forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Сря Юни 25, 2025 10:18 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 734 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 25  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Съб Мар 31, 2012 6:56 pm 

Не съм съгласен, че сме изгубили всякакви шансове за титлата! На нас ни останаха само 3 тежки мача у дома срещу резаците, цаците и цецка, а останалите сега започват да играят мачовете помежду си. цура ( да ни яде на всичките кОура ) играе с ч. море, чаршафите, селтекс, резаците и с нас. цаците играят с ч. море, резаците, латекс, слабия и с нас. рязанград играят с нас, цаците, латекс и цецка. селтекс играят с коко Пд, цаците, рязанград, ч. море и цура. И есента по това време всички ни отписаха, но накрая наваксахме точките. На мен отбора ми хареса в Ловеч и не заслужавахме да загубим. Надявам се да тръгнем вече нагоре и във възходяща линия, да победим с 3-1 резаците, момчетата да се успокоят и да започнат да побеждават, още повече, че ще излезем от този сгъстен цикъл, от който ние и резаците най-много пострадахме. Само победи докрая, може да е трудна, но не и невъзможна мисия, направим ли го сме шампиони! САМО ЛЕВСКИ! :levski

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Мар 31, 2012 8:54 pm 
Аватар

Levskar67 написа:
Не съм съгласен, че сме изгубили всякакви шансове за титлата! На нас ни останаха само 3 тежки мача у дома срещу резаците, цаците и цецка, а останалите сега започват да играят мачовете помежду си. цура ( да ни яде на всичките кОура ) играе с ч. море, чаршафите, селтекс, резаците и с нас. цаците играят с ч. море, резаците, латекс, слабия и с нас. рязанград играят с нас, цаците, латекс и цецка. селтекс играят с коко Пд, цаците, рязанград, ч. море и цура. И есента по това време всички ни отписаха, но накрая наваксахме точките. На мен отбора ми хареса в Ловеч и не заслужавахме да загубим. Надявам се да тръгнем вече нагоре и във възходяща линия, да победим с 3-1 резаците, момчетата да се успокоят и да започнат да побеждават, още повече, че ще излезем от този сгъстен цикъл, от който ние и резаците най-много пострадахме. Само победи докрая, може да е трудна, но не и невъзможна мисия, направим ли го сме шампиони! САМО ЛЕВСКИ! :levski

А мача с Доко в Пловдив къде го забрави? Станаха 4 тежки мача. :smt006

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Мар 31, 2012 9:58 pm 

Прав си, сега погледнах, така е, но шансове за титлата все още има, да не униваме, а да подкрепяме отбора докрай, пък каквото стане! Сега трябва да победим резаците, струва ми се, че това ще ни е най-трудния мач, защото са в същото положение, като нас. Победим ли ги ще ги накараме да играят здраво срещу останалите отбори от челото, включително и срещу цеца, за да не изтърват и лига Европа, същото се отнася и за цаците. САМО ЛЕВСКИ! :levski

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Мар 31, 2012 10:11 pm 

Е то с Коко Пд играем точно след прасетата..все си мисля че ако наебем прасетата Кокала ще ни даде една победа :bigok

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Мар 31, 2012 10:19 pm 
Аватар

Ако някой нещо ще ни "дава", ебал съм я и "победата", и титлата дори.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Мар 31, 2012 10:33 pm 

Искам да споделя нещо с вас, което ме накара да се чувствам горд, че съм от ЛЕВСКИ!
Днес на обяд, както си му е реда, цялото семейство обядваме. И ни в клин, ни в ръкав, моят баща ми зададе следния въпрос: "Абе, в понеделник на лекции ли си?", и въпреки, че знае че съм, при това до 19:00, ми заповяда: "Нема да ходиш, ЛЕВСКИ има нужда от нас! 5 часа те чакам на Съдебната Палата, ако не си там ще тръгна без теб!" ... :shock: Не е ходил от ЛЕВСКИ - Оксер, мисля! А от майка ми знам, че е обикалял цяла България с Левски, в "ония" години! И си викам, мамка му, ЛЕВСКАР СЕ РАЖДАШ, В ГЕНА СИ Е!!! :lsclapp Сменил се е в работата, няма да е вкъщи, защото сега ЛЕВСКИ има нужда от него ... От Баща на Син, от поколение на поколение. И да, не говори много за футбол,нито за успехите, но някъде вътрешно го боли от двете загуби и иска да помогне, просто съм без думи ... даже после с приятели май се просълзих :lsfc1
Съжалявам за off-topica! Иначе, очаквам трудна победа, надявам се пълен Стадион и мощен Сектор "Б", подкрепа за СТЕНЛИ в 19-та минута и САМО ЛЕВСКИ ОЛЕ! :levski

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Мар 31, 2012 10:42 pm 
Аватар

