forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Съб Авг 16, 2025 5:17 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 981 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 33  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Пон Сеп 19, 2011 9:37 pm 
Аватар

Всеки си има глава на раменете, за мен Левски не е просто отбор, затова няма място за съмнения, колебания и т.н. Но иначе смятам, че го нападнахте твърде остро човека..

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Сеп 19, 2011 9:38 pm 

не виждам как ще изоставя Левски като след няколко месеца пак ще съм на Герена и се дера да бием някой у Европата.... и не говорете лошо за Боримечката и останалите от фен-клуб Левски Разград, само аз и единствено аз съм в агитката на Лудогорец и ще си викам за местния тим а другите ще гледат отстрани доколкото са ми казали просто сърце не им дава.
Няма да се изтъквам но от джоба си съм вадил пари за да правя на малките Левскарчета от региона грамоти за турнири, обичта ми е безгранична и един мач или вашите коментари целящи да ме разстроят няма как да успеят.
Сега е момента аз да изживея мача на живота си отбора който обичам от 17 години срещу отбора от града в който съм роден.
Велико!
Чао и никога няма да си тръгна дори и да ме откажете да пиша ;)

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Сеп 19, 2011 9:39 pm 

Стига бе братле, к'во сме го нападнали. Виж к'ви безумия говори. Някой модератор да ги трие тия глупости. Жалко е.

серящия гъз с хуй да достигне.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Сеп 19, 2011 9:39 pm 
Аватар

acrimonious написа:
Всеки си има глава на раменете, за мен Левски не е просто отбор, затова няма място за съмнения, колебания и т.н. Но иначе смятам, че го нападнахте твърде остро човека..

Добре верно е секи си има глава на раменете , но тука ли е мястото да прави такива изказвания.Нямам думи чесно.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Сеп 19, 2011 9:40 pm 
Аватар

nikec написа:
и се дера да бием някой у Европата....
:loser2 :loser2 :loser2

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Сеп 19, 2011 9:41 pm 
Аватар

@nikec Тези момчета от фенклуба на Левски в Разград ги бяха снимали как си пребоядисват тъпаните, как да приемем това за нормално? Никой не цели да гони никого от форума, но реакцията на хората си е 100% оправдана. Па можеше да си замълчиш и да замине случая, но реши да го натякваш

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Сеп 19, 2011 9:42 pm 
Аватар

l-s-f-c написа:
Кво значи тва да си тръгва, от къде да си тръгва аз ли го моля да ходи в оная селска публика ? :ohmygod :ohmygod :ohmygod :ohmygod
Chris12 написа:
l-s-f-c написа:
Chris12 ти сериозно ли? :ohmygod :ohmygod :ohmygod :ohmygod :ohmygod :ohmygod :ohmygod :ohmygod :ohmygod :ohmygod :smt027 :smt027

Не но просто не исках един Левскар да си тръгва но явно толкова обича ЛЕВСКИ.Аз никога не бих изоставил Левски.

Не той си е виновен именно това не е форум на лудогорец разград а на ЛЕВСКИ СОФИЯ като си иска да се маха от форума.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Сеп 19, 2011 9:43 pm 
Аватар

Kryten написа:
@nikec Тези момчета от фенклуба на Левски в Разград ги бяха снимали как си пребоядисват тъпаните, как да приемем това за нормално? Никой не цели да гони никого от форума, но реакцията на хората си е 100% оправдана. Па можеше да си замълчиш и да замине случая, но реши да го натякваш

За тва иде реч :levski :levski

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Сеп 19, 2011 9:45 pm 
Аватар

nikec написа:
не виждам как ще изоставя Левски като след няколко месеца пак ще съм на Герена и се дера да бием някой у Европата.... и не говорете лошо за Боримечката и останалите от фен-клуб Левски Разград, само аз и единствено аз съм в агитката на Лудогорец и ще си викам за местния тим а другите ще гледат отстрани доколкото са ми казали просто сърце не им дава.
Няма да се изтъквам но от джоба си съм вадил пари за да правя на малките Левскарчета от региона грамоти за турнири, обичта ми е безгранична и един мач или вашите коментари целящи да ме разстроят няма как да успеят.
Сега е момента аз да изживея мача на живота си отбора който обичам от 17 години срещу отбора от града в който съм роден.
Велико!
Чао и никога няма да си тръгна дори и да ме откажете да пиша ;)

