2012 5:43 pm 
Аватар

Другият вариант е да ги е разкрил какви идиоти са футболистите и да снима комедиен сериал с тях :bigok

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Яну 07, 2012 7:09 pm 
Аватар

Кво ли било да имаме рпофесионалист за треньор, а? Ако не успеят да му се качат по главата, съм изключително оптимистично настроен и трябва да сме доволни, че го взехме.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Яну 07, 2012 7:20 pm 
:lol: :lol: :lol:
И щото правят някви упражения с пружина, следва, че е мега квалитетния. :lol: Да не ме разберете погрешно, аз самият съм голям фен на Костов, но и ваще заключения са меко казано смешни. По тая логика турците дето правиха упражнения с криви топки и яздиха колела без седалки са ебахти каталунците :bigok

Върнете се в началото

Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Яну 07, 2012 7:26 pm 

Македония написа:
И щото правят някви упражения с пружина, следва, че е мега квалитетния. :lol: Да не ме разберете погрешно, аз самият съм голям фен на Костов, но и ваще заключения са меко казано смешни. По тая логика турците дето правиха упражнения с криви топки и яздиха колела без седалки са ебахти каталунците :bigok

Toчно това щях да напиша и аз. :lol:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Яну 07, 2012 7:38 pm 
Аватар

Само дето след като направиха тази подготовка с кривите топки, колела и пр, направиха приличен полусезон, като ни изтрескаха и нас. Важното е да има атмосфера и дух. Това беше основния пропуск при Гонзо.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Яну 07, 2012 7:49 pm 
Май забравяш, че на половината на сезона "окапаха", а накрая на сезона хванаха 4-5 човека със сиропчета, а доста други просто не са били проверени :smt002 Не мисля, че пружините и кривите топки са определящи. Щото Добруджа имаха 2002 година един треньор, бай Илия, който ги караше да ходят в Кобаклъка в гората и да прегръщат дърветата, от които да черпят енергия. А след това стреляха с въздушни пушки по стъклени бутилки, за да разтоварят :bigok Резултата беше, че Добруджа падна в абсолютно всички мачове в А група, като най-култов си остава мача с Локо София в Надежда, който загубиха 1:0, но ореваха света да се преиграе, заради "формално нарушение на правилника", в последствие го преиграха и паднаха с 5:0 :bigok :smt005

Върнете се в началото

Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Яну 07, 2012 7:51 pm 
Аватар

Аз ти говоря за миналата пролет, не за сега.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Яну 07, 2012 7:53 pm 

:smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Яну 07, 2012 8:10 pm 
Аватар

Прасетата е нормално карат колелета без седалки и да сядат директно върху тръбата :bigok Все пак джамията в Попово трябва да си избие парите :bigok
Аз знам за едно много ефективно упражнение зимата, наричат го ринене на сняг :bigok Особено сега като е мокър :lol:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Яну 07, 2012 8:12 pm 

Миналата година бутаха рейс. :bigok

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Яну 07, 2012 8:15 pm 
Аватар

И това може :bigok

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Яну 07, 2012 8:50 pm 

чорбарите ни биха на ГЕРЕНА в първия пролетен кръг със същите играчи, които предната есен бяха сред изпадащите отбори, с тази разлика, че бягаха, като коне! :smt017 Явно беше, че са забърквали дрога още тогава, но така стана по-добре, защото сега мълчат, като гъзове (, каквито са всъщност ), само онова некадърно сръбче пърди от време на време, но така излагацията им става пълна. САМО ЛЕВСКИ :levski

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Яну 07, 2012 8:55 pm 

Обяснете моля ви, какво означа думата " чифут " ?

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Яну 07, 2012 9:28 pm 
Аватар

Македония написа:

Като всяко момче в България сигурно си тренирал някакъв спорт в някакъв етап от живота си и трябва да знаеш ква досада са някои видове тренировки, като във фубола това са тренировките за издръжливост. И да не си тренирал, ще си представяш :bigok Цялата идея е отборът да премине през тоя етап успешно, а това без настроение не става. Настроението идва, когато тренировките са нестандартни, разнообразни и т.н. Кратун е прав, макар интернетът в УНСС да е гола-вода :bigok

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Яну 07, 2012 9:32 pm 
Аватар

Ти си гола вода, кво та мъчи интернетО па сега :ohmygod2

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Яну 07, 2012 9:42 pm 
Аватар

