forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Сря Юни 18, 2025 9:41 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 226 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 8  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Сря Май 09, 2012 9:15 pm 

Напълно уместно си е.Първият полусезон имахе по-добри мачове от сега.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Май 09, 2012 9:46 pm 

ivan_levskar4eto написа:
Колко възможности получи Гонзо? Тоя сезон направи селекцията така както я искаше, нали? И кво стана първия полусезон? Биха ни като барабан! Не защитавам Костов,той се изниза като прадня из гащи след първия провал,така е. Но е неуместно да се сравняват треньорските умения на Костов и на Гонзо.

Този разговор вече го водихме.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Май 09, 2012 11:09 pm 
Аватар

Минавам само да ви напомня начело с г-н Гонзо ,че първият полусезон набихме Литекс,Локо Пловдив ;) Само ей така да кажа.... 4:0 бихме Локо София ;))) :smt023 :levski

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Май 10, 2012 12:10 am 
Аватар

Не че нещо,но това за свръх успех ли трябва да се има ? То верно,че този сезон всяка победа срещу отбор от челната петица си е постижение де.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Май 10, 2012 12:26 am 
Аватар

Абе, Ivan Levskar4eto, първо името на Апостола НИКОГА не може да бъде изписвано с четворка и второ, ти си тъпанар.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Май 10, 2012 3:41 am 
Аватар

Напълно съм съгласен с теб, Седем едно. Всички са тъпанари, само ти не си.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Май 10, 2012 8:27 am 
Аватар

Той само за теб си пише,в крайна сметка при всеки Иван има и мърша :bigok

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Май 10, 2012 9:16 am 
Аватар

tonimn написа:
Не че нещо,но това за свръх успех ли трябва да се има ? То верно,че този сезон всяка победа срещу отбор от челната петица си е постижение де.

Не бе щото нагоре някъде се сравняваше отбора начело с Царя и начело с Костов и Ясен.... Не че нещо,но от тия отбори къде ни направиха смешни тази пролет есента ги бихме и Литекс и Коко Пловдив пък в крайна сметка и Доко София щото с тях пък знаете х завършихме! :smt026 :lsclapp

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Май 10, 2012 10:00 am 
Аватар

RedBull написа:
tonimn написа:

Не бе щото нагоре някъде се сравняваше отбора начело с Царя и начело с Костов и Ясен.... Не че нещо,но от тия отбори къде ни направиха смешни тази пролет есента ги бихме и Литекс и Коко Пловдив пък в крайна сметка и Доко София щото с тях пък знаете х завършихме! :smt026 :lsclapp

Мача с Латекса през есента ни беше най-добрия през този сезон,факт!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Май 10, 2012 10:41 am 
Аватар

Тц Тц, що си мислех че мача е в неделя от 20:00 :slap :slap :slap

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Май 10, 2012 10:43 am 
Аватар

ivan_levskar4eto написа:
RedBull написа:
tonimn написа:

Мача с Латекса през есента ни беше най-добрия през този сезон,факт!

Така е,и все си мисля,че който и да ни е треньор коконите ни решат ли да играят сме най-големите! :smt017

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Май 10, 2012 10:49 am 
Аватар

Темата за "треньора" Гонзо по-добре да не я отваряме, че стотици хора ме питат "що го търпите 3 години без никакъв успех, а много други ги махнахте след титла и по няколко мача" и аз доста се замислям на отговора. Не знам как е било в далечното минало, но в близкото по-голяма търпимост към ръководител без успехи не знам да е имало.
А вече, че Костов напусна кораба посредата на маршрута в буйно море, говори много за характера му ...

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Май 10, 2012 10:58 am 
Аватар

Бе не знам три години да ни е бил треньор. Всъщност, нападките срещу Гонзо започнаха още докато беше футболист и си останаха и след ставането му като треньор. Аз бих казал, че толкова кофти отношение не сме имали към никой друг. Явно всеки си е с мнението...

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Май 10, 2012 11:18 am 
Аватар

Виждам как Илиян Илиев ще го изгонят до зимната пауза! Преди това бог Ицо е направил бенефиса си и става старши треньор на Левски! :bigok

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Май 10, 2012 11:22 am 
Аватар

tprodanov написа:
Бе не знам три години да ни е бил треньор. Всъщност, нападките срещу Гонзо започнаха още докато беше футболист и си останаха и след ставането му като треньор. Аз бих казал, че толкова кофти отношение не сме имали към никой друг. Явно всеки си е с мнението...

Нападките към него докато беше футболист бяха отвратителни. За щастие дойде мача с/у отбора на БКП и Гонзо затвори устата на "разбирачите".