да там ше си като биеме в Европата а що не дойдеш като играеме с славия, ботев и монтана или само се сещате за ЛЕВСКИ като печели. стойте си там на село :slap

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Сеп 19, 2011 9:47 pm 
Аватар

разград пее само за победа :bigok

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Сеп 19, 2011 9:49 pm 
Аватар

Предлагам да приключим това с мнението на nikec все пак това е Форум на ЛЕВСКИ СОФИЯ

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Сеп 19, 2011 9:49 pm 

Kryten: разбрах на къде биеш, това че с фен-клуба тук не сте едно не е мой проблем но има млади момчета които скоро ще се организираме заради името Левски, Разград и региона от както се помня е Левскарски така че малко трябва да натиснем но не мисля че трябва да мразите сегашните мои съграждани които членуват там.
И сте прави че прекалих но просто изказах мнение което не засяга никой а вие ме нападнахте едва ли не че съм убил човек.
По принцип най добре е да се прочисти темата, аз като админ на форума на Лудогорец бих го направил и за да не правя повече боклук и да не ви намирам допълнителна работа след работно време се заклевам че повече няма да ви досаждам с писаниците си.
Ще се видим на стадиона па макар и да сме в двата му края..... просто исках да знаете че понякога и в другия край на сектора срещу вас има хора които ви уважават и са като Вас!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Сеп 19, 2011 9:51 pm 
Аватар

Ти малоумен ли си,почваш да дразниш яко вече!Седи си в ония селски форум и недей дразни хората тук.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Сеп 19, 2011 9:52 pm 
Айде стига сме му чели сърцераздирателните истории на пича... Левскар не ставаш, левскар се раждаш... :idea: Проверена аксиома от близо 100 години!
Утре като застрелят Свиневчиев и селската ви сбирщина се разпадне, пак ще станеш от Левски. Когато догодина играем отново в групите и този път стигнем до полуфинал, пак ще станеш от Левски. Ама тъкмо тук идва тънката разлика. Че ти може да станеш от Левски, ама никога няма да бъдеш част от Левски и синята магия! Щото тя те намира и завладява, не ти нея по свое усмотрение, ден и час и настроение. Не си бил от Левски, така ти се е струвало. Бълнувал си явно... Но нищо. Осъзнаването е бавен процес, добре че си го завършил успешно. Само Левски!
Левскар да си, братко, е дума голяма, левскар да ти казват, е чест!

Последна промяна Oachkatzlschwoaf на Пон Сеп 19, 2011 9:54 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото

Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Сеп 19, 2011 9:54 pm 
Аватар

Накрая ще ви пребием и изсерем на новото ви стадионче , а ти ако искаш си ходи на мачове на Левски и лудогорец !
Аз като съм от Варна , да не би да ходя да викам за плебеите или еклерите ... я по-сериозно ! Ти си футболен фен , а не Левскар !!!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Сеп 19, 2011 10:07 pm 
Аватар

Мен не ми е ясно как 17 години подкрепяш Левски, ходиш по мачове, раздаваш се, грамоти правиш... изведнъж, буквално в миг се появява спонсор, селекция и стадион на местното тимче и ти решаваш да викаш за него срещу Левски - 17 години от живота ти най-малко... Наистина не го разбирам.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Сеп 19, 2011 10:21 pm 
Аватар

Аз лично се съмнявам да си ходил на мачове на крейзифорест във "В" група.Изключително тъпо е!И ако мислите целия "фен-клуб", да викате за крейзито, значи по-добре се закривайте!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Сеп 19, 2011 10:39 pm 
Аватар

Никец, аз само не разбрах - от кога ше почнете с КЗЛто? От началото, или само ако ни вкарате гол? :bigok