Не знам бе, от дипломирането не съм бил в УНСС, но що да не те облея? :bigok

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Яну 07, 2012 10:24 pm 
Е 50/50 е работата според мен. Да, тренирал съм и си прав за еднообразието. Нас ни пускаха 30 човека на една сгурия зимата в дъжд и кал да гоним една топка. И нищо не научихме естествено. Просто ми стана смешно, че едва ли не тия пружини са сигурния залог, че през пролетта ще срещнем Сантос на финала за Световната клубна купа и промяната у наще импотентни балерини ще е някаква фрапираща :bigok
Но както казах и Обружа 2002 правиха доста разчупени тренировки пък накрая :smt005 :bigok Но поне не може да им се отрече, че се сплотиха доста, имаше настроение и Обружа в него години мога със сигурност да твърдя, че бяха отбора с една от най-стойностните банкетни култури в А група. Паднал си 0:5 у дома, няма проблеми. Вечерта в Спорт палас зверските софри, 100л вино, 2 прасета, 4 тенЖури със салати, ръководството черпи :bigok

Върнете се в началото

Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Яну 07, 2012 11:48 pm 
Аватар

Е те наще тука са мега професионалистите :bigok
Преди 15тина години, когато бяха някакъв отбори ги помня как час и половина преди домакиснките мачове още бяха по кръчмите и после пак правеха стабилни мачове :smt003
Добруджа имам предвид :bigok

Последна промяна Diamond Dallas Page на Нед Яну 08, 2012 1:24 am, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Яну 08, 2012 12:15 am 
Аватар

Абе Костов поне има идея какво прави и си разбира от работата.....

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Яну 08, 2012 1:49 pm 
Аватар

Македония написа:
Но както казах и Обружа 2002 правиха доста разчупени тренировки пък накрая :smt005 :bigok Но поне не може да им се отрече, че се сплотиха доста, имаше настроение и Обружа в него години мога със сигурност да твърдя, че бяха отбора с една от най-стойностните банкетни култури в А група. Паднал си 0:5 у дома, няма проблеми. Вечерта в Спорт палас зверските софри, 100л вино, 2 прасета, 4 тенЖури със салати, ръководството черпи :bigok

:lol:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Яну 08, 2012 2:00 pm 
Аватар

Хубави времена бяха :bigok сравнени с последното банкетче на Бащицата след титлата 2009-та :smt085 Доста бедняшка история беше :cry:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Яну 08, 2012 6:43 pm 
Аватар

Иво Тонев може да е селски бег и дебил, но явно е разбрал едно от нещата, които куцат ужасно много в Левски :wink:
Цитат:
"Има какво да се желае от ДЮШ на Левски. Изкуственият терен е в катастрофално състояние. Съблекалните на школата също не са в добро състояние и там ще има корекции. Като цяло работата с школата е едно от слабите места на Левски. Това съм го забелязал още докато бях в Локомотив (София). В момента има една школа в София, която функционира много добре и това е школата на Славия".
:smt006

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Яну 08, 2012 6:46 pm 
Аватар

Е тва бате е лафа за едноокия в царството на слепите.
Тия неща на всеки нормален фен са ясни, единствено умниците в управата нищо не вършат и въртят като шеф на школата ту Хаздай, ту Ивков, ту Гибона, и тримата толкова компетентни за школата колкото Маслината

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Яну 08, 2012 6:51 pm 
Аватар

За феновете ясно, въпросът е на шефовете да им светне под шапките, че нищо не е наред :wink:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Яну 08, 2012 7:01 pm 
Аватар

Ние феновете знаеме, ама шефовете не знаят и не подозират даже, че школата е пълна дупка. :smt003 Аз като гледам за какво се е хванал Тонев - за съблекалнята и терена - не мисля, че ще се оправят работите. И Ноу Камп да донесе на гръб Бащицата да ритат на нея малките, не се ли спре това връзкарство и не дойдат ли читави тренери - все същия уй ще си е.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Яну 08, 2012 7:24 pm 
Аватар

И кой ще е този читав треньор, който ще дойде да работи при никакви условия :wink: Ян Деркс преди години им каза какво трябва да направят, ама тогава Бащицата, Баждечето и Сиракис решиха, че не е подходящ за школата на Левски, но пък е подходящ за Галатасарай и Утрехт примерно :smt031 После и Дришата реши, че великата школа на Хуйтекс също е на нивото на Аякс и не му трябват такива :wink:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Яну 08, 2012 7:58 pm 

и кво толко добре функционира в тая школа само не знам,да имат прекрасна база,браво,дотам обаче...

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Яну 08, 2012 11:41 pm 
Аватар

Определено Георги Миланов и Момчил Цветанов са по-добри от Лъчко и Хмарян :smt005

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 1741 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 59  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]