Браво на баща ти, Геш! :smt023
И като стана дума, че не е ходил от "Левски" - 'Оксер" - е така бях аз преди тоя мач, до последно не ми се ходеше. Нагледал се бях на провали, обезверил се бях, викам си: "Пак ще е някаква нелепа драма я с автогол, я с дузпи"...
И часове преди мача сякаш нещо вътре в мен, съвсем независимо от всички страхове и предчувствия ултимативно ми ЗАПОВЯДА да си вдигам задника и да тръгвам, па да става каквото ще защото мнозина са избрани, ала малцина - призвани и че да си левскар не значи само леки и приятни победи.
Та така и сега. То се е видяло че отбор я имаме, я не но докато сме на стадиона "Левски" си остава Отбора на Народа!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Мар 31, 2012 10:57 pm 

Баща ти е може би на моята възраст и го разбирам напълно, защото мача е наистина важен. Всичко друго, освен победата ще означава не само край на мечтите ни за титла, но и начало на криза в отбора, която може да се задълбочи и да ни остави извън Европа изобщо. Много хора, които скоро не са би ли на ГЕРЕНА ще постъпят, като баща ти и очаквам на стадиона много публика, въпреки делничния ден. Повтарям се, но мача ще е много труден, дано момчетата да не се гипсират от напрежение и да изиграят голям мач и да победят. САМО ЛЕВСКИ! :levski

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Мар 31, 2012 11:04 pm 
Аватар

Делничен ден ,но пък часът е приемлив. Всички там! :lsfc4

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Мар 31, 2012 11:04 pm 

Anarion написа:
Браво на баща ти, Геш! :smt023
И като стана дума, че не е ходил от "Левски" - 'Оксер" - е така бях аз преди тоя мач, до последно не ми се ходеше. Нагледал се бях на провали, обезверил се бях, викам си: "Пак ще е някаква нелепа драма я с автогол, я с дузпи"...
И часове преди мача сякаш нещо вътре в мен, съвсем независимо от всички страхове и предчувствия ултимативно ми ЗАПОВЯДА да си вдигам задника и да тръгвам, па да става каквото ще защото мнозина са избрани, ала малцина - призвани и че да си левскар не значи само леки и приятни победи.
Та така и сега. То се е видяло че отбор я имаме, я не но докато сме на стадиона "Левски" си остава Отбора на Народа!

Някак си от нищото дойде. След орките си казахме по една две думи, след микре два дена пълно мълчание, даже си помилсих, че не знае. Днеска останах в кататонен ступор :shock: е така бях. А иначе за другото, то е ясно че сме на всеки мач там. Победи, загуби или равенства ... случва се, ама трябва да се подкрепи отбора в тоя труден момент. Не тодАр, не танев, не примадоните, а ОТБОРА, с който сме закърмени и в който вярваме! И стига, че станахме яко емоционални, при това излишно! САМО ЛЕВСКИ ОЛЕ! :lsfc4

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Мар 31, 2012 11:19 pm 
Аватар

Gesha91 написа:
Искам да споделя нещо с вас, което ме накара да се чувствам горд, че съм от ЛЕВСКИ!
Днес на обяд, както си му е реда, цялото семейство обядваме. И ни в клин, ни в ръкав, моят баща ми зададе следния въпрос: "Абе, в понеделник на лекции ли си?", и въпреки, че знае че съм, при това до 19:00, ми заповяда: "Нема да ходиш, ЛЕВСКИ има нужда от нас! 5 часа те чакам на Съдебната Палата, ако не си там ще тръгна без теб!" ... :shock: Не е ходил от ЛЕВСКИ - Оксер, мисля! А от майка ми знам, че е обикалял цяла България с Левски, в "ония" години! И си викам, мамка му, ЛЕВСКАР СЕ РАЖДАШ, В ГЕНА СИ Е!!! :lsclapp Сменил се е в работата, няма да е вкъщи, защото сега ЛЕВСКИ има нужда от него ... От Баща на Син, от поколение на поколение. И да, не говори много за футбол,нито за успехите, но някъде вътрешно го боли от двете загуби и иска да помогне, просто съм без думи ... даже после с приятели май се просълзих :lsfc1
Съжалявам за off-topica! Иначе, очаквам трудна победа, надявам се пълен Стадион и мощен Сектор "Б", подкрепа за СТЕНЛИ в 19-та минута и САМО ЛЕВСКИ ОЛЕ! :levski

Евала на баща ти! Дано повече от тези "заспали" левскари се пробудят и сме повече на Герена :lsclapp И друг път съм го казвал, че мечтая за пълен стадион на всеки мач. Няма победа, няма загуба, ЛЕВСКИ, това е всеки един от нас :levski

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Апр 01, 2012 1:16 pm 
Мачът с Оксер съм сигурен, че няма левскар, на който да не му е било оловно сърцето и бетонни краката преди началото на мача. Прасетата бяха били Леверкузен, първият български отбор в групите, цялата еуфория, внимание, медии, убиецът на шампОани и не знам си кво, за нас нищо... С онова "слабичкото отборче от кол и въже, с треньора със смешните качества", няма да я забравя тая вечер никога... 8-минутното продължение, което ни скъси живота с над час и каква радост беше после... Наистина, като се замисля, на малко мачове съм се радвал толкова много, като когато бихме Оксер и влязохме в групите. А после приказката...
Само Левски! Такива моменти ни чакат пак, момчета и момичета. Само кураж и подкрепа докрай за синята кауза! :levski