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Май 10, 2012 2:33 pm 
Аватар

RedBull написа:
Минавам само да ви напомня начело с г-н Гонзо ,че първият полусезон набихме Литекс,Локо Пловдив ;) Само ей така да кажа.... 4:0 бихме Локо София ;))) :smt023 :levski

Локо Пловдив ги би Сухия. Гонзо тогава не беше тренер

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Май 10, 2012 2:38 pm 
Аватар

ivan_levskar4eto написа:
tprodanov написа:

Нападките към него докато беше футболист бяха отвратителни. За щастие дойде мача с/у отбора на БКП и Гонзо затвори устата на "разбирачите".

Така е :smt023 и слде това през пролетния полусезон носеше отбора на гърба си и вкара не малко важни голове като на Ловеч, Сливен, Миньор първия полусезон, Славия и други. Според мен спокойно можеше да поиграе още един два сезона и да е водещия централен нападател на отбора, който така ни липсва от тогава като изключим краткия престой на Дембеле.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Май 10, 2012 2:39 pm 
Аватар

Kocito_Kalki написа:
RedBull написа:

Локо Пловдив ги би Сухия. Гонзо тогава не беше тренер

Да верно,че беше сухия,но Гонзо си беше треньор просто ако не се лъжа,заради това дето го бяха изгонили на мача с кюрдистан.... даже тогава нямаше и публика на тоа мач..... :levski :smt023 :smt023

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Май 10, 2012 7:29 pm 

Гонзо не успя, като треньор, но затова повлияха много фактори! Вярно е, че не беше готов за това, но през лятото направи прилична, но закъсняла селекция и закъсняла подготовка. Отборът не беше готов и не беше сработен, когато започна мачовете с Търнава. И въпреки това, ако не беше червения картон на Грийн във втория мач, можеше да продължим напред и това да даде нужното време за обиграване на състава, спокойствие и самочуствие на играчите! Вместо това, стана точно обратното, отпаднахме и започна огромен, съвсем целенасочен натиск към ЛЕВСКИ и към самия ГОНЗО, по всички медии, който продължава и до момента! Тези атаки и атаките от други клубове успяха, но за това сме си виновни ние, защото можехме да ги спрем, само с победи, а с позорните провали, особенно на ГЕРЕНА ги засилихме още повече! Да, играехме слабо при Гонзо, но при Костов не изиграхме един стойностен мач. Лошата селекция, неправилните за тези футболисти на ЛЕВСКИ схема и начин на игра, заедно с изключително слабата физическа подготовка превърнаха отбора в това, което е. При Гонзо, ако не друго, играчите играеха нахъсано и като изключим мача в Бургас, търсеха по добро развитие на резултата до последния сигнал, а сега почти същите играчи се предават при първия гол в нашата врата. Гонзо се махна, за да намали натиска върху отбора, макар че това не помогна, но го направи, защото е ЛЕВСКАР, един от нас! Той обича ЛЕВСКИ, всички ЛЕВСКАРИ и го боли за ЛЕВСКИ, за разлика от " други ", които са в клуба, само за да лапат! Виждал съм, как го обиждат и нападат от трибуните на ГЕРЕНА, главно от сектор " А " и това ми е непонятно! Да го правят талибаните е разбираемо, но е срамота да поема удари от нас! Гонзо може да е слаб, като треньор, но благодарение на неговите точки имаме мизерен шанс, за мизерното трето място, което да ни закара в Европа! За да стане това утре трябва да победим, което няма да е никак лесно, защото в необходимата за ЛЕВСКИ форма са само Илиев, Старокин и Димов, който е наказан, а целия отбор на берое е в добра кондиция, сработен, добре подреден и в дълга серия без загуба! Дано да победим, за да запазим шансове за Европа! Прогнозата ми е 3-1 за нас! САМО ЛЕВСКИ! :levski

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Май 10, 2012 7:49 pm 
Аватар

Levskar67 написа:
Гонзо не успя, като треньор, но затова повлияха много фактори! Вярно е, че не беше готов за това, но през лятото направи прилична, но закъсняла селекция и закъсняла подготовка. Отборът не беше готов и не беше сработен, когато започна мачовете с Търнава. И въпреки това, ако не беше червения картон на Грийн във втория мач, можеше да продължим напред и това да даде нужното време за обиграване на състава, спокойствие и самочуствие на играчите! Вместо това, стана точно обратното, отпаднахме и започна огромен, съвсем целенасочен натиск към ЛЕВСКИ и към самия ГОНЗО, по всички медии, който продължава и до момента! Тези атаки и атаките от други клубове успяха, но за това сме си виновни ние, защото можехме да ги спрем, само с победи, а с позорните провали, особенно на ГЕРЕНА ги засилихме още повече! Да, играехме слабо при Гонзо, но при Костов не изиграхме един стойностен мач. Лошата селекция, неправилните за тези футболисти на ЛЕВСКИ схема и начин на игра, заедно с изключително слабата физическа подготовка превърнаха отбора в това, което е. При Гонзо, ако не друго, играчите играеха нахъсано и като изключим мача в Бургас, търсеха по добро развитие на резултата до последния сигнал, а сега почти същите играчи се предават при първия гол в нашата врата. Гонзо се махна, за да намали натиска върху отбора, макар че това не помогна, но го направи, защото е ЛЕВСКАР, един от нас! Той обича ЛЕВСКИ, всички ЛЕВСКАРИ и го боли за ЛЕВСКИ, за разлика от " други ", които са в клуба, само за да лапат! Виждал съм, как го обиждат и нападат от трибуните на ГЕРЕНА, главно от сектор " А " и това ми е непонятно! Да го правят талибаните е разбираемо, но е срамота да поема удари от нас! Гонзо може да е слаб, като треньор, но благодарение на неговите точки имаме мизерен шанс, за мизерното трето място, което да ни закара в Европа! За да стане това утре трябва да победим, което няма да е никак лесно, защото в необходимата за ЛЕВСКИ форма са само Илиев, Старокин и Димов, който е наказан, а целия отбор на берое е в добра кондиция, сработен, добре подреден и в дълга серия без загуба! Дано да победим, за да запазим шансове за Европа! Прогнозата ми е 3-1 за нас! САМО ЛЕВСКИ! :levski