Иначе, нищо лошо няма да подкрепяш родния си тим. Когато подкрепяш САМО него. Тук никой няма да ти тегли една, ако дойдеш и кажеш - бе аз съм от Лудогорец, само и единствено. Ей го, един от Дунав Русе си пише от доста време, не знам някой да го е изял.
Но фенската шизофрения не е добре приета тук. Пък била тя и за два мача. То според един виц и от два пъти педераст не се става, пробвайте преди мача, и разкажи после.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Сеп 19, 2011 10:54 pm 
Аватар

Само 1 ще кажа който е против нас НЕ Е С НАС!!! К.р за крейзиФорест!!! За мене ти не си добре дошъл в нашият дом... :levski

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Сеп 19, 2011 10:58 pm 
Аватар

:smt005 Извинявай разградски,бяхте не лоша Левскарска група оттам,аз самият не деля хората по раса и религия,но сега като ти чета сантименталните писания и чак сега разбирам как дпс гласуват за комунистите от 10 години,имената им бяха взели,но те само няколко пъти ще гласуват за тях.
Левскарски режим! :bigok

Последна промяна Ivan63 на Вто Сеп 20, 2011 12:58 pm, променена общо 2 пъти

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Сеп 19, 2011 11:08 pm 
Аватар

За съжаление ситуацията с Разград не е единствена има още места където наши хора се "пребоядисаха" за два сребърника :smt006

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Сеп 19, 2011 11:16 pm 
Аватар

Тия си помислиха,че като обичаш един отбор и можеш да постъпваш като политиците,днес си от едните,утре си от другите.А иначе момъка от Разград пита дали го мислим за предател,не аз не те мисля за такъв,ти си просто подлога.Няма нищо лошо че си кихаш за Антибиотик Разград,но кво си седнал да се обясняваш колко години си викал за Левски

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Сеп 20, 2011 12:43 am 

nikec ли си къв си - ще има хора от Разград в сектора на агитката :smt006 и явно ще ни накарате да направим нещо да покажем че Разград (поне доскоро :oops: беше син град и ходехте 2 автобуса на мач). Ако фенклуба не сте при нас сами се замислете дали има смисъл от съществуването ви............не съм по голям светец от папата, но и преди 10 години да ми бяха казали за кой отбор ще съм-пак бих избрал за Левски.
Нищо лично и едва ли ще ти променя мнението,но за мен това от кой отбор си не те прави по малко разградчанин, варненец или софиянец...бай бай и ще се видим в неделя

П.С. Срамота е знамето ви, което е било на гостувания в Италия, Англия, Дания итн итн да не бъде опънато в Разград :ohmygod2

ЛЕВСКИ ЗАВИНАГИ !!!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Сеп 20, 2011 1:10 am 

Ivan63 написа:
А иначе момъка от Разград пита дали го мислим за предател,не аз не те мисля за такъв,ти си просто подлога.

:smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 XAXAXAXXAXAXA
AXAXAAAAAAAAAAAAAAAAAXAAXAXXAAXXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAAXXAXAXAXAXAXAAXXAXAA
XAAXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXAXA

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Сеп 20, 2011 1:41 am 
Аватар

abvgdejz написа:
Айде стига сме му чели сърцераздирателните истории на пича... Левскар не ставаш, левскар се раждаш... :idea: Проверена аксиома от близо 100 години!
Утре като застрелят Свиневчиев и селската ви сбирщина се разпадне, пак ще станеш от Левски. Когато догодина играем отново в групите и този път стигнем до полуфинал, пак ще станеш от Левски. Ама тъкмо тук идва тънката разлика. Че ти може да станеш от Левски, ама никога няма да бъдеш част от Левски и синята магия! Щото тя те намира и завладява, не ти нея по свое усмотрение, ден и час и настроение. Не си бил от Левски, така ти се е струвало. Бълнувал си явно... Но нищо. Осъзнаването е бавен процес, добре че си го завършил успешно. Само Левски!
Левскар да си, братко, е дума голяма, левскар да ти казват, е чест!