Върнете се в началото

Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Апр 01, 2012 1:38 pm 
Аватар

И аз го помня този мач. Бях на 20 минути пеша от стадиона и през ум не ми мина да ида на мач :ohmygod2

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Апр 01, 2012 1:46 pm 
Аватар

а аз от мача с Оксер грам спомен нямам :shock: и то не бях пил тогава :shock:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Апр 01, 2012 2:04 pm 
Аватар

antonatan написа:
а аз от мача с Оксер грам спомен нямам :shock: и то не бях пил тогава :shock:

То сигурно щот не си :smt006

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Апр 01, 2012 2:10 pm 
Аватар

Ето как да има човек спомени, сигурно 88% бяхме в кома с прединфарктно състояние. И аз не пих, и аз не си спомням :loser2 Добре че едно приятелче направи снимки/клипове.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Апр 01, 2012 2:12 pm 
Аватар

Аз през продължението щях да умра, буквално. Само си спомням, че си бях стиснал юмруците толкова силно, че ми бяха посинели ръцете и ми станаха рани после.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Апр 01, 2012 2:13 pm 
Аватар

Аз помня само продължението и как отмениха някъв гол на тия заради засада. Никога не съм треперил така през живота ми, а до мен седи чичо ми и само разправя "Е са ше отпаднем, ще видиш" :lol: :loser2

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Апр 01, 2012 2:21 pm 
Аватар

Аз бях завлекъл жена ми на стадиона, и онзи като свири края след 800 минути агония в продължението не че съм толкова як (то не че и жена ми тежи Бог знае колко, аз миньонче си взех :bigok ) направо с една ръка я грабнах и я вдигнах сигурно метър и кусур нагоре, като някаква дръжка на знаме :lsfc4 Ех, спомени....

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Апр 01, 2012 3:26 pm 
Аватар

Седем:Едно написа:
Аз през продължението щях да умра, буквално. Само си спомням, че си бях стиснал юмруците толкова силно, че ми бяха посинели ръцете и ми станаха рани после.

Аз бях много спокоен, мястото ми беше в "А", от към "Г" сектор.Стоях си кротко и броях, колко реда пейки има в сектора.... :bigok

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Апр 01, 2012 3:27 pm 
Момчета, подкрепете Стилиян и Левски и от мое име. Няма да мога да дойда. :(

Върнете се в началото

Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Апр 01, 2012 6:17 pm 
Аватар

Македония написа:
Мачът с Оксер съм сигурен, че няма левскар, на който да не му е било оловно сърцето и бетонни краката преди началото на мача. Прасетата бяха били Леверкузен, първият български отбор в групите, цялата еуфория, внимание, медии, убиецът на шампОани и не знам си кво, за нас нищо... С онова "слабичкото отборче от кол и въже, с треньора със смешните качества", няма да я забравя тая вечер никога... 8-минутното продължение, което ни скъси живота с над час и каква радост беше после... Наистина, като се замисля, на малко мачове съм се радвал толкова много, като когато бихме Оксер и влязохме в групите. А после приказката...

Точно преди този мач, предишния ден се бях обзаложил с две прасенца от Пловдив на 6 бутилки Джеймисън , че ще отпаднем след тях от евротурнирите този сезон, с ясното съзнание, че нащия мач е след техния и че Леверкузен ще ги отпори поне с три гола, ама .... И когато разбрах резултата от техния мач от един фен в сектор А на Герена си казах че сега е момента да продължим и ние, пък в групите, каквото стане. И трябва да им призная на шопарчетата, че преди мача с Удинезе, минах през Пловдив и си взех "наградата", изоставяйки я само да три часа в колата.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Апр 01, 2012 6:28 pm 
Аватар

Че бием ли тоя мач или? :roll:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Апр 01, 2012 8:51 pm 

ivan_levskar4eto написа:

Ще го порим и жасаме като луди :bigok

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Апр 01, 2012 9:18 pm 
Аватар

СтрелецО написа:
ivan_levskar4eto написа:

Ши го къпИм с гаазирана,маазирана водЪъЪъ :bigok

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Апр 01, 2012 9:23 pm 
Аватар

SinioUltrasche написа:
СтрелецО написа:
ivan_levskar4eto написа:

само недей да ги биеш

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Апр 01, 2012 9:29 pm 
Аватар

Синя Варна написа:

само недей да ги биеш[/quote]

.... :smt017

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Апр 01, 2012 9:37 pm 
Аватар

:bigok

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Апр 01, 2012 9:43 pm 
Аватар

Ще ги Ибем лошо тез лудогорски крави. :lsclapp

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Апр 01, 2012 9:47 pm 

Нека победим.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 734 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 25  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]