+1 ЕВАЛА! :smt023

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Май 10, 2012 10:15 pm 
Аватар

Пл. Илиев - Мюлдер, Иванов,
Диамутен, Пинто - Гаджев, Старокин -
Райков, Вутов, Жуниньо - Цветков

:lsclapp

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Май 10, 2012 10:20 pm 

Този Никола Яначков на какъв пост играе?

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Май 10, 2012 10:29 pm 
Аватар

Полузащитник

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Май 10, 2012 10:31 pm 

Touch Too Much написа:
Полузащитник

Какъв?

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Май 10, 2012 10:33 pm 
Аватар

Дано да не видим Младенов в игра до края на сезонЯ. Не знам даже защо е в групата :smt047 2141256 пъти по-добре да играе Вутов на неговото място.

ти ще бъдеш победен!"

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Май 10, 2012 10:39 pm 
Аватар

SZ_FEN написа:
Touch Too Much написа:
Полузащитник

Какъв?

Атакуващ мисля

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Май 11, 2012 12:27 am 

Аз смятам, че Младенов е добър футболист, миналият сезон, вкара доста голове, много от тях решителни, включително и в Европа! Забиха го на пейката, есента, заради Калво ( който тогава играеше от дясно и беше в много слаба форма ), а пролетта, заради Рамос, който за 12 мача има точно 2 гола. Португалеца, в големи периоди от играта се изолира на крилото и почти не помага в защита. Това доведе, до спад във формата на Младенов, който за 12 мача щеше да има поне 6 гола, дори и да влиза, като резерва. Истината е, че надминава Мечо, по мързел, играе ли му се ще направи добри атаки по фланга и през центъра, но стане ли обратното, играем с 10 души! Аз се надявам, че днес, ще е в състава и това ще е неговият мач! Предполагам, че състава ще е Илиев, Мюлдер, Иванов, Диамутен, Пинто, Старокин, Гаджев, Вутов, Райков, Младенов и Цветков! Ще променя прогнозата си на 4-2! САМО ЛЕВСКИ! :levski

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Май 11, 2012 12:32 am 

Това момче, Яначков, дясно крило ли е ?

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Май 11, 2012 12:42 am 
Аватар

Levskar67 написа:
Аз смятам, че Младенов е добър футболист, миналият сезон, вкара доста голове, много от тях решителни, включително и в Европа! Забиха го на пейката, есента, заради Калво ( който тогава играеше от дясно и беше в много слаба форма ), а пролетта, заради Рамос, който за 12 мача има точно 2 гола. Португалеца, в големи периоди от играта се изолира на крилото и почти не помага в защита. Това доведе, до спад във формата на Младенов, който за 12 мача щеше да има поне 6 гола, дори и да влиза, като резерва. Истината е, че надминава Мечо, по мързел, играе ли му се ще направи добри атаки по фланга и през центъра, но стане ли обратното, играем с 10 души! Аз се надявам, че днес, ще е в състава и това ще е неговият мач! Предполагам, че състава ще е Илиев, Мюлдер, Иванов, Диамутен, Пинто, Старокин, Гаджев, Вутов, Райков, Младенов и Цветков! Ще променя прогнозата си на 4-2! САМО ЛЕВСКИ! :levski

A някой замислял ли се е защо Калво и Рамос се изолират? Като пипнат топката някак им личи, че са футболисти, но всъщност почти нищо не правят, защо ли? Какви халфове, по-точно, имаме, които да им подават и да ги извеждат? А като получат топката на кой да я дадат като нямаме нападател? В общи линии са изолирани, ама не по тяхна вина. :smt006

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Май 11, 2012 12:44 am 
Аватар

Еми с "халфове" като Прасокин и Димов тва е положението. :?

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 226 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 8  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]