В десетката, както винаги ! :levski

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Сеп 20, 2011 2:01 am 
Аватар

Не смятам, че ако не си от футболен клуб Разград, не означа, че не си обичаш града и т.н. Аз на Монтана съм стъпвал на 3-4 мача откакто са в "А" група, 2 са с прасетата и 2 безсмислени. С Левски съм при гостуващите и си пея с пълен кеф "селяни", на свинската част от Монтана. Това грам, ама грам не означава, че не си обичам града. ;) А и няма как да е друго, като първият ми спомен е мач Монтана - Левски, на 5-6 годинки... като виках за... Левски.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Сеп 20, 2011 2:19 am 

Майко мила ,мислех да не се обаждам ,ама тоя човек ме шокира ,к'ва ценностна система има ей богу :ohmygod :ohmygod
Моя роден град е Ловеч,много журналисти хранят хората в Ловеч ,че не пълнели стадиона ,че не оказвали подкрепа ,ама никой от тези драскачи не се сети ,че тези хора в много голяма част са ЛЕВСКАРИ!!! и няма как да припознаят своя отбор в някакъв друг . тоест на този селски стадион ,публиката на микре е от чорбари или от некви дето гледат футбол от 5 г.
Само Левски !пък ти се успокоявай с некви чифутски сентенции ала съпорт йор локал тиим

Приемете факта безропотно като малко дете и бъдете готов да отхвърлите всяко предубеждение, следвайте смирено Природата накъдето и към каквато и бездна да ви води – или вие нищо няма да научите.“ Т. Х. Хъксли (The Holographic Universe)

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Сеп 20, 2011 2:28 am 

Ще победим с 2-4!!!!!!!!! Не обръщайте внимание на този!!!!! Там живеят цигани, защото в БЪЛГАРИЯ няма турци,а турски цигани, които се правят на гаджали и помаци, които са си БЪЛГАРИ! Техният отбор си е чорба3, дори комунистчиев си го признава!!!!!!!!!!!!! Този отбор е създаден да пречи на ЛЕВСКИ, както беше създаден чорба2!!!!!!!!!!!!! До сега чорба1 и чорба2 правиха 69, сега с чорба3 ще правят шведска тройка, но после в ЕВРОПА ще ги карат на ред!!!! Нашият отбор се развива, момчетата се сработват и отбора израства от мач на мач. Ще ги победим, защото срещу ч. море изиграха първия си здрав мач, а сега ще играят първия си мач срещу ГОЛЯМ ЕВРОПЕЙСКИ ОТБОР!!!!!!!!!!!!! Както вече писах, ще ги победим само с името си!!!!!!!!!! Очаквам АРШ да се отпуши. Към въпросния господин, няма нищо по-лошо от двулик човек!!!!!!!!!!! И нещо друго, най-напред даде имена от клуба на превържениците, че щели да викат за чорба3, а после каза, че не говориш от тяхно име ( типичен чорбар ). чорба2 и чорба3 са дърво без корен, когато собствениците си заминат ( тогава и мен няма да ме има ) ще са до там, а ЛЕВСКИ ще е вечен!!!!!!!!! ЛЕВСКИ ДОКРАЙ!!!!!!!!!!! САМО ЛЕВСКИ!!!!!!!!!!!!!!!! :levski

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Сеп 20, 2011 7:46 am 

Почетах ви размислите и нападките и не виждам нищо лошо.... хубаво явно не съм заклет Левскар а просто фен на Левски.
Мисля че се разбрахме и не е нужно да се продължава с локумите и едно малко по веселяшко мнение ако съм при Вас да викам за Левски а не срещу Лудогорец няма да е интересно понеже отсреща без мен ще е лек смут и паника организационно а ако си викам за Лудогорец а не срещу Левски ще е доста по интересно.. мисия таен агент :)

Момчета мача ще отмине а аз пак ще си влизам тук и тихомълком както съм го правил 6 години ще си чета и никой няма да ме знае че съществувам, надявам се разбирате че точно тази седмица е така да се каже моята седмица и седмицата на моя роден град а най големият тим с най преданите привърженици е призван да открие стадиона. Незнам дали това ви кара да се чувствате горди но според мен би трябвало защото най малкото показва уважението на града ни към институцията ЛЕВСКИ.
В неделя бъдете това което сте, подкрепяйте отбора до последната минута!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Сеп 20, 2011 8:40 am 

Пич достатъчно глупости писа, сега е време да млъкнеш и да се самооблееш! :gsh
П.С. Някой от Ямбол или Сливен за мача ?

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 981 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 33